Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
reszler112233 avatar
Need for Speed Most Wanted (2005); Euro Truck Simulator 2
0
0
0
0
KalmarErik avatar
@Tyrion Lannister: Beelőztél? 😃
0
0
0
0
Wihay avatar
Assassin's Creed Revelations,Need For Speed Most Wanted (2012),Call Of Duty World At War, meg hát néha FIFA 12.
0
0
0
0
Istvan1995 avatar
American Truck Simulator, Euro Truck Simulator 2, GRID 2, Dirty Bomb, PAYDAY 2, Star Wars Battlefront 2 (Classic, 2005)
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Zoli869: Nekem ez a rész nagyon nem jött be. Az elődje annál inkább.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@reszler112233: Igazából csak kipróbálom (nem tetszenek az autós játékok) utoljára a Cobra 11 Nitroval b@romkodtam. 😆
0
0
0
0
hashimoto avatar
@reszler112233: Pedig jobb mint a régebbi.. 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@hashimoto: Már akinek. Nekem mint írtam az első része sokkal jobb. Mondjuk ettől függetlenül amikor lehetett bezsákoltam ingyen.
0
0
0
0
CsocseX avatar
FIFA 18, Assassin's Creed 3, Call of Duty, God of War
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
dungeon defender 2, overwatch amíg lehet, Space engineers saját szerver ha érdekel valakit irjon rám, might and magic heroes III HD, meg a heroes VII multi, division
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Bioshock infinite, nfs shift, lego jurassic world, mechwarrior online
0
0
0
0
Wihay avatar
Call of Duty: Modern Warfare 3
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Dragon Ball Raging Blast 2 (15FPS-el, PS3 emulátorban, tele grafikai hibákkal (grafhibánál 0.8FPS) 😆😉
0
0
0
0
💬 3
CsocseX avatar
@InfernoDante: Na, itt kezdődik a fanatizmus. 😃
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@CsocseX: Xbox360-on anno kivittem, sokkal jobb úgy, de mivel imádom ezt a játékot, még így is viszonylag élvezhető.
Bár azt nem írtam fent, hogy hangrecsegés is társul hozzá (75FPS-nél is, a menüben annyi van), az viszont már idegesítőbb.
0
0
0
0
CsocseX avatar
@InfernoDante: 😃

Amúgy ismerem az érzést. Ilyenkor sokmindent el tud viselni az ember a cél érdekében. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Moon_Breaker: Lassan én is elkezdem, csak még előtte kiviszem az until dawn-t, meg a HZD kiegészítőjét.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@kmetovics: Úgy tudom ezt a játékot minden előző PS -re remékingelték, én speciál a többivel nem játszottam de ez valami gyönyörű lett. 😀
0
0
0
0
CsocseX avatar
@Moon_Breaker: Első napi vétel volt, el is kezdtem, csak hát a meló hátráltat. 😀

Azt kell hogy mondjam, életem eddigi leggyönyörűbb játékával van dolgom. Egyszerűen eszméletlen. Én nem vagyok az a "megállok és ámuldozok egy kicsit a látványon" féle, viszont itt sokszor előfordul, hogy tátott szájjal lelassítok, vagy belovagolok olyan helyekre, ahova éppen nem kéne az adott pillanatban, csak hogy megnézzem, hogy ott mi van. 😀 Félelmetes.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsocseX: A Last Guardian -nal játszottál már?

( ugyan az a dizájnere : Ueda Fumito )

https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/004/439/212/medium/charles-lee-thelastguardian3crop.jpg
0
0
0
0
CsocseX avatar
@Moon_Breaker: Persze, vágom. Gyakorlatilag egyszerre vettem meg a két játékot. (egy hét volt köztük) A The Last Guardian inspirált a The Shadow of the Colossusra. Utóbbi annyira felkeltette az érdeklődésemet (sajnos az eredeti kiadás és a PS3 változat kimaradt korábbról), hogy előbb kezdtem el, mint a Last G.-t. Pótolni fogom majd valószínűleg a kolosszusok legyűrése után.

A Last Guardian egyébként hogy fut a Pro-n? Mert a Colossus egyszerűen olyan tükörsima 60-nassal megy performansz módban, hogy az agyamat eldobom. Remek munkát végeztek a Bluepointnál.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsocseX: Nekem Last Guardian egész jól fut sima PS4 -en, bár néhány nyíltabb-részletgazdagabb területen picit belassul mikor Trico intenzívebben megrázza a tollait de egyáltalán nem vészes.

(gondolom akkor a Pro -nál folyamatosnak kell hogy legyen végig a játék)
0
0
0
0
CsocseX avatar
@Moon_Breaker: Nem biztos, meglátjuk. 😀

szerk.: Elemzésekből kiderül, hogy 1080p módban a Pro-n szinte tökéletes lockolt 30 frémmel megy, szóval nem lesz gond szerintem.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsocseX: Reménykedjünk. 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Moon_Breaker: The Last Guardian-al én is szívesen játszanék! Csak szüleim nem engedik a PS4 megvételét. 😞
0
0
0
0
V1VOnX avatar
AC Origins, The Witcher 3 , BF1
0
0
0
0
xCube avatar
Sin, Wages of Sin

Nosztalgiázhatnékom van.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Euro Truck Simulator 2, Need for Speed Underground 2
0
0
0
0
no avatar
DiRT Rally, Adventure Communist, Real Racing 3
0
0
0
0
hashimoto avatar
CODWWII, én is elkezdtem, eddig nagyon tetszik. 😃
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Guns of Icarus Online...nem tudom letenni😀
0
0
0
0
Wihay avatar
Need For Speed Carbon , FIFA 12
0
0
0
0
💬 1
reszler112233 avatar
@Wihay: Napokban pörgettem én is ki a Carbon-t egyszer. Elég is volt egy időre megint. Valahogy a 2005-ös Most Wanted továbbra is jobban leköt.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Unreal Tournament 2015 😉
[LINK]
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Most sok van fent egyszerre.
Crysis 3at vittem végig legnehezebb fokozaton, GTA 5-öt is csinálgatom.
Most majd kipróbálom az új call of duty-t. Ha tetszik akkor majd azt kijátszom.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@SuperPuma: Single je nem olyan rossz, persze a cod2 közelébe sem ér a játék de egy újabb lövöldének elmegy... :/ itt is a multit nagyon sok mindennel elrontották... bombázás... repülőről való lövöldözés és társai... értem én hogy voltak ilyenek is a második VH ba.... dehát istenem... ezek már nem call of duty-k 😢 én most a Battalion 1944 ben bízok, remélem jó kis játék lesz és hozza a régi cod feelinget.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Witcher 3, Paladins, Fortnite
0
0
0
0
no avatar
PUBG, Witcher 3 ( szerintem hanyagolom) - helyette talán shadow of war / cod ww2
0
0
0
0
bukta2 avatar
Februárig PUBG CODDWWll meg Horizon Zero Down meg néha néha Nine Parchments
0
0
0
0
Kemy avatar
Homefront multi, CoD WWII,
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Garry's Mod, Arma III, Kingdom: Classic
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
sziasztok valaki játszik e a champions of anteria val?
egy véleményt szeretnék kikérni róla hogy érdemes e megvenni.
0
0
0
0
DarkSpy avatar
HotS, Fortnite, War Thunder, DarkSiders
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció