Te rontasz el valamit mivel, ha ReadLine van akkor magától nem záródhat be az ablak mivel várakozik a program a következő parancsra. Bezáródás csak akkor történik meg magától, ha nem helyezel el ReadLine();-t.
Vki tudna abban segíteni, hogy a Microsoft Visual C# 2010 express, miért nem akar debuggolni?
beadom neki h console.writeLine("Hello"😉;
console.ReadLine();
Ez ugye annyit csinálna h a konzolba kiírja, Hello. Elindítom a debuggot, hogy ez meg is történjen, látszólag lefut, legalább is dolgozik a gép, meg megugrik az ablak, de semmi sem jön elő. pedig www.ok.blog.hu-ról tanulom a használatát, érthető egyszerű, és neki megy, de nálam miért nem?
Vki vmi 5letet tudna adni?
Segítsetek nagyon sürgős!!!!! A processzor ventije állandóan 6750-el!!!!!!!!! pörög miközben máskor ilyen 4000 körül szokott 4000-nél szinte meg sem lehet hallani. A hőfok 43 Celsius szóval nem melegedési probléma!!! Vki tud vmilyen megoldást mert beleőrülök 😞
Hogy kell feloldani a letiltást gyakorkérdések.hu-ról? 😆
irj az egyik adminnak e-mailt!
engem is letiltottak megbeszéltem vele a dolgot és utána 1 hónapra rá visszaengedett ha megigérem neki hogy nem csinálok több rosszaságot 😆
és megis tette! azóta jó vagyok! 😆
arcsi966 írta:
2500K proci alap beállításon terhelve 3.7ghz
Ha én beállítok mondjuk 3.8ghz-t vagy nagyobbat már insatbíl.
Azt kizárt dolognak tartom hogy egy K szériás procit akár 100mhz-el ne lehessen túl hajtani.és ha csak a szorzót meg a feszt kéne álítani a többi 25 beállítást nem akkor nem írnék ide.
De azt nem érted meg, hogy nem fog az sikerülni mint másnak? Lehet hogy többet, lehet hogy kevesebbet sikerül emelned, lehet hogy több feszültséget kell adnod, lehet hogy kevesebbet. Mindegyik más és más, és attól hogy valaki lefotózza a beállításait 4,5 GHz-en és te azt szépen beállítod nem biztos hogy az úgy fog működni vele.
Az én példámat véve van akinek az olyan procija mint az enyém megy 4 GHz-ig is, nekem 3,4-től magasabb órajelen bármit csinálok nem indul el.
Neked kell kitapasztalnod, hogy mit és hogyan bír a proci. Abban hogy hogy kell dolgokat beállítani abban tudunk segíteni, de konkrét beállításokat nem tudunk megadni, mert nem fogod tudni használni.
Azt kizárt dolognak tartom hogy egy K szériás procit akár 100mhz-el ne lehessen túl hajtani.és ha csak a szorzót meg a feszt kéne álítani a többi 25 beállítást nem akkor nem írnék ide.
prototypeban csak én vettem észre hogy az elején amikor egy félkarú csávó beszél lecsukja a laptopot azon fordítva vannak a betűk? a képernyő felé állnak a gombok 😆DDD
Akinek van 2500k-procija vagy képben van a témában attól szeretnék kérni egy apró szivességet.
Egy bios fotót vagy leirást a tuning beállításokról előre is köszi
Siasztok.Szeretném komolyabban tuningolni a procimat és azt szeretném kérdezni hogy egy Phenom II X4-nél max meddig mehetek el a feszültséggel ami még biztonságosnak mondható ? Persze még előtte vennék még egy komolyabb hűtőt is 😀
Akinek van 2500k-procija vagy képben van a témában attól szeretnék kérni egy apró szivességet.
cseszka írta:
Hali.Tudtok segiteni miért kapok kékhalált ha vidit nézek?Ez csak akkor ha pl Youtube meg ehhez hasonlókonn van.Egyszer ki irta h a vga driver nem válaszolt majd ujra indult,de rá 1Mp kékhalál.Ez csak egyszer volt de kékhalál már nem egy alkalommal.Anno is volt ien bajom,akkor ujra raktam a wint,1 darabig ok volt,most kezdi.Ha játékot küldök v teljes filmet nézek gépnn pl divX vagy dvd,akkor semmi.Csak online vidinél van.?😕
Próbálj más böngészővel mert lehet az küld hibás parancsokat, amitől kék hallt kapsz. nekem a mozzilával történt már ilyen.
Ok majd megpróbálom.Nem mindik csinálja de elöfordul.Van h megnézek 50vidit,és semmi,van h az 5.-6.vidinél annyi.
niteforce írta:
Végülis átszabhatod.
levágod a régi ventit, és egy kis darabon leszeded a kábelekről a szigetelést.
Levágod a Noctuáról is a csatlakozót, és a kábelekről egy kis részen a szigetelést. Összeforrasztod az azonos színű kábeleket, és leszigeteled az illesztéseket.
Hát ilyen szabdalás nélkül szeretném megoldani. Ha nincs Noctuanál olyan tudsz valami hasonló kalibert ajánlani ami jó lenne?
Végülis átszabhatod.
Levágod a Noctuáról is a csatlakozót, és a kábelekről egy kis részen a szigetelést. Összeforrasztod az azonos színű kábeleket, és leszigeteled az illesztéseket.
cseszka írta:
Hali.Tudtok segiteni miért kapok kékhalált ha vidit nézek?Ez csak akkor ha pl Youtube meg ehhez hasonlókonn van.Egyszer ki irta h a vga driver nem válaszolt majd ujra indult,de rá 1Mp kékhalál.Ez csak egyszer volt de kékhalál már nem egy alkalommal.Anno is volt ien bajom,akkor ujra raktam a wint,1 darabig ok volt,most kezdi.Ha játékot küldök v teljes filmet nézek gépnn pl divX vagy dvd,akkor semmi.Csak online vidinél van.?😕
Próbálj más böngészővel mert lehet az küld hibás parancsokat, amitől kék hallt kapsz. nekem a mozzilával történt már ilyen.
niteforce írta:
Miért? Eszik a 2 300 wattot. Egy 95 wattos procival még mindig csak 400W. HDD-re, többire 20W maximum, és ilyenkor minden le van terhelve maxra. 420W-nál csak OC-val fogyaszt többet, max 450W-ot ha nem extrém tuningról van szó.
Csak a tápokat nem célszerű kicentizni,
Nincs az kicentizve, de mondom, hogy szükség esetén az is elviszi
PL:
static void Main(string[] args)
{
Console.WriteLine("Szia!"😉;
}
ReadLine-al:
static void Main(string[] args)
{
Console.WriteLine("Szia!"😉;
Console.ReadLine();
}
a ReadLine nélkülit is le lehet futtatni Without Debugging parancsal.
beadom neki h console.writeLine("Hello"😉;
console.ReadLine();
Ez ugye annyit csinálna h a konzolba kiírja, Hello. Elindítom a debuggot, hogy ez meg is történjen, látszólag lefut, legalább is dolgozik a gép, meg megugrik az ablak, de semmi sem jön elő. pedig www.ok.blog.hu-ról tanulom a használatát, érthető egyszerű, és neki megy, de nálam miért nem?
Vki vmi 5letet tudna adni?
szerk.: mégse oldottam meg 😞 Vki pls help 😞
Asus M5A97 Pro
AMD Phenom II 565 Black Edition
Sziasztok!
Újra fogom telepíteni a gépemet, és a minecraft világom nem szeretném ha elveszne.
Hol vannak a mentései, hol tárolja őket?
Ezt a klienst használom:
[LINK]
C:\Users\Richard\AppData\Roaming\.minecraft\saves
Nekem Win7-en itt vannak!😉
Újra fogom telepíteni a gépemet, és a minecraft világom nem szeretném ha elveszne.
Hol vannak a mentései, hol tárolja őket?
Ezt a klienst használom:
[LINK]
Előre is köszönöm
Gépem profilja (ha esetleg kellene) : http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=47271&sub=usercomp&comp=54111
de még az elsőről sem bannoltak, úgyhogy nem gond 😃
végül meggondoltam magam 😃
amúgy felmegyek másik gépről másik címmel nem baj 😃
és ha onnan is bannlonak? 😆
COOLINK SWiF2 120P
Ez a venti esetleg jó lenne táp hűtésnek? Chieftec Deltába.
igen
Ez a venti esetleg jó lenne táp hűtésnek? Chieftec Deltába.
amúgy felmegyek másik gépről másik címmel nem baj 😃
felmentem ma gyakorikérdésekre, de annyira irritáló emberek vannak 😃
jól beszólok neki egy kommentben, leszarom ha bannolnak D:
azért sztem ésszel! hiányoltam is nagyon azt az 1 hónapot! annyit lehet röhögni a kérdéseken hogy az nem igaz 😆
meg néha jó beszólni ill értelmesen is válaszolni 😃
jól beszólok neki egy kommentben, leszarom ha bannolnak D:
Köszi 😆! Túl sokat trollkodtam 😃!
én is azért vagyok 56%os 😃
én 62 pedig általában értelmes válaszokat adok! 😜 ritkán trollkodásba fajul de az elég ritka 😃
Sztetek gts450 1 giga ddr5 vag hd6750 1gb ddr5?
És mia kül. DDR és GDDR között?
Itt gépigényen: XFX Radeon HD6770 1Gb DDR5 27k csapj le rá gyorsan.😉
Sztetek gts450 1 giga ddr5 vag hd6750 1gb ddr5?
Itt gépigényen: XFX Radeon HD6770 1Gb DDR5 27k csapj le rá gyorsan.😉
a GDDR-t VGA-kon használják, és kicsit magasabb feszültségen jár mint a normál DDR.
Amúgy az 5-nél írd ki hogy GDDR mert a DDR még csak a 3-nál tart 😃
Sziasztok Elvtárskáim! Érdeklődni szeretnék,hogy mennyire megbízható az alábbi vga gyártó PÁWÖRKÁLÖR?Előre is köszönöm barátaim.
Nekem közel 4 éve van egy hd 4850 es tőlük és semmi gond vele. Szerintem egy jó gyártó az eddigi tapasztalataim szerint.
Köszi 😆! Túl sokat trollkodtam 😃!
én is azért vagyok 56%os 😃
OFF: Spoiler!
irj az egyik adminnak e-mailt!
engem is letiltottak megbeszéltem vele a dolgot és utána 1 hónapra rá visszaengedett ha megigérem neki hogy nem csinálok több rosszaságot 😆
és megis tette! azóta jó vagyok! 😆
TDP limitet felnyomtad?
Az én példámat véve van akinek az olyan procija mint az enyém megy 4 GHz-ig is, nekem 3,4-től magasabb órajelen bármit csinálok nem indul el.
Neked kell kitapasztalnod, hogy mit és hogyan bír a proci. Abban hogy hogy kell dolgokat beállítani abban tudunk segíteni, de konkrét beállításokat nem tudunk megadni, mert nem fogod tudni használni.
De kezdetnek kikapcsolhatnád az intel turbo-t.
Segítenétek abba hogy ehez milyen táp kellene? Az áru jelenlegi tulaja 500w + 8pines extra atx csatlakozósat ajánl
Asus M3A79-T Deluxe
AMD Phenom II X4 925 s + gyári AMD cooler
2*1 GB / 800 Mhz Kingston DDR2 RAM
Gigabyte Geforce 9600GT/512 Silent
Seagate SATA2 80GB/7200 RPM hdd
Már 300 szor megmondtuk hogy tök ugyanolyan alaplappal és procival sem fog ugyanaz sikerülni. neked kell kitapasztalnod.
Ok majd megpróbálom.Nem mindik csinálja de elöfordul.Van h megnézek 50vidit,és semmi,van h az 5.-6.vidinél annyi.
Végülis átszabhatod.
Hát ilyen szabdalás nélkül szeretném megoldani. Ha nincs Noctuanál olyan tudsz valami hasonló kalibert ajánlani ami jó lenne?
Chieftec Delta tápba szeretnék ventit cserélni. PWM-es ventit kell bele tenni? Köszi.
igen! de a kifejezetten tápra vegyél, mert annak kisebb a csatija, de ugyanolyan mint a többi.
Noctuat szeretnék venni. Azok közül jó lenne valamelyik 12cm-es?
Chieftec Delta tápba szeretnék ventit cserélni. PWM-es ventit kell bele tenni? Köszi.
igen! de a kifejezetten tápra vegyél, mert annak kisebb a csatija, de ugyanolyan mint a többi.
Miért? Eszik a 2 300 wattot. Egy 95 wattos procival még mindig csak 400W. HDD-re, többire 20W maximum, és ilyenkor minden le van terhelve maxra. 420W-nál csak OC-val fogyaszt többet, max 450W-ot ha nem extrém tuningról van szó.
Csak a tápokat nem célszerű kicentizni,
Nincs az kicentizve, de mondom, hogy szükség esetén az is elviszi