Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
apetit1989 avatar
Más a kernel, ezért írják rá, hogy csak XP-től felfelé jó valami.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
apetit1989 írta:
A 2000-es win már NTFS alapú, tehát elméletileg elindul rajta minden olyan játék, ami megy XP-n. Elméletileg.

ez érdekes dolog. Mert több program is felment 2000-re, ami csak Xp-től felfelé támogatja az op.rendszereket.
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! az artic cooling freezer 7 pro rev 2 befér ha 13.5cm 14cm hely van neki a házban?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A 2000-es win már NTFS alapú, tehát elméletileg elindul rajta minden olyan játék, ami megy XP-n. Elméletileg.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az normális, hogy elindul Windows 2000-en olyan játék, amely nem támogatja?

Governor of Poker nevű játékról van szó (letöltött verzió, tehát nem az online flash-ről beszélek).

2008-as játékról van szó.

Operating System:
Windows XP , Vista, Mac OS, Windows 7

[LINK]
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Adam819 írta:
Egy intel celeron E1600-as proci kihajt egy Gigabyte Nvidia GT520 Silent videókártyát?

Simán, de ha lehet akkor ne 64 bites kártyát vegyél. Legyen legalább 128 😀
0
0
0
0
Adam819 avatar
Egy intel celeron E1600-as proci kihajt egy Gigabyte Nvidia GT520 Silent videókártyát?
0
0
0
0
odie992 avatar
https://kepfeltoltes.hu/120728/wtfintegrated_www.kepfeltoltes.hu_.png

Integrált videókártya..

----

Játékoknál "textúra hibát" hoz létre, ami így néz ki:

https://kepfeltoltes.hu/120728/shot0000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Ott egy csík a helikopterből, illetve átlehet látni rajta 1-2 helyen)

Nem csak Call of Duty 4-nél jön ez elő, hanem Diablo 3-nál is (egy idő után ki is dob Crash miatt), Dark MEssiah Might and Magic-nél is, illetve Trackmania Nations Forever-nél is. Nem lehet ezt valahogy orvosolni, amíg nem jön meg a szervízből a videókártyám?
0
0
0
0
patrikk911 avatar
erről mit gondoltok megéri, jó?
1x Playstation 3 Slim 320 GB-os alapgép

1x Dualshock 3 Wireless Controller
1x Battlefield 3 játékszoftver
1x USB töltő kábel kontrollerhez
1x AV kábel és SCART átalakító
2x USB 2.0 port
HDMI 1.4 kimenet
Beépített Wi-fi hálókártya (802.11 b/g)
Blu-Ray multimédia lejátszó
Beépített internetböngésző
7 magos CELL processzor
7.1 Dolby Digital hangzás
Full HD felbontás (1920x1080)
6.8000 ft
0
0
0
0
niteforce avatar
https://kepfeltoltes.hu/120727/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png

Sziasztok indítanám az Ableton-t, és ezt a hibát írja ki. Mi ez?
0
0
0
0
no avatar
Na megint lenne egy kérdésem, hogy VID Voltage Range nem a Vcore max feszültségét jelenti ugye?Én úgy tudom, hogy nem azt jelenti, de a biztonság kedvéért megkérdezem. =)
0
0
0
0
Cooley avatar
Ez tipikus drájver probléma. Pucold le teljesen a mostanit, és tedd fel a legfrissebbet. Szerintem utána nem lesz gond.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Első körben vírusra gyanakodnék. Végezz el egy virusírtást. Ha ez nem válik be, akkor próbálj meg egy driver cserét. Bár ha a driver lenne a rossz, akkor mindig hulladék lenne.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
akos328 írta:
Gyors segítség kellene! Már kb 1 hónapja furcsaságok történnek a gépemmel, de most jutottam el h érdeklődjek.
Bekapcsolom a gépet, és van vmikor elmegy a hang, de nincs baj a hangkártyával, hangszórókkal, mert amikor újraindítom a gépet, utána jó.
Nem minden bekapcsoláskor történik, néha-néha, és nem is rögtön a bekapcsolás után.
Nah most, ha ez történik, akkor ilyen dolgok is történnek: Winamp számlálója leáll, mintha nem menne a zene, VLC-nél ilyenkor semmi se indul el, játékok beszaggatnak.
Ezeket azért próbáltam ki amikor próbálgattam mi lehet a rossz. ilyenkor ment a winamp és láttam h áll a számláló, tehát nem hangeszközökkel van a baj, hanem vmi szoftveres marhaság. Esetleg vírus? vagy driver, mi lehet a gond?

én vírust mondok
0
0
0
0
akos328 avatar
Gyors segítség kellene! Már kb 1 hónapja furcsaságok történnek a gépemmel, de most jutottam el h érdeklődjek.
Bekapcsolom a gépet, és van vmikor elmegy a hang, de nincs baj a hangkártyával, hangszórókkal, mert amikor újraindítom a gépet, utána jó.
Nem minden bekapcsoláskor történik, néha-néha, és nem is rögtön a bekapcsolás után.
Nah most, ha ez történik, akkor ilyen dolgok is történnek: Winamp számlálója leáll, mintha nem menne a zene, VLC-nél ilyenkor semmi se indul el, játékok beszaggatnak.
Ezeket azért próbáltam ki amikor próbálgattam mi lehet a rossz. ilyenkor ment a winamp és láttam h áll a számláló, tehát nem hangeszközökkel van a baj, hanem vmi szoftveres marhaság. Esetleg vírus? vagy driver, mi lehet a gond?
0
0
0
0
Thomech avatar
Sziasztok 😃
Szerintetek ez a monitor meg ér 40E Ft ott? Nekem eléggé bejön, de ti szerintetek elég felszerelt? Az LG jó márka monitorok, tv-k nél?
A segítséget köszönöm előre is! 😀
[LINK]
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Superlompos írta:
Devis írta:
pentiumok jól húzhatóak, nem melegszenek annyira (e5700-et húztam, 400mhz-től +1-2 fok volt kb)

A pentium dual core jobban húzható, mint a core 2 duo?

Mert úgy tudom, hogy a pentium dual core egy kicsit butított.

nem butított csak más a technológia, van E5700ból C2D és DC is vagy valami ilyesmi tesztet láttam és a 2 dettó ugyan az
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gyorsabbank gyorsabb lesz. Főleg ott, ahol proci limit van.
0
0
0
0
no avatar
GokuTM írta:
lien93 írta:
4Ghz-en mit tudna kihajtani szerintetek?

Lényegében semmivel többet, mint alapon.
Amit alapon nem hajt ki, azt OC-val sem fogja tudni.

HD4850/HD4870

Kár... de azé nem veszem vissza alapra, mert a win7 élményindex azért 6.4-ről 6.9 lett.(Tudom arra nem szabad hallgatni meg szart se ér de azé mégiscsak valami gyorsabb lett.) kösz a választ.
0
0
0
0
no avatar
4Ghz-en mit tudna kihajtani szerintetek?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Devis írta:
pentiumok jól húzhatóak, nem melegszenek annyira (e5700-et húztam, 400mhz-től +1-2 fok volt kb)

A pentium dual core jobban húzható, mint a core 2 duo?

Mert úgy tudom, hogy a pentium dual core egy kicsit butított.
0
0
0
0
no avatar
GokuTM írta:
lien93 írta:
sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a processzorom milyen vga-t tudna kihajtani max?Most 3.8 megy minden ***án, de tud 4,2-4,6 on is menni mindenféle melegedési probléma nélkül(köszönhetően egy ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO hűtőnek) szóval mit tudna kihajtani mondjuk 4-4.2Ghz-en?

4,6Ghz-en??

Nem értem pontosan mi a kérdés ezért két választ adok.
1. 4,6Ghz-en milyen vga a max.
2. 4,6Ghz 400 as FSB-vel érem el csak felesleges egy ilyen harmatgyenge VGA-hoz mint ami most van, igaz még 3,8 is felesleg mert nem lett több FPS-em tőle, de amikor már a vga gpu +memóriát emeltem meg akkor lett +FPS.

szerk.: most 1.32 megy minden stabil prime95 ment 2 órát nem volt probléma, tudom legalább 6-7 órát kellene futtatni 😜 a max hőmérséklet meg 49 °C.
0
0
0
0
Devis avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem hangzik rosszul. De oda elég sok fesz kell szerintem. A 4 Ghz reális, de afölött szerintem igencsak megnő a fesz igény. Sajnos nekem az E7500 csak 4 GHz-en megy, pedig próbáltam a 4200-at is, de oda is kevés volt az 1,6V.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy a processzorom milyen vga-t tudna kihajtani max?Most 3.8 megy minden ***án, de tud 4,2-4,6 on is menni mindenféle melegedési probléma nélkül(köszönhetően egy ARCTIC COOLING Freezer 13 PRO hűtőnek) szóval mit tudna kihajtani mondjuk 4-4.2Ghz-en?
0
0
0
0
niteforce avatar
Akkor talan inkabb a dana... Mert azt ugye ki tudod probalni. Meg a mercury a legszarabb tap
0
0
0
0
no avatar
havi 1-2 óra használatra nemakarok jöbbat 😃
szal meik?😃
0
0
0
0
nyozo avatar
inkább több pénzért vegyél egy márkásat és ne ilyen noname-et!
0
0
0
0
niteforce avatar
Mindketto szar...
Vegyel egy FSPt 3K ert
0
0
0
0
no avatar
sziasztok..venni akarok egy min 300w os tápot.-..namost 2-őt találtam de nemtudom eldönteni meik 😃
Mercury 300w 1500 ft
Dana 300w 1200 ft 😃 (az utobbinál hozzákel tenem személyesen áttudom venni és megis mutatják h müködik) 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
marko10 írta:
a Thermaltake tápokról mi a véleményetek?

nem rosszak
0
0
0
0
no avatar
a Thermaltake tápokról mi a véleményetek?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja ha nem kell extrém játékra meg videószerkesztés stb akkor elég a 4gb.
0
0
0
0
rafferd avatar
minek akarsz 8gigát? 😆
0
0
0
0
hamagyorsan avatar
Sziasztok.
Egy olyan laptophoz,mint az enyém(nem egy erőmű) elég 4GB ram is,vagy vegyek bele 8GB-ot?
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sikerült megcsinálni,de eléggé sokat kellett varázsolni😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
komorszabi írta:
Hi,
Kellene egy kis segítég. A probléma a következő:
Megdöglött a Thrustmaster ferrari gt kormányom most el lett küldve a szervízbe de ki tudja h menny idő mire megcsinálják, de addig is szeretnék rFactorozni, Szóval: Van itthon 1 botkormány és azzal tudom állítani a gázt meg a féket de egér irányítás nincs az rF-ben mint a Gtr2-ben. Azt szeretném ha tudnék kormányozni az egérrel. Ez valahogyan megvalósítható?

esetleg úgy hogy bal és jobb egérgomb
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Athis18 írta:
Sziaztok!
Olyan gondunk akadt, hogy TFT monitorunknál a fényerő kb. már maximumra van állitva, viszont a kép még mindig sötét. Ötleteket várnék, hogy ez mitöl lehet, illetve hogyan lehet orvosolni ezt a fajta problémát?

Köszönöm

Szia!

Kontraszt volt fennébb véve?

Ha a kontraszt fennébbvételével sem változik, akkor a monitor haldoklik...
0
0
0
0
Athis18 avatar
Sziaztok!
Olyan gondunk akadt, hogy TFT monitorunknál a fényerő kb. már maximumra van állitva, viszont a kép még mindig sötét. Ötleteket várnék, hogy ez mitöl lehet, illetve hogyan lehet orvosolni ezt a fajta problémát?

Köszönöm
0
0
0
0
komorszabi avatar
Hi,
Kellene egy kis segítég. A probléma a következő:
Megdöglött a Thrustmaster ferrari gt kormányom most el lett küldve a szervízbe de ki tudja h menny idő mire megcsinálják, de addig is szeretnék rFactorozni, Szóval: Van itthon 1 botkormány és azzal tudom állítani a gázt meg a féket de egér irányítás nincs az rF-ben mint a Gtr2-ben. Azt szeretném ha tudnék kormányozni az egérrel. Ez valahogyan megvalósítható?
0
0
0
0
no avatar
összeraktam egy gépet. mit szoltok hozzá? főként játékra használnám. gépeim között van. várom a véleményeket. köszönöm.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Optimusz08 írta:
értem. de 2.2 helyett 3.2 között mennyi fps el tud többet. kb??

ezt így nem lehet megmondani
0
0
0
0
no avatar
értem. de 2.2 helyett 3.2 között mennyi fps el tud többet. kb??
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Optimusz08 írta:
Sziasztok.

Ha a procim 2.2 helyett 3.2 megy bf3 nál ér valamit. mennyi fps el lenne több? kb.

most is 3GHz-n megy... sokkal nem lenne jobb
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.

Ha a procim 2.2 helyett 3.2 megy bf3 nál ér valamit. mennyi fps el lenne több? kb.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ComAndor írta:
tasiadam írta:
lehetséges hogy egy vinyó teljesítménye idővel növekszik?

Nekem van 10 éves vinyóm de én nem vettem észre rajta teljesítmény növ.
inkább csökkent a kora miatt.

csak mert nem 90%ról 100%ra nőtt folyamatosan... 3 napja lett 99ről 100%
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
lehetséges hogy egy vinyó teljesítménye idővel növekszik?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
norbertsolider írta:
Sziasztok. Ma reggel nfs world-öztem és leállt a gépem és azóta nem indul el. Mi lehet a gond?

Húzkodd ki az ATX csatikat,aztán vissza.Hátha csak érintkezési gond van.😀
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok. Ma reggel nfs world-öztem és leállt a gépem és azóta nem indul el. Mi lehet a gond?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát nekem az i7 tdp je 130W tuningolva 200W ot eszik és nem a honlap szerint hanem tényleg fogyasztás mérő szerint. Bár ez az 1366 os intelek iszonyat kazánok fűtenek és zabálnak mint állat de gyárilag túl vannak feszelve mint állat 1,35v on megy holott a 920 as procik 100% a 1V on is elmegy alapfeszen. Idióta volt itt az intel.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció