Verbatim az a legjobb minőség. Én több játéknál is megszívtam a maxell lemezek miatt főleg a nagyon összetett játékoknál pl Kingdom Hearts Rogue Galaxy vagy a GTA részek
okika .D
nem tom h ez jó e neked de
[url]http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&ved=0CDcQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTURF6zweewU&ei=ffQ8UOzfMe754QSeiYD4Bw&usg=AFQjCNFsEa-ZLoNQvUz_cdm0W7VOmlp1bQ&sig2=Jp7pJhlJOke8zxzyLrDlYg[/url]
Sztem vagy elszurtatok vmit vagy a verziószám nem jó a ps eteknek
Nem szúrtam el semmit,jó minőségű dvd-re írom ki és 4x-es sebességel,ráadásul usb-n se mennek...
Jah és kompatibilitis a ps-emmel mert régi fajta nem új...
egyátalán nem rizikós hogy ugrik a garancia. Én pl megvártam hogy leteljen a garancia majd aztán ki chippeltettem de sokan meg sem várják és tökéletesen fut nekik
az is igaz de enkem a ps1esem 9 évig bírta 1 fejjel úgy h votl mikor 8-9 órkáat ment 1 nap alatt 😃 szal volt benne kilóméter aztán lecseréltük a fejet mert nem olvasott be semmit 😀 eladtuk sajnos de ez van 😀
Nekem is softmóddal megy a ps em de idáig nem volt gon 1 játékkalé sem és nem veszik el a garancia😀.Sztem vagy elszurtatok vmit vagy a verziószám nem jó a ps eteknek.
nagyon helyes 😀 jobban jársz vele mert normálisan fogja vinni
nekem pl modbo chipem van és 2 játék volt ami nem indult el azzzal a címszóval h "This disc cannot be played." szal nem a chip volt )
Épp most kockultam volna a Ratchet:Gladiator-al csak nem ment,remélem usb-n fog menni.
Nagy átverés ez a soft mod !!!!
Remélem senki nem akar ilyet,nekem eddig a 10 játékból,5 ha ment jól...!!!
Ezért nem ajánlott,saját tapasztalat!!!
Távolság egy dűtött felülnézet minél távolabb esik a jatékos a másiktól egy távolabb lesz a kamera viszont ha autóban vagytok akkor átvált az eredeti nézetbe
Nem. Ezt gép-be kell berakni majd összekötni a tv-vel vagy a ps-el
a San Andreas kétjátékos módja nem osztott képernyős hanem egy képernyős csak a két játékos között van egy távolság ami után nem lehet mozogni és csak szabadon lehet járkálni
Nekem van eredeti bontatlan ps2 memoria kártyám.Nagyon jo konzol volt már bánom hogy eladtam ugy 20 játékom volt hozzá:resident evil 4,god of war 1-2 ,ratchat clank 2-3-gladiátor ,nfs sorozat,soul calibur 2-3,devil may cry 3 special editon,price of persia trilogia stb..rongyá gyürtem és még a legelsö joytickja is hibátlanul mükszik 😀
a lotr return of thr king pc-re megvan azt tuti akartam ps2-re is 😃
a gta sa-val is lehet ketten? 😲 (nekem ez új)
lego-t is akarok mert azok is tetszenek 😀
akkor a gi.joe az is új nekem
a crash of the titans-al már játszottam 😜
kössz a tippeket 😆
lord of the rings the return of the king is nagyon jó 😃
esetleg a Ratchet Gladiator meg a Lego játékok 😀 nekem ezek bejöttek coopba bár RAtchetel még nem toltam úgy komolyabban 😀
elvileg még nagyon jó a Crash of the Titans ezzel még nem coopoztam 😀
ezek közül a játékok közül melyik van ps2-re?
Elveon, The Witcher, Bet on Soldier, Brothers in arms, True Crime: New York city, Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, El Matador, John Woo's: Strangehold, The Regiment, Crashday, Aliens vs Predator 2, Company of heroes, Join Task Force
Sonymeans írta:
Ha memóriakártyával csinálnak valamit az nem chipelés lesz. A chipelés az amikor a ps-t szétszerelik és az alaplapba egy chipet forrasztanak ami kiüti a ps lemez védelmét. A softmod egy kicsit más mert itt egy programot fognak telepíteni a memóriakártyára és az onnan fogja eltávolítani a védelmet meg ennél annyi plusz van hogy tudsz pendriveról filmet nézni.
Nem akarlak elszomorítani de nemsokan díjazzák a softmódot mert néhány játék nem akar softmóddal működni
oké és tudnál írni egy két játékot amit nem visz el?
fentebb volt egy felsorolás a játékokról amiket meg akarok írni ps2-re és ha azok között van olyan amit nem visz el?
(verbatim,tdk ilyenek)
nem tom h ez jó e neked de
[url]http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&ved=0CDcQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTURF6zweewU&ei=ffQ8UOzfMe754QSeiYD4Bw&usg=AFQjCNFsEa-ZLoNQvUz_cdm0W7VOmlp1bQ&sig2=Jp7pJhlJOke8zxzyLrDlYg[/url]
amúgy valaki tudna segíteni abban hogy a god of war 2-ben hol van az urn of poseidon?
a többit már tudom csak ez kell meg az urns of fates-ből 3
nem vagyok egy elektronikai zseni de azt kivettem hogy a softmod is jól viheti a játékokat 😀
amúgy játékok írására jó a nero micro ?
Nem szúrtam el semmit,jó minőségű dvd-re írom ki és 4x-es sebességel,ráadásul usb-n se mennek...
Jah és kompatibilitis a ps-emmel mert régi fajta nem új...
Én már legelején mondtam hogy a softmod egy hülyeség
A chip a legjobb és a mostani 90004-es szériák nagyon jól működnek chippel Egyszer sem fagyott le több óra játék után
Ja csak chippel ugrik a garancia😀
A chip a legjobb és a mostani 90004-es szériák nagyon jól működnek chippel Egyszer sem fagyott le több óra játék után
szerk:
Nem kell szétszedni, nem veszik a garancia!
100%-os megbízhatóság.
Egy memóriakártyára van csupán szükség. A forgalomba lévő gépek 99%-val kompatibilis!
Kompatibilitás:
SCPH-3XXX3(R)
SCPH-3XXX4(R)
SCPH-5XXX3
SCPH-5XXX4
SCPH-7XXX3
SCPH-7XXX4
SCPH-90004 (8B verzióig)
nekem pl modbo chipem van és 2 játék volt ami nem indult el azzzal a címszóval h "This disc cannot be played." szal nem a chip volt )
Nagy átverés ez a soft mod !!!!
Remélem senki nem akar ilyet,nekem eddig a 10 játékból,5 ha ment jól...!!!
Ezért nem ajánlott,saját tapasztalat!!!
de őt is leköti a GTA 😃
amúgy hány éves embörkével akarsz coopozni?
ezzel többen is lehet játszani nem csak ketten?
amúgy milyen távolságból fogja venni a kamera?
a San Andreas kétjátékos módja nem osztott képernyős hanem egy képernyős csak a két játékos között van egy távolság ami után nem lehet mozogni és csak szabadon lehet járkálni
a gta san andreas-al osztott képernyőn lehet co-op ozni?
a gta sa-val is lehet ketten? 😲 (nekem ez új)
lego-t is akarok mert azok is tetszenek 😀
akkor a gi.joe az is új nekem
a crash of the titans-al már játszottam 😜
kössz a tippeket 😆
A Gta San Andreas-is lehet ketten tolni ps-en
Spider Man Friend or Foe
esetleg a Ratchet Gladiator meg a Lego játékok 😀 nekem ezek bejöttek coopba bár RAtchetel még nem toltam úgy komolyabban 😀
elvileg még nagyon jó a Crash of the Titans ezzel még nem coopoztam 😀
tudsz olyan játékot ami szórakoztató 2-en is lehet játszani és még akció vagy kalanddús is?
de azokat nem írom ide 😃
True Crime
Full Spectrum Warriors
The Regiment
Nem volt nagy házi😆
Elveon, The Witcher, Bet on Soldier, Brothers in arms, True Crime: New York city, Full Spectrum Warrior: Ten Hammers, El Matador, John Woo's: Strangehold, The Regiment, Crashday, Aliens vs Predator 2, Company of heroes, Join Task Force
remélem feladtam a házit 😆
a Hydra 😃 pfúúj de utáltam: D viszont a kastély nagyon jó pálya 😃 főleg az utána lévő 😃
Nem volt olyan rossz kinyírtam elsőre de jó hallani hogy jó világok jönnek mert már kicsit uncsi volt az alvilág sztem hosszú volt a hercules-es rész
Ha memóriakártyával csinálnak valamit az nem chipelés lesz. A chipelés az amikor a ps-t szétszerelik és az alaplapba egy chipet forrasztanak ami kiüti a ps lemez védelmét. A softmod egy kicsit más mert itt egy programot fognak telepíteni a memóriakártyára és az onnan fogja eltávolítani a védelmet meg ennél annyi plusz van hogy tudsz pendriveról filmet nézni.
Nem akarlak elszomorítani de nemsokan díjazzák a softmódot mert néhány játék nem akar softmóddal működni
oké és tudnál írni egy két játékot amit nem visz el?
fentebb volt egy felsorolás a játékokról amiket meg akarok írni ps2-re és ha azok között van olyan amit nem visz el?