looserking: nem muszáj TV-t, akár egy sima monitor is megfelel, csak ahhoz külön kell egy kábelt venni ha nem mellékelnek. Szerintem 45k-ért nem szerzel olyan TV-t ami jó képet adna az Xbox-hoz
Richrard12 írta:
Xbox téren, még igazán nem vagyok eligazodva, ugyanis még nincs jelenleg, de hamarosan ha egy nagyobb összeget a kezemben tudhatok, vásárolok. Kérdés: Mi a különbség arcade, premium, és elite között? Mi mivel jobb, mit javasoltok?
Arcade, ha jól tudom 256 Mb memóriával rendelkezik.
Premium az 20 GB-os
Az elite pedig 120 GB vagy annál is nagyobb
Igazából ez a különbség közöttük. Meg persze az elite mindig szebb külsőre, bár ez nem olyan fontos.
Sziasztok!
Az egyik haverom azt mondta hogy golyók vannak benne és ha sokat játszunk vele akkor elolvadnak egy hét alatt aztán újra kell golyózni.😀
Ez igaz?
Xbox téren, még igazán nem vagyok eligazodva, ugyanis még nincs jelenleg, de hamarosan ha egy nagyobb összeget a kezemben tudhatok, vásárolok. Kérdés: Mi a különbség arcade, premium, és elite között? Mi mivel jobb, mit javasoltok?
hali, egy olyan kérdésem lenne hogy xbox360-at lehet valahogy csatlakoztatni sima acer al1916w 1440x900 felbontásu monitorhoz? csakmer nincs a monitoro scart csatlakozo, van valami átalakitó kábel vagy valami?😃
köszönöm a választ.
nekem ps3-m van még az első 40gb-s kiadás.Megvan lassan 4 éve és semmi baja,pedig majdnem minden nap játszok rajta úgy kb. 3-4 órát.Én csak ajánlom a ps3-t
Úgy tudom hogy csak multiplayer-es coophoz kell csak HDD, szóval split-screenben lehet.Hogy haver üll meleted azt inkább split-screenek nevezném
http://***/hir/halo_reach_merevlemez_kell_a_kooperativ_jatekhoz.html ( itt úgy arja hogy multiplayeres coophoz kell HDD, csak atól füg hogy a multiplayert hogy van értelmezve)
Ez a film kérdés jó kérdés, talán avikat lejátsza csak ott a film kodólása szokott problémál lenni, meg a feliratot nem naygon szereti(ehhez nem tudok sok mindent hozzászólni mert nem xbox-on szoktam filmett nézni😆😉. Zene hallgatással nincs gond, még játék közbe is tudsz zenét hallgatni 😃
Utószó: remélem segítettem 😆
Talán az egyetlen játék amit felkell rakni az a Reach de csak akkor ha coop-ba akrsz játszani. Csak azért mondom a demók miatt mert most nekem van rajta 15 demo😆 ami kb 9 gb-ot foglal, de ezzel nem azt akarom mondai hogy ne a 4gb verziód vedd meg csak ez egy vélemeny, persze 4 gb is lehet demot tölteni meg mindenmást.
Ha nem flashelsz akkor persze hogy mennek az eredeti játokok.
azt nem tudom hogy a slimen belül mi játszik, de maga a műanyag borítás rohadt forró volt amikor lefektette haverom...
K3nzor : az enyém ilyen +60GB merevlemez [url]http://konzolokszervize.hu/microsoft-xbox360-x360/konzol-xbox-360-arcade-(jasper)-[/url] csak én FFXIII-mal vettem
jasko: A chippeltetés a PS-eknél van, itt az Xbox-nál flashelés. Röviden annyi h fut tőle a másolt játék. Én 10 e Ft-ér flasheltem, de sztem lehet olcsóbban is már. 😀
Nincs mit, nekem elitem van s az sem szokott túlmelegedni ,de mondjuk naponta csak 2-3 órát játszok.Volt szerencsém kiprobálni a slimet is, s annak a hűtése még jobb lett.
monitorhoz van egy külön ezzel kompatibilis hdmi kábel.X-link alatt azt értem ez egy olyen cucc mint az Alter Iw.A géphez csatlakoztatva az xbox akkor az xbox látja azokat a szervereket amit a gépen is ez arra jó hogy ha le van bannolva géped vagy fw-s akkor tudsz SYSTEM LINK segítségével multizni.
K3nzor: bármilyen TV-hez tudod csatlakoztatni, monitorhoz meg egy speciális kábel kell a nevét hirtelen nem tudom, de másik kell hozzá (asszem AV komponens kábel)
adobede írta:
engem az érdekelne hogy ha én vennék egy xbox360arcde-t
akkor azon menne minden eredeti játék??
PL: Ac brotherhood, just cause 2
és mennyi 1 olyan flash ami mindent visz?😕
adobede írta:
Reptile110 írta:
csá 2 kérdésem lenne,megéri flash-elni és hogy xbox live-et megéri e venni?😃
Ha nem akarsz xbox live felmenni és multyzni a játékkal akkor nem éri meg.
De ha nem akarsz multyzni a játékokkal akkor megéri már csak azért is mert egy 10 ezer fortintos játékot megveszel 500 ft 😃
lenne egy kérdésem ha én veszek egy eredeti játékot és azzal multizok de közbe ki van flash-ve a gépem akkor is ki banolnak . és még egy kérdés hogy divix player azt hol lehet le szedni xbox-ra.
Edem 105: Szívesen
bendeguz: én elhiszem neked h te ezt hallottad de attól h le bannolnak live-ról az xbox még fog működni... és már hogyne lehetne multizni? Ugyanúgy lehet max észre veszi a live h nem eredeti és lebannol a szerverről... szal nem kéne itt okoskodni a régi hírekből 😊
Arcade, ha jól tudom 256 Mb memóriával rendelkezik.
Premium az 20 GB-os
Az elite pedig 120 GB vagy annál is nagyobb
Igazából ez a különbség közöttük. Meg persze az elite mindig szebb külsőre, bár ez nem olyan fontos.
Az egyik haverom azt mondta hogy golyók vannak benne és ha sokat játszunk vele akkor elolvadnak egy hét alatt aztán újra kell golyózni.😀
Ez igaz?
köszönöm a választ.
emberek segitsetek most szeretnék venni 1 boxot erröl irjatok léci véleményt!
http://***/hir/halo_reach_merevlemez_kell_a_kooperativ_jatekhoz.html ( itt úgy arja hogy multiplayeres coophoz kell HDD, csak atól füg hogy a multiplayert hogy van értelmezve)
Ez a film kérdés jó kérdés, talán avikat lejátsza csak ott a film kodólása szokott problémál lenni, meg a feliratot nem naygon szereti(ehhez nem tudok sok mindent hozzászólni mert nem xbox-on szoktam filmett nézni😆😉. Zene hallgatással nincs gond, még játék közbe is tudsz zenét hallgatni 😃
Utószó: remélem segítettem 😆
Ha nem flashelsz akkor persze hogy mennek az eredeti játokok.
Hogy tudjál játszani ahhoz kapsz mindent.
K3nzor : az enyém ilyen +60GB merevlemez [url]http://konzolokszervize.hu/microsoft-xbox360-x360/konzol-xbox-360-arcade-(jasper)-[/url] csak én FFXIII-mal vettem
Melegszik a slim?? ez fura
am bocsi lehet hogy kiröhögtök de mi az a chippeltetés és mennyibe kerül?
bár szerintem nem éri meg flashelni, inkább haverommal megveszük ugyanazokat a game-ket és toljuk system linkkel😆
Rex007: x-link alatt mit értesz??
Megéri tudsz multizni-is.
egy ilyen flash ugy kb 5 ezer 😃
kössz a választ
egy ilyen flash ugy kb 5 ezer 😃
Ha nem akarsz xbox live felmenni és multyzni a játékkal akkor nem éri meg.
De ha nem akarsz multyzni a játékokkal akkor megéri már csak azért is mert egy 10 ezer fortintos játékot megveszel 500 ft 😃
Gamertag:Mjoco97
Megéri flashelni a gépet mert a játék olcsó és van egy olyan megoldás a multira aminek a neve x-link.működik!!!!!!
thy a választ😉
és igen a JC2 is megy rajta, mint minden más game
bendeguz: én elhiszem neked h te ezt hallottad de attól h le bannolnak live-ról az xbox még fog működni... és már hogyne lehetne multizni? Ugyanúgy lehet max észre veszi a live h nem eredeti és lebannol a szerverről... szal nem kéne itt okoskodni a régi hírekből 😊
és azon a just cause 2 megy?