XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
looserking: nem muszáj TV-t, akár egy sima monitor is megfelel, csak ahhoz külön kell egy kábelt venni ha nem mellékelnek. Szerintem 45k-ért nem szerzel olyan TV-t ami jó képet adna az Xbox-hoz
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Richrard12 írta:
Xbox téren, még igazán nem vagyok eligazodva, ugyanis még nincs jelenleg, de hamarosan ha egy nagyobb összeget a kezemben tudhatok, vásárolok. Kérdés: Mi a különbség arcade, premium, és elite között? Mi mivel jobb, mit javasoltok?

Arcade, ha jól tudom 256 Mb memóriával rendelkezik.
Premium az 20 GB-os
Az elite pedig 120 GB vagy annál is nagyobb

Igazából ez a különbség közöttük. Meg persze az elite mindig szebb külsőre, bár ez nem olyan fontos.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az egyik haverom azt mondta hogy golyók vannak benne és ha sokat játszunk vele akkor elolvadnak egy hét alatt aztán újra kell golyózni.😀
Ez igaz?
0
0
0
0
no avatar
Xbox téren, még igazán nem vagyok eligazodva, ugyanis még nincs jelenleg, de hamarosan ha egy nagyobb összeget a kezemben tudhatok, vásárolok. Kérdés: Mi a különbség arcade, premium, és elite között? Mi mivel jobb, mit javasoltok?
0
0
0
0
adobede avatar
sztem nagyon megéri az a gép én is megveném
0
0
0
0
Hungarian13 avatar
Van egy xbox360-om, bár mostanában nem nagyon szoktam játszani vele 😃 régebben elég sok játékot kitoltam rajta.
0
0
0
0
no avatar
hali, egy olyan kérdésem lenne hogy xbox360-at lehet valahogy csatlakoztatni sima acer al1916w 1440x900 felbontásu monitorhoz? csakmer nincs a monitoro scart csatlakozo, van valami átalakitó kábel vagy valami?😃
köszönöm a választ.
0
0
0
0
DeXHerO avatar
dawe08080 ez bőven meg éri. én még tavaly vetem 40ezerért egy 2006-ost 6 db írót játékkal egy karral + az emberke mondta hogy van még rajta 3 év gari.
0
0
0
0
hdavid avatar
Egy olyan kérdésem lenne hogy x360-hoz jó pc-s usb-és wifi?
0
0
0
0
no avatar
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/konzol/xbox360/xbox360_okositva_hdmi_jasper_jatekokkal_1449182977.html

emberek segitsetek most szeretnék venni 1 boxot erröl irjatok léci véleményt!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
nekem ps3-m van még az első 40gb-s kiadás.Megvan lassan 4 éve és semmi baja,pedig majdnem minden nap játszok rajta úgy kb. 3-4 órát.Én csak ajánlom a ps3-t
0
0
0
0
R0x0r avatar
sztem inkább xboxot vegyél, olcsóbb és jobb az irányítása 😉
0
0
0
0
ticalpzs avatar
szevasztok! nem értek hozzá, szóval melyiket érdemesebb megvenni, xbox vagy ps3? köszi
0
0
0
0
utahl2 avatar
Úgy tudom hogy csak multiplayer-es coophoz kell csak HDD, szóval split-screenben lehet.Hogy haver üll meleted azt inkább split-screenek nevezném

http://***/hir/halo_reach_merevlemez_kell_a_kooperativ_jatekhoz.html ( itt úgy arja hogy multiplayeres coophoz kell HDD, csak atól füg hogy a multiplayert hogy van értelmezve)

Ez a film kérdés jó kérdés, talán avikat lejátsza csak ott a film kodólása szokott problémál lenni, meg a feliratot nem naygon szereti(ehhez nem tudok sok mindent hozzászólni mert nem xbox-on szoktam filmett nézni😆😉. Zene hallgatással nincs gond, még játék közbe is tudsz zenét hallgatni 😃
Utószó: remélem segítettem 😆
0
0
0
0
utahl2 avatar
Talán az egyetlen játék amit felkell rakni az a Reach de csak akkor ha coop-ba akrsz játszani. Csak azért mondom a demók miatt mert most nekem van rajta 15 demo😆 ami kb 9 gb-ot foglal, de ezzel nem azt akarom mondai hogy ne a 4gb verziód vedd meg csak ez egy vélemeny, persze 4 gb is lehet demot tölteni meg mindenmást.
Ha nem flashelsz akkor persze hogy mennek az eredeti játokok.
0
0
0
0
no avatar
de nem fogom egyenlőre flasheltetni, mert haver tali van eredeti játékokkal amit majd elkunyizom tőle😃😃
0
0
0
0
utahl2 avatar
Hát nem tudom, hogy elég lesz neked 4GB(nekem nem lenne elég)Esetelg ha pályázzol kinectre 😃
Hogy tudjál játszani ahhoz kapsz mindent.
0
0
0
0
no avatar
hu ok akkor megnyutottam😃
0
0
0
0
no avatar
azt nem tudom hogy a slimen belül mi játszik, de maga a műanyag borítás rohadt forró volt amikor lefektette haverom...

K3nzor : az enyém ilyen +60GB merevlemez [url]http://konzolokszervize.hu/microsoft-xbox360-x360/konzol-xbox-360-arcade-(jasper)-[/url] csak én FFXIII-mal vettem
0
0
0
0
utahl2 avatar
A slimnek ugyanúgy tartozék a táp minta arcade-nak, s az elitnek.Csak lehet hogy nem tüntetik fel a tápot de amúy ez tartozék hozzá.
0
0
0
0
no avatar
lehet h hülye kérdés de az xbox 360 slim 4gb-hez sehol adnak tápot mint pl az elite meg arcade-hoz, vagy a slimhez nemis kell vagy mi?😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
jasko: A chippeltetés a PS-eknél van, itt az Xbox-nál flashelés. Röviden annyi h fut tőle a másolt játék. Én 10 e Ft-ér flasheltem, de sztem lehet olcsóbban is már. 😀
0
0
0
0
Rex007 avatar
Nekem is Elitem van amióta megvan azóta még langyos sem volt nagyon jó hűtése van.Ja és lehet pendrive-t dugni az xbox-ba felismeri!!!!
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nincs mit, nekem elitem van s az sem szokott túlmelegedni ,de mondjuk naponta csak 2-3 órát játszok.Volt szerencsém kiprobálni a slimet is, s annak a hűtése még jobb lett.
0
0
0
0
utahl2 avatar
Persze hogy lehet 😃
Melegszik a slim?? ez fura
0
0
0
0
jasko avatar
én is akarok majd venni xbox360 super elite 250 gb-set
am bocsi lehet hogy kiröhögtök de mi az a chippeltetés és mennyibe kerül?
0
0
0
0
no avatar
nekem az új slim hűtése nem tetszik, ezért is maradtam a régebbi mellett, bár a slim dögösebb😆
0
0
0
0
Surrano130 avatar
Nekem is van egy Xbox 360 60GB-os konzolom, hát a hűtéssel nem vagyok megelégedve de amúgy szerintem elég megbízható és jó. 😀
0
0
0
0
Berniboy avatar
Nekem xbox 360 slim 250 Gb van 😃 Jo az xbox csak én elado
0
0
0
0
no avatar
Kicsit magas, de asszem értem😆

bár szerintem nem éri meg flashelni, inkább haverommal megveszük ugyanazokat a game-ket és toljuk system linkkel😆
0
0
0
0
Rex007 avatar
monitorhoz van egy külön ezzel kompatibilis hdmi kábel.X-link alatt azt értem ez egy olyen cucc mint az Alter Iw.A géphez csatlakoztatva az xbox akkor az xbox látja azokat a szervereket amit a gépen is ez arra jó hogy ha le van bannolva géped vagy fw-s akkor tudsz SYSTEM LINK segítségével multizni.
0
0
0
0
no avatar
K3nzor: bármilyen TV-hez tudod csatlakoztatni, monitorhoz meg egy speciális kábel kell a nevét hirtelen nem tudom, de másik kell hozzá (asszem AV komponens kábel)

Rex007: x-link alatt mit értesz??
0
0
0
0
Rex007 avatar
Reptile110 írta:
csá 2 kérdésem lenne,megéri flash-elni és hogy xbox live-et megéri e venni?😃

Megéri tudsz multizni-is.
0
0
0
0
Rex007 avatar
nem drága a flash de úgy is lehet játszani multit!!!!
0
0
0
0
adobede avatar
Berniboy írta:
adobede írta:
engem az érdekelne hogy ha én vennék egy xbox360arcde-t
akkor azon menne minden eredeti játék??
PL: Ac brotherhood, just cause 2
és mennyi 1 olyan flash ami mindent visz?😕

egy ilyen flash ugy kb 5 ezer 😃

kössz a választ
0
0
0
0
Berniboy avatar
adobede írta:
engem az érdekelne hogy ha én vennék egy xbox360arcde-t
akkor azon menne minden eredeti játék??
PL: Ac brotherhood, just cause 2
és mennyi 1 olyan flash ami mindent visz?😕

egy ilyen flash ugy kb 5 ezer 😃
0
0
0
0
Berniboy avatar
Reptile110 írta:

Ha nem akarsz xbox live felmenni és multyzni a játékkal akkor nem éri meg.
De ha nem akarsz multyzni a játékokkal akkor megéri már csak azért is mert egy 10 ezer fortintos játékot megveszel 500 ft 😃
0
0
0
0
Rex007 avatar
Az x-link-et ki ismeri???
0
0
0
0
Rex007 avatar
Tudom hogy a grafó vissza van fogva egy kicsit a konzolokon de akkor is párját rítkítja!
0
0
0
0
mjoco97 avatar
Sziasztok aki akar vegyen föl barátnak liveon.Előre is köszi.
Gamertag:Mjoco97
0
0
0
0
DeXHerO avatar
lenne egy kérdésem ha én veszek egy eredeti játékot és azzal multizok de közbe ki van flash-ve a gépem akkor is ki banolnak . és még egy kérdés hogy divix player azt hol lehet le szedni xbox-ra.
0
0
0
0
no avatar
hát xbox-on nem maxon mennek a játékok elárulom...(sajnos, de attól még szép)
0
0
0
0
Rex007 avatar
nekem van egy xbox360 elitem.Minden fut rajta!!!!!!Max grafóóóóóóó!!!!
0
0
0
0
Rex007 avatar
Reptile110 írta:

Megéri flashelni a gépet mert a játék olcsó és van egy olyan megoldás a multira aminek a neve x-link.működik!!!!!!
0
0
0
0
adobede avatar
o de jó!!😃
thy a választ😉
0
0
0
0
no avatar
adobede: olyan 5-7k körül van nem tudom pontosan
és igen a JC2 is megy rajta, mint minden más game
0
0
0
0
R0x0r avatar
Edem 105: Szívesen
bendeguz: én elhiszem neked h te ezt hallottad de attól h le bannolnak live-ról az xbox még fog működni... és már hogyne lehetne multizni? Ugyanúgy lehet max észre veszi a live h nem eredeti és lebannol a szerverről... szal nem kéne itt okoskodni a régi hírekből 😊
0
0
0
0
Kiskiwi avatar
szeretnék egy xbox 360 kinektet és egy elite-t de akkor hogy olvassam a gépigény-t? 😆
0
0
0
0
adobede avatar
mennyi az AP2.5-ös flash
és azon a just cause 2 megy?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció