ha veszek egy HD7850-et, akkor inkább ne kísérletezzek a 400wattos noname tápommal? 😊
És még az érdekelne, hogy milyen tápot ajánlotok egy felső tápos gépházba (HD7850-hez), aminek elég hosszúak a kábelei? (ház csere is lesz majd valamikor 😀 )
sachme: ez nem csak netfüggõ, az is lényeg, hogy honnan töltesz le, épp mennyien vannak fent, nekem is 20MB/ s a net és nelem sem tölt annyival. Ez inkább weblap megnyitásakor lényeg.
Sziasztok!
Hallottam, hogy ezt a procit lehet 6 magosítani:AMD Phenom II X4 960T 3GHz Black Box.
Mennyire igaz ez? Tényleg lehetséges? Köszönöm előre is.
Bicike írta:
Van itt olyan ember, aki nagyon jó intro-kat tud készíteni?
Tölts le youtube ról. Pl beírod hogy sony vegas template download akkor kiad csomó vidit ahol van letöltési link és a vidin láthatod hogy millyen az intró. Onnantól csak be kell sony vegasba rakni átírni a szöveget és kész.
AMD athlon II X3 450
Intel Pentium Dual Core G840
Az intel játékokban erősebb, még ha az x3 4magosítva is van.
a negyedik mag nem garantált! sajnos! 😢
tegnap is buheráltam de nállam sajnos hibás mert amikor inditanám a gépet a w7logo bejön és utána se kép se hang ujraindul! (Ipón-ról van a proci meg a gép többi részes is!) szóval lehet hogy csak ök árulnak ilyet 😆 de nem garantált egyáltalán!😞
Feszültséget adtál neki? Volt olyan is, hogy csak ennyi kellett a plusz magnak.
AMD athlon II X3 450
tegnap is buheráltam de nállam sajnos hibás mert amikor inditanám a gépet a w7logo bejön és utána se kép se hang ujraindul! (Ipón-ról van a proci meg a gép többi részes is!) szóval lehet hogy csak ök árulnak ilyet 😆 de nem garantált egyáltalán!😞
looserking írta:
hali all 😀
arra jöttem rá h nekem nem kell nagy vga meg ssd sem muszály csak nagy proci meg sok ram... akkor miylen gépet érdemes venni ? 😃
ha játszani akarsz akkor a vga a legfontosabb 😆 a ram meg ráér 😆 ugyis olcsó!
TheBalint1996 írta:
Sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy a hőmérséklet nagy: alaplap: 42fok CPU: 46fok videókártya:54fok (játék közben hamar felmegy 70-75re) mi lehet a gond?
Hogy mi a gond? Semmi. Ezek teljesen normális hőfokok ebbe a nagy nyári melegbe.
TheBalint1996 írta:
Sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy a hőmérséklet nagy: alaplap: 42fok CPU: 46fok videókártya:54fok (játék közben hamar felmegy 70-75re) mi lehet a gond?
Mi a gond? Alaphűtés van mindenen nem? De attól még tehetsz be a gépházba 8-12 centis ventiket előre hátra plusz oldalra, ha lehet.
igen tudom már gondoltam arra, hogy veszek egy új gépházat és ventiket de ez még csak terv 😕
TheBalint1996 írta:
Mi a gond? Alaphűtés van mindenen nem? De attól még tehetsz be a gépházba 8-12 centis ventiket előre hátra plusz oldalra, ha lehet.
Intel Core i3 jobb, mint az Athlon II x4 szerintem, ha meg ara gondolsz, hogy az AMD (Automata Módosított Deszantfegyver) 3 magosa vs a Core2Duo az Intelnél, akkor az Intel jobb.
Huh, ez kicsit csavaros lett.
elméletben a 3 mag a jobb, de ilyen csak AMD-nél van. Ha szerencséd van, akkor általában fel lehet oldani a 4. magot, persze ha támogatja a lapod a magfeloldást.
De pl. egy Athlon II X4 mondjuk nem erősebb egy Sandy i3-nál. Az i3 2 magos, hiába dolgozik 4 szálon, de erősebb az Athlon II x4-nél. Tehát inkább konkrét procikról kellene kérdezned.
És még az érdekelne, hogy milyen tápot ajánlotok egy felső tápos gépházba (HD7850-hez), aminek elég hosszúak a kábelei? (ház csere is lesz majd valamikor 😀 )
Úgy tudom hogy lehet, csak akkor leveszi a HD6870-et a HD6850 szintjére.
ezt írja ki, de mégis miért tölt max 10 mb-vel?
Mert ez MBit-be van írva és a letöltést MByte-ban írja. Asszem 8-cal kell osztani a MBit-es számot.
Hallottam, hogy ezt a procit lehet 6 magosítani:AMD Phenom II X4 960T 3GHz Black Box.
Mennyire igaz ez? Tényleg lehetséges? Köszönöm előre is.
ezt írja ki, de mégis miért tölt max 10 mb-vel?
Üdv! tudtok mondani olyan alaplapot ami 775 procikat fogad minimum 8GB DDR3-as ramot és crossfire-es???
ilyet már ne vegyél. Elavult, drága.
Van itt olyan ember, aki nagyon jó intro-kat tud készíteni?
Tölts le youtube ról. Pl beírod hogy sony vegas template download akkor kiad csomó vidit ahol van letöltési link és a vidin láthatod hogy millyen az intró. Onnantól csak be kell sony vegasba rakni átírni a szöveget és kész.
Így sikerült feloldani?
OFF-os 😢
Így sikerült feloldani?
OFF-os 😢
Valaki tudna segíteni?
Ha valamit parancsikonról próbálok indítani, akkor a társítani kell hozzá egy indítóprogramot.
azt írja h download speed 94mb...
16,000 Van valami jó erős proci?
AMD athlon II X3 450
AMD athlon II X3 450
hali all 😀
arra jöttem rá h nekem nem kell nagy vga meg ssd sem muszály csak nagy proci meg sok ram... akkor miylen gépet érdemes venni ? 😃
ha játszani akarsz akkor a vga a legfontosabb 😆 a ram meg ráér 😆 ugyis olcsó!
AMD athlon II X3 450
Azért futtattam le mert másik OS-en (win 7 home premiumon) video kártya driver frissités után Dark Sector játék graf hibás volt.:S:S Pls help
De a 3dmark-ot a Win 7 Ultimate-en futtattam.
Hogy mi a gond? Semmi. Ezek teljesen normális hőfokok ebbe a nagy nyári melegbe.
ja akk mind1 köszi 😀
igen tudom már gondoltam arra, hogy veszek egy új gépházat és ventiket de ez még csak terv 😕
Végeztél vírusirtást? Nem lehet, hogy valmivel megfertőződött a géped?
Azt még nem, de megpróbálom.
Tudsz ajánlani jó vírusírtót?
Nekem a spyware cease 2011 van meg. Bár ez kifejezetten nem vírusirtó, hanem kémprogramok ellen van.
Végeztél vírusirtást? Nem lehet, hogy valmivel megfertőződött a géped?
Azt még nem, de megpróbálom.
Tudsz ajánlani jó vírusírtót?
Alaplap: 48 fok
CPU: 48 fok
GPU: 45fok.
Vmi tipp h mi lehet a baj?
Huh, ez kicsit csavaros lett.
De pl. egy Athlon II X4 mondjuk nem erősebb egy Sandy i3-nál. Az i3 2 magos, hiába dolgozik 4 szálon, de erősebb az Athlon II x4-nél. Tehát inkább konkrét procikról kellene kérdezned.
Meik a jobb processor a 3 Coros vagy a Dual Coros?
Nem 3 magos vagy 2 magos?
Ha a 3 magos az athlon II X3 a dual core meg pentium g840, akkor a dual core.
Tényleg. Pont fordítva.😳
Pedig előbb írtam is, hogy a vgam csak 30% alatt van kihasználva és cpu limitem van.
Nekem a vga-m majdnem mindig 99%-on van. Akkor vga limit? 😆
akkor milyen vga-t ajánlotok, ami ki tudná hajtani az 5200+-ot?
Nekem a 4850es kétvállra fektette a 5600+ os procit 3ghz-en járatva 😃 régi kártya de nem gyenge és nem is drága
A ref kártyáról nem tudok nyilatkozni.. nekem powercolor pcs hűtéses van az pedig viszonylag halk és hűvös.
esetleg így menne a bf3? egy hd5770-el?