dungeon defender 2, overwatch amíg lehet, Space engineers saját szerver ha érdekel valakit irjon rám, might and magic heroes III HD, meg a heroes VII multi, division
@CsocseX: Xbox360-on anno kivittem, sokkal jobb úgy, de mivel imádom ezt a játékot, még így is viszonylag élvezhető.
Bár azt nem írtam fent, hogy hangrecsegés is társul hozzá (75FPS-nél is, a menüben annyi van), az viszont már idegesítőbb.
@Moon_Breaker: Első napi vétel volt, el is kezdtem, csak hát a meló hátráltat. 😀
Azt kell hogy mondjam, életem eddigi leggyönyörűbb játékával van dolgom. Egyszerűen eszméletlen. Én nem vagyok az a "megállok és ámuldozok egy kicsit a látványon" féle, viszont itt sokszor előfordul, hogy tátott szájjal lelassítok, vagy belovagolok olyan helyekre, ahova éppen nem kéne az adott pillanatban, csak hogy megnézzem, hogy ott mi van. 😀 Félelmetes.
@Moon_Breaker: Persze, vágom. Gyakorlatilag egyszerre vettem meg a két játékot. (egy hét volt köztük) A The Last Guardian inspirált a The Shadow of the Colossusra. Utóbbi annyira felkeltette az érdeklődésemet (sajnos az eredeti kiadás és a PS3 változat kimaradt korábbról), hogy előbb kezdtem el, mint a Last G.-t. Pótolni fogom majd valószínűleg a kolosszusok legyűrése után.
A Last Guardian egyébként hogy fut a Pro-n? Mert a Colossus egyszerűen olyan tükörsima 60-nassal megy performansz módban, hogy az agyamat eldobom. Remek munkát végeztek a Bluepointnál.
@CsocseX: Nekem Last Guardian egész jól fut sima PS4 -en, bár néhány nyíltabb-részletgazdagabb területen picit belassul mikor Trico intenzívebben megrázza a tollait de egyáltalán nem vészes.
(gondolom akkor a Pro -nál folyamatosnak kell hogy legyen végig a játék)
Most sok van fent egyszerre.
Crysis 3at vittem végig legnehezebb fokozaton, GTA 5-öt is csinálgatom.
Most majd kipróbálom az új call of duty-t. Ha tetszik akkor majd azt kijátszom.
@SuperPuma: Single je nem olyan rossz, persze a cod2 közelébe sem ér a játék de egy újabb lövöldének elmegy... :/ itt is a multit nagyon sok mindennel elrontották... bombázás... repülőről való lövöldözés és társai... értem én hogy voltak ilyenek is a második VH ba.... dehát istenem... ezek már nem call of duty-k 😢 én most a Battalion 1944 ben bízok, remélem jó kis játék lesz és hozza a régi cod feelinget.
Bár azt nem írtam fent, hogy hangrecsegés is társul hozzá (75FPS-nél is, a menüben annyi van), az viszont már idegesítőbb.
Amúgy ismerem az érzést. Ilyenkor sokmindent el tud viselni az ember a cél érdekében. 😀
Azt kell hogy mondjam, életem eddigi leggyönyörűbb játékával van dolgom. Egyszerűen eszméletlen. Én nem vagyok az a "megállok és ámuldozok egy kicsit a látványon" féle, viszont itt sokszor előfordul, hogy tátott szájjal lelassítok, vagy belovagolok olyan helyekre, ahova éppen nem kéne az adott pillanatban, csak hogy megnézzem, hogy ott mi van. 😀 Félelmetes.
( ugyan az a dizájnere : Ueda Fumito )
A Last Guardian egyébként hogy fut a Pro-n? Mert a Colossus egyszerűen olyan tükörsima 60-nassal megy performansz módban, hogy az agyamat eldobom. Remek munkát végeztek a Bluepointnál.
(gondolom akkor a Pro -nál folyamatosnak kell hogy legyen végig a játék)
szerk.: Elemzésekből kiderül, hogy 1080p módban a Pro-n szinte tökéletes lockolt 30 frémmel megy, szóval nem lesz gond szerintem.
Nosztalgiázhatnékom van.
[LINK]
Crysis 3at vittem végig legnehezebb fokozaton, GTA 5-öt is csinálgatom.
Most majd kipróbálom az új call of duty-t. Ha tetszik akkor majd azt kijátszom.
egy véleményt szeretnék kikérni róla hogy érdemes e megvenni.