Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Megéri venni egy GTX 260-at játékra?..Mediumban gamelni is bőven elég lenne neki. 😀
Phenom II X4 955 kihajt rendesen egy GIGABYTE ATi Radeon HD5870 1Gb OC-t?
elméletileg igen
gyakorlatilag nem tudom
evga,msi,asus vagy a gigabyte a jobb?
Az EVGA nem gyárt AMD kártyákat. A Gigának meg az ASUS-nak szerintem nincs 6790-e. Úgyhogy kizárásos alapon is MSI meg én személy szerint csak MSI-ket veszek, úgyhogy részemről duplán MSI. 😃
evga,msi,asus vagy a gigabyte a jobb?
melyik a jobb hd 6790 vagy gtx 550?
6790
Az a helyzet tegnap 22:30-kor bekrepált a TV-nk. Ma vettünk egy újat, de most már vettem D-SUB-Scart csatit, hanem HDMI-HDMI csatit vettem rögtön a boltba a TV mellé.
Kérdésem, jó vétel volt?, illetve hang hogy, mennyire megy át, vagy hangszórót kell a gépre dugnom?
nVidia Geforce GTX 550Ti vagy Sapphire RadeOn HD 6570?
Nem írtál el valamit? Mondjuk 6750? Mert az a 2 kártya teljesen más kategória. Így természetesen a GTX550 Ti-t mondom. Bár a GTX550 TI vs 6750-nél is az 550-et mondanám. 😃 Viszont még inkább ajánlom a Sapphire HD5830 Xtreme-t, olcsóbb és erősebb is.
Sziasztok!
Gtx 260 videó karim van és az lenne a kérdésem hogy érdemes-e alaplapot lecserélnem ddr3-ra?
Mivel 1kis proci tuningolással úgy vettem észre hogy nagyobb telyesitményt tud elérni.
Természetessen nem a pocin van a hangsúly hanem a Mhz-en.800-ról 910-ig birom húzni utánna már nem stabil.
Történetessen a Crysis2 tesztelgettem.Tuning nélkül 60-75fps ,400mb kihasználtsággal ,tuningal 90-max130 fps a 130 csak nyugis állapotában a játékban ,és 700mb körüli kihasználtsággal.
Tehát mennyit tudna kisrófolni a ddr3 alaplap a kariból?
THX!
egy hpenommal többet is mint egy ddr2vel.. de a ddr3 az jobb jóval
Gtx 260 videó karim van és az lenne a kérdésem hogy érdemes-e alaplapot lecserélnem ddr3-ra?
Mivel 1kis proci tuningolással úgy vettem észre hogy nagyobb telyesitményt tud elérni.
Természetessen nem a pocin van a hangsúly hanem a Mhz-en.800-ról 910-ig birom húzni utánna már nem stabil.
Történetessen a Crysis2 tesztelgettem.Tuning nélkül 60-75fps ,400mb kihasználtsággal ,tuningal 90-max130 fps a 130 csak nyugis állapotában a játékban ,és 700mb körüli kihasználtsággal.
Tehát mennyit tudna kisrófolni a ddr3 alaplap a kariból?
THX!
terhelés alatt állítólag 178W-ot eszik.nem tom h ez valós adat-e, a héten veszem meg majd a karit, mellé egy 400W-os chief tápot, szal sztem 400W az minimum tápnál
Simán elég!
GameMaster
😆 azt cseréld, le mert rakadt shit. És FSP Hexa 400W vagy 500W-sat vegyél.
1gb os karira
ez attol is függ h hány magos proci van hozzá
meg hány giga ram
akkor szerintek jó a PCX oldal?
Szerintem jó én ott rendeltem a VGA-m
128bites karikat ne nagyon vegyetek 😃 mert az új játékokhoz nagyon kevesek lesznek 😀
a bit az mit befolyásol?
nem csak a fogyasztást?
128bites karikat ne nagyon vegyetek 😃 mert az új játékokhoz nagyon kevesek lesznek 😀
Akkor adj neki plusz pénzt hogy vehessen 256bites karit.
20 ezerböl mi a legjobb kari?
HD 5750 512MB-osat találsz már, de van HD5770 512MB 22k-ért.
Hali.
Szerintetek egy Ati Radeon HD5670 DDR5 512MB vagy egy Ati HD6570 DDR3 2GB az ami jobb játékok terén?
5670
Köszi.
Hali.
Szerintetek egy Ati Radeon HD5670 DDR5 512MB vagy egy Ati HD6570 DDR3 2GB az ami jobb játékok terén?
5670
Tudom nem ide tartozik,de ma szereltem be egy amd phenomII x4 3,2Ghz-es processzort öcsém gépébe.
A baj h a windows élményindex 3,7 pontot adott rá ami kicsit kevés, és hogy a rendszer azt írja hogy 830 mhz-en működik😲O
Tudja valaki hogy mért van ez?????
A biosban ahol óra jelet lehet emelni emeld 3,2 GHz-ról 3,3 Ghz-ra és akkor save and exit.
Tudom nem ide tartozik,de ma szereltem be egy amd phenomII x4 3,2Ghz-es processzort öcsém gépébe.
A baj h a windows élményindex 3,7 pontot adott rá ami kicsit kevés, és hogy a rendszer azt írja hogy 830 mhz-en működik😲O
Az alaplap miatt megy olyan órajelen, mert szar a bios. Nemrég valaki más is épp ebbe botlott bele egy asrock lappal... Amikor beindul a gép, írnia kell, hogy melyik gombbal tudsz belépni a biosba(valószínűleg f8), majd ott manuálisra kell állítani az oc tweaker fül alatt lévő multiplier/voltage change-t, aztán save and exit az exit fül alatt, és már jónak is kell lennie. 😀
Hát ez nem jött be.Megcsináltam amit írtál és reset, de most meg el se indul.VAgyis elindul csak nem csinál semmit bese jjön a bios...
Az alaplap miatt megy olyan órajelen, mert szar a bios. Nemrég valaki más is épp ebbe botlott bele egy asrock lappal... Amikor beindul a gép, írnia kell, hogy melyik gombbal tudsz belépni a biosba(valószínűleg f8), majd ott manuálisra kell állítani az oc tweaker fül alatt lévő multiplier/voltage change-t, aztán save and exit az exit fül alatt, és már jónak is kell lennie. 😀