@gigazte: Nem bírtam ki! 😃 de 60€ ért megtudtam venni Media ba ,így nem 70€ volt 😉
Kb10%-nál tartok a storyba de nem tudtam eddig nagyon neki feszülni még vasárnap se mert szombaton éjszakás voltam és vasárnap átaludtam kb a nap 3/4 ed részét
@bukta2: Eddig én is csak 2 órát tudtam játszani vele, mert egyszerűen minden közbe jön, és amikor játszottam is, akkor se tudtam rá teljesen figyelni, és elvesztem a részletek között! Majd talán a héten már neki tudunk feszülni! 😀
@gigazte: Igen! Legyen igazad! Remélem megkapom a pénteket és a szombatot (mert ugye csütörtök az ünnep) így lenne egy rohadt hosszú hétvége de kb 10% az esély rá így ezzel nem is számolok 😞
@YoRHa 2B: Jo kis WoW 😃
Egyenlore en mar csak raidekre meg ratedekre jarok fel. Mast nincs kedvem csinalni,varom a 8.1et. 😃
Tegnap jott meg az oculus riftem, azt hiszem el leszek egy darabig...😃 Spoiler!
Lazzer tag,paint ball utan olyan izom lazam lett,hogy jarni is alig tudok 😃
Forza Horizon 4 demó, Assetto Corsa Competizione, Super Street: The Game
[img]http://image.superstreetonline.com/f/257528444+w+h+q80+re0+cr1/super-street-the-game-drift-car.jpg[/img]
Én most vetettem bele magam a Titanfall 2 világába. Nagyon tetszik, bár egyenlőre single részével játszok csak. Ha majd multi is befigyel, és valakinek van kedve akkor hajrá!
Nagyon egyszerű, jó kis játék! 😆
Kb10%-nál tartok a storyba de nem tudtam eddig nagyon neki feszülni még vasárnap se mert szombaton éjszakás voltam és vasárnap átaludtam kb a nap 3/4 ed részét
- Metro 2033
The Sims 3
néha kis Smite
Lehet venni kéne még egy FH4 et is mert azt is nyomatnám szívesen 😃
Egyenlore en mar csak raidekre meg ratedekre jarok fel. Mast nincs kedvem csinalni,varom a 8.1et. 😃
Tegnap jott meg az oculus riftem, azt hiszem el leszek egy darabig...😃
Spoiler!
és várom a Call of Duty Black Ops 4-et (előrendelve)
[img]http://image.superstreetonline.com/f/257528444+w+h+q80+re0+cr1/super-street-the-game-drift-car.jpg[/img]
~ Shoppe Keep
~ Immortal : Unchained
~ Sniper: Ghost Warrior II
pörgős, igaz vrban a legjobb.