Milyen játékvezérlőt vegyek?
Üdv.
Már jó ideje szeretnék kormányt venni a géphez. A neten is sokat olvasgatok róluk, de eddig még nem találtam alkalmasat. Olyan kormány érdekelne, ami pl. a Grid-el NFS Shift-el jól m?ködne. Nem sokat játszottam eddig kormánnyal. 20.000-30.000 Ft között vannak esetleg jobb kormányok? Sokan a G25-öt ajánlják, de az nekem túl komoly, az áráról nem is beszélve. Ha esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Már jó ideje szeretnék kormányt venni a géphez. A neten is sokat olvasgatok róluk, de eddig még nem találtam alkalmasat. Olyan kormány érdekelne, ami pl. a Grid-el NFS Shift-el jól m?ködne. Nem sokat játszottam eddig kormánnyal. 20.000-30.000 Ft között vannak esetleg jobb kormányok? Sokan a G25-öt ajánlják, de az nekem túl komoly, az áráról nem is beszélve. Ha esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek a THRUSTMASTER RGT Force Feedback Clutch jó TDU2-höz? Mert ugye csak 270°-ot tud fordulni.
Természetesen jó. Most az, hogy 270°-ot tud fordulni, az nem jelent semmit.
A fordulást nem gátolja.
Eredeti Xbox360 kontroller nem jó a géphez?😊
Jó a géphez.
Valaki nem tud olyan boltot Magyarországon, ahol lehet kapni különlegesebb kinézetű kontrollert PC-re? Mert még kb 1 hónapja láttam egy külföldi oldalon barom jó kinézetű kontrollereket, de Magyarországon sehol nem találtam.
Külföldön tényleg vannak ilyen kimondottan design szerkesztők, akik különleges és egyedi külsőt csinálnak a kontrollernek. Hogy itt van e Magyarországon, azt nem tudom sajna (pedig jó lenne)
http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=17803&ctNode=1209&mp=1
A válaszokat előre is köszönöm😀
Sziasztok! Tudnátok mondani nekem Logitech G25-G27 hez hasonló kormány-pedál-váltó szettet?
...akár külön külön is jó lenne, az is jó lenne ha elmondanátok a véleményeteket róla hogy mi a jó benne meg mi nem, mert hát a G27 100k körül mozog, míg a G25 újan már nem is kapható és normális állapotú használtat sem teláltam....
G 27 már van 70k-ért.
Használtan nézz G 25-öt, nehéz tönkretenni így nyugodtan megveheted.
Én 45k vettem használtan a G 25-öt,nem bántam meg😀
Hasonló tudásút_minőségűt ne keress mert nincs,egy kihívója van 100k feletti áron.😉
Oké! Értem köszi! 😀 Akkor lehet benevezek egy G25-be... vagy esetleg még várok kicsit és akkor G27... 😀
...akár külön külön is jó lenne, az is jó lenne ha elmondanátok a véleményeteket róla hogy mi a jó benne meg mi nem, mert hát a G27 100k körül mozog, míg a G25 újan már nem is kapható és normális állapotú használtat sem teláltam....
Nekem XBOX360-hoz kéne egy joy.Tök mindegy milyen csak olcsó és müködő legyen😀
Van valakinek ötlete?😊
Gyári a legolcsóbb 😜
Microsoft Xbox 360 Wireless Controller///9k
Köszi😀
Szerintem is😎
Van valakinek ötlete?😊
csáó
érdekelne a véleményetek erről a gamepad-ról
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14801
ezt szeretném megvenni
a válszat előre is thx
A Trust az jó választás lenne, jó kis cuccokat gyárt és jó minőségűek. De ajánlanám a Sony Dual Shock 2-t. Nem sokat kellene rágyűjtened, és ezt tapasztalatból tudom mondani hogy nagyon jó.
érdekelne a véleményetek erről a gamepad-ról
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14801
ezt szeretném megvenni
a válszat előre is thx
Sziasztok. Nagy guru vagyok de ezt most nem értem. Bárhol nézem a neten a Logitech Driving Force GT-t mindenhol az áll hogy PS3 pedig pc hez is használják nagyon sokan. Valaki valami ötlet hogy-hogy van ez a dolog. Fontos lenne. És jó lenne ha olyan valaki segítene aki jártas ebben. Nem szeretnék potyára ki dobni pénz-t. Pl hogy meg veszem és nem tudnom fel hazsnálni mivel nincs PS3-am csak pc.
Előre is köszönöm.
Üdv. ADTA
Nyugodtan megveheted, kompatibilis PC-vel is a kormány, én pár éve ezt használom, tökéletesen működik!
Értem. Szóval van PS3 és USB csatlakozása is?
PS3-hoz és PC-hez is egyaránt USB-vel csatlakozik a kormány!
A PS3-nak USB-s a játékvezérlő csatlakozása? 😲
Sziasztok. Nagy guru vagyok de ezt most nem értem. Bárhol nézem a neten a Logitech Driving Force GT-t mindenhol az áll hogy PS3 pedig pc hez is használják nagyon sokan. Valaki valami ötlet hogy-hogy van ez a dolog. Fontos lenne. És jó lenne ha olyan valaki segítene aki jártas ebben. Nem szeretnék potyára ki dobni pénz-t. Pl hogy meg veszem és nem tudnom fel hazsnálni mivel nincs PS3-am csak pc.
Előre is köszönöm.
Üdv. ADTA
Nyugodtan megveheted, kompatibilis PC-vel is a kormány, én pár éve ezt használom, tökéletesen működik!
PS3-hoz és PC-hez is egyaránt USB-vel csatlakozik a kormány!
Előre is köszönöm.
Üdv. ADTA
Előre is köszönöm.
Üdv. ADTA
Előre is köszönöm.
Üdv. ADTA
Köszönöm szépen, én megértelek titeket, tudom, hogy sokszor (nem mindig) a drágább jobb... Ez egyértelmű... De sajnos én nem az vagyok, aki ilyenre ki tud adni 20-30k -t... Nekem sajnos lejjebb kell adni a színvonalat 😀 Ez látszik a gépemen is, hogy nem a legdrágább alkatrészekből van összerakva, hanem kategóriájában az olcsóbból. Én a kormányt nem arra szánom, hogy e-sport versenyeket nyerjek, hanem, hogy el legyek vele 😀 Viszont Niteforce, az, hogy a Genius szar cuccokat gyárt meglepett, mert a tapasztalataim nem ezt mutatták... Biztos többet tudsz erről, nem vonom kétségbe, de remélem most nem lesz igazad 😀
Másik: Ez úgy Vibration Feed back -es. Ez ugye annyit takar, hogy rezeg össze vissza, nem egyenlő a Force feed back -kel. Na most azért annyit tud remélem, hogy beáll középre magától a kormány, szóval ha eltekerem pl balra nem marad úgy 😃 Meg a másik: A pedál nyomásérzékeny -e? Szóval ha félig nyomom fél gáz, vagy vagy nyomom vagy nem?
Erre még ha kaphatnék választ!
És tényleg köszi mindenkinek, aki válaszolt! 😀
Szerk: Nekem egy delux M323 -as egerem van, kb 5 éves, csaptam én falhoz, földre, asztalra, mindenre, és még megy 😃 (bár már nem értem hogyan 😃😉
Vibration Feed back csak ráz ha lemész az útról a fűre.
Force feed back teljesen más,minél gyorsabban a tempó annál nehezebb tekerni,plusz amerre kanyarodsz ellenkező irányba fejt ki erőt.
Vibration nem jó,nincs erő visszacsatolás,olyan mintha seprűnyélen egy papírtányért tekergetnél 😆
Nincs semmi visszajelzés,röviden szar.😜
"olyan mintha seprűnyélen egy papírtányért tekergetnél 😆"
Na ez a nem gyenge beszólás 😀
Amúgy igazad van nekem is volt egy szar kormány rezget az akkor is ha nem kellett volna szart se ért nem volt élvezet vele játszani.
akkor ilyet vegyél : Thrustmaster Ferrari GT Force Feedback Racing Wheel 😃
ez feed backes 😃
Másik: Ez úgy Vibration Feed back -es. Ez ugye annyit takar, hogy rezeg össze vissza, nem egyenlő a Force feed back -kel. Na most azért annyit tud remélem, hogy beáll középre magától a kormány, szóval ha eltekerem pl balra nem marad úgy 😃 Meg a másik: A pedál nyomásérzékeny -e? Szóval ha félig nyomom fél gáz, vagy vagy nyomom vagy nem?
Erre még ha kaphatnék választ!
És tényleg köszi mindenkinek, aki válaszolt! 😀
Szerk: Nekem egy delux M323 -as egerem van, kb 5 éves, csaptam én falhoz, földre, asztalra, mindenre, és még megy 😃 (bár már nem értem hogyan 😃😉
luppanch: én ilyenben gondolkodom
Genius Speed Wheel 3 MT +sebváltó (Vibr.) kormány 10ezerért már lehe ilyet venni
a genius ritka szar cuccokat gyárt, nem egy ment tönkre.
van egy thrustmaster ferrari gt experience kormányom, 13 K itt gépigényen nagyon megéri, azt javaslom neked is 😀
Én is hobbi szinten játszok,de áldoztam egy G 25-re,igaz alig használom.😜
Szart,már bocsánat,nincs értelme venni,gondolom te sem akarod évente cserélni.
Ezek az olcsó valamik mindenre jók csak arra nem amire kitalálták,egy drágább sokkal jobb visszajelzéseket ad,nem csörög,ropog, plusz sokkal hosszabb az élettartama.😀
Értem, köszönöm 😀
Thrustmaster,Logitech a többi mind hulladék,szétesik a motorjuk 2 hét alatt.Wink
20k alatt én nem vennék.
Köszi szépen, bár én nem akarom annyira pro szinten nyomni, inkább csak hobby szinten eljátszadozni vele, meg annyira sokat nem is szeretnék rááldozni... Gondolom arra azért megfelel 😀
És a Genius szerintem ritkán gyárt szart... (Szerintem, bár a kormányokhoz laikus vagyok)
Annál az M-Tech nél csak jobb lehet 😃
Tehóba láttam egy M-tech MT189 -es kormányt 6500 -ért... Tudná valaki véleményezni? FFB -st nemigen láttam ennyiért eddig, nem tudom mikínja lehet 😃
Csak kb annyit, ha szar, miért szar, ha jó, miért? 😀 Nem kell nekem egy übermeister kormány, csak normális legyen, és első ránézésre annak tűnik! 😀
Köszi előre is 😀
Megtudtam, egy rakat....
Most tervezek egy genius Speedwheel RV -t.
Erről valaki valamit, illetve, hogy a pedál vajon nyomásérzékeny, illetve vagy nyomom, vagy nem?
Köszi! 😀
Thrustmaster,Logitech a többi mind hulladék,szétesik a motorjuk 2 hét alatt.😉
20k alatt én nem vennék.
Tehóba láttam egy M-tech MT189 -es kormányt 6500 -ért... Tudná valaki véleményezni? FFB -st nemigen láttam ennyiért eddig, nem tudom mikínja lehet 😃
Csak kb annyit, ha szar, miért szar, ha jó, miért? 😀 Nem kell nekem egy übermeister kormány, csak normális legyen, és első ránézésre annak tűnik! 😀
Köszi előre is 😀
Megtudtam, egy rakat....
Most tervezek egy genius Speedwheel RV -t.
Erről valaki valamit, illetve, hogy a pedál vajon nyomásérzékeny, illetve vagy nyomom, vagy nem?
Köszi! 😀
Köszi előre is 😀
Köszööm szépen! 😃
Milyen "Rumble Pad"-ot érdemes venni? tehát az a 2 karos valami 😃 amik konzolokon is vannak... főleg Fifa 11 és majd 12 höz szeretném használni... na meg Fifa Online 2-höz... ja és az ára ne legyen túlnagy 😃
Logitech RumblePad F710 Wireless
egy joystick-ot megéri venni?😃
Szerintem egy Logitech Dual Action-t is megéri venni,mivel kb feleannyiba kerül, mégis nagyon jó.😀
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy van egy logitech formula vibration feedback kormányom és egy g25-ös váltóm, nem tudnám valahogy a váltót mellé beüzemelni?
Előre is köszi!
Üdv!
ez szerintem teljességgel lehetetlen, 2 különböző eszközről lévén szó!
Olyan gondom lenne hogy van egy logitech formula vibration feedback kormányom és egy g25-ös váltóm, nem tudnám valahogy a váltót mellé beüzemelni?
Előre is köszi!
Hellosztok mi a véleményetek a pc-hez való XBOX joystick-ról. Megéri venni?
egy joystick-ot megéri venni?😃
Én a Csilire esküszöm:
[LINK]