Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ha jól tudom akkor a HD4890 a HD5770 szintjét hozza állítólag.
robinho,én most adtam el kb 1 honapja a gtx275-öm,csak az MSI volt meg gyári oc,és mindent vitt!Szal megleszel vele elégedve.Én azt 110Euért adtam el.
minek adtad el ha mindent vitt?
Az nem baj hogy régi model,de gondolom azért elbirkozik a mai játékokkal! nekem ezis megfelel,aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli😀
Hardveraprón HD 4890 23-24 000Ft-ért ami kb 85-90euró.
HD 5830 új! 100euró, 28 000Ft
vélemények a GAINWARD GeForce GTX 275 896MB GDDR3-ról?Szerdán hozzák meg,amúgy SAPPHIRE Radeon HD 6790 1GB DDR5-öst akartam csak nem birták beszerezni igy maradt a Geforce!
Mennyiért?
Jobb egrgombot nyomok, AMD VISION Engine Control Centerre kattintok, de nem történik semmi csak tölt valamit. Már 2x újraraktam sz összes cuccot, rendesen kipucoltam előtte mindent, nem értem mi lehet a baj. + még van valami MMLoadDrv.exe kétszer a feladatkezelőben
ha vmi nem stimmel akkor javítsatok ki, de hirtelen ez jött, de sztem jó az elmélet.😃
Hali...most olvasgattam hogy a Windows 8-cal jön a DirectX11.1 is.
Akkor ez ugye azt jelenti hogy akinek most DX11-es kártyája van, teszem azt mostanság vette jó pénzért, nem tudja majd használni a DX11.1-et mint anno a DX10-DX10.1nél...?
Az új meghajtó programmal biztos ki lehet majd használni
Mind1 végülis h DX11 v DX11.1, ilyen játék még úgye lesz, ami azt használná, ráadásul ez akkora paraszvakítás. A DX10 DX11-között se látsz különbséget, csak ha egymás mellé rakod a 2 monitort, akkor majd Dx11 és DX11.1 között mekkora differencia lehet???
igaz, nemsok játék van ami DX11-es. pl egy GTX295el sokáig meglesz a rengeteg FPS DX9ben és 10ben.
Ház azért 20 játék nem kevés, és még ebben az évben jön 5
Akkor ez ugye azt jelenti hogy akinek most DX11-es kártyája van, teszem azt mostanság vette jó pénzért, nem tudja majd használni a DX11.1-et mint anno a DX10-DX10.1nél...?
Mind1 végülis h DX11 v DX11.1, ilyen játék még úgye lesz, ami azt használná, ráadásul ez akkora paraszvakítás. A DX10 DX11-között se látsz különbséget, csak ha egymás mellé rakod a 2 monitort, akkor majd Dx11 és DX11.1 között mekkora differencia lehet???
igaz, nemsok játék van ami DX11-es. pl egy GTX295el sokáig meglesz a rengeteg FPS DX9ben és 10ben.
Most nézem 😲 az rendesen zabál, meg jó nagy
igen quad sli mert már alapból sliben vannak kötve a gpuk csak nem a szokásos mófszeren
rem tudjuk miaz az sli és cf
Hát számolj egy 1200W-os tápot a gépnek, de nem kell félni még akkor is,ha egész nap menne egész hónapban a gép,nem nőne csak 2-3000Ft-t a villanyszámla 😀
Rosszul gondolod nagyon megnöveli az erős gép ha sokat megy a villanyszámlát. Számoljunk csak úgy hogy alapjáraton kb 250W ot venne fel a gép+50 a monitor az 300w ha egyáltalán nem játszik és egész nap megy mondjuk 15 órát a gép egy hónapon át az havi 6700ft és még nem is játszott
és kb mennyi lenne a villany számla ha 2 gtx 590 sliben i7 970 4.6ra húzva 12GB ram és naponta 2 óra és hétvégén (szombat-v) 8 óra alatt egy héten úgyhogy más semmi nem megy?tehát nincs más fogyasztó
Még mindig 4830 ennyi pénzért... 😀
7 ezerért?
Ha egy 9600gt 10e, akkor inkább 4830.
akkor inkább ösze koldulok 2 ezret és 4870 bár a tápom azt már nem bírná szerintem
7 ezerért?
Ha egy 9600gt 10e, akkor inkább 4830.
7 ezerért?
Sőtt a feladatkezelőben mutat valami MMLoaddrv.exet is kétszer, ez normális ?