Energiaitalos doboz gyűjtés

Szerző: Bicike, 2012. June 10., téma
Fórum » Társalgó
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thepatrick avatar
A tartalmára igaz, amit leírtál, de vannak nagyon jól kinéző, különleges dobozok, amiket megtart az ember. Különben is elég népszerű az e.italos dobozok gyűjtése.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
DCMAN írta:
de az a baj tesokám h ma már minden egézsségtelen sajnos !ha levegőt veszel már az is jóformán..minden ártalmas...mindenben van valami sz**..:)

egyébként én gyüjtőm is ,, nem kartoszámra iszom csak kb akkor ha találok új dobozt..na jó néha azért letolok 1-et 1 héten 2x 3xXD

:-\ az még el megy. De ha lehet nem mérgezem magam+ba amit lehet nem iszok eszek meg :-)
0
0
0
0
DCMAN avatar
de az a baj tesokám h ma már minden egézsségtelen sajnos !ha levegőt veszel már az is jóformán..minden ártalmas...mindenben van valami sz**..😀

egyébként én gyüjtőm is ,, nem kartoszámra iszom csak kb akkor ha találok új dobozt..na jó néha azért letolok 1-et 1 héten 2x 3x😆
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Én ebbe értelmet nem látok (nem is iszok mert rohaszja a beleket ............. minden ami nem tesz jót benne van+nekem egyik se izlik. ) Most valaki leirná az értelmért?
0
0
0
0
DCMAN avatar
én se láttam 1 boltban sem pedig már jó párban megfordultam😀 az összes fajtát kapni elég sok helyen de ezt az 1-et valamiért nem nagyon kapni😀 multkor haverral bejártuk fél pestet össze-vissza mentünk mindenfele bementünk minden boltba ahol lehetséges energiaitalt kapni de ilyet nem láttam..de ha látok és nincs még meg akor veszek 1-et csak neked!😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Akkor az arany Watt-ról lemaradtam 😞
0
0
0
0
DCMAN avatar
Bicike írta:
DCMAN: Ja, jobban járt volna, ha 400 forintot beledob a csatornába...
Írtam a profilomnál.

Valahol be lehet szerezni az új sárga Watt-ot? Sehol sincs, nyár óta keresem, de semmi. Esetleg CBA? Oda ritkán járok, de a Pussy-t is ott vettem 😆

az a sárga az olyan sárga mint én mikulás😆

az kérlek szépen arany!szinű...amugy boltban én sem láttam..csak szerencsével jutottam hozzá.....kint voltam 1 drfitversenyen és ott voltak ilyen Watt energys csajok akiknél lehetet kostolni különböző wattok ízeit..volt ott arany is...mondom a csajnak h nem-e adnak 1 full dobozzal mert gyüjtő vagyok...hátrament már nyomta is a kezembe.mondom köszi puszi legközelebb hálás leszek aranyom😆am neten tényleg sárgának tűnik de nem az😀

MaximumGame: szerintem az ilyen suttyó eldobja az utcán v valahova a bokrokhoz bedobja..😊
0
0
0
0
MaximumGame avatar
DCMAN írta:
thepatrick írta:
Normális az ilyen?

az ilyet agyonverném😆 drága kis Monster kiönti😆

Kidobta a kukába ? vagy eldobta ?
Mert kurvára nem mind1 hogy itt bemutatja hogy kiönti... aztán eldobja a parasztja az utcán...

Bicike: Én is azt keresem 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
DCMAN: Ja, jobban járt volna, ha 400 forintot beledob a csatornába...
Írtam a profilomnál.

Valahol be lehet szerezni az új sárga Watt-ot? Sehol sincs, nyár óta keresem, de semmi. Esetleg CBA? Oda ritkán járok, de a Pussy-t is ott vettem 😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
gondolom csak a videó kedvéért😆 viszont akor jól el lehet eresztve lovéval ha csak ilyen lazán nyomja...enyi erővel amenyiért megvette azt a pénzt is beledobhata volna a csatornába kb ugyan az...
0
0
0
0
thepatrick avatar
Hát ja... De ha ez a véleménye róla, akkor egyáltalán miért veszi meg??
0
0
0
0
DCMAN avatar
thepatrick írta:
Normális az ilyen?

az ilyet agyonverném😆 drága kis Monster kiönti😆
0
0
0
0
Bicike avatar
thepatrick: Adta volna inkább nekem a Monster-t 😃

Red Bull 355 ml-ben nincsen light kiszerelés? Vagy régen nem volt 500ml-s Red Bull?
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Ma vettem egy sárga Wild Touch-ot,nagyon finom volt. 😀
Megvan most már mind a 3 féle Wild Touch. 😃DD
0
0
0
0
DCMAN avatar
a cukromentes drinkeket amugy sem csipázom de ha az lesz amit leirtál akor...😕 mind1 a doboz legalább meglesz😆
0
0
0
0
thepatrick avatar
DCMAN: Majd kíváncsi leszek, mint mondasz a RB Light-ról. Én nekem nagy csalódás volt.
0
0
0
0
DCMAN avatar
Demoz írta:
Majd jövő hónapban. 😀

valami különlegeségek várhatóak?😀

nekem Red Bull-bol a 355ml-es a 250 ml-es meg a 185 ml-es van meg ja+ 1 shot is van....viszont light-om az nincs még azt be kell szerezni😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Ja, értem 😃

Nyházán mostanában semmi új eital sincs 😞
0
0
0
0
thepatrick avatar
Tudom azt írtam, hogy olyat vettem tegnap a Strong-ot, mert eddig a csak a L.E. volt meg 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
É most a Red Bull 330ml-re pályázok, 500 forint (selég drága egy eitalhoz képest)

thepatrick: A Red Grape-ből csak Limited Edition-öd van? Van belőle Unlimited is 😆
0
0
0
0
thepatrick avatar
Nekem annyi újdonság van, hogy ma vettem egy Hell Red Grape Strong-ot, mert eddig csak a Limited Edition volt meg.

Meg az volt a héten a tapasztalatom, hogy a Red Bull nagyon nagyon nem éri meg az árát. Vettem egy Sugar Free-t 300-ért aztán olyan ízleten volt. Az oké, hogy cukormentes, de hogy az édesítőszert is kispóroltál belőle az is tuti. Az alap még ízre elmegy a tutti-frutti-jával... Egy Monstert 10x többre tartok az RB-nál.
0
0
0
0
Demoz avatar
Majd jövő hónapban. 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
de csönd van itt😕 senkinek semmi új doboza?😀
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Szerintem is elég fincsa, elég jó árban is van, főleg az RB-hez képest! 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
biztos😕 pedig nekem izletek volt h 1 kartonnal vettem😀 kár érte😕
0
0
0
0
Bicike avatar
DCMAN: Nem tudom, ki gyártotta, de valószínűleg csődöt mondott a cég, aki gyártotta.
0
0
0
0
DCMAN avatar
nem.csak azért kértem képet mondom húú csak nem új kiadásu drag.😀
0
0
0
0
thepatrick avatar
Én meg azt hittem, hogy kételkedtél bennem 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
jaa ez megvan jóvan azthittem valami uj kiadás esetleg😆
0
0
0
0
thepatrick avatar
Új dobozom: Dragster
Meglepően finom, ahhoz képest milyen olcsó. 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
phűűű ez jó kérdés😀 én se tudom h miért nincs náluk .amugy ki gyártotta?
0
0
0
0
Bicike avatar
Kérdés: Vajon miért? 😞
0
0
0
0
DCMAN avatar
nálunk itt van a közelben és ebben sincs.csak red-bull..Hell Ice Cool meg ilyen X-act..enyi..mixxed up eltünt mint az aranyóra😕
0
0
0
0
thepatrick avatar
Én nem tudom, mostanában nem jártam Lidl-ben. :S
0
0
0
0
Bicike avatar
thepatrick: Fain dobozok 😀
Lehet, készítek majd egy új videót a dobozokról.
Az a baj, hogy télen nincs nagyon új eital M.o.-n, de majd pénteken elmegyek, s szétnézek.

Valaki nem tudja, hogy a Lidl-ből hova tűnt a Mixxed up? Nem találtam benne.
0
0
0
0
DCMAN avatar
okés köszi.akor majd rendelek is.bár ha nem lenne jó 1iksem akor is megrendelném mert a dobozok akor is faxák😆
0
0
0
0
thepatrick avatar
Az X-presso Hammer nagyon finom volt, bátran ajánlom. A Midnite jóval gyengébb nálam olyan egyszer iható volt. Ezek persze szénsavmentesek.
A Relentless Tropical Juiced nagyon finom volt, jó kis trópusi íz. Az Apple & Kiwi pedig kicsit savanykás volt, mert ott inkább a kiwi dominál. Érdemes őket megkóstolni. 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
akor jó.azért kérdeztem h honnan van mert mondom narancsot még nemláttam soha csak pirosban mondom kell akor narancsba is😆 remélem lessz 1x BS-ben is Assault

A Retenlessek milyenek? finomak? és a 2 kávés monster? mert ezeket még nem rendeltem
0
0
0
0
thepatrick avatar
A kép csal. 😀 Amúgy Németországból kaptam 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
azt tudom azért is nézem mert a képen narancsnak tűnik😆 vagy csak csalóka a kép?
0
0
0
0
thepatrick avatar
Narancs Assault? Az Assault az piros. 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
nagyon szuperek!!😀 Narancs Assaultot itt vetted M.o-n?
0
0
0
0
thepatrick avatar
Íme a gyűjteményem teljes egészében:
https://www.kephost.com/images4/2013/2/4/a1_2013_2_4_2tz1q2rsot.jpghttps://www.kephost.com/images4/2013/2/4/a1_2013_2_4_wxfsfdb9c2.jpghttps://www.kephost.com/images4/2013/2/4/a1_2013_2_4_ky8xuzh00g.jpghttps://www.kephost.com/images4/2013/2/4/a1_2013_2_4_aahd8dhxbl.jpghttps://www.kephost.com/images4/2013/2/4/a1_2013_2_4_mjokc0netv.jpg
0
0
0
0
niteforce avatar
thepatrick írta:
Én eddig S Budget-ot féltem venni, mert úgy hallottam, hogy elég rossz íze van.
Amúgy a többi egész jól néz ki 😀

Nem rossz egyáltalán amúgy.
Ha éppen nem volt akciós a Watt akkor azt vettem ha 100-ból meg akartam úszni, de nincs rossz íze.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció