Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MartiniHenry avatar
Nagy pangás van játék téren nálam😞 GTA V-re várnák de hiába...😞 Kéne valami jó és izgalmas akció játék. Segítsetek 😞
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Üdv!

Tudnátok mondani mostanság készült épkézláb vadász játékot?
(kivéve Cabela's okádékot)
0
0
0
0
sean avatar
Sziasztok! Pár éve néztem egy motoros játék trailer-jét, de a címére már nem emlékszem. Az volt a lényeg hogy motorozni kellett ha jól emlékszem Texas-ban és rohadt nagy volt a terület, egyik pontról a másikba átmenni órákba tellett. Valaki ha ismeri a játékot leírná a címét? Vagy egyáltalán megcsinálták a játékot?
0
0
0
0
Grandmaster SubZero avatar
szisztok kinel lenne kedve imperium galactica 2 multihoz? 😀
0
0
0
0
BFarkas avatar
Üdvözletem valaki tud ajánlani egy olyan stratégiai játékot mint pl empires earth 1
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
játékokat local coop-al ajánlatok nekem pls. pc konzol és billentyű egér kombóval thx. 😀
0
0
0
0
mrlife avatar
Sziasztok!

Ajánlajtok nekem egy játékot légyszi!

Tudjunk ketten játszani a barátnőmmel és rpg stílusú legyen.
Jöhet mmo és sima rpg is amit lehet coopba játszani.

Előre is köszi!
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Plants vs. Zombies-hez hasonló játékot tudtok mondani?
0
0
0
0
no avatar
Már egyszer végigtoltam. Nekem személy szerint annyira nem tetszett a quicktime eventekkel telepakolt játékmenet miatt. :s
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nemtudom próbáltad e már a Tomb Raider 2013-at! én már másodjára vittem ki és nem tudom megunni! sztem elmenne a gépeden mert nagyon jól lett optimalizálva és sok a grafikai állítási lehetőség! és nem kell ezt a TR* a régiekhez hasonlítani, ez egy csöppet másabb! a Stroy valami eszméletlen jó! Pörgős játékmenet 1 percet sem unatkozol ha átérsz az első pályarészen! nekem nagyon átjött csak ajánlani tudom! Egy próbát mindenféleképpen tennék a helyedben ha még nem próbáltad!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Nagy dilemmába vagyok, régóta nem tudok egyedi single játékot találni, szóval a segítségeteket kérném. 😃 Jöhet pörgős fps, szerteágazó stratégia vagy egy jó sztorijú rpg, főleg AAA címek érdekelnének de néhány indie is jöhet, a lényeg, hogy 2010-től újabb és a kissé elavult gépemre való tekintettel "pre gen" legyen, tehát max 2013-as. A szimulátorok, sport játékok stb nem érdekelnek. Remélem lesz pár jó ötletek. 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A Tomb Raider 2013-hoz hasonló élményű/látványvilágú játékot tudnátok mondani? Most toltam ki és egyszerűen A KEDVENCEM LETT! 😃D
0
0
0
0
frostwagen avatar
Tudnátok nekem valami jó MMORPG-t ajánlani? (Archeage, Tera, WoW)-on kívül, ami lehetőleg nem havidíjas, max. B2P és viszonylag sok magyar játszik vele? Esetleg valami Diablo féleséget (kivéve Path Of Exile, Torchlight) amire szintén igaz hogy sok magyar játszik vele? Vagy akármilyen játékot aminek hasonló stílusa van és jól el lehet vele ütni az időt, magyarán LEKÖT?

UI: Ha lehet ne ilyen japán-manga féleségeket, mert azokat nagyon nem csipázom 😃
0
0
0
0
Axon95 avatar
FarkasHarcos1000:Wolfenstein The New Order
0
0
0
0
BFarkas avatar
Üdvözletem valaki ajánlana 1 jó történetü FPS játékot?
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Dark Souls, téééényleg. Thx. 😃
És igen, AC részek ezerszer jobbak paddal 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
AC részek jobbak kontrollerrel? 😲
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
A dark souls jobb,bill+egérrel gyakorlatilag játszhatatlan.Gondolom nem ilyen játékra gondoltál.😃
0
0
0
0
Zelko315 avatar
flamina: Hát nem tudom, valahol biztos. Egyébként nem igazán szeretem a verekedős játékokat, de azért köszi. 😃
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Sziasztok!
Nos, én olyan játékokat keresnék amik gamepaddal sokkal jobbak mint a bill+egér kombinációval.
A sport játékoktól kíméljetek meg, valamint itt van néhány példa amik számomra ezerszer jobbak egy kontrollerrel: Assassin's Creed részek, Prototype, DMC részek valamint a Castlevania ami most eszembe jut.
Köszönöm előre is azoknak akik ajánlanak valamit. 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló valami Jade Empirehez hasonló játékot tud valaki? 😀
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Ilyen megközelítésből már éthető 😃
BukoTt: nem rég találtam, és a harcrendszere nagyon hasonlít a heroes-éra. Blackguards. Sztem egy próbát megér.
0
0
0
0
Bronson avatar
igen, ezt nem fűztem hozzá, de véleményem szerint van benne egy kis hobbit érzés, ami szintén szempont volt... 😊
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Szerintem a Dugeon Siege nem hasonlít a heroes-ra. Egyébként nekem az egyik kedvencem a Dungeon Siege, de én kapásból a 3-mat ajánlanám (van hozzá magyar felirat is). Viszont ne lepődj meg h semmiben nem hasonlít a heroes-ra. Csak gondoltam szólok 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
Köszi. Ki is próbálom 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok. Pénteken moziba megnéztem a hobbit utolsó részét és mit ne mondjak kedvem kaptam olyasféle játékhoz 😃
Csak nem találok olyasmit csak a homm-t.
Szóval tudnátok ajánlani olyan játékot mint a heroes?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tudnatok nekem irni olyan jatekok amiben szörnyet kell fejleszteni pl heroes sorozatok infokat elöre köszi
0
0
0
0
no avatar
Billie: ha árkád autós játékokat keresel: Split/Second, Blur, Ridge Racer Unbounded, Test Drive Unlimited 1-2, Grid, Grid 2, Grid Autosport (bár ez nem kifejezetten utcai).

Ha régebbi játékok is érdekelnek, akkor tudnám még ajánlani az egyébként magyar fejlesztésű Streel Legal Racing: Redline című játékot. Ott részletesebben tudod építgetni az autód, szó szerint minden alkatrészt ki tudsz cserélni, egyenként javítani, festeni, stb. Vannak hozzá modok is, tekintélyes mennyiségben.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Utóbbi napokban sokat keresgéltem valami izgalmas autós Need for Speed szerű játékot de nem jártam sikerrel. Gépemet, megtaláljátok a profilomon, de úgy gondolom hogy azzal nincs probléma. Köszi előre is! 😀
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Sziasztok tudnátok nekem ajánlani egy olyan FPS-t mint a FEAR 3 tehát ilyenen szaratos FPS lövölde!
Köszönöm Előre is !! 😀
0
0
0
0
no avatar
Birodalomépítős stratégiát keresek, egyszerűbb kezeléssel/kezelőfelülettel. Lehet fantasy vagy középkori, modern, az nem számít. Az is mindegy, hogy TBS vagy RTS, csak ne legyen nagyon régi.
0
0
0
0
sean avatar
Heló! Ma a Tesco-ban láttam egy túlélő horror játékot de a címét elfelejtettem 😃 Ami rémlik a leírásából: Valami kastélyszerű épületbe mész ahol 20 évvel ezelőtt a feleséged eltűnt és most őt keresed 😃 Nem emlékszek a címére sajnos. Valaki esetleg tudja?

Közbe beugrott Pineview Drive a címe 😃
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Hali mindenkinek! 😃
2 kérésem lenne. 😃

Az egyik az olyan emberekhez szól akik ismerik a Mage Craft nevű facebookos játékot 😃 Ha valaki tud ahhoz hasonlót építkezéssel fejlesztéssel különböző kiképezhető egységekkel az légyszi írja le 😃

Másodszor izgalmas és élvezhető játékot mondanátok az alábbi gépre:
- AMD 4 magos proci 3,2-es
- Sapphire Radeon HD 6670 1 GBos videókártya
- 8 GB Kingston RAM
Open world játékok előnyben 😃 de bármi jöhet jó grafikával 😃
Előre is köszönöm mindenkinek 😃 😉
0
0
0
0
DROP avatar
frostwagen - nem, mindig ellenorzom, mikor jatszok mindenbol ki lepek! 😀
0
0
0
0
prediator993 avatar
https://www.indiegala.com/store

Most az Indiegala-n ingyen beszerezhető a Chaos Domain Steam-re !!!!!
0
0
0
0
frostwagen avatar
DROP

Amikor laggolt a játék, nem lehet hogy a háttérben ment valami másik program, ami lezabálta volna a RAM-odat, vagy a CPU teljesítményét? Vagy esetleg vírusírtó (ha van) nem scannelt / Windows épp nem telepített valami frissítéseket?
0
0
0
0
DROP avatar
37 fok korul volt mint ket alkalomkor :/ direkt neztem 😀
0
0
0
0
krutka avatar
felmelegszik a géped egy idő után (szerintem), tölts le core temp vagy valamit ami mutatja hány fokos a cucc aztán szűkítjük a dolgokat.
0
0
0
0
DROP avatar
miert van azt hogy megy egy jatek rendesen es masnap ugy akad mint allat?
0
0
0
0
no avatar
Tudnatok valami ingyenes kártya jatekokat böngészöset vagy amit lekell tölteni csak ingyenes legyen tcgre gondolok pl yugioh
0
0
0
0
krutka avatar
Tarondor: Fable 1-3, Jade Dynasty, Telltale games (Walking Dead, Game of Thrones, Wolf Among Us, Borderlands) A telltale gamek igazábol nem rpg-k de 100% hogy tetszeni fognak
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Kérlek, tudtok mondani játékokat erre a laptopra?
MSI ER710-es laptop.
Mobile AMD Sempron Processor 3500+, ~1,8Ghz
Ati Radeon X1250
2GB Ram

Bármi jöhet, csak fusson rajta akadás nélkül 😀
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
Tarondor avatar
Sziasztok! Tudtok mondani jó RPG játékokat? Ami már megvolt: Mass Effect, Witcher, KOTOR, Fallout, Dragon Age, Diablo, Thief, Dishonored. Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
xymano avatar
dead island ot lehet többen is játszani tungle vel.
0
0
0
0
krutka avatar
FarkasHarcos1000: kb menne minden mai kisebb nagyobb kompromisszumokkal 😃

Nekem pedig: Kellenének olyan játékok amiket 5fős csapatokkal lehetne játszani mint mondjuk a lig of legenc (platinumnál nem jutunk feljebb, és már nem szórakoztat - finoman fejeztem ki magam 😃 ) nem kell feltétlenül hogy moba legyen, csak csapatjátékon legyen a hangsúly 😀 előre is köszönöm!
0
0
0
0
BFarkas avatar
AMD KT16 Quad Core 1.8 Ghz
4 gb ram
ATI Amd Radeon HD 8500M 2048Memoria
Win 8.1

Erre a gépre tudnátok ajánlani játékokat? (laptop)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció