Windows 10

Szerző: Liptik, 2014. August 24., téma
Fórum » Szoftver
Itt mindent a Windwos 10-ről.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok.Nekem kéne valami normális aktiváló ha tudtok írjátok meg légyszi
0
0
0
0
Omis avatar
ezt a fost a Game dvr csak hd 7000 fölött tud rögzíteni😲
jézus....na mindegy.ez jobb
ZD Soft Screen Recorder
0
0
0
0
Arnybiro avatar
intelIA32 nálam realtek van fönt és nincs baja. Igaz nem tökéletes, mert az egyik fülesem nem működik rendesen, de a másik igen. Na mindegy, legalább az egyik működik 😀
0
0
0
0
winrar avatar
terepmintaHun: Szerintem nálad csak simán a HDD halt be, valószínűleg a tápod miatt. Függetlenül az oprendszertől.
Hangdriverrel már én is megszívtam, olyannyira, hogy csak a tiszta telepítés segített.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Konkrétan egy zenét nem tudok nyugodtan végig hallgatni.
WDDM driverrel megy, mert a realtekest egyszerűen nem hajlandó telepíteni.
0
0
0
0
fewq001 avatar
Nem hinném 😜 attól még ,hogy valami használja a mervlemezt attól nem megy tönkre 😜.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Azért az, hogy a hang driver nem képes normálisan működni, eléggé nagy baj
0
0
0
0
winrar avatar
Játék szempontjából mindenképpen megéri. Ellenben vannak még kisebb gondok magával a rendszerrel, de semmi komoly.
0
0
0
0
Bobo 1998 avatar
szerintetek megeri levaltani a windows 7 et 10 re ? vannak teljesitmeny javulasok jatekok alatt ?
0
0
0
0
winrar avatar
Cod4 multi tesztelve, tökéletesen fut 😃
FPS-t nem néztem, de a szokásos 90 szerintem megvolt.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
domastus nálam hasonlót csinál HD6670-es kártyám is, de ezt csak Dragon Age: Inquisition alatt vettem észre, máshol nem.
0
0
0
0
domastus avatar
Asus r7 260x kártya gyári driverje néha leáll egy másódpercre, majd minden megy tovább. De emiatt már nem fogok visszaváltani 8.1-re mivel sokkal több a pozítívum a 10es mellett mint a negatívum.(számomra)
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Recon934: CoD4 Nálam rendesen fut! 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Működik rendesen nálam a Daemon Tools.
0
0
0
0
csuz-li avatar
A Total Commanderrel lehet iso fájlt készíteni bin-ből és a többiből. Én is azt használtam az elején, bár most már a daemon tools-t is kiadták win10-re (ugye induláskor még nem volt kompatibilis), de nem szedtem már le, így nem tudom, hogy tényleg működik-e rendesen.
0
0
0
0
Recon934 avatar
A cod4-et próbálta valaki rajta ?
0
0
0
0
winrar avatar
Az rendben, hogy iso-t tud olvasni. De egy BIN, CUE, NRG vagy egyéb lemezképfájllal nem tud mit kezdeni a Win10. Szóval muszáj volt felraknom a Daemon Tools-t.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nálam random csinál olyant, hogy jelzi kilett húzva a jack dugó (természetesen a hang is elmegy) utána meg egyből van ismét. Elég idegesítő.
A WMP meg nem tud DVD videót lejátszani alapból...(Aztán elvileg ugyanaz a verzió van, mint a hetesen...ezek szerint mégsem)
0
0
0
0
Underworld avatar
Jah megérné váltani,ha nem fagyna le nekem,de így maradok én is 8.1nél..
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Tényleg jó a Win10, de egyetlen hiba miatt visszatértem Win8.1re. Kifagy a Dead Rising 3. Pedig eskü jobban fut Win10-en...
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Én spec még semmi hibával nem találkoztam a Win10-nél pedig az asztalin és a laposon is a Win 10 van fenn!😀
0
0
0
0
no avatar
Elégedett vagyok ezzel a rendszerrel. Több játéknál is fps növekedést vettem észre. (CS:GO, TF2, Portal 2) Pár hibával találkoztam csak eddig, de gyorsan javították. Folyamatosan jönnek ki hozzá a frissítések. Megéri váltani szerintem!
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Azért írtam úgy, hogy eredeti vagy aktivált. 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Zoli73 jah, úgy értettem mintha csak eredetire írtad volna, azért írtam a törtet is 😀
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Minden frissítést fel kell tenni utána fog a Win 10 felmenni frissítésként!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Fel rakom Win7-et kapásból akarja felrakni a Win10-et? Vagy neki áll frissíteni előtte a win7? 😃
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Azt írtam én is! 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Zoli73 vagy csak szimplán egy tört win7-re telepíted amit előtte egy aktivátorral aktiváltál 😃 Én így csináltam meg, tört win7, előtte aktivátorral aktiválva és telepítés után Win10 magától aktiválódott.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Vannak olyan programok amik cd képfájl -ból egyből csinálnak pendrive telepítőt ilyen pl. a rufus nevezetü. 😀 Csak akkor van eredeti Win10-ed ha eredeti vagy aktivált Win7-et vagy 8-at frisítesz, vagy megvetted. Vagy ha már arra a gépre fel volt egyszer telepítve mondjuk frissítéssel, akkor állítólag ha utána tiszta telepítést csinálsz akkor magától aktiválódik.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Sziasztok Van meglévő Win10-em űgye. de szeptemberben fogok venni egy SSD-t és arra hogy bírom fel tenni a win10et? De a teljesen frisset szal akkor kellene termék azonosító vagy amit le töltök a hivatalos oldalról ahhoz alapból jár? Pendrive-ról szeretném telepíteni azt hogy tudom meg oldani? 😃 Segítene valaki? 😀
0
0
0
0
Underworld avatar
Van vkinek még ilyen problémája???

Vagy az baj még ha UEFi módba van felrakva?

Hallottam,hogy jöttek ki frissítések,és felraktam és.. freeze
Nekem valamiért nem akar működni,nekem lefagy a gép mindig windows 10el,akkor ha terhelem egy idő múlva..azt vettem észre,de lehet anélkül is lefagyna ,nem tudom..hanyagolom nagy update-ig!
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Frissítés előtt 40 GB hely volt a meghajtómon feltettem munka után a frissítéseket újraindult a gép meg minden és egyszer csak azt veszem észre hogy 70 GB helyem van *__* ez király eddig 😃
0
0
0
0
winrar avatar
Lusta voltam felrakni az Intel-t 😜
Miután a Win10 megszívatott a hangdriverrel, azóta csak a VGA-ét raktam föl.
0
0
0
0
Liptik avatar
winrar: Microsoft alaplapod van? 😆

Omis: Amikkor ott felül, ahol van az a három gomb, az nekem mindig fehér, és állítólag, majd bele fog kerülni az ablak színezése.
0
0
0
0
Omis avatar
chipset?az igen.nekem csak két hülyeség😜
mi az az ablak keret változás?
meg valaki segíthetne a net keretrendszer 3.5 telepítésében
mert két programot nem tudok használni mivel hiányzik
(a szolgáltatás letöltése és telepítése rányomok le is tölti de le áll a rendszer nem találja a megadott fájlt 0x80070002)már mindent megpróbáltam offline online telepítés de semmi.
0
0
0
0
Underworld avatar
játékoknál tényleg észrevehető az fps növekedés,vagy ez hülyeség?
0
0
0
0
Liptik avatar
Mit javítottak, vagy új dolgokat hoztak be? PL: az ablakkeret változást.
0
0
0
0
winrar avatar
Jött, meg Chipset driver is.
0
0
0
0
Thomaz avatar
Persze méghozzá 3 db frissítés érkezett.
0
0
0
0
Omis avatar
ma frissítés.
nektek is?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
davidusz2000 akkor lehet hogy az egyik frissítéssel volt inkombatibilis a rendszered 😀
0
0
0
0
Underworld avatar
Ha frissítésként rakom fel jól megy,de ha tisztán,akkor tele van hibával,meg lefagy a gép egy idő után főleg terhelésnél 😆 mint eddig de csak win10nél..
0
0
0
0
Astronaut0303 avatar
chrono02 Igen, tiszta telepítessel csináltam. Most viszont úgy tűnik valamelyik frissítés megoldotta.

Azért vannak érdekességek még, pl volt már olyan is, hogy a billentyűzetet nem kapcsolta be. Olyan volt, mintha ki lett volna húzva a gépből 😀
0
0
0
0
Alonso01 avatar
Eléggé zavaró, hogy mind a laptopomon mind az asztali gépemen az újraindítás után összekeveri az asztalon lévő ikonokat... Más valaki tapasztalt hasonló dolgot?
0
0
0
0
DDarkness avatar
Miért van az hogy mindig lezárom a gépet és amikor néha visszaülök a géphez már fel van oldva, lényegébe magának beírja a gép a jelszót és kész.
0
0
0
0
Angelors avatar
HD Sentinelel is megtudod nézni a winchester típusát.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
holnap megnézem a meghajtómat az Everettel de viszont most ezzel a keretrendszeres dologgal kellene valamit kezdenem de szerintem egyesével végig próbálom mindegyiket aztán amelyik működik az marad 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció