Internet szolgáltatók
A témacímnek megfelelő hozzászólásokat várunk ide. Kinek milyen nete van, stb.
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De ez csak a letöltésekre vonatkozna,vagy már a böngészésre is?
Netem:
Nekem ilyenem van. Tarr Kft.
valaki találkozott már vele? (vélemény miatt)
Itt is csak erre futja...
Gazdagítsuk már a vidéki net baráti kört is. Sajnos nálunk monopólium van. Szomszéd városba ugyan ennyi pénzért, 60 megát kapnék minimum, de valakinek nem érdeke... 😃
[LINK]
Kb. 6€ fizetek. Mo. nagyon el vannak szállva az árak.
Mobilnettől nem kell csodákat várni 😞
Ha már mindenki.
Ping 😳
Máskor többet szokott mutatni 😃 És csak kb. 2000ft. 😆
amúgy a mobilnetem jelenleg ezt produkálja..ahhoz képest hogy falu nem rossz.. :
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
Zárójelben mondom, hogy az előző hozzászólásod megért volna egy warn-t, a válogatott káromkodások nincsenek üdvözölve a fórumban, meg sehol sem. A továbbiakban fogalmazz trágár szavak nélkül.
"előbb utóbb vissza fognak írni. nem érdekük, hogy ne írjanak vissza, kell nekik az előfizető, belőlük élnek."
Iskolából éljenek,abból amit tanultak.Ne az emberek hűségével...tudatlanságával éljenek vissza.
Ez így igaz amit ide leírtál.Erre az a megoldás bekötik, ha stimm akkor hűségidő szerződés kézcsók, ha nem akkor szevasz tavasz,persze előtte megbeszélés érdemes e bekötni meg mit ajánlanak érdemes-e.Ja és ne én fizessem már ki hogy szarok.Sajnálom a nőt akivel beszéltem.(Én interneten kutakodnék,nem velük beszélnék javítva)
Én személy szerint a Digivel meg vagyok elégedve, 20/10-nek kellene jönnie, e-helyett 20/17 jön valamiért.
Azért kell fizetned, ha valakivel hűséget kötsz x évig, addig nem mehetsz el onnan, kivétel, ha fizetsz x összeget.
Ilyen noname cégekhez nem is érdemes annyira elmenni, meg azt is figyelembe kell venni, hogy hol lakik az ember, milyen módszerrel tudják elvinni a netet oda.
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
Nem olvastam itt el semmit, megláttam a címet és bejöttem.
Mi az hogy hűséggel amikor ha van egy szolgáltató és ígér x sebességet de én megmérem és nem annyi,ill miért kérdezik meg 3x hogy miért akarunk váltani.
Úgy bajba sodorják ( figyelmetlenség és tudatlanság tengerébe )mindenhol az embert ahogy van.(ha nem figyel és nem veszi észre hogy homokszem (faág,kő)van a gépezetben.
Nem viccből írom ide.Figyeljen mindenki és olvasson sokat. Mondjuk a hűségfasszal nincs mit tenni feljelenteni.Még én fizetek azért mert megválok tőlük mert nem tudják biztosítani az ígért sebességet szégyenbanda.