Mit kérsz Karácsonyra?
Mit kérsz Karácsonyra?
ui.: A kívánságokat nem áll módunkban semmilyen formában teljesíteni, továbbá nem állunk semmilyen féle kapcsolatban a Jézuskával...:)
ui.: A kívánságokat nem áll módunkban semmilyen formában teljesíteni, továbbá nem állunk semmilyen féle kapcsolatban a Jézuskával...:)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Viccet félretéve szeretném végre megkapni az új gépemet. 😃
milyen téma ez...valaki teljesíteni akarja a kívánságokat ??😀
Én egy E8600-at vagy Q9550-et szeretnék + 2x2GB G-Skill Trident F2-9600CL5D-4GBTD RAM-ot.
[LINK]
Nekem is g skill van most akarom majd lecserélni valamikor mert csak 800 MHz-s és kéne egy 1066-os
de amit te akarsz az nagyon durva😀 meg 1200 MHz
Milyen típus a G-Skilled?
Én egy E8600-at vagy Q9550-et szeretnék + 2x2GB G-Skill Trident F2-9600CL5D-4GBTD RAM-ot.
[LINK]
Nekem is g skill van most akarom majd lecserélni valamikor mert csak 800 MHz-s és kéne egy 1066-os
de amit te akarsz az nagyon durva😀 meg 1200 MHz
[LINK]
de én sosem kapok semmitsem karácsonyra ezvan..😞😞
Ugyan már 100000 b?l olyan gépet veszek hogy a GTA 4 akadás mentesen elfut fullon😀(nem használt)😀
Szép kis karácsonyom lesz.
Remélem nektek is!
100000-b?l nem veszel olyat amin a GTA akadásmentes,max ha leveszed a grafot.
Jó mi?
Focirajongó vok
Kívánom, hogy úgy legyen tgmisu! 😉😀
messze van még nagyon de nekem a december egy király hónap 😃
sznapom , névnapom , mikulás 😆 , karácsony ,
hát nem tudom mit kérjek mert mindenem megvan amire szükségem van minden ps , gépek , gokart ,...... 😀
hát pénzt kérek szerintem meg gokartos cuccokatt , neg f1es cuccokatt nem tom , még gondlkodniii kell 😃
4HÓNAP 😞
tudok neked ajánlani jó üzletet, csak az a baj h kicsit messze van, bár gondolom neked is teccene😉
sznapom , névnapom , mikulás 😆 , karácsony ,
hát nem tudom mit kérjek mert mindenem megvan amire szükségem van minden ps , gépek , gokart ,...... 😀
hát pénzt kérek szerintem meg gokartos cuccokatt , neg f1es cuccokatt nem tom , még gondlkodniii kell 😃
4HÓNAP 😞