Közrejátszhat a rossz minőségű paszta, de az időjárás is közbeszólhat. Bár ha csak 27-28 fok van nálad, s nem 40, akkor nem a kinti idő miatt van. Jól van rögzítve a hűtő? Gyárival mekkora hőmérsékletet értél el?
Master Killer írta:
Havernak van egy 350-es FPS-je nem tudom milyen típus nem mondta, mivel eladok neki egy félkonfigot az lenne a kérdés, hogy elbírna-e egy B55-öt(160W tdp) meg egy GT240-et (DDR3)?
Havernak van egy 350-es FSP-je nem tudom milyen típus nem mondta, mivel eladok neki egy félkonfigot az lenne a kérdés, hogy elbírna-e egy B55-öt(160W tdp) meg egy GT240-et (DDR3)?
Igen, mindkettő meg fog jelenni. S te ekkor kiválasztod az SSD-t. De ha akarod akkor le is formázhatod a HDD-t, s akkor nem a rendszer feltelepítése után kell, bár csak pár másodperces művelet a gyors formázás. Ha az op.rendszer felrakása utáni formázás választod, akkor mindenképp gyorsat válassz, s NTFS fájlrendszert.
De célszerű az op.rendszer feltelepítése közben megformázni a vinyót.
akos328 írta:
AMD Phenom II X4 945 processzor - 24,587 Ft
AMD Phenom II 565 Black Edition processzor - 24,829 Ft
Melyik éri meg jobban. Ugye az előbbi 4, míg az utóbbi 6 magos.
Vmint a gépemnél látható CPU-t, alaplapot, RAM-t egybe eladnám. Októberig garis mind, azokért menyit kérhetnék?
Mesterlovesz írta:
sziasztok szeretnék venni egy gépet, erre a konfigra gondoltam, nemtom h jó-e mit szóltok hozzá? köszi előre is
ja és milyen tápot vegyek hozzá, mekkora kell bele?
ház:
ASUS TA-N21 (midi, fekete)
alaplap:
ASUS M5A78L M LE (mATX) (AMD-AM3+)
proci:
AMD FX Series 8150 X8 BOX
VGA:
Sapphire ATI Radeon HD7770 1GB DDR5 1GHz Edition (11201-00-20G)
memória:
Kingston DDR-3 8Gb /1600 KIT HyperX (KHX1600C9D3K2/8GX)
HDD:
Western Digital 500Gb SATA-II 32Mb WD5000AADS
optikai meghajtó:
DVD-RW LG 22x GH24NS50 SATA (fekete)
Ez így nem lenne túl jó.
A CPU nagyon nem éri meg.
Elég egy Phenom II X4, és akkor sokkal erősebb VGA is kijön, inkább azon múlnak a játékok, tehát ezzel játékok alatt jobb eredményt érhetnél el.
Én belepréselnék még egy jobb alaplapot is a keretbe, mondjuk minimum egy 970-eset.
Hacsak nincs egy 7200-as vinyód, vagy egy SSD-d a rendszernek, akkor a HDD-t sem ajánlom, a Caviar Green lassú lesz rendszernek.
ODD igazából mindegy, de mégsem ajánlom az LG-t, a NEC, de főleg a Pioneer jobb választás.
Mesterlovesz írta:
sziasztok szeretnék venni egy gépet, erre a konfigra gondoltam, nemtom h jó-e mit szóltok hozzá? köszi előre is
ház:
alaplap:
proci:
VGA:
memória:
HDD:
optikai meghajtó:
500W minőségi jó lesz tápnak. Például Chieftec az nagyon jó, és halk.
ház:
alaplap:
proci:
VGA:
memória:
HDD:
optikai meghajtó:
Sziasztok!
Mit kell csináljak ahhoz,hogy a sajátgépben is lássam a külső merevlemezemet?
Mert,ha be dugóm,akkor egyet pityeg,és látom kiírva az óra mellett a hardver.
Létszi segítsetek FONTOS!
Windows 7 starter rendszert fel lehet tenni korlát nélkül bármilyen teljesítményű gépre (mert olyat hallottam hogy megvan szabva)? Celeron procisra kéne és mint tudjuk az a proci nem egy bivaj 😃
Hát az a proci már elég gyenge és szerintem az alaplapod se nagyon támogat sokkal erősebb processzort. De a 6670 el még el el megyegetne de semmi erős játék mint BF3 de a kicsit gyengébb gépigényű mai játékokat vinné.
ja és még vmi athlon x2 4400+ hoz jó hd 6670 mármint kilehet használni jól vagy kevés a proci hozzá? nem kell mondani h milyen másikat vegyek ha kevés, csak ezt kérdem
Sziasztok!
Venni szeretnék egy USB kulcsot, mindenképpen kellene hogy NTFS-ben tudjam formázni. Ha 8 gigásat vennék akkor mindenképp NTFS fájlrendszerűnek kell lennie, mert az FAT32 az csak 4 gigát enged, nem?
Jól gondolom?
Amúgy erről van szó: ADATA Classic Series Pendrive C003 8GB
FoLey-v írta:
Üdv!
1 problémával fordulnék hozzátok amikor nemvolt netem win 7 alatt Cod 4-nél fordult elő,h nem reagál teljesen az egérirányítás nemlehetetett rendesen célozni,mert ide oda rángatta,de amikor felraktam a win 8-at már Quake 3 alatt is csinálja és nem az egér a hibás,mert kicseréltem másikra és ugyanúgy csinálja haverom írta,h valami energiabeállításnál valami takarékosra van véve,de nemtaláltam sehol valakinek ötlete?
Hello!
energiagazdálkodási lehetőségek->USB beállításai->szelektív fel...->engedélyez.
Szerintem erre gondolt.😊
FoLey-v írta:
Üdv!
1 problémával fordulnék hozzátok amikor nemvolt netem win 7 alatt Cod 4-nél fordult elő,h nem reagál teljesen az egérirányítás nemlehetetett rendesen célozni,mert ide oda rángatta,de amikor felraktam a win 8-at már Quake 3 alatt is csinálja és nem az egér a hibás,mert kicseréltem másikra és ugyanúgy csinálja haverom írta,h valami energiabeállításnál valami takarékosra van véve,de nemtaláltam sehol valakinek ötlete?
Hello!
Szerintem erre gondolt.😊
Üdv!
tegnap felraktam a 12.6-os drivereket de most a videokba és filmekbe ha beletekerek pár mp-ig elkockásodnak de utána minden oké! (régen 12.4 volt)
a driver vajon a hibás?
Az aida64-es tesztet máris dobhatod a kukába, mert semmit se ér! Alap órajelen ez tényleg sok!
és ez szerinted mitől lehet hogy ennyire meleg?
régi hűtő: Artic Cooling Alpine 11 Pro Rev. 2
új hűtő: Artic Cooling Freezer 7 PRO Rev. 2
és itt egy aida64 teszt Artic Cooling Freezer 7 PRO Rev. 2
Javítva, hülye vagyok már így estefele... kösz! 😉
Az FSP akar lenni gondolom. Igen, el fogja bírni.
Havernak van egy 350-es FPS-je nem tudom milyen típus nem mondta, mivel eladok neki egy félkonfigot az lenne a kérdés, hogy elbírna-e egy B55-öt(160W tdp) meg egy GT240-et (DDR3)?
Elbírja.
melyik a jobb vga?
HD 6670 DDR5 vagy
HD 6750 DDR3
De e kettő közül most a 6670-es.
ezt most ugy érted h a 4850 még ennél a 2nél is jobb? mert azt láttam olcsóbban 😆
De célszerű az op.rendszer feltelepítése közben megformázni a vinyót.
Sziasztok kicsit átvariáltam a dolgokat, ez így jó szerintetek, mi a véleményetek?
alaplap:
Gigabyte GA-970A-D3*(AMD-AM3+)
processzor:
AMD FX Series 6100 X6 BOX
VGA:
ASUS ATi Radeon HD6870 1Gb
memória:
Kingston DDR-3 8Gb /1600 KIT HyperX
HDD:
Western Digital 500Gb SATA-III 64Mb HDD
opikai meghajtó:
DVD-RW Pioneer 22x DVR-218L Labelflash
táp:
Chieftec 500W CTG-500-80P
ház:
GIGABYTE GZ-M1
Ja és Budapesten szerintetek milyen boltban érdemes vásárolni ahol jó az ár és esetleg össze is rakják?
Szerintem teljesen megfelelő. Annyi hogy én a Proci helyett inkább egy X4 960T-t vennék, és mellé egy Asus M4A88T-M lapot.
alaplap:
Gigabyte GA-970A-D3*(AMD-AM3+)
processzor:
AMD FX Series 6100 X6 BOX
VGA:
ASUS ATi Radeon HD6870 1Gb
memória:
Kingston DDR-3 8Gb /1600 KIT HyperX
HDD:
Western Digital 500Gb SATA-III 64Mb HDD
opikai meghajtó:
DVD-RW Pioneer 22x DVR-218L Labelflash
táp:
Chieftec 500W CTG-500-80P
ház:
GIGABYTE GZ-M1
Ja és Budapesten szerintetek milyen boltban érdemes vásárolni ahol jó az ár és esetleg össze is rakják?
melyik a jobb vga?
HD 6670 DDR5 vagy
HD 6750 DDR3
De e kettő közül most a 6670-es.
melyik a jobb vga?
HD 6670 DDR5 vagy
HD 6750 DDR3
6750
HD 6670 DDR5 vagy
HD 6750 DDR3
[LINK]
Az 565 az csak 2 magos.
Tehát az első jobb vétel.
Vmint a gépemnél látható CPU-t, alaplapot, RAM-t egybe eladnám. Októberig garis mind, azokért menyit kérhetnék?
Ha mindenképpen FX, akkor 8120;
Caviar Green valóban lassú, de nem olyan vészes.
de akkor is kiegyensúlyozatlan a konfig. Felesleges FX8100 játékra, hacsak nem HD7970-et használsz 1024-es felbontáson.
ház:
alaplap:
proci:
VGA:
memória:
HDD:
optikai meghajtó:
Ez így nem lenne túl jó.
A CPU nagyon nem éri meg.
Elég egy Phenom II X4, és akkor sokkal erősebb VGA is kijön, inkább azon múlnak a játékok, tehát ezzel játékok alatt jobb eredményt érhetnél el.
Én belepréselnék még egy jobb alaplapot is a keretbe, mondjuk minimum egy 970-eset.
Hacsak nincs egy 7200-as vinyód, vagy egy SSD-d a rendszernek, akkor a HDD-t sem ajánlom, a Caviar Green lassú lesz rendszernek.
ODD igazából mindegy, de mégsem ajánlom az LG-t, a NEC, de főleg a Pioneer jobb választás.
ház:
alaplap:
proci:
VGA:
memória:
HDD:
optikai meghajtó:
500W minőségi jó lesz tápnak. Például Chieftec az nagyon jó, és halk.
ház:
alaplap:
proci:
VGA:
memória:
HDD:
optikai meghajtó:
Milyen márka/típus?
Mit kell csináljak ahhoz,hogy a sajátgépben is lássam a külső merevlemezemet?
Mert,ha be dugóm,akkor egyet pityeg,és látom kiírva az óra mellett a hardver.
Létszi segítsetek FONTOS!
De pl. A DiRT széria menne simán.
ddr 2es alaplapba jó gddr5 vga?
egen jó a 1-2-3-4-5 is
ddr 2es alaplapba jó gddr5 vga?
Igen!
régi hűtő: Artic Cooling Alpine 11 Pro Rev. 2
új hűtő: Artic Cooling Freezer 7 PRO Rev. 2
Jól gondolod. Gyárilag FAT32 lesz rajta, windows alatt pár kattintással NTFS-re tudod majd formázni.
Ez a lenyeg koszi! :-)
Venni szeretnék egy USB kulcsot, mindenképpen kellene hogy NTFS-ben tudjam formázni. Ha 8 gigásat vennék akkor mindenképp NTFS fájlrendszerűnek kell lennie, mert az FAT32 az csak 4 gigát enged, nem?
Jól gondolom?
Amúgy erről van szó: ADATA Classic Series Pendrive C003 8GB
Üdv!
Hello!
Szerintem erre gondolt.😊
Igen arra gondolt
Üdv!
Hello!
Szerintem erre gondolt.😊
a driver vajon a hibás?