Üdv mindenkinek az lenne a probléma hogy nekem lent van a gépem és fel akkarom vinni a szobámba...
és ADSL netünk van és elég hosszú kábel kellene hogy legyen nekem internet szóval.vettük egy WLANT és mikor össze akkarnánk kapcsolni a nettel valamilyen kódot kér, csak nem tudom megtalálni. a modemnak a kódját kéri ,csak nem tudom megtalálni :S
Sziasztok az a problémám, hogy amikor bent a vidikari a gépben akkor bekapcsolom és tiszta sötét marad a képernyő. Na most kivettem így megy rendesen bekapcsol és rendesen fut vidikari nélkül. Ez mitől lehet?😲
Mért van az hogy az AMD Phenom 2 x4 945-ös procim lassabban tölti be a játékokat mint az amd athlon 2 x2 245? Gondolok itt team fortress 2-re LoL-ra. A LoL-nál drasztikusan lassabban tölti be, böngészőt is lassabban indítja, egyszóval szinte semivvel sem gyorsabb, egyedül a játékokat futtatja sokkal szebben. Tudom h Goku erre már válaszolt de nem hinném hogy ezért a hdd a felelős csak. Esetleg lehet vmit ez ellen tenni?
A CrossFireX az ATI™Technologies több grafikai processzoros technológiájának márkaneve. A technológia lehetővé teszi, hogy egy pár videokártyát használjon ugyanabban a számítógépben, így javítva a grafikus teljesítményt.
Igen. alkalmas CF -re
Azt tudom hogy alkalmas rá csak azt nem vágom, hogy mi a különbség akkor ha az egyik kártya x16-os módban van a másik meg x4-es módban van.
A CrossFireX az ATI™Technologies több grafikai processzoros technológiájának márkaneve. A technológia lehetővé teszi, hogy egy pár videokártyát használjon ugyanabban a számítógépben, így javítva a grafikus teljesítményt.
Hát ha lesz is CF akkor maradok a 8120-nál.Nem akarok platformot váltani.Nincs nekem annyi lóvém 😃 Gondolom csak megbírkózik vele.Egyébként egy Asrock 970 Extreme 3 mennyire alkalmas CF-re ?
A gyártó oldalán ez található:
- 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2 @ x16 mode; PCIE4 @ x4 mode)
8120 se szereti a CF konfigokat, de egy ilyen kisebb rendszerre elég lenne😉
8120 se szereti a CF konfigokat?! nem egy érző gondolkodó lényről beszélünk! hamarább az adott lap Chipsetje nem tudja jól kezelni...egy proci nem igazán befolyásolja a CF/SLI hatásfokát
WackoSheep írta:
Van egy vezetékes internetem modemmel és azt szeretném hogy valamilyen eszközzel meg lehet oldani h vezetéknélküli internetet sugarozzon tehat a lakásban barhol tudjam hasznalni a netet WIFIN keresztül? vagy kötettnem kell vezetéknélküli netet?
Igen, pár évvel ezelőtt kitaláltak egy olyan "csodagépezetet" aminek az a becses neve, hogy router. Veszel egyet, rákötöd a kábeles neted, beállítod a routert és láss csodát máris netezhetsz WiFi -n keresztül az egész lakásban 😀
Superlompos írta:
Nálam paszta nélkül volt a Battlefield 3-ban 90 fok is egy E6300 alap órajelen. 😆
Nekem csak 80 😆.
Bár ez egy gyengébb processzor is, mint az.
Mondtátok még régebben is, hogy egy borsónyi is elég lenne De az nem nagyon terült szét. Ezért tettem rá többet.
bobekrisz írta:
az mekkora baj, hogy én meg 2008 óta nem cseréltem hűtő pasztát a gépemben?😆
Ajánlatos évente egyszer újrapasztázni a procit. Ennyit bőven megér a dolog, mert sokat segíthet a hőfok letornázásában, főleg nyáron.
Minek azt? Már vagy 2 éve nem volt nekem és még mindig nem melegszik 40 fok fölé. Ja és a paszta is valami nagyon olcsó. De vagy fél tubussal rákentem, az kb 10gramm lehetett. 😂
és ADSL netünk van és elég hosszú kábel kellene hogy legyen nekem internet szóval.vettük egy WLANT és mikor össze akkarnánk kapcsolni a nettel valamilyen kódot kér, csak nem tudom megtalálni. a modemnak a kódját kéri ,csak nem tudom megtalálni :S
Hogyan tudnék a sleeping dogs-vban fps-t növelni? (+ 4-5 fps is elég lenne.) Ha húznék a gpu-n akkor menne feljebb?
Azt hallottam hogy a feladat kezelőben be kell zárni valamit és jó lesz ez lehet?
Hogyan tudnék a sleeping dogs-vban fps-t növelni? (+ 4-5 fps is elég lenne.) Ha húznék a gpu-n akkor menne feljebb?
Azt hallottam hogy a feladat kezelőben be kell zárni valamit és jó lesz ez lehet?
A válaszokat előre is köszönöm!
http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=970%20Extreme3
Supports AMD Quad CrossFireX™ and CrossFireX™
ATI™ CrossFireX technológia
Igen. alkalmas CF -re
Azt tudom hogy alkalmas rá csak azt nem vágom, hogy mi a különbség akkor ha az egyik kártya x16-os módban van a másik meg x4-es módban van.
Supports AMD Quad CrossFireX™ and CrossFireX™
ATI™ CrossFireX technológia
Igen. alkalmas CF -re
A gyártó oldalán ez található:
- 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2 @ x16 mode; PCIE4 @ x4 mode)
Nem azért mert fintorog és csak 70%-os hatásfokú lesz, hanem mert procilimit van.
nem
Esetleg egy X6 vagy egy 8120 ?
8120 se szereti a CF konfigokat?! nem egy érző gondolkodó lényről beszélünk! hamarább az adott lap Chipsetje nem tudja jól kezelni...egy proci nem igazán befolyásolja a CF/SLI hatásfokát
nem
nem
Mindegy, megvettem a G630-ast, internetezésre jó lesz az embernek.
még játékra is jó
Sracok, hany magos a G630-as Pentium? Erosebb az Athlon II X2 250-nel?
2
erősebb nála
Van egy vezetékes internetem modemmel és azt szeretném hogy valamilyen eszközzel meg lehet oldani h vezetéknélküli internetet sugarozzon tehat a lakásban barhol tudjam hasznalni a netet WIFIN keresztül? vagy kötettnem kell vezetéknélküli netet?
Igen, pár évvel ezelőtt kitaláltak egy olyan "csodagépezetet" aminek az a becses neve, hogy router. Veszel egyet, rákötöd a kábeles neted, beállítod a routert és láss csodát máris netezhetsz WiFi -n keresztül az egész lakásban 😀
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó procit 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
Igazad van, bocsi már kijavítottam. 😂
Sziasztok, tudna nekem valaki ajánlani valami jó procit 15k körül amibe belemegy az i5 proci?
De bocs ha tévedek
Corsair Carbide 300R-hez kellene majd.
Azért annyira nem kell megszaladnia. 😆
Fokozatosan kell feltenni, majd rátenni a hűtőt. Ha nem teríti be, akkor még egy kicsit és így tovább..
Én is csak akkora tanultam meg a módját, mikor már elfogyott a paszta. 😂
Én is csak akkora tanultam meg a módját, mikor már elfogyott a paszta. 😂
Nálam paszta nélkül volt a Battlefield 3-ban 90 fok is egy E6300 alap órajelen. 😆
Bár ez egy gyengébb processzor is, mint az.
Mondtátok még régebben is, hogy egy borsónyi is elég lenne De az nem nagyon terült szét. Ezért tettem rá többet.
Nem kell fél tubussal rátenni. Éppen annyi kell, hogy egyenletesen legyen a proci felszínén. At úl sok inkább árt, mint használ.
De mondom elég jól hűt. Paszta nélkül 80 fokot is elérte.
Ajánlatos évente egyszer újrapasztázni a procit. Ennyit bőven megér a dolog, mert sokat segíthet a hőfok letornázásában, főleg nyáron.
Lenne egy olyan kérésem,hogy a gtx580 vagy a gtx 670 a jobb?
Válaszotokat elöre is köszi.