Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bocsi, ha félreérthetõ volt.
Ismerõsöm is gyûjtötte, s nála láttam meg. Amit a videóban láthatattok az a mostani gyûnteményem. Volt egy elôzõ is, csak ráuntam, s kidobtam. Most sok doboz kellene onnan ( Sexx, a régi Watt, régi Bomba-k, régi Adrenalinok. A régi XL-ek, amikor egy négyzetbe volt írva, hogy XL, a Booster stb. )
bár elötte sörösdobozokat gyüjtötemSpoiler!
Ki miért kezdte el gyûjteni a dobozokat? 😀
most nézem h amit te irtál az nem az nekem más fajta van meg😀
Russian Spirit a neve
Tõlem Pest 240km. 😞
John Travolta ugye? Még nem láttam, de majd megnézem egyszer 😀
Nekem most a Vadállatok (Savages) tetszik, állat egy film 😆
Valaki tudja, hol lehet kapni? Régen volt nálunk (5 éve) de akkor még nem gyűjtöttem az eitalt😞
Csepelen láttam 1 éve egy boltban a 159-es végállomásánál.
A napokban fog megérkezni a Rockstaros csomagom Németországból. Majd csinálok unboxing videót, ha lesz kedvem.
báár báár most ugrott be mint ha nálunk a cba-ban láttam volna de nembiztos majd megnézem😀 de lehet összekeverem valamelyik hasonlo dobozzal,de majd kiderül
Nekem most a Vadállatok (Savages) tetszik, állat egy film 😆
Valaki tudja, hol lehet kapni? Régen volt nálunk (5 éve) de akkor még nem gyűjtöttem az eitalt😞
Párizsból szeretettel jó lenne, ha kapnék egy eitalt 😆
fRstLO: Németből kb 30 telit, és 20 üres dobozt hoztam haza. 😀
Ez nem az én képem.
Forrás: eital.blog.hu
hú azt a fekete Cocaint be kéne szerezni.persze ha még kapni
DC: Kéket ittam én is, számomra édes volt nagyon.
Amúgy tetszik, hogy így fellendült itt az élet 😃
nagyon faxák!!lassan nekem is be kell szereznem őket.csak jó drágák😕
Feketét nem tudjátok, hol lehet szerezni? A weblapjukon mêg anno agyon hype-olták Ganxsta Zole-val.
Köszi 😀
Ken Block, Assault, és a 2 kávés még nincsenek meg.Assault nem is lesz valószínűleg😢
de Go bol csak az az 1 fajta van amit linkeltem nem? az a 6O az sztem csak gyártáshiba nem? vagy új DEsing?😀
na taliztam 1 képet: