Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akkor legyen ugy 😀! hallgas rá és ha majd veszel még egy vinyot netán valamikor akkor meg lefüstöl az egész géped!!!
Hülyeséget beszélsz, és még neked áll feljebb? 😀
Az én gépem nem fogyaszt többet 250W-nál játék közben monitorostul, hangfalastul, cakompakk...
Gigabyte GTX560 1GB DDR5 (N56GOC-1GI)
ez a jó választás neked 😀
Ja, csak ez már 50hez közelít, ő meg 35-ért keresett vga-t. 😀
Ez nem igaz, a 450-es Csifi boldogan fogja vinni. 😉 Az hogy 80+-os vagy nem, nincs befolyással arra, hogy hány w leadására képes egy táp.
chieftec 450W os
Hát ehhez inkább egy GTX460 dukál
vagy HD6850
Asus ENGTX560 DirectCU II OC 1GB el birná a 450W os tápom?
Milyen márkájú a tápod?
Mert ha kis noname akkor 10 percnél szerintem nem bírná tovább, de ha chieftec, coolermaster, FSP akkor elbírná tuning nélkül.
Azt szeretném kérdezni, hogy 2 hd4850-es (2x1gb-os) mire jó?
Mert cserélem majd lapot+procit+ramot ezekre :
ASUS-P8H67 (B3)
Intel Core i3-2100
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1333MHz
Új VGA-ra viszont már nem marad ezért arra gondoltam, h (mivel a lap tudja a CF-et) egyenlőre veszek még egy hd4850-est, amit már 15k-ért lehet kapni, és úgy a kettővel ellenék.
Szerintetek?
Ja, és elég a 4850 CF-nek a tápom? (Chieftec 600W)
ez a jó választás neked 😀
A vga limit beállítás és felbontás függő. Normál esetben, azaz, full hd-n és full beállításokkal, AA-val normális, hogy vga limited lesz, főleg a mai modern, sokmagos cpu-kkal, amiket gyakran még tuningolni is szokás. Pl a te procid bőven elég full hd-ra. Ha nem szeretnél vga limitet, akkor kellően gyenge vga-t kellene venned, ami ugye butaság. 😃
A kérdésedre válaszolva a te gépedbe, egy 6850/gtx460 illene, de ezek inkább 40e köröl mennek.
Ahha köszönöm a segítséget a 40 en már húzús de megpróbálom összeszedni hha akkor f@sza lesz a masina ! 😉
A kérdésedre válaszolva a te gépedbe, egy 6850/gtx460 illene, de ezek inkább 40e köröl mennek.
ELŐRE IS KÖSZI A SEGÍTSÉGEKET !
http://www.***/termek/sapphire-pcie-hd6750-1024mb-ddr3#specifikacio
Ez megéri az árát/illetve kompatibilis-e a gépemmel?
nem éri meg, neked 2 dolog miatt is 😀
1: DDR3-mas ezért kicsit lassú.
2: kb egy szinten van a mostani VGA-dal.
amúgy kompatibilis a gépeddel.
Sziasztok elérkeztem én is a vga cseréhez 😜 Mit tudnátok ajánlani 25-30 ezer Ft körül. Amik most vannak GeForce-ok már kiszolgálták a maguk idejét 😃
36ért van VTX3D 6850 😃 nem tudom annyi belefér-e még 😃
Ez megéri az árát/illetve kompatibilis-e a gépemmel?
Pl az integrált VGA-t át tudom állítani dx10-ről dx9re?
Üdv!
Én a mostani videokártyámat (Ati Radeon HD 4870 512 MB) szeretném lecserélni egy, olyan típusúra amivel elsősorban a Battlefield 3 produkálhatna egy szép stabil FPS-t. Az ár ha lehetséges ne legyen olyan nagy egy 20-40 ezer forint közé eső termék érdekelne. A mostani videokártya olyan medium-low beállítások között produkál 20 FPS-t.
Köszönöm
De a tesztek alapján kevéssel rosszabb egy hd 5830 al ami maxon viszi a játékok zömét , akkor azokj a tesztek hibásak???
Nézd csak ezt a tesztet meg:
[LINK]
Itt a legmagasabb beállításoknál (kivéve bad company mert ott 20 fps) is elég jó értékek vannak.
Üdv!
Én a mostani videokártyámat (Ati Radeon HD 4870 512 MB) szeretném lecserélni egy, olyan típusúra amivel elsősorban a Battlefield 3 produkálhatna egy szép stabil FPS-t. Az ár ha lehetséges ne legyen olyan nagy egy 20-40 ezer forint közé eső termék érdekelne. A mostani videokártya olyan medium-low beállítások között produkál 20 FPS-t.
Köszönöm
Annyi pénzért,nem lehet nagyon jobbat kapni...Csak használtan..
Köszönöm
Üdv all,az én gépembe milyen VGA illene 30 ezer forintos keret be? Az 5670 es helyére.
HD5830
GTX460
használtan,és ha nincs szükséged a dx11-re
GTX260 OC
GTX 280
HD 4890
Bár ezek zabálnak,és az sem biztos,hogy az a 400 as táp,amiről nem irtál egyebet elég nekik!!!!
Üdv all,az én gépembe milyen VGA illene 30 ezer forintos keret be? Az 5670 es helyére.
HD5830
GTX460
használtan,és ha nincs szükséged a dx11-re
GTX260 OC
GTX 280
HD 4890
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék venni, ami alkalmas újabb játékokhoz, de legalább a Devil May Cry 4-et, és az Assasin's Creed Brotherhood-ot szeretném feltelepíteni majd a gépemre. Nem tudom milyen az ideális ár egy videókártya vásárlása esetén, de 20000 Ft-nál nem nagyon szeretnék többet költeni rá, ha ez lehetséges. Sokan mondják, hogy AGP-s foglalatú alaplapra már nem érdemes építeni, de szeretném a vásárlást megúszni egy új alaplap nélkül. Szerintetek így milyen videókártyát érdemes venni?
Használtan nézegess min GTS250/HD 4850 szintű vga-kat.
Kár olyanokat,gyenge a proci..meg AGP-ben nicns is olyan jó kari...
Új alaplap+proci+vga kellene hogy bírd azokat normálisan játszani..
Igen, most néztem a gépét. Inkább egy új gépet kéne venni, mert azt már nem lehet fejleszteni.
Köszönöm szépen a válaszokat! Valójában melyik érné meg jobban? Ha lecserélném a gépem, vagy ha új alaplapot, kártyát és processzort vennék?
Hello, én 1 hónapja újítottam a gépem 60 ezer forintból, visz mindent maxon(ami nekem ezzel a monitorral 1024-es felbontás)60 ezerben pedig(Alaplap,CPU,VGA,és a 2GB ram van benne)
Köszi a választ!
Felteszed a Rivatunert,elindítod,
Main menüpont alatt,van egy kis monitor,az alatt meg írja a karidnak a fajtáját,az alatt meg van hogy Driver Settings..Ott van egy kis fül,aminél írja Customize,arra rámész,és kiválasztod,System Settings,és voálá,ott van..de csak óvatosan..Mindig egy kicsit húzz,és figyeld a karid hőmérsékletét...Mindig próbálgasd,stb 😃..Ott kis is bírod jelölni,hogy a windows inditásával,alkalmazza ezeket a beállításokat...
[LINK]
[LINK]
Ezek között mi a különbség ??
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3187
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1430
Szinte semmi.Csak másik hűtő van rajta 😀
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3187
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=1430
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék venni, ami alkalmas újabb játékokhoz, de legalább a Devil May Cry 4-et, és az Assasin's Creed Brotherhood-ot szeretném feltelepíteni majd a gépemre. Nem tudom milyen az ideális ár egy videókártya vásárlása esetén, de 20000 Ft-nál nem nagyon szeretnék többet költeni rá, ha ez lehetséges. Sokan mondják, hogy AGP-s foglalatú alaplapra már nem érdemes építeni, de szeretném a vásárlást megúszni egy új alaplap nélkül. Szerintetek így milyen videókártyát érdemes venni?
Igen, most néztem a gépét. Inkább egy új gépet kéne venni, mert azt már nem lehet fejleszteni.
Köszönöm szépen a válaszokat! Valójában melyik érné meg jobban? Ha lecserélném a gépem, vagy ha új alaplapot, kártyát és processzort vennék?
Hello, én 1 hónapja újítottam a gépem 60 ezer forintból, visz mindent maxon(ami nekem ezzel a monitorral 1024-es felbontás)60 ezerben pedig(Alaplap,CPU,VGA,és a 2GB ram van benne)
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
De tényleg nem éri meg fejlesztened azt a gépet....
http://***/webshop/product/sapphire_hd3850_512mb_gddr3_full_agp/23939
38 ezer 400 1%a= 384Ft * 13 =4992 szóval kb ugyanaz a ár/teljesítmény aránya lenne ha 3 ezerrel olcsóbb lenne a hd 6870 és szerintem ha van egy hd 5770 -ed Matyi10 inkább várj az új szériára a hd 7ezresre addig is bőven jó lesz neked a hd 5770 , ha én intel hd 2000-el kihúzom😀
sziasztok egy 5770-et egy 6850 érdemes cserélni v mást mondanátok?
Megéri 😀 A HD 6850 lenyomja a 5770-et, de ha tudnál rá még kicsi plusz pénzt szánni, a HD 6870 lenne a legjobb (ár/érték arány).
Figyelmedbe ajánlom lapartman997 profilját , a hd 6850 jobb ár/érték arányú 20 FT-al mint a hd 6870 , vagyis akkoriban 36 és 42 ezer voltak az áraik már nem tudom de ha arányosan nőttek az árak ugyanugy szijnte ugyanolyan ár/érték arányúak!
Lehet, de akkor is jobb lenne a HD 6870. Mégiscsak erősebb, és ha van annyi plusz pénze akkor az nagyon jó a mai játékokra.
sziasztok egy 5770-et egy 6850 érdemes cserélni v mást mondanátok?
Megéri 😀 A HD 6850 lenyomja a 5770-et, de ha tudnál rá még kicsi plusz pénzt szánni, a HD 6870 lenne a legjobb (ár/érték arány).
Figyelmedbe ajánlom lapartman997 profilját , a hd 6850 jobb ár/érték arányú 20 FT-al mint a hd 6870 , vagyis akkoriban 36 és 42 ezer voltak az áraik már nem tudom de ha arányosan nőttek az árak ugyanugy szijnte ugyanolyan ár/érték arányúak!