Nekem minden böngészőn 480,360,720,1080p-ben akad, pedig 15megából 15 jön le, és 1,8megával tudok tölteni, értelemszerűen semmit sem töltök le miközben nézem a videót...másnál is akadozik a youtube?
Azt nem értem, hogy amikor töltök lefele akkor 1.8mb-al tölt, max sebességen, de az 1080p-s youtube videó akadozik...megoldás? egyébként Chrome-t használok, legfrissebb flash player van fent....😕
molfer98 írta:
A chrome vagy az opera a jobb??
Amúgy én is chrome-ot használok 😃
Én egy szintre sorolnám őket. Mind2-ő jó, és szinte külsőre is hasonlítanak egymásra. (vagy is a gyorshívó oldal az hasonlít.) Úgy hogy én szerintem bármelyiket használja az ember, rosszul nem jár.
Én Chrome-t használok már régóta, és nekem tökéletesen megfelel. Opera-t még nem használtam, de ameddig jó nekem a Chrome addig nem térek át másik böngészőre.
DCMAN írta:
na most akor kinek van igaza?de akor ezek szerint nemjó a mozilla
az hogy a Google finanszírozza a Mozillát az tény! az meg hogy most melyik böngésző jó vagy nem jó azt mindenki döntse el saját maga! mindegyik jó a maga módján Én speciel Chrome 18ast használok...
Superlompos írta:
A firefox-nak semmi köze a google-hoz.
Annál jobb.
pont fordítva! nagyon sok köze van a google-hoz hisz a google pénzeli! az idei évre 300millában állapodtak meg 2010ben ez az összeg még "csak" 100milla volt, csakhát jött az MS a Bing-gel...
Lásd a ábrát😀
telón gyári/dolphin HD
Suliba Internet Explorer. 😃
Eddig Google Chrome
Amíg nem próbálsz ki egy másikat. 😆
Epic! 😆
A chrome vagy az opera a jobb??
Én egy szintre sorolnám őket. Mind2-ő jó, és szinte külsőre is hasonlítanak egymásra. (vagy is a gyorshívó oldal az hasonlít.) Úgy hogy én szerintem bármelyiket használja az ember, rosszul nem jár.
Én Chrome-t használok már régóta, és nekem tökéletesen megfelel. Opera-t még nem használtam, de ameddig jó nekem a Chrome addig nem térek át másik böngészőre.
na most akor kinek van igaza?de akor ezek szerint nemjó a mozilla
az hogy a Google finanszírozza a Mozillát az tény! az meg hogy most melyik böngésző jó vagy nem jó azt mindenki döntse el saját maga! mindegyik jó a maga módján Én speciel Chrome 18ast használok...
A firefox-nak semmi köze a google-hoz.
Annál jobb.
pont fordítva! nagyon sok köze van a google-hoz hisz a google pénzeli! az idei évre 300millában állapodtak meg 2010ben ez az összeg még "csak" 100milla volt, csakhát jött az MS a Bing-gel...
Annál jobb.
2006-2011ig Firefox
2011-2012 ig Crome
Most 2012 be világ vége előtt 😃 Internet Explorer 9 et tesztelem 😃
Opeta, Chrome. Ezek normális böngészők.
Támogatom😎
Firefox csak inditásnál befagy kb 3 másodpercre nem tudjátok hogy mért van az ?
Egyszer nálam is előfordult, volt vagy 10-15 sec mire elindult, a jóég tudja mitől van, nálam csak Windows reinstall segített.