bfrenk írta:
valaki tudna nekem írni egy ilyen DiRT2 leírást (vagy hogy kell ezt nevezni), amivel lesz In Game támogatás, mert most nagyon nincs...
Nem ismeri fel az xf?
Mert akkor: Eszközök--->Beállítások--->Játékok. Itt megkeresed a nem telepítettek között. Majd rámész jobb oldalt feljebb,hogy manual detected (vagy ilyesmi), tallózás és megkeresed a gamet a gépeden.
K3nzor írta:
Lenne egy olyan kérdésem,hogy mit kell át írni ahhoz,hogy ne steam exet kérjen az xfire?COD MW2-nél át írtam valamit de nem volt jó valami errort irt mikor a játék exe filejet be tallóztam neki.Annyit tudok,hogy a ProgramData\Xfire és ott a xfire_games.ini fájl ba kell át írni valamit.
[5993]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
ShortName=codmw2m
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREValveSteamInstallPath
LauncherExe=iw4mp.dat
DetectExe=iw4mp.dat
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10190 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
Nem tudjátok mi lehet baja a videó felvevőmnek?😕 Már hónapok óta rossz. Amikor veszek fel 5fps-em van még olyan játékoknál is amiben alapból 200fps körül mozog. Ha valaki tud segíteni az írjon pls!
Szykla írta:
Van fent x-en egy rakás saját készítésű video, tudna nekem ez ügybe nekem valaki segíteni hogy hogyan kell olyat felrakni?
Hogy így progival átalakítják effektem, zene meg minden ami kell és úgy töltik fel,de hogy aki tudja azt kérem írja le ide vagy PÜ is jó lesz.
PL hogy mire hondolok.
[LINK]
Megcsinálod a videót, bemásolod az xfire mappában lévő videos mappába, olyan nevet adsz neki mint ahogy az xfire menti a videót, megnyitod az xfire-t, rákattintasz a videók fülre, kiválasztod a helyi videókat, ott kikeresed a videót amit bemásoltál a mappába, jobb klikk, videó feltöltése 😆
Ferrari köszi a segítséget, őszintén én bonyolultabbra számítódtam.😆
hát xfire van olyan játék amit netről szedtsz le és xifrét egyátalán nem használhatod szóval van vele bibi ilyen téren
én felhasználó nevem :tcwcsoki(TcwCsoki) 😃
Szykla írta:
Van fent x-en egy rakás saját készítésű video, tudna nekem ez ügybe nekem valaki segíteni hogy hogyan kell olyat felrakni?
Hogy így progival átalakítják effektem, zene meg minden ami kell és úgy töltik fel,de hogy aki tudja azt kérem írja le ide vagy PÜ is jó lesz.
PL hogy mire hondolok.
[LINK]
Megcsinálod a videót, bemásolod az xfire mappában lévő videos mappába, olyan nevet adsz neki mint ahogy az xfire menti a videót, megnyitod az xfire-t, rákattintasz a videók fülre, kiválasztod a helyi videókat, ott kikeresed a videót amit bemásoltál a mappába, jobb klikk, videó feltöltése 😆
valaki tudna nekem írni egy ilyen DiRT2 leírást (vagy hogy kell ezt nevezni), amivel lesz In Game támogatás, mert most nagyon nincs...
Nem ismeri fel az xf?
Mert akkor: Eszközök--->Beállítások--->Játékok. Itt megkeresed a nem telepítettek között. Majd rámész jobb oldalt feljebb,hogy manual detected (vagy ilyesmi), tallózás és megkeresed a gamet a gépeden.
LongName=Counter-Strike 1.6
ShortName=cs
Icon=cstrikegame.ico
LauncherDirKey=HKEY_CURRENT_USERSoftwareCounter-Strike
LauncherExe=hl.exe
LauncherPasswordArgs=+password %UA_GAME_HOST_PASSWORD%
LauncherNetworkArgs="%UA_LAUNCHER_PASSWORD_ARGS% +connect %UA_GAME_HOST_NAME%:%UA_GAME_HOST_PORT%"
DetectExe=hl.exe
InstallHint=hl.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -nomaster -console -game cstrike %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
ServerStatusType=HL
ServerEncodingType=UTF8
CanBeUpForGame=TRUE
InGameRenderer=OGL
InGameFlags=OGL_EXTRA_HOOKS
InGameOGLTexture=32000
Nekem ez nagy segítéget jelent,mert a steam elég sok ramot eszik azoknak akiknek mindössze 512 vagy 1gb ram van a gépükbe.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy mit kell át írni ahhoz,hogy ne steam exet kérjen az xfire?COD MW2-nél át írtam valamit de nem volt jó valami errort irt mikor a játék exe filejet be tallóztam neki.Annyit tudok,hogy a ProgramData\Xfire és ott a xfire_games.ini fájl ba kell át írni valamit.
[5993]
LongName=Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
ShortName=codmw2m
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREValveSteamInstallPath
LauncherExe=iw4mp.dat
DetectExe=iw4mp.dat
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 10190 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|USE_SWAPCHAIN|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE
szevi0528 a nevem aki akar vegyen fel!😀
felvettelek! 😂
főleg mikor haverom látta h ő a rózsaszín 😆
de ez a homár csávó... 😶
Meg ilyen szar avatart rakott be magától😶 [LINK]
Feltörték az xfire-t?😆
Ki mikor miért? 😆
Felvettem magam a barátok listájára! 😆
Én is még régebben 😆
De tök jó! Beszélgetetek magammal és ugyanazt írja vissza! 😆
Felvettem magam a barátok listájára! 😆
Én is még régebben 😆
PL hogy mire hondolok.
[LINK]
Ferrari köszi a segítséget, őszintén én bonyolultabbra számítódtam.😆
én felhasználó nevem :tcwcsoki(TcwCsoki) 😃
PL hogy mire hondolok.
[LINK]
PL hogy mire hondolok.
[LINK]
xFire:assassins15
polenyik (1 találatvan)
cod2 cod4 cod6 cod7 bfbc2 cs1.6 cs:s Általában ezeket tolom 😀
Másnak se megy az xfire? Nekem egész nap nem akar csatlakozni hozzá...
Nálam tökéletesen működik.
2 percre rá h leírtam ezt a hozzászólást már bejelentkezett nekem is, nem tudom mi baja volt eddig 😆
Másnak se megy az xfire? Nekem egész nap nem akar csatlakozni hozzá...
Nálam tökéletesen működik.
nem talál egy szervert sem
amúgy a call of duty 2 van fenn