Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Viktore avatar
Üdv mindenkinek az lenne a probléma hogy nekem lent van a gépem és fel akkarom vinni a szobámba...
és ADSL netünk van és elég hosszú kábel kellene hogy legyen nekem internet szóval.vettük egy WLANT és mikor össze akkarnánk kapcsolni a nettel valamilyen kódot kér, csak nem tudom megtalálni. a modemnak a kódját kéri ,csak nem tudom megtalálni :S
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
molfer98 írta:
gyenesmartin írta:
molfer98 írta:
Hogyan tudnék a sleeping dogs-vban fps-t növelni? (+ 4-5 fps is elég lenne.) Ha húznék a gpu-n akkor menne feljebb?
Azt hiába húznád. Új VGA kell neked. A procid az elég erős.

Azt hallottam hogy a feladat kezelőben be kell zárni valamit és jó lesz ez lehet?
Töltsd le az MSI Afterburnert. Itt húzd addig amíg nem hibádzik a kártya vagy nem melegszik nagyon fel. Mással nem tudod érdemlegesen növelni.
0
0
0
0
molfer98 avatar
gyenesmartin írta:
molfer98 írta:
Hogyan tudnék a sleeping dogs-vban fps-t növelni? (+ 4-5 fps is elég lenne.) Ha húznék a gpu-n akkor menne feljebb?

Azt hallottam hogy a feladat kezelőben be kell zárni valamit és jó lesz ez lehet?
0
0
0
0
bobekrisz avatar
Sziasztok az a problémám, hogy amikor bent a vidikari a gépben akkor bekapcsolom és tiszta sötét marad a képernyő. Na most kivettem így megy rendesen bekapcsol és rendesen fut vidikari nélkül. Ez mitől lehet?😲
0
0
0
0
molfer98 avatar
csak most nincs elég pénzem. Vagy valami progi esetleg nincs ami egy kicsit lerontja a grafikát?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
molfer98 írta:
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
Forje avatar
Mért van az hogy az AMD Phenom 2 x4 945-ös procim lassabban tölti be a játékokat mint az amd athlon 2 x2 245? Gondolok itt team fortress 2-re LoL-ra. A LoL-nál drasztikusan lassabban tölti be, böngészőt is lassabban indítja, egyszóval szinte semivvel sem gyorsabb, egyedül a játékokat futtatja sokkal szebben. Tudom h Goku erre már válaszolt de nem hinném hogy ezért a hdd a felelős csak. Esetleg lehet vmit ez ellen tenni?

A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
Bershka avatar
Köszi a gyors választ 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igen, leformázod a pendrive-ot NTFS-re (alapból Fat32, s ezért nem enged 4 gigánál nagyobb fájlokat másolni).
0
0
0
0
Bershka avatar
Rászeretném tenni a skyrim-et egy 8 gigás pendrive-ra és azt írja h a fálj mérete túl nagy, pedig full üres a pendrive. Van erre valamilyen megoldás?
0
0
0
0
niteforce avatar
4x-esben kicsit lassabb , nem sokkal
0
0
0
0
no avatar
Szilard96 írta:
http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=970%20Extreme3

Supports AMD Quad CrossFireX™ and CrossFireX™

ATI™ CrossFireX technológia

A CrossFireX az ATI™Technologies több grafikai processzoros technológiájának márkaneve. A technológia lehetővé teszi, hogy egy pár videokártyát használjon ugyanabban a számítógépben, így javítva a grafikus teljesítményt.

Igen. alkalmas CF -re

Azt tudom hogy alkalmas rá csak azt nem vágom, hogy mi a különbség akkor ha az egyik kártya x16-os módban van a másik meg x4-es módban van.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=970%20Extreme3

Supports AMD Quad CrossFireX™ and CrossFireX™

ATI™ CrossFireX technológia

A CrossFireX az ATI™Technologies több grafikai processzoros technológiájának márkaneve. A technológia lehetővé teszi, hogy egy pár videokártyát használjon ugyanabban a számítógépben, így javítva a grafikus teljesítményt.

Igen. alkalmas CF -re
0
0
0
0
no avatar
Hát ha lesz is CF akkor maradok a 8120-nál.Nem akarok platformot váltani.Nincs nekem annyi lóvém 😃 Gondolom csak megbírkózik vele.Egyébként egy Asrock 970 Extreme 3 mennyire alkalmas CF-re ?

A gyártó oldalán ez található:
- 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2 @ x16 mode; PCIE4 @ x4 mode)
0
0
0
0
niteforce avatar
AMD proci CF-re nem a legjobb.
Nem azért mert fintorog és csak 70%-os hatásfokú lesz, hanem mert procilimit van.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
GAMER2 írta:
LobiDrg írta:
Devis írta:
nem

Esetleg egy X6 vagy egy 8120 ?

8120 se szereti a CF konfigokat, de egy ilyen kisebb rendszerre elég lenne😉

8120 se szereti a CF konfigokat?! nem egy érző gondolkodó lényről beszélünk! hamarább az adott lap Chipsetje nem tudja jól kezelni...egy proci nem igazán befolyásolja a CF/SLI hatásfokát
0
0
0
0
GAMER2 avatar
LobiDrg írta:
Devis írta:
nem

8120 se szereti a CF konfigokat, de egy ilyen kisebb rendszerre elég lenne😉
0
0
0
0
no avatar
Devis írta:
nem

0
0
0
0
no avatar
Hali.Szerintetek egy tuningolt Phenom II X4 945 elegendő lenne egy 6870 CF mellé ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja bőven jó játékra is még a phenom 2 x2 eseket is veri
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
Mindegy, megvettem a G630-ast, internetezésre jó lesz az embernek.

még játékra is jó
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Mindegy, megvettem a G630-ast, internetezésre jó lesz az embernek.
0
0
0
0
niteforce avatar
Miért szar, azt megmondanád?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
2 magos proci, s szerintem erősebb is annál.
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
Sracok, hany magos a G630-as Pentium? Erosebb az Athlon II X2 250-nel?

2

erősebb nála
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Sracok, hany magos a G630-as Pentium? Erosebb az Athlon II X2 250-nel?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
WackoSheep írta:
Van egy vezetékes internetem modemmel és azt szeretném hogy valamilyen eszközzel meg lehet oldani h vezetéknélküli internetet sugarozzon tehat a lakásban barhol tudjam hasznalni a netet WIFIN keresztül? vagy kötettnem kell vezetéknélküli netet?

Igen, pár évvel ezelőtt kitaláltak egy olyan "csodagépezetet" aminek az a becses neve, hogy router. Veszel egyet, rákötöd a kábeles neted, beállítod a routert és láss csodát máris netezhetsz WiFi -n keresztül az egész lakásban 😀
0
0
0
0
no avatar
Megaisten írta:
Tradash írta:
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó procit 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
Ez jó procit procira.😆

Igazad van, bocsi már kijavítottam. 😂
0
0
0
0
Megaisten avatar
Tradash írta:
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó procit 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
Ez jó procit procira.😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó alaplapot 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Kinek van G31-es laphoz való Realtek drivere? a gyártói oldalról nem jó 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Esetleg ebay-en ha találsz...
0
0
0
0
akos328 avatar
Szerintem olyat kapni nem lehet...
De bocs ha tévedek
0
0
0
0
no avatar
Nem tudja valaki hogy hol lehet ilyen gumi biszbaszokat kapni ?

https://kepfeltoltes.hu/120820/corsair_carbide_400r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Corsair Carbide 300R-hez kellene majd.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jah jól van. 😆

Azért annyira nem kell megszaladnia. 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Superlompos írta:
Fokozatosan kell feltenni, majd rátenni a hűtőt. Ha nem teríti be, akkor még egy kicsit és így tovább..

Én is csak akkora tanultam meg a módját, mikor már elfogyott a paszta. 😂
Így lett fél tubusnyi rajta. Csak még egy kicsit, még egy kicsit,
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Fokozatosan kell feltenni, majd rátenni a hűtőt. Ha nem teríti be, akkor még egy kicsit és így tovább..

Én is csak akkora tanultam meg a módját, mikor már elfogyott a paszta. 😂
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Superlompos írta:
Nálam paszta nélkül volt a Battlefield 3-ban 90 fok is egy E6300 alap órajelen. 😆
Nekem csak 80 😆.
Bár ez egy gyengébb processzor is, mint az.
Mondtátok még régebben is, hogy egy borsónyi is elég lenne De az nem nagyon terült szét. Ezért tettem rá többet.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nálam paszta nélkül volt a Battlefield 3-ban 90 fok is egy E6300 alap órajelen. 😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Superlompos írta:
Nem kell fél tubussal rátenni. Éppen annyi kell, hogy egyenletesen legyen a proci felszínén. At úl sok inkább árt, mint használ.
Itt nem ártott. Szerintem a két fém felület nem is érintkezik egymással.😆
De mondom elég jól hűt. Paszta nélkül 80 fokot is elérte.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem kell fél tubussal rátenni. Éppen annyi kell, hogy egyenletesen legyen a proci felszínén. A túl sok inkább árt, mint használ.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Superlompos írta:
bobekrisz írta:
az mekkora baj, hogy én meg 2008 óta nem cseréltem hűtő pasztát a gépemben?😆

Ajánlatos évente egyszer újrapasztázni a procit. Ennyit bőven megér a dolog, mert sokat segíthet a hőfok letornázásában, főleg nyáron.
Minek azt? Már vagy 2 éve nem volt nekem és még mindig nem melegszik 40 fok fölé. Ja és a paszta is valami nagyon olcsó. De vagy fél tubussal rákentem, az kb 10gramm lehetett. 😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
bobekrisz írta:

Ajánlatos évente egyszer újrapasztázni a procit. Ennyit bőven megér a dolog, mert sokat segíthet a hőfok letornázásában, főleg nyáron.
0
0
0
0
akos328 avatar
minden szempontból a 670
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérésem,hogy a gtx580 vagy a gtx 670 a jobb?
Válaszotokat elöre is köszi.
0
0
0
0
bobekrisz avatar
0
0
0
0
Bershka avatar