Nekem a Naruto annyira nem tetszett, tul sok volt benne a filler. De a Naruto Shippudent mar nagyon szeretem, a Paines reszek nagyon utosre sikeredtek, es mindig varom az uj reszeket. 😆
pukkancs én olvasom a mangát is és összes anime rész megvan sima + shippuubol ami kijött eddig 😃
+++SPOILER!!!!!++++ bocsi azoktól akik nem olvassák a mangát ezt ne olvassa tovább😃
annyit elárulok h nem feloszlik az akatsuki csak kicsit megritkulnak 😃 ugyebár Nagato meghalt és Konan védelmezi a rinnegant Madarától de nem jön össze, Kisame kémkedése lelepleződik és öngyilkos lesz nehogy meg tudjanak valamit az akatsukirol, Zetsu meg csak két részre oszlott de nemhalt meg mert az csak egy klón-hoz hasonló úgy nevezett: houshi no jutsu (spóra jutsu) 😀 volt majd újra egész lesz 😃
hát ez a filler rész már engem is kikészített. viszont azt tudom, mert haverom olvassa a mangát, hogy az akatsuki fel fog oszlani. mert hogy konant megöli Madara, meg olyasmit mondott, Kisame öngyilkos lesz :/ Zetsunak az egyik felét meg ugye a múltheti részben ölték meg. (ha meghalt...) szal már csak egy fél Zetsu van vagyis Yoropiko
áhhh már nagyon vártam h vége legyen a filler részeknek, végre megy a történet, én nem olvasom a mangát, mert akkor nincs értelme néznem a részeket mert már tudom mi lesz.... meg sokkal élvezetesebb h animálva van meg minden : ))
ááá végre narutoooo 😃 tavaly kezdtem el nézni a legelejétől és most van 72 gigányi naruto 😃 az összes eddig megjelent rész (csak a moviek nincsenek meg) mangát olvassa vki?
ok thx ha még lesz kedvem talán letöltök pár új részt ha nem akkor fél évig eszembe se jut😆 Nálam így megy kb fél egy évenként megjön a kedvem megnézek vagy 50 részt aztán fél egy év után újabb 50 rész!😆
ps4VSxbox720 írta:
majd lesz neked is egy faxa gép...
na és majd akkor jatszhatsz...
amugy azt irtak h 512es ram memoval megy 126 mbos videokarival is megy és télleg megy...
egy probat megér...probald ki...
nem foglal sokat a game én beloadrol toltottem le és ott olvastam h megy konnyedén...
Én próbáltam az én gépemmel 512mb rammal meg 128mb vga-val nos nm ment! 😕
amugy azt irtak h 512es ram memoval megy 126 mbos videokarival is megy és télleg megy...
nem foglal sokat a game én beloadrol toltottem le és ott olvastam h megy konnyedén...
az igaz...
DEEEEEEEEE,vannak emus gamek is,pl
Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 1,2,3 wii
Naruto Shippuuden Gekitou Ninja Taisen EX 1,2,3 wii
Naruto: Clash of Ninja 2 gc
Naruto: Gekitou Ninja Taisen! 4 gc
és ehhez nem kell nagy gépigenyse csak a pcsxhez...
pl nekem a naruto con 2 gamecubes game emuval elmegy simán...és hát nemrossz game probal ki ezeket demoz lehet neked is elmegy...
Aki tudni akarja, mi várható a következő részekben csak az olvassa el: Narutoból előfog törni először a 6 farkú kyuubi, utána meg a 8 farkú kíuubi naon állat lesz 😃 benne volt a naruto mangában 😀 jah és peint kis híján meg fogja ölni 😶 aztán találkozni fog naruto az apjával, és visszaváltozik, és úgy fogja kinyírni peint 😃
+++SPOILER!!!!!++++ bocsi azoktól akik nem olvassák a mangát ezt ne olvassa tovább😃
annyit elárulok h nem feloszlik az akatsuki csak kicsit megritkulnak 😃 ugyebár Nagato meghalt és Konan védelmezi a rinnegant Madarától de nem jön össze, Kisame kémkedése lelepleződik és öngyilkos lesz nehogy meg tudjanak valamit az akatsukirol, Zetsu meg csak két részre oszlott de nemhalt meg mert az csak egy klón-hoz hasonló úgy nevezett: houshi no jutsu (spóra jutsu) 😀 volt majd újra egész lesz 😃
végre harcok vannak meg minden, nagyon király
kb 8féle játék van meg csak narutobol 😃
http://www.youtube.com/watch?v=TsWz8auoRVA
tbbi rész 3/2 3/3
alig tudok kibirni 1 heteket is 😆
1.4-t?
az ps2es emu game...soha nem fog elindulni...
én a gc vagy a wii emus gamekrol beszelek...
mert azok mennek...
Vga-m miatt nemm1. SM 1.4-et támogat.
Én próbáltam az én gépemmel 512mb rammal meg 128mb vga-val nos nm ment! 😕
DEEEEEEEEE,vannak emus gamek is,pl
Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 1,2,3 wii
Naruto Shippuuden Gekitou Ninja Taisen EX 1,2,3 wii
Naruto: Clash of Ninja 2 gc
Naruto: Gekitou Ninja Taisen! 4 gc
és ehhez nem kell nagy gépigenyse csak a pcsxhez...
pl nekem a naruto con 2 gamecubes game emuval elmegy simán...és hát nemrossz game probal ki ezeket demoz lehet neked is elmegy...
ps4VSxbox720:addig nemtudom...majd megnézem a mangát.
Már várom a Sasuke vs Naruto harcot.
brutal kinezet kyuubi
Amúgy a mai rész nagyon állat volt😃
Narutoból előfog törni először a 6 farkú kyuubi, utána meg a 8 farkú kíuubi naon állat lesz 😃 benne volt a naruto mangában 😀 jah és peint kis híján meg fogja ölni 😶 aztán találkozni fog naruto az apjával, és visszaváltozik, és úgy fogja kinyírni peint 😃
Amúgy márcsak 3 óra és és Naruto Shippuuden 167😃
De mindenki feltámad. Csak Jiraya nem,mert azmár ott rohad a tó alján 😆