Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
levi27 avatar
tothricsi95 írta:
cseszka írta:
JA látom,akkor valszeg a te kártyád nem támogatje ezt a funkciot.Az enyim (6870) igen,mert ha megnézed a képet akkor látszik h a gpu alapon 300Mhz ketyeg,ha gamelok akkor meg 915Mhz,meg a memória orajelét is álligatja.

Nah ***a:| Amúgy az előbb néztem és a GPU órajelnél egy kis ideig 500MHz-et írt, aztán utána megint 750-et:| Na mindegy😃

Max még azt tudom csinálni, hogy Afterburner-ben csinálok egy profilt amin lejjebb van véve, meg egyet ami alapon van..Így gyorsabb váltogatni

Powerplay be van kapcsolva?
0
0
0
0
Devis avatar
és arra tudtok vmi, hogyha pl. youtube videót nézek akkor miért pörög 100%-on a vga-m? de ha csak egy sima filmet akkor meg nem
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
cseszka írta:
JA látom,akkor valszeg a te kártyád nem támogatje ezt a funkciot.Az enyim (6870) igen,mert ha megnézed a képet akkor látszik h a gpu alapon 300Mhz ketyeg,ha gamelok akkor meg 915Mhz,meg a memória orajelét is álligatja.

Nah ***a:| Amúgy az előbb néztem és a GPU órajelnél egy kis ideig 500MHz-et írt, aztán utána megint 750-et:| Na mindegy:D

Max még azt tudom csinálni, hogy Afterburner-ben csinálok egy profilt amin lejjebb van véve, meg egyet ami alapon van..Így gyorsabb váltogatni
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
cseszka avatar
tothricsi95 írta:
Csáó!😃
Na szóval, kérdésem az lenne, hogy azt hogy lehetne megcsinálni, hogy ha nem játszom, akkor a VGA órajeleit levegye a gép automatikusan? És mondjuk akkor ne 750MHz-en menjen a GPU hanem 300-on vagy ilyesmi. Már ha van ilyen😃 Mert nekem most ha játszok ha nem 750-en megy😃 És jó lenne, ha mondjuk Chrome közbe meg ilyesmi nem menne full-on, egyrészt hőmérséklet miatt, másrészt áramot se zabálja csak úgy😃 Előre is kösz!😀

Amúgy egy HD4870 Vapor-X-em van.
AMD overdrive-al nem próbáltad?
Nálam müxik,bár lehet h a karid nem támogatja?[img][LINK]

Uploaded with [LINK][/img]
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Tablet vagy pc? Érvekkel is válaszoljatok ha tudtok, köszi 😀
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Csáó!:D
Na szóval, kérdésem az lenne, hogy azt hogy lehetne megcsinálni, hogy ha nem játszom, akkor a VGA órajeleit levegye a gép automatikusan? És mondjuk akkor ne 750MHz-en menjen a GPU hanem 300-on vagy ilyesmi. Már ha van ilyen:D Mert nekem most ha játszok ha nem 750-en megy:D És jó lenne, ha mondjuk Chrome közbe meg ilyesmi nem menne full-on, egyrészt hőmérséklet miatt, másrészt áramot se zabálja csak úgy:D Előre is kösz!:)

Amúgy egy HD4870 Vapor-X-em van.
0
0
0
0
Devis avatar
hát ja az alá egy normális lap is kell
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Core 2 extreme csak ingyen jöhet szóba, azaz kamionról pottyanva. 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
alex13 írta:
niteforce írta:
igen, ideje lecserélni az öregedő 775-öt
Főleg hogy a mostani lapodba nem is tudsz erősebb procit rakni, mert az első generációs 775-ös lapod van. Így amúgy is le kéne cserélni

Ez is 775-ös proci és elég sok procit odaver szerintem 😃
[url]http://ark.intel.com/products/34444/Intel-Core2-Extreme-Processor-QX9770-(12M-Cache-3_20-GHz-1600-MHz-FSB)[/url]

de ez annyira rohadt drága hogy annyiból már újabbat is lehet venni jobbat.
Ráadául a lapja ezt távolról sem tudja kezelni,
0
0
0
0
no avatar
akos328 írta:
Lehet rossz helyre írok ilyen téren, de máshova nem nagyon tudok, amit rendszeresen néznek, és sürgős lenne a dolog.
Microsoft Visual C# 2008 as programra lenne szükségem. Maga a program ingyenes, meg hozzá is a kód, csak Microsoft live-ra reggelni kell és küldik is. Ez a gond, hogy nem tudok, mert mikor rányomok, regisztráció, azt írja a weblap ideiglenesen nem elérhető.
ha vkinek lenne ehhez a programhoz kódja az PM-be küldje el létszíves ugyanis tényleg nagyon sürgősen megkéne szereznem, és nem csak 30 napig, amiből teszem hozzá már 10 letelt és még csak 2x indítottm a el a programot.

Ha vki tud segíteni előre is köszönöm.

Először aktiváld a Wint, gondolom nem eredeti a rendszered.

Win Loader Link: [LINK]

Aztán mehet a többi.

Visual C++ Link: [url]http://visual_c_express.en.softonic.com/[/url]

Windows live meg fenn van Youtubeon, kb 30Mp és működik.😆
0
0
0
0
alex13 avatar
niteforce írta:
Főleg hogy a mostani lapodba nem is tudsz erősebb procit rakni, mert az első generációs 775-ös lapod van. Így amúgy is le kéne cserélni

Ez is 775-ös proci és elég sok procit odaver szerintem 😃
[url]http://ark.intel.com/products/34444/Intel-Core2-Extreme-Processor-QX9770-(12M-Cache-3_20-GHz-1600-MHz-FSB)[/url]
0
0
0
0
akos328 avatar
Lehet rossz helyre írok ilyen téren, de máshova nem nagyon tudok, amit rendszeresen néznek, és sürgős lenne a dolog.
Microsoft Visual C# 2008 as programra lenne szükségem. Maga a program ingyenes, meg hozzá is a kód, csak Microsoft live-ra reggelni kell és küldik is. Ez a gond, hogy nem tudok, mert mikor rányomok, regisztráció, azt írja a weblap ideiglenesen nem elérhető.
ha vkinek lenne ehhez a programhoz kódja az PM-be küldje el létszíves ugyanis tényleg nagyon sürgősen megkéne szereznem, és nem csak 30 napig, amiből teszem hozzá már 10 letelt és még csak 2x indítottm a el a programot.

Ha vki tud segíteni előre is köszönöm.
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Azt, hogy tudnám megcsinálni? Alaplap cserével?
0
0
0
0
niteforce avatar
zsubnalov írta:
LGA775 ilyen foglalatba mien procit lehet rakni?

olyat amilyet nem érdemes 😃
Mehet bele a celerontól a Core 2 Extreme-ig minden, de ezek már drágák és elavultak. Ha teheted inkább 1155-re építs.
0
0
0
0
zsubnalov avatar
LGA775 ilyen foglalatba mien procit lehet rakni?
0
0
0
0
no avatar
BudayT írta:
Pedig egy 3 magost sikerült 4 magosítani, most az van bennt.
A 6 magosítás akkor sem sikerülne?

Akkor elvileg sikerülhet, X6 támogatott processzorok közt van.
Lehet valami elírás, bár hivatalos oldalán néztem, vagy egyszerűen nOOb vagyok és nem vettem észre.😆
0
0
0
0
BudayT avatar
Pedig egy 3 magost sikerült 4 magosítani, most az van bennt.
A 6 magosítás akkor sem sikerülne?
0
0
0
0
Borbi avatar
Synda Rebirth írta:
BudayT írta:
Sziasztok!
Hallottam, hogy ezt a procit lehet 6 magosítani:AMD Phenom II X4 960T 3GHz Black Box.
Mennyire igaz ez? Tényleg lehetséges? Köszönöm előre is.

Lapod szerintem nem támogatja a magfeloldást, de lehet tévedek, majd kijavítanak.😜

sajna tényleg nem támogatja 😞
0
0
0
0
no avatar
BudayT írta:
Sziasztok!
Hallottam, hogy ezt a procit lehet 6 magosítani:AMD Phenom II X4 960T 3GHz Black Box.

Lapod szerintem nem támogatja a magfeloldást, de lehet tévedek, majd kijavítanak.😜
0
0
0
0
BudayT avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
Viktore avatar
Kösz Szilárd a segítséget másik fülhalgaton meg próbáltam ott van e hangja és úgy van 😆 szóval másikon már halottam😃
0
0
0
0
Szilard96 avatar
ViktorE12 írta:
üdv valaki nem tudja hogy miért nem veszi a Fraps a hangomat ? 😲
de Skypeon próbáltam ott jó 😲

Üdv.

Állítsd be fraps -ban hogy az alapértelmezett rögzítőeszköz a mikrofon legyen.
0
0
0
0
Viktore avatar
üdv valaki nem tudja hogy miért nem veszi a Fraps a hangomat ? 😲
de Skypeon próbáltam ott jó 😲
0
0
0
0
sachme avatar
GokuTM írta:
sachme írta:
https://www.speedtest.net/result/2041414642.png
ezt írja ki, de mégis miért tölt max 10 mb-vel?

Ezen számok szerint Te legjobb esetben 11megával tudsz letölteni.
De kétlem, hogy ez annyira kevés lenne.

De akkor mert toltott 1xer 30 mb-vel?nem ertem ! 94et ir, max 11el tudok tolteni ,de volt mikor jott 30 al is...Hogy van ez?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ú hát ilyen nettel nem tudom kapcsold ki a letöltést ha játszol még úgy is kevés lesz a sávszél vagy épp elég
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
looserking írta:
levi27 írta:
tasiadam írta:
ha belerakok egy AGP4x-es alaplapba egy X1950pro 8X AGP-s kártyát akkor ugye nem eszi meg a kártyát az alaplap amiért 4Xes?

Szerintem bele se fogod tudni rakni mert a 8x -os karin egyel kevesebb bevágás van mint a 4x-es foglalaton (lehet nem kevesebb csak máshol van...legalább 4 éve nem láttam agp-s karit 😆😉

belemegy ha a VGA-n 2 bevágás van... legfeljebb csak 4x mód ban fog menni nem 8x és rettenetesen le fog csökkenni a teljesítménye (játékilag)

Nekem olyan kérdésem lenne h meglehet e- azt oldani h amikor letöltök akk ne a pingem legyen 2000 hanem maradjon 30-60 és a letöltés lassúlna be helyette ? 😃

ahhoz képest hogy le fogy csökkeni az ereje olyan nagyon a HD5970is 1x módban valami 10%al gyengébb mint a 16x
0
0
0
0
Csatesz avatar
Bicike írta:
Videókártya tesztelő: 3DMark, CPU: na, azt nem tudok.
Hibák kiküszöbölése: Easy Cleaner, CCleaner, Glary Utilites, ha meg merevlemez a hibás, akkor Hard Disk Sentinel 😃
Remélem tudtam segíteni😃

Köszönöm! 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Videókártya tesztelő: 3DMark, CPU: na, azt nem tudok.
Hibák kiküszöbölése: Easy Cleaner, CCleaner, Glary Utilites, ha meg merevlemez a hibás, akkor Hard Disk Sentinel 😃
Remélem tudtam segíteni😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
Hali!
Tudna nekem valaki olyan progikat mondani ami, teszteli a video kártyám és esetleges hibáit feltünteti, egy másik ami a procit teszteli, és egy olyan ami a rendszerben keres esetleges hibákat, sérült fájlokat stb és ki is javítja!? 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Everest Ultimate Edition-t letöltöd, az 30 napos próbaverziós, az talán megmondja, de ha így nem megy, akkor kiveszed a CPU-t és ott le van írva talán.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
zsubnalov írta:
Honnan tudhatom meg, hogy LGA1155 a processorom foglalata?
CPU-z.
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Honnan tudhatom meg, hogy LGA1155 a processorom foglalata?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
utorrented van? mert akkor beállítások sávszélesség. Nem tudom milyen neted van de legalább fel 50kb le 300kb/s legyen szabadon a netedből. És az utorrenbe ha azt használsz beállítások/sávszélesség. Itt tudod lekorlátozni hogy mennyivel töltsön. És ha annyi sávszélt hagysz amennyit írtam akkor kb 100 alatt lesz a pinged
0
0
0
0
levi27 avatar
looserking írta:
levi27 írta:
tasiadam írta:
ha belerakok egy AGP4x-es alaplapba egy X1950pro 8X AGP-s kártyát akkor ugye nem eszi meg a kártyát az alaplap amiért 4Xes?

Szerintem bele se fogod tudni rakni mert a 8x -os karin egyel kevesebb bevágás van mint a 4x-es foglalaton (lehet nem kevesebb csak máshol van...legalább 4 éve nem láttam agp-s karit 😆😉

belemegy ha a VGA-n 2 bevágás van... legfeljebb csak 4x mód ban fog menni nem 8x és rettenetesen le fog csökkenni a teljesítménye (játékilag)

Nekem olyan kérdésem lenne h meglehet e- azt oldani h amikor letöltök akk ne a pingem legyen 2000 hanem maradjon 30-60 és a letöltés lassúlna be helyette ? 😃

cfos speed-et próbáltad már?
Amúgy azon a kártyán nem két vágás van...nekem a régi 9600-ason (ati) is csak 1 vágás volt már
0
0
0
0
Devis avatar
korlátozd le a torrent kliensben a letöltése sebességet
0
0
0
0
alex13 avatar
niteforce írta:
Ne varj tobbet egy gyenge mobil vga tol.
Nem jatekra valo

Szóval akkor ez normális?
0
0
0
0
levi27 avatar
tasiadam írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
Ne varj tobbet egy gyenge mobil vga tol.
Nem jatekra valo
0
0
0
0
alex13 avatar
alex13 írta:
Lefuttattam a 3dmark Vantage és 1-2-3FPS-el ment az ASUS laptopomon. Ez baj? Ilyen gyenge a laptopom? Vagy valami elromlott benne?

Azért futtattam le mert másik OS-en (win 7 home premiumon) video kártya driver frissités után Dark Sector játék graf hibás volt.:S:S Pls help

De a 3dmark-ot a Win 7 Ultimate-en futtattam.

Pls válaszolna rá valaki😜
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
GokuTM írta:
nyozo írta:
Ha berakok egy új alaplapot a gépembe akkor újra kell rakni az oprendszert?

Nem kell, de főhardver csere esetében (ez az) érdemes, sőt ajánlott.

Ami volt régen Ides 80gb-os merevlemezem azt kipróbáltam egy pentium II-esben. Lazán felismerte a win7 😂.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nyozo írta:
Ha win7-et használsz akkor nem. Fel kellene ismernie magától az új hardvereket.
0
0
0
0
nyozo avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
rafferd írta:
Köszi! 😀
Azt hiszem a Cooler Master gx 450 d3-at választom! 😀
Jó kis táp az.
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok
Tudjátok, rossz volt a gépem kék halált dobott, főleg akik próbáltak segíteni!
És csak úgy tanulságként, hátha másnak is lesz ilyen problémája (de inkább ne legyen) megosztom mi volt a baja! 😀
Eleinte azt hittem a HDD és mások is ezt tanácsolták, be vittem a kereskedésbe ott pedig jól üzemelt, végül 2 hét szívás után gondoltam mi van ha a RAM és a 2GB Kingmax ram volt a hunyó mivel most nagyon pöpecül megy a gép! Végre 😆 😀
És persze most is szeretném megköszönni azoknak akik segíteni próbáltak!!!!! 😀 😉
0
0
0
0
rafferd avatar
Köszi! 😀
Azt hiszem a Cooler Master gx 450 d3-at választom! 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
rafferd írta:
ha veszek egy HD7850-et, akkor inkább ne kísérletezzek a 400wattos noname tápommal? 😊

És még az érdekelne, hogy milyen tápot ajánlotok egy felső tápos gépházba (HD7850-hez), aminek elég hosszúak a kábelei? (ház csere is lesz majd valamikor 😀 )
Ne kísérletezz! Inkább vegyél egy Chieftec CTG 500-at vagy egy XFX Core 450-et vagy Cooler Master gx 450 d3-at. Amelyik olcsóbb ahonnan veszed (az utolsó kettő közül), vagy ha nincs ennyi pénzed akkor a Chieftec.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció