Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de az a baj tesokám h ma már minden egézsségtelen sajnos !ha levegőt veszel már az is jóformán..minden ártalmas...mindenben van valami sz**..:)
egyébként én gyüjtőm is ,, nem kartoszámra iszom csak kb akkor ha találok új dobozt..na jó néha azért letolok 1-et 1 héten 2x 3xXD
:-\ az még el megy. De ha lehet nem mérgezem magam+ba amit lehet nem iszok eszek meg :-)
egyébként én gyüjtőm is ,, nem kartoszámra iszom csak kb akkor ha találok új dobozt..na jó néha azért letolok 1-et 1 héten 2x 3x😆
DCMAN: Ja, jobban járt volna, ha 400 forintot beledob a csatornába...
Írtam a profilomnál.
Valahol be lehet szerezni az új sárga Watt-ot? Sehol sincs, nyár óta keresem, de semmi. Esetleg CBA? Oda ritkán járok, de a Pussy-t is ott vettem 😆
az a sárga az olyan sárga mint én mikulás😆
az kérlek szépen arany!szinű...amugy boltban én sem láttam..csak szerencsével jutottam hozzá.....kint voltam 1 drfitversenyen és ott voltak ilyen Watt energys csajok akiknél lehetet kostolni különböző wattok ízeit..volt ott arany is...mondom a csajnak h nem-e adnak 1 full dobozzal mert gyüjtő vagyok...hátrament már nyomta is a kezembe.mondom köszi puszi legközelebb hálás leszek aranyom😆am neten tényleg sárgának tűnik de nem az😀
MaximumGame: szerintem az ilyen suttyó eldobja az utcán v valahova a bokrokhoz bedobja..😊
Normális az ilyen?
az ilyet agyonverném😆 drága kis Monster kiönti😆
Kidobta a kukába ? vagy eldobta ?
Mert kurvára nem mind1 hogy itt bemutatja hogy kiönti... aztán eldobja a parasztja az utcán...
Bicike: Én is azt keresem 😀
Írtam a profilomnál.
Valahol be lehet szerezni az új sárga Watt-ot? Sehol sincs, nyár óta keresem, de semmi. Esetleg CBA? Oda ritkán járok, de a Pussy-t is ott vettem 😆
Normális az ilyen?
az ilyet agyonverném😆 drága kis Monster kiönti😆
Red Bull 355 ml-ben nincsen light kiszerelés? Vagy régen nem volt 500ml-s Red Bull?
Megvan most már mind a 3 féle Wild Touch. 😃DD
Majd jövő hónapban. 😀
valami különlegeségek várhatóak?😀
nekem Red Bull-bol a 355ml-es a 250 ml-es meg a 185 ml-es van meg ja+ 1 shot is van....viszont light-om az nincs még azt be kell szerezni😀
Nyházán mostanában semmi új eital sincs 😞
thepatrick: A Red Grape-ből csak Limited Edition-öd van? Van belőle Unlimited is 😆
Meg az volt a héten a tapasztalatom, hogy a Red Bull nagyon nagyon nem éri meg az árát. Vettem egy Sugar Free-t 300-ért aztán olyan ízleten volt. Az oké, hogy cukormentes, de hogy az édesítőszert is kispóroltál belőle az is tuti. Az alap még ízre elmegy a tutti-frutti-jával... Egy Monstert 10x többre tartok az RB-nál.
Meglepően finom, ahhoz képest milyen olcsó. 😀
Lehet, készítek majd egy új videót a dobozokról.
Az a baj, hogy télen nincs nagyon új eital M.o.-n, de majd pénteken elmegyek, s szétnézek.
Valaki nem tudja, hogy a Lidl-ből hova tűnt a Mixxed up? Nem találtam benne.
A Relentless Tropical Juiced nagyon finom volt, jó kis trópusi íz. Az Apple & Kiwi pedig kicsit savanykás volt, mert ott inkább a kiwi dominál. Érdemes őket megkóstolni. 😀
A Retenlessek milyenek? finomak? és a 2 kávés monster? mert ezeket még nem rendeltem
Én eddig S Budget-ot féltem venni, mert úgy hallottam, hogy elég rossz íze van.
Amúgy a többi egész jól néz ki 😀
Nem rossz egyáltalán amúgy.
Ha éppen nem volt akciós a Watt akkor azt vettem ha 100-ból meg akartam úszni, de nincs rossz íze.