Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Azokhoz általában nem kell driver. A kártyával vagy az olvasóval lehet baj.
0
0
0
0
molfer98 avatar
de ott nem találok 😞
0
0
0
0
akos328 avatar
driverkeresőt? google.hu 😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
Tudtok valami jó driver keresőt ajánlani? Mert a kártyaolvasóm a gépben nem ismeri fel az sd kártyát.
0
0
0
0
timon5000 avatar
Tud valaki olyan torrentet ami magyar?
Anno 1701 játékról van szó!
Tud valaki ehhez a játékhoz magyar torrentet?
0
0
0
0
Cooley avatar
alex1997: Phenom II X4 965 26eFt
0
0
0
0
The Emptiness avatar
iPoiuz írta:
alex1997 írta:
Heló Játékra mi jobb 1 30 ezer körüli amd Phenom Vagy ugyan enyiért 1 BULDOSER
Újonnan és fullon jáccani nagyob fps-t szeretnék elérni. Mert mindenki mást mond.

Valaki a buldózert valaki a Phenom ot ien árba a 4 magosat mind a 2 ből

30ezer körül javasolnám az fx 6100-at(kb. 32-33ezer forint)
teszteket érdemes olvasgatni.

Akkor ezt AMD Phenom II X4 945 95w vagy amit mondtál? Meik lenne jobb? ebe az alaplapba lehet hogy a buldoser bele se megy. Asus M4N78-AM
0
0
0
0
iPoiuz avatar
alex1997 írta:
Újonnan és fullon jáccani nagyob fps-t szeretnék elérni. Mert mindenki mást mond.

30ezer körül javasolnám az fx 6100-at(kb. 32-33ezer forint)
teszteket érdemes olvasgatni.
0
0
0
0
The Emptiness avatar

0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Akarnák küldeni blotoothon fájlt,de nem tok,mert nem jelenik meg ez az opcio.Eddig ment gond nélkül,ma meg már nem lehet.Csináltam rendszer visszaállitást,de az se segitett.5let?
https://img16.imageshack.us/img16/8750/bibie.jpg
0
0
0
0
no avatar
Na a "problámám" az hogy az én bilenytüzetem müködik a növéremé vizsont bekrepált az egefre müködött kihuztam mindekttöt megcseréltem és már egyiksem müködik kitisztitotam ujrainditottam a gépet a biló egyik gépnél se müködik az egér az viszont már jó de ha a z egér mellé (delux ps2 es egér) mellé bekerül egy billenyüzet akkor egyböl leáll az egér is és a bilenyüzet sem müködik ez valami vírus ötletek ? mert az én bilentyüzetem elvileg müködik ha nem raknak be mellé egy egeret tehát egymás mellet a 2 nem megy mert bexar bár csak a bilenyüzet (a növéremé) simán csak egyedül egér nélkül sem müködik az én vagy az ö gépénél ötlet ? virusirtót futtatok de semmit nem tudok mia xar van ? elöre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Sanchez írta:
Nekem Opera a kedvenc böngészőm, mindent tud ami fontos és jó gyors. Szerintem te valamit rosszul csinálsz, hogy nem jelzi meg a jelszavakat.

Én több évid használtam több windowson több gépen soha a büdös életben nem jegyzett meg semmit.

En egy eve hasznalok gepen es ket eve androidon, de nekem mindent megjegyez 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Sanchez írta:
Nekem Opera a kedvenc böngészőm, mindent tud ami fontos és jó gyors. Szerintem te valamit rosszul csinálsz, hogy nem jelzi meg a jelszavakat.

Én több évid használtam több windowson több gépen soha a büdös életben nem jegyzett meg semmit.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Google Chrome nekem bevált. Semmi bajom nincs vele.

Firefox egy darabig tetszett, majd kezdett hibaüzenetezni, pedig nem akartam vele komolyabban üzenetezni, de kiprovokálta, így hát elküldtem nyugdíjba 😃

Operát egyszer letöltöttem... nem kellett neki 5 perc és már el is volt tünetve... alapból nem jött be... 😆
0
0
0
0
Sanchez avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem az összes böngésző szar. Rühellem mindet egytől egyig. A chrome nálam hót bug. Az opera egy olyan alapvető dolgot nem tud megoldani 10 év fejlesztés után se hogy a kicseszett nevet jelszót megjegyezze. Világ szégyene. A FF nekem lassú. IE-t meg nem használok az alapból mindenben szar.
0
0
0
0
khaled98 avatar
na vajon most nekem milyen limitem van? 😆 i7 + asus x300se 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta:
az lehet de IE9 nem emgy fel XP re XS

akkor miért nem használsz firefoxot, vagy chrome-ot? 😃
0
0
0
0
levi27 avatar
akos328 írta:
amikor maga a környezet is 40 fok 😃 ne viccelj persze h több.

nem is azt mondtam hogy pont annyi ... meg ma nem néztem csak úgy átlagba mondtam hogy a kupakhő mindig több kb 10 fokkal mint a maghő.
(ma persze hogy több volt mikor árnyékban 37fok volt 😃 )
0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta:
hali all
nemtom használ-e valaki még IE8 at de nem lehet valahogy megoldani h amit írok ne szaggatva jöjjön elő ? semeik böngésző nem cisnálja csak ez és csak ezen az oldalon, nemértem... de más is így van vele úgytudom..

Ez annyival magyarázható hogy szar böngésző. Ennyi. Az IE9 már jobb, de az ie8 még böngésző letöltésre sem alkalmas nálam, mielőtt újrarakom a gépet, írok egy telepítőt USB kulcsra.
0
0
0
0
akos328 avatar
amikor maga a környezet is 40 fok 😃 ne viccelj persze h több.
0
0
0
0
levi27 avatar
Primera írta:
mikor bekapcsolom a gépet felpörögnek a ventik és utána a proci ventije 900rpm re lelassul ami ugyebár lassú... mi a baj?

Nekem 900rpm körül is szobahőmérséklet felett pár fokkal tartja a magokat üresjáratban 😃 a kupakhő viszont 40fok felett van,de nem tudom miért...
0
0
0
0
akos328 avatar
Primera írta:
mikor bekapcsolom a gépet felpörögnek a ventik és utána a proci ventije 900rpm re lelassul ami ugyebár lassú... mi a baj?

Miért lenne kevés a 900rpm? Ha 30-40 fok között mozog ilyen melegben alap járaton, nem is fogja feljebb emelni, hacsak BIOS-ban be nem állítod, de felesleges, hőfok szerint lapkád úgyis belövi és állít a fokozaton

Példának az én VGA-mat tudnám felhozni. alap járaton hallottam ahogy 36-40%között kapcsolgatta a ventit ha elérte a 60C-t belöte 40-te ha lejjebb ment visszavette 36-ra. De azért nem fogom feljebb venni a fordulatszámot, h 57fok legyen.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azért megy 900-on, mert nem meleg a proci, így nincs miért csutkán pörögnie. Felesleges zajt nem csinál, ez nem hülyeség egyáltalán.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Próbáld meg bios-ba kikapcsolni a Q-Fan-t.
0
0
0
0
Adzarb avatar
0
0
0
0
akos328 avatar
molfer98 írta:
A driectx 11 mennyivel jobb a 10-nél?

10 és 11 között elég nagy.
https://forums.techguy.org/attachments/160994d1260177456/imgname-call_of_juarez_dx9_vs_dx10_shots-callofjuarezdx10ng0-thumb.jpghttps://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2009/233/battleforge-dx10-vs-dx11.jpg
0
0
0
0
levi27 avatar
Mennyivel lassabb egy Samsung HD322HJ mint egy Seagate Barracuda ST2000DL003-as vinyó? Mert úgy veszem észre a seagate elég forrófejű a samu viszont nem és így jólenne külső vinyónak használni.
0
0
0
0
Sezx avatar
molfer98 írta:

Kb. 5-6 centivel
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
khaled98 írta:
hogyan állítsam át a felbontás ati catalystben hogyha nincs 1440*900-as?

ha átalakítós tehát DVIról akármire alakítod a kártyát nem is lesz, nekem sincs.... bár ha drágább és jobb lenne akkor talán nekem is lenne olyan ami a monitorom
0
0
0
0
akos328 avatar
khaled98 írta:

1280*800 viszont van. az mondjuk jó a tiédhez, de az 1366*768 is.
de biztos lehet vhgy 1440*900-ra is, hiszen akkor nem csinálnának olyan monitort.
0
0
0
0
molfer98 avatar
molfer98 írta:
Az egy op rendszer a kissebb harderrel rendelkező gépekre érdemes felrakno
0
0
0
0
csorbi avatar
Luiboy írta:
csorbi írta:
Sziasztok azt szeretnem megtudni hogy az alaplapomba menne-e 2 magos proci, és ha menne akkor milyen?
Alaplap
Gyártó FUJITSU SIEMENS
Modell D2151-A1 (CPU)
Lapkakészlet gyártó Intel
Lapkakészlet modell i945P/PL/G/GZ
Lapkakészlet változat A2
Déli-híd gyártója Intel
Déli-híd modell 82801GB (ICH7/R)
Déli-híd változat A1
Válaszokat előre is köszönöm.

Igen mehet abba a "deszkába" a chip miatt még Quad is mehet nekem is volt 945-ös lapom én először egy Pentium D 930 majd később egy Dual Core E 2140-es procival használtam.Intel
®
82945G/82945GZ/82945GC/82945P
/82945PL (G)MCH Features
 Processor Interface
 Intel
®
Core
TM
2 Duo, Intel
®
Celeron 400 Series,
Intel
®
Pentium
®
4 processor in the 90 nm process
in the LGA775 Land Grid Array package or
Intel
®
Pentium
®
D processor (supports 775-Land

Itt a chip leírása :http://www.intel.com/Assets/PDF/datasheet/307502.pdf

Köszönöm a segitséget.
0
0
0
0
khaled98 avatar
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Mivel tudnék gameplay videót felvenni amivel nem akadna?
kivéve a fraps azzal akad mint a fos bf3 és cod mw3-ról van szó
0
0
0
0
Manyik75 avatar
csorbi írta:
Sziasztok azt szeretnem megtudni hogy az alaplapomba menne-e 2 magos proci, és ha menne akkor milyen?
Alaplap
Gyártó FUJITSU SIEMENS
Modell D2151-A1 (CPU)
Lapkakészlet változat A2
Déli-híd gyártója Intel
Déli-híd változat A1

Igen mehet abba a "deszkába" a chip miatt még Quad is mehet nekem is volt 945-ös lapom én először egy Pentium D 930 majd később egy Dual Core E 2140-es procival használtam.Intel
®
82945G/82945GZ/82945GC/82945P
/82945PL (G)MCH Features
 Processor Interface
 Intel
®
Core
TM
2 Duo, Intel
®
Celeron 400 Series,
Intel
®
Pentium
®
4 processor in the 90 nm process
in the LGA775 Land Grid Array package or
Intel
®
Pentium
®
D processor (supports 775-Land

Itt a chip leírása :http://www.intel.com/Assets/PDF/datasheet/307502.pdf
0
0
0
0
csorbi avatar
Alaplap
Gyártó FUJITSU SIEMENS
Modell D2151-A1 (CPU)
Lapkakészlet változat A2
Déli-híd gyártója Intel
Déli-híd változat A1
0
0
0
0
madchief avatar
Luiboy írta:
madchief írta:
Szerintetek egy Dual Core e6500 gyári hűtője elég lesz egy Q8300-nak?

Nem Annak a gyári hűtője réz "magos" (de az sem ér semmit) inkább vegyél valami rendes hűtőt használtan max később a ventit cseréled. De 5k körül már elég jó hűtőket kapni újonnan is. P.L 😶ilence COO-XPCPU.M302 durván 4 K vagy Xilence XilentBlade Lite COO-XPCPU.4ALL.R3 ez 5k körül esetleg Thermaltake CL-P0598 Contact 16 ez is 5k és ha találsz akkor ott van még a TX3 EVO is 5-6 k

Köszi 😃 Körbenézek a hűtő "piacon"
0
0
0
0
Manyik75 avatar
madchief írta:

Nem Annak a gyári hűtője réz "magos" (de az sem ér semmit) inkább vegyél valami rendes hűtőt használtan max később a ventit cseréled. De 5k körül már elég jó hűtőket kapni újonnan is. P.L 😶ilence COO-XPCPU.M302 durván 4 K vagy Xilence XilentBlade Lite COO-XPCPU.4ALL.R3 ez 5k körül esetleg Thermaltake CL-P0598 Contact 16 ez is 5k és ha találsz akkor ott van még a TX3 EVO is 5-6 k
0
0
0
0
madchief avatar
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Valaki küldene egy letöltő linket? 3DMark Vantage-hoz kellene, mindig valami baj van amit én szedek le, egyszer nem kezdi el a tesztet, egyszer meg befejezi és írja az írja ki, hogy a teszt végeredményit online meg bírom nézni. De az oldalt nem nyissa meg! Meg ilyen hasonló dolgok!😆
------------------------------------------
bocsesz, nem láttam hogy már van egy ilyen fórum téma!😆
3D Mark Vantage Teszteredmények és Tapasztalatok! 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
és tényleg 😆 köszi!
csak az volt a baj hogy nem tudtam hogy hogy tünt el!
0
0
0
0
Devis avatar
szélén dupla kattintással tudod visszahozni
0
0
0
0
19ati93 avatar
eltünt a feladatkezelőm külső része szoval nm tudok benne lapozgatni, se kilépni! (kilépni is csak a taskmager leállításával!)
https://kepfeltoltes.hu/120806/K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hogy lehet visszahozni a keretét? 😃 köszi!
0
0
0
0
molfer98 avatar
Az egy op rendszer a kissebb harderrel rendelkező gépekre érdemes felrakno
0
0
0
0
niteforce avatar
zsubnalov írta:
Lehet, hogy nem ide illik, de mi az a Linux? Mert hallottam róla de nem tudom minél és miért jobb?

Az egy operciós rendszer, mint a windows, vagy a mac...
Az a jó benne hogy kicsi, gyors, nyílt forráskódú, és kevés a hardverigénye. Nehezebb kezelni mint a windowst, és nem lehet rajta bármivel játszani, de egy gyenge hardveren, egy P3-mas celeronon is tökéletesen fut.
0
0
0
0
zsubnalov avatar
Lehet, hogy nem ide illik, de mi az a Linux? Mert hallottam róla de nem tudom minél és miért jobb?
0
0
0
0
molfer98 avatar
FUJITSU SIEMENS AMILO Desktop Li3745A-n lévő kártyaolvasóhoz drivert letölteni honnan tudnék?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció