Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amúgy ha shopokat ísz, vhogy válaszd el őket, ahogy hardX is írta.
lambdacompute r? igen
pc x? igen
😀
9600gt vs HD5670 Melyik a jobb?
Hát akkor a 450 W az bőven elég, ugye? 😀
100W-nál nemigen fogyaszt többet
a gépembe szerintetek EVGA GTX 460 vagy ASUS HD 5770? a Táp fajtáját sajnos nem tudom megmondani :S csak annyit tudok hogy 450 Wattos
hogyhogy nem tudod? szedd le a házad oldalát és nézd meg 😀
GF 9800 512 vagy GF 210 512
két 6670 elis megy crossfireX be?
mert ugy már lesz neki kicsit ereje
miért támogatja?
mert ugy már lesz neki kicsit ereje
vagy nem játékra száánt APu lett a liano
hello mindekinek.
Nem tudom ide illik-e a kérdés😊
Szretnék átmenni az amd liano.ra méghozzá
A8-385 es procival.
Az APu elvilegképes crossfire modba menni a 6xxx szériával,
mindenhol max 6670 et használnak,ajállanak hozzá.
ezképes lenne crossfireben müködni egy 67xx vagy akár 68xx szériával?
Nem tudom ide illik-e a kérdés😊
Szretnék átmenni az amd liano.ra méghozzá
A8-385 es procival.
Az APu elvilegképes crossfire modba menni a 6xxx szériával,
mindenhol max 6670 et használnak,ajállanak hozzá.
ezképes lenne crossfireben müködni egy 67xx vagy akár 68xx szériával?
1440x900 megy és semmi gond a hőmérsékleten kívül, de most milyet akarsz venni?
8800gt az jó lenne?
ha azt addigra eladják akkor 8800GT/GTS-et veszek 512-est
az elég 1280x1024re?
Sziasztok a Delux 400W-os tápomon van két molex arra lehet rákötni egy 2 molex to pcie kábelt ?És ha igen akkor max milyen kártyát merjek bele rakni?
Rolando:Max 9600gt.
szerintetek a mai játékokat hogy vinné egy gtx450?😃és milyen felbontásig mennének max-on a játékok?😃válaszokat előre is köszönöm😃
Ha GTX460-ra gondoltál, 1920x1080-ig szépen mennek, ha GTS450-re akkor inkább csak 1600x1050-ben játsz, 1920x1080-at is tudja, de akkor inkább mediumba, és akkor a 40 FPS összejön.
Üdv
Lenne egy kérdésem mi az a Pixel shader-verzió és hol lehet megnézni hogy mennyi?
tölts le egy PC Wizard vagy egy Everest progit és kész 😀
Ha a GTS450-ről beszélsz, akkor az... jól vinné végülis, olyan HD 5770 szint, még el tudja vinni a mai játékokat. 😀
Gondolom nem mondok újdonságot h laptopot nem egyszerű hűteni, takarítania portól még inkább. Úgyhogy..., de amúgy foxbet h jöttek ide a HP laptopok?😃😃
ugy hogy csak megjegyeztem hogy a gpu nincs egyedül azzl a magas hőfokkal.
Hát igen, nem valami jók ezek az 1 slotos valamik, de azért egy ilyen használt és viszonylag olcsó vga-ra még + hűtést venni nem a legjobb biznisz. 😀 Persze, a 4830-amra anno énis dobtam egy S1-et, és nem is bántam meg. 😜
azért is vennék rá mert megdojba az árárt, meleg és mellé tuningolnám is hog egy 9600gt szintjén legyen
ilyen ragacsos izé van közte és nem merem cserélni pasztára mert lehet hogy rosszabb lessz
Az a ragacsos izé nem biztos hogy paszta, hanem az a hőelvezető párnácska, mint a notebookokban. Olyat is lehet kapni számtech boltokban. Bár a GPU -ra inkább pasztát szokás tenni.
Gondolom nem mondok újdonságot h laptopot nem egyszerű hűteni, takarítania portól még inkább. Úgyhogy..., de amúgy foxbet h jöttek ide a HP laptopok?😃😃
A 80 fok egyáltalán nem meleg egy vga-nál. A referencia 4850-esek 100 fok felett mentek terhelésnél, és erre a gyártó garanciát vállalt, tehát valószínűleg valamennyire életképesek voltak. 😀
Még a core 2 duonak se meleg a 80 fok. Hiszen mikor kijöttek az elsö 45nm-es core 2 duo-s HP-laptopok terhelés alatt 90 fok-on járt.