Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
Mikor van 30fps-ed?Ha csak játszol,vagy mikor veszel fel vidit frapsal?Ha az elöbbi,vagyis csak simán játszol és ugy van meg a
30 fps,akkor az felvételnél jocskánn lefog esni,és belaggol a játék.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Ha frapsel akarok felvenni videót akkor hány fps-nek kell lennie a játékban? Elég a 30?
0
0
0
0
Thomech avatar
niteforce írta:
Thomech írta:
Szevasztok 😃
Raktam össze egy gépet, amiben van integrált videókártya, ezek az Intel gma cuccok bírnak annyit, hogy lehessen vele netezni és filmet nézni?

igen, arra pont jó

Oké, akkor így marad! Köszi a választ! 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Thomech írta:
Szevasztok 😃
Raktam össze egy gépet, amiben van integrált videókártya, ezek az Intel gma cuccok bírnak annyit, hogy lehessen vele netezni és filmet nézni?

igen, arra pont jó
0
0
0
0
Thomech avatar
Szevasztok 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A modem default kódja le van írva a manual könyvében. Általában olyasmi, mint pl admin-admin, user-user vagy akármi. Amit niteforce mondott, azt a modem konfigjában, a setup menü alatt kell bevinni.
0
0
0
0
niteforce avatar
ADSL-hez kell a felhasználónév és a jelszó. a szolgáltató adta meg, rajta kell legyen a szerződésen. Ha elvesztetted felhívhatod őket.
0
0
0
0
Viktore avatar
Üdv mindenkinek az lenne a probléma hogy nekem lent van a gépem és fel akkarom vinni a szobámba...
és ADSL netünk van és elég hosszú kábel kellene hogy legyen nekem internet szóval.vettük egy WLANT és mikor össze akkarnánk kapcsolni a nettel valamilyen kódot kér, csak nem tudom megtalálni. a modemnak a kódját kéri ,csak nem tudom megtalálni :S
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
molfer98 írta:
gyenesmartin írta:
molfer98 írta:
Hogyan tudnék a sleeping dogs-vban fps-t növelni? (+ 4-5 fps is elég lenne.) Ha húznék a gpu-n akkor menne feljebb?
Azt hiába húznád. Új VGA kell neked. A procid az elég erős.

Azt hallottam hogy a feladat kezelőben be kell zárni valamit és jó lesz ez lehet?
Töltsd le az MSI Afterburnert. Itt húzd addig amíg nem hibádzik a kártya vagy nem melegszik nagyon fel. Mással nem tudod érdemlegesen növelni.
0
0
0
0
molfer98 avatar
gyenesmartin írta:
molfer98 írta:
Hogyan tudnék a sleeping dogs-vban fps-t növelni? (+ 4-5 fps is elég lenne.) Ha húznék a gpu-n akkor menne feljebb?

Azt hallottam hogy a feladat kezelőben be kell zárni valamit és jó lesz ez lehet?
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Sziasztok az a problémám, hogy amikor bent a vidikari a gépben akkor bekapcsolom és tiszta sötét marad a képernyő. Na most kivettem így megy rendesen bekapcsol és rendesen fut vidikari nélkül. Ez mitől lehet?😲
0
0
0
0
molfer98 avatar
csak most nincs elég pénzem. Vagy valami progi esetleg nincs ami egy kicsit lerontja a grafikát?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
molfer98 írta:
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
Forje avatar
Mért van az hogy az AMD Phenom 2 x4 945-ös procim lassabban tölti be a játékokat mint az amd athlon 2 x2 245? Gondolok itt team fortress 2-re LoL-ra. A LoL-nál drasztikusan lassabban tölti be, böngészőt is lassabban indítja, egyszóval szinte semivvel sem gyorsabb, egyedül a játékokat futtatja sokkal szebben. Tudom h Goku erre már válaszolt de nem hinném hogy ezért a hdd a felelős csak. Esetleg lehet vmit ez ellen tenni?

A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
Bershka avatar
Köszi a gyors választ 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igen, leformázod a pendrive-ot NTFS-re (alapból Fat32, s ezért nem enged 4 gigánál nagyobb fájlokat másolni).
0
0
0
0
Bershka avatar
Rászeretném tenni a skyrim-et egy 8 gigás pendrive-ra és azt írja h a fálj mérete túl nagy, pedig full üres a pendrive. Van erre valamilyen megoldás?
0
0
0
0
niteforce avatar
4x-esben kicsit lassabb , nem sokkal
0
0
0
0
no avatar
Szilard96 írta:
http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=970%20Extreme3

Supports AMD Quad CrossFireX™ and CrossFireX™

ATI™ CrossFireX technológia

A CrossFireX az ATI™Technologies több grafikai processzoros technológiájának márkaneve. A technológia lehetővé teszi, hogy egy pár videokártyát használjon ugyanabban a számítógépben, így javítva a grafikus teljesítményt.

Igen. alkalmas CF -re

Azt tudom hogy alkalmas rá csak azt nem vágom, hogy mi a különbség akkor ha az egyik kártya x16-os módban van a másik meg x4-es módban van.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=970%20Extreme3

Supports AMD Quad CrossFireX™ and CrossFireX™

ATI™ CrossFireX technológia

A CrossFireX az ATI™Technologies több grafikai processzoros technológiájának márkaneve. A technológia lehetővé teszi, hogy egy pár videokártyát használjon ugyanabban a számítógépben, így javítva a grafikus teljesítményt.

Igen. alkalmas CF -re
0
0
0
0
no avatar
Hát ha lesz is CF akkor maradok a 8120-nál.Nem akarok platformot váltani.Nincs nekem annyi lóvém 😃 Gondolom csak megbírkózik vele.Egyébként egy Asrock 970 Extreme 3 mennyire alkalmas CF-re ?

A gyártó oldalán ez található:
- 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2 @ x16 mode; PCIE4 @ x4 mode)
0
0
0
0
niteforce avatar
AMD proci CF-re nem a legjobb.
Nem azért mert fintorog és csak 70%-os hatásfokú lesz, hanem mert procilimit van.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
GAMER2 írta:
LobiDrg írta:
Devis írta:
nem

Esetleg egy X6 vagy egy 8120 ?

8120 se szereti a CF konfigokat, de egy ilyen kisebb rendszerre elég lenne😉

8120 se szereti a CF konfigokat?! nem egy érző gondolkodó lényről beszélünk! hamarább az adott lap Chipsetje nem tudja jól kezelni...egy proci nem igazán befolyásolja a CF/SLI hatásfokát
0
0
0
0
GAMER2 avatar
LobiDrg írta:
Devis írta:
nem

8120 se szereti a CF konfigokat, de egy ilyen kisebb rendszerre elég lenne😉
0
0
0
0
no avatar
Devis írta:
nem

0
0
0
0
no avatar
Hali.Szerintetek egy tuningolt Phenom II X4 945 elegendő lenne egy 6870 CF mellé ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja bőven jó játékra is még a phenom 2 x2 eseket is veri
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
Mindegy, megvettem a G630-ast, internetezésre jó lesz az embernek.

még játékra is jó
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Mindegy, megvettem a G630-ast, internetezésre jó lesz az embernek.
0
0
0
0
niteforce avatar
Miért szar, azt megmondanád?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
2 magos proci, s szerintem erősebb is annál.
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
Sracok, hany magos a G630-as Pentium? Erosebb az Athlon II X2 250-nel?

2

erősebb nála
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Sracok, hany magos a G630-as Pentium? Erosebb az Athlon II X2 250-nel?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
WackoSheep írta:
Van egy vezetékes internetem modemmel és azt szeretném hogy valamilyen eszközzel meg lehet oldani h vezetéknélküli internetet sugarozzon tehat a lakásban barhol tudjam hasznalni a netet WIFIN keresztül? vagy kötettnem kell vezetéknélküli netet?

Igen, pár évvel ezelőtt kitaláltak egy olyan "csodagépezetet" aminek az a becses neve, hogy router. Veszel egyet, rákötöd a kábeles neted, beállítod a routert és láss csodát máris netezhetsz WiFi -n keresztül az egész lakásban 😀
0
0
0
0
no avatar
Megaisten írta:
Tradash írta:
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó procit 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
Ez jó procit procira.😆

Igazad van, bocsi már kijavítottam. 😂
0
0
0
0
Megaisten avatar
Tradash írta:
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó procit 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
Ez jó procit procira.😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó alaplapot 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kinek van G31-es laphoz való Realtek drivere? a gyártói oldalról nem jó 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Esetleg ebay-en ha találsz...
0
0
0
0
akos328 avatar
Szerintem olyat kapni nem lehet...
De bocs ha tévedek
0
0
0
0
no avatar
Nem tudja valaki hogy hol lehet ilyen gumi biszbaszokat kapni ?

https://kepfeltoltes.hu/120820/corsair_carbide_400r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Corsair Carbide 300R-hez kellene majd.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jah jól van. 😆

Azért annyira nem kell megszaladnia. 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Superlompos írta:
Fokozatosan kell feltenni, majd rátenni a hűtőt. Ha nem teríti be, akkor még egy kicsit és így tovább..

Én is csak akkora tanultam meg a módját, mikor már elfogyott a paszta. 😂
Így lett fél tubusnyi rajta. Csak még egy kicsit, még egy kicsit,
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Fokozatosan kell feltenni, majd rátenni a hűtőt. Ha nem teríti be, akkor még egy kicsit és így tovább..

Én is csak akkora tanultam meg a módját, mikor már elfogyott a paszta. 😂
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Superlompos írta:
Nálam paszta nélkül volt a Battlefield 3-ban 90 fok is egy E6300 alap órajelen. 😆
Nekem csak 80 😆.
Bár ez egy gyengébb processzor is, mint az.
Mondtátok még régebben is, hogy egy borsónyi is elég lenne De az nem nagyon terült szét. Ezért tettem rá többet.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nálam paszta nélkül volt a Battlefield 3-ban 90 fok is egy E6300 alap órajelen. 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Superlompos írta:
Nem kell fél tubussal rátenni. Éppen annyi kell, hogy egyenletesen legyen a proci felszínén. At úl sok inkább árt, mint használ.
Itt nem ártott. Szerintem a két fém felület nem is érintkezik egymással.😆
De mondom elég jól hűt. Paszta nélkül 80 fokot is elérte.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem kell fél tubussal rátenni. Éppen annyi kell, hogy egyenletesen legyen a proci felszínén. A túl sok inkább árt, mint használ.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció