Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
400W-os tápom van, elvileg elégnek kéne lennie mert a kari nem fogyaszt sokat, és az van irva, hogy 400w -s kell neki 😀
Szerintem a pci-e tápcsatira gondolt, de z nem kell egy 5670-esnek. Viszont a EUROCASE ne megy életbiztosítás.
Én majd csinálok egy 2006-os tesztet 😆
nekem 03ban X1700FSCvel 14ezer, 9800GTVel 32ezer pontom lett 😃
Az laza,da faxa 😃
Én majd csinálok egy 2006-os tesztet 😆
nekem 03ban X1700FSCvel 14ezer, 9800GTVel 32ezer pontom lett 😃
de egyszerűen hihetetlen hogy a gyárba nem tesztelik ezt ?
akkor jó! mert vennék egy MSI VR5570-MD1G az jó a gépemhez?
De azt több féle PCI-E van amibe ez a kártya belemegy az PCI-E Express x16 ez a neve ebbe kell belerakni de ahogy látom tiedé 1.0-ás verzió (amilyen procivan benn abból következtetek-rá) így akkor valamivel lassabb lesz nem hozza a várt teljesítményit mert e 2.0-as-a csatlakozása ami gyorsabbá és a tiedé meg 1.0 így lehúzza 1.0-as teljesítményre az átviteli sebességet de még így is jó kari kerül bele a különbözetet meg kiküszöbölöd úgy hogy majd tuningolod és kész.
A pci-e azt jelenti,hogy pci express?
Aham
Köszi az infót 😉
Az Nvidia 8800 GTS 512 MB karinak mi az AMD-s ellenfele? 😀
HD2900XT, HD3870
HD2900XT, HD3870
Köszi 😀
HD2900XT, HD3870
gtx 460 egy picivel még erősebb is
Hát ez játékfüggő én a 768MHz gondoltam 1GHz-re huzva simán ott van az 5830 5850 szintjén.
25 ezerböl szerintetek mi a legjobb kari??
HD5830 26K lenne csak elfogyott mindenhol GTX 460 29K, ha belefér a kettő szinte egyforma telj.
25 ezerböl szerintetek mi a legjobb kari??
Valaki megtudná mondani hogy ez a videó kártya shader-model hanyast támogat: GV-NX85T256H (GeForce 8500 GT) A gigabyte oldalán néztem de nem írja sehol...
Az a kari dx10-es,tehát shader model 4.0-t támogat.
remélem odatették magukat a bulldozer fejlesztésénél ! 😃😃
de befejeződött hidd el, csak a GTX 580 különböző változataival próbálnak még pénzt kiszedni az emberekből.
azt olvastam hogy még lesz egy GTX 595 ami magasabb ra teszi a lécet magasabb ra mint a Raedon HD 6990x2.
Hd 6990x2 nincs,azt Hd 6990-nek hívják 😆,de lehet neked lesz igazad.
Kijön a Gtx 595 erre az Amd kidobja a Hd 6990x2-t,4 Gpu-val,na az lenne a nagy dobás,a zöldek 1 évig megint pislognának,ja és persze fejet vakargatnának.😆
Észrevettétek,hogy Nvidia dolgozóknak az utóbbi időben kihullott a hajuk,na az a sok fejvakargatás miatt van,lassan parókafejlesztésbe kéne fektetni a pénzt 😂
Na úgy tűnik hogy cpu ban az Intel után rohan az AMD. de GPU-ban meg az AMD után rohan az az nvidia tehát ot meg az AMD diktálja a tempót.elég érdekes felállás😂
az is GTX 580 ból van 😞
az nvidia most elég hülye. Azt hiszi hogy a vízforraló-petárda GTX 590 emelt órajelekkel kell majd bárkinek is... ha okos az AMD akkor le se fogja szarni 😀
Pont azért adnak ki új verziót, hogy ne legyen "vízforraló-petárda".
az nvidia most elég hülye. Azt hiszi hogy a vízforraló-petárda GTX 590 emelt órajelekkel kell majd bárkinek is... ha okos az AMD akkor le se fogja szarni 😀
de befejeződött hidd el, csak a GTX 580 különböző változataival próbálnak még pénzt kiszedni az emberekből.
azt olvastam hogy még lesz egy GTX 595 ami magasabb ra teszi a lécet magasabb ra mint a Raedon HD 6990x2.
nem tudjátok mikor jön a gtx 600 as seria ?
még ez 5ös széri a se fejeződőtt be. De álítolag jövőre mert akkor jönnek az uj 28nm-esek.
Hali! Az lenne a kérdés, hogy a GTX 560 Ti vga-nak elég lesz-e a CM GX 450-es tápegység?
Elég.