Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudnátok mondani mostanság készült épkézláb vadász játékot?
(kivéve Cabela's okádékot)
Ajánlajtok nekem egy játékot légyszi!
Tudjunk ketten játszani a barátnőmmel és rpg stílusú legyen.
Jöhet mmo és sima rpg is amit lehet coopba játszani.
Előre is köszi!
Nagy dilemmába vagyok, régóta nem tudok egyedi single játékot találni, szóval a segítségeteket kérném. 😃 Jöhet pörgős fps, szerteágazó stratégia vagy egy jó sztorijú rpg, főleg AAA címek érdekelnének de néhány indie is jöhet, a lényeg, hogy 2010-től újabb és a kissé elavult gépemre való tekintettel "pre gen" legyen, tehát max 2013-as. A szimulátorok, sport játékok stb nem érdekelnek. Remélem lesz pár jó ötletek. 😃
A Tomb Raider 2013-hoz hasonló élményű/látványvilágú játékot tudnátok mondani? Most toltam ki és egyszerűen A KEDVENCEM LETT! 😃D
UI: Ha lehet ne ilyen japán-manga féleségeket, mert azokat nagyon nem csipázom 😃
És igen, AC részek ezerszer jobbak paddal 😃
Nos, én olyan játékokat keresnék amik gamepaddal sokkal jobbak mint a bill+egér kombinációval.
A sport játékoktól kíméljetek meg, valamint itt van néhány példa amik számomra ezerszer jobbak egy kontrollerrel: Assassin's Creed részek, Prototype, DMC részek valamint a Castlevania ami most eszembe jut.
Köszönöm előre is azoknak akik ajánlanak valamit. 😀
BukoTt: nem rég találtam, és a harcrendszere nagyon hasonlít a heroes-éra. Blackguards. Sztem egy próbát megér.
Csak nem találok olyasmit csak a homm-t.
Szóval tudnátok ajánlani olyan játékot mint a heroes?
Ha régebbi játékok is érdekelnek, akkor tudnám még ajánlani az egyébként magyar fejlesztésű Streel Legal Racing: Redline című játékot. Ott részletesebben tudod építgetni az autód, szó szerint minden alkatrészt ki tudsz cserélni, egyenként javítani, festeni, stb. Vannak hozzá modok is, tekintélyes mennyiségben.
Köszönöm Előre is !! 😀
Közbe beugrott Pineview Drive a címe 😃
2 kérésem lenne. 😃
Az egyik az olyan emberekhez szól akik ismerik a Mage Craft nevű facebookos játékot 😃 Ha valaki tud ahhoz hasonlót építkezéssel fejlesztéssel különböző kiképezhető egységekkel az légyszi írja le 😃
Másodszor izgalmas és élvezhető játékot mondanátok az alábbi gépre:
- AMD 4 magos proci 3,2-es
- Sapphire Radeon HD 6670 1 GBos videókártya
- 8 GB Kingston RAM
Open world játékok előnyben 😃 de bármi jöhet jó grafikával 😃
Előre is köszönöm mindenkinek 😃 😉
Most az Indiegala-n ingyen beszerezhető a Chaos Domain Steam-re !!!!!
Amikor laggolt a játék, nem lehet hogy a háttérben ment valami másik program, ami lezabálta volna a RAM-odat, vagy a CPU teljesítményét? Vagy esetleg vírusírtó (ha van) nem scannelt / Windows épp nem telepített valami frissítéseket?
Kérlek, tudtok mondani játékokat erre a laptopra?
MSI ER710-es laptop.
Mobile AMD Sempron Processor 3500+, ~1,8Ghz
Ati Radeon X1250
2GB Ram
Bármi jöhet, csak fusson rajta akadás nélkül 😀
Előre is köszönöm!
Nekem pedig: Kellenének olyan játékok amiket 5fős csapatokkal lehetne játszani mint mondjuk a lig of legenc (platinumnál nem jutunk feljebb, és már nem szórakoztat - finoman fejeztem ki magam 😃 ) nem kell feltétlenül hogy moba legyen, csak csapatjátékon legyen a hangsúly 😀 előre is köszönöm!
4 gb ram
ATI Amd Radeon HD 8500M 2048Memoria
Win 8.1
Erre a gépre tudnátok ajánlani játékokat? (laptop)