Akkor mondom, fizikailag sérült, nekem is azt csinálta h lefagyott, bár igaz nekem soha többet nem jött vissza:8 és 250GB-s volt a kicsike😞 De sztem dobd ki! Kukakaka
Hát, sztem ugyanaz a gond mint nekem, hogy fizikailag sértül😕 egy kis túlfeszkó azt csá! Sajna, de amikor lefagy akkor kattog? mert ha igen biztos hogy kuka! De am a teljes formáást próbáltad már😆?
Kéne egy kis segítség!😳 Aki ért a winchesterekhez az írjon.😃 Tehát, Adott egy 80GB-os Samsung vinyóm, és adott egy régi gép, de az nem lényeg.😆 Naszóval az lenne a gondom, hogy amint létrehozok egy patríciót a 80GB-os vinyón, a rendszer elkezd 5mp-nként lefagyni, és 2-3mp múlva megint megy. És ezt csinálja folyamatosan. Lefagy...megy tovább......lefagy...megy......lefagy...Szívesen várok minden lehetséges megoldást. Vagy marad a kuka.😃
Nekem az a probléma minden nap lefagy a gépem legalább egyszer nem tudom miért . A tápegység és a
videókártya az vadonat új a ramok se régiek a ramokkal szerintem nincs probléma mert 2db van és mindegyikkel lefagy a gép nem régraktam újra a Windowst nekem márt őtletem sincs .
Ryder írta:
A régit😲 Olyat nem játszunk azzal játszhatatlan a GTAIV. de updateolom a hozzászólásom a Counter Strike is kifagy, de lehet, hogy szerverhiba.
Na a CS: Source nem a driver miatt fagy ki hanem a szerver a hibás, ugyanis ugyan azon a pályán offline hibátlanul megy és az NFSUC szépen fut még 30 percnyi játék után.
Fail... Rockstar hiba, majd az 1.0.3.0-s patck segit.
Én azt szeretném kérdezni milyen ez az alaplap amin van agp és ilyen jó kis proci és hol lehet ilyet kapni
mert akkor nem veszek komplett gépet.
A régit😲 Olyat nem játszunk azzal játszhatatlan a GTAIV. de updateolom a hozzászólásom a Counter Strike is kifagy, de lehet, hogy szerverhiba.
Na a CS: Source nem a driver miatt fagy ki hanem a szerver a hibás, ugyanis ugyan azon a pályán offline hibátlanul megy és az NFSUC szépen fut még 30 percnyi játék után.
Üdv mindenkinek! Miután sikeresen frissitettem az ATI driverem a GTAIV olyan 1-1.5 óra játék után minden ok nélkül kifagy. a régi (asszem 8.1-es, vagy régebbi) driverrel nem volt semmi ilyesmi gond egész nap toltam vele.
Oxxi írta:
Hellotok, nekem a Warcraft III-al lenne és az Elder Scrols IV Oblivionnal, hogy ok nélkül egyszer csak lefagy, és minden frisitve va na gépemem. Ha maxon vannak a beállitások ha a leg alacsonyabban igy is ugy is lefagy. Nme tudnátok hogy mi lehet a baj?:S
A te fajta és más hasonló alaplapba szerelt 5.1-es Realtek hangkártya néha okoz fagyást! Próbálj meg játszani velük úgy, hogy kikapcsolsz minden hangot, s úgy játszani vele annyi időt, ami után biztos le szokott fagyni! Ha úgy nem fagy ki a game, akkor az a baj! Vagy veszel egy pár ezer forintos hangkártyát, vagy valami frissebb drivert az alaplap honlapján hátha fenn van!
Hellotok, nekem a Warcraft III-al lenne és az Elder Scrols IV Oblivionnal, hogy ok nélkül egyszer csak lefagy, és minden frisitve va na gépemem. Ha maxon vannak a beállitások ha a leg alacsonyabban igy is ugy is lefagy. Nme tudnátok hogy mi lehet a baj?:S
Légyszi, tudna valaki tanácsot adni? Kb. fél éve még a Fear nevű játék simán elfutott a gépemen közepes grafikán, szaggatás nélkül. Sajnos újra kellett telepítenem, de ugyan úgy feltettem a legújabb drivereket, a DX 9C-t, meg mindent ami kell, de mégsem megy azóta rendesen a játék.:S Mikor megpróbálok játszani vele (minimum grafikán), elindul, de kb. 5-10 másodperc után újraindul a gép, vagy kilép a játékból. Ugyan ez van a Condemned-el és más (még nem túl húzós grafikájú) játékokkal is. Ez mitől van és mit tehetnék ellene???😢 Előre is köszi a választ!😀
Helosztok kössz a választ. Gépem:
AMD Athlon 64 X2 DUal core processor 6000+3.12GHz 2GB ram
vidcard:asus eah 3850 512MB
hol tudom azt állíitani hogy minimumon fusson a GTA4??? és mit állítcsak át?
játékhiba lenne az hogy lefagy a GTA4?
Elindul játszok vele vagy 10 percet utána akadozik kicsit majd lefagy vagy a másik eset hogy ujraindul a gép :S.Előreis köszönöm a választ
valaki segítsen! az miért van hogy a gépemen egyik 3dmark program se indul el? kipróbáltam a 03-t, 05-t és a 06-t is de minedegyik elidítás után 3-4 másodperc múlva lefagy.
az assasins creedben kellene segítség!mégpedig nem tudja valaki mért írja ki az exe hibát ha belépek jeruzsálembe??valaki tudna rá mondani gyógymódot??előre köszönöm
Az ati hd2600-as AGP szériálnál volt ilyen próbléma, sőt van is, szerencsére szoftveresen kijavították a hibát, s játékok mennek. Olyan meghajtódrivert ami alatt úgyanez a kártya elindul, s nem fagy be a betöltésnél a 3DMARK06, olyat még nem taléáltam (Már a betöltöablaknál mindig kifagyott
Hello. Nekem is újraindulási problémáim vannak. A fifa 2009 és ma a crysis warhead is újraindítja a gépemet. egyébként elindult mind a kettő, de a játék betöltése közben egyszercsak újraindul. Van egy Intel Pentium P4 3.00 GHz-es procim, most vettem Ati Radeon Sapphire HD2600Pro 512MB AGP videókártyát, valamint ramot is, ami most 2.5GB. Nem értem mi lehet a probléma. Mivel két játéknál is ugyanez történt, már kezdek kétségbe esni!!! Valaki segítsen!!!!
A Grand Theft Auto San Andreas folyton újraindítja a gépem, pedig a gépem simán viszi a játékot!
Miért lehetséges, hogy újrindúl a gépem
Megnéztem a gépeid adatait. Mivel Radeon 9550-es videókarid van elképzelhető, hogy az a baj, sok a kompatibilitási hiba volt van ezzel és a 9250-es videókarikkal. Próbálj meg egy újabb videókártya drivert feltenni.
Másik probléma lehet még, hogy megkapja a terhelést a gép, s lehet, hogy a proci hőmérséglete eléri a kritikus fokot s újraindítja magát! Javaslat a következő újraindításnál nézd meg a hőmérségletet a SETUP-ban, ha magas (60 fok vagy afellet) a ventilátorokat portalanítsd a gépben, s szerez be egy rendszerventit, ha be lehet szerelni a házba!
Wolf nem írsz a problémárol túl sokat, de valószínü a tápod lessz kevés amikor elindítod és a videohardver sok áramot vesz fel egyszerüen kevés a rendszernek. Vagy nagyon sok minden van a gépedben vagy erősebb kell.
Na mindenhol ott rejtőzik a technika ördöge, ezesetben nálam ez a biosban volt. Frissítettem a szent szoftvert (bios😀😉, és eddig hiba nékül hippiskedik a gép az új nvidia driverrel is. Egy játékot is fellöktem ami lefagyott mindíg, és egy óra játék után se fagy. Na remélem nem kiabálom el!😀 Később feltelepítem a COD4-et, remélem már azzal se lesz gond.
Köszönöm hogy pár gondolat erejéig az én problémám megoldására szenteltétek az agytekervényeiteket!😀
nem biztos, hogy a videókártya a hibás, lehet hogy a tápod ad le kevesebb feszültséget... ha tudod, vidd el az egész gépet a szervizbe, ezt így távolról nehéz megmondani...
Na! Azt mondták hogy vigyem be a karit a szervízbe és letesztelik. Nos, én is lefuttattam azt a programot amivel tesztelik a videókarikat, és tökéletesen ment. Úgy van, hogyha teszt közben lefagy a gép, akkor minősítik hibásnak és kicserélik.....De ha egyszer nem fagyott le a programmal, akkor ott se fog! Úgyhogy nem tudom mi a kolbász legyen!
Valóban támogatja, ezért sem értem hogy miért fagy. Elvégre amit kiadtak az egy végleges, tesztelt driver. Nem telepítem fel többet, de azért beviszem a bolt szervizébe, hogy nézzék meg a kártyát. Ez így tényleg nem normális dolog.
Na puff! Én is gondoltam rá, hogy csökkentett módban nem használja a videókarit, a tanácsod adott nekem egy lökést.😀 Tegnap feltettem a legújjab videókártya drivert, ezután elkezdett fagyni. Ma mikor újratelepítettem a Windowst egyből a legújjab drivert löktem fel, és megint fagyott. Miután csökkentett módban tényleg nem használja a videókarit a gép, így leszedtem a drivert, és úgy indítottam normál módban. Minő meglepetés nem fagyott. Feltettem a karihoz kapott cd-ről az eredeti drivert, és azóta semmi baj a géppel. Na összefoglalva: az új nvidia driver (175.19) hazavágja a rendszeremet. Elég érdekes dolog. Batudható ez a videókártya hibájának?
(Amúgy a fentebb említett két játék még a régi driverrel fagytott, szóval azok miatt nem az új driver a felelős.)
ha garis akkor mindenképpen vidd el, a csökkentett módban nem használja ki a videókártya képességeit, ezért nagy esély lehet arra hogy a videókártya kavar be, mivel amikor nem használja akkor semmi gond. Illetve próbáld meg úgy a drivert úgy feltelepíteni hogy előtte a régit letörlöd, újraindítod és utána az újat és megint restart.
Nos most az van, hogy már a Windows (XP) is megfagy. Szóval ha csak be van kapcsolva a gép és nem csinálok semmit, akkor is megfagy. Néha már a betöltésnél is feladja! Viszont csökkentett módban tökéletesen fut... Elég érdekes dolog. (Most egy másik gépről írok.)
Ha valakinek van valami ötlete megköszönném, mert nem nagyon akarom szervízbe vinni.
Hmm, lehet hogy a videókártyával van összefüggésben, ha tudod próbáld ki a géped egy másik videókártyával.
Illetve a DirectX-et próbáld meg újratelepíteni.
Na feltettem a legújabb hang- és videódeszka drivereket, és ugyan az... Lehet hogy most hülyeség amit boncolgatok, de: a DIRT és a COD4 grafikája "homályos" a motion blur miatt vagy nem tudom mi miatt. Csak ez a két játék csinálta ezt eddig, szóval elképzelhető hogy valami köze lehet ehhez? (Próbáltam úgy állítani hogy a DIRT ne legyen ilyen "homályos", de hiába veszem le pl a motion blurt, akkor is olyan marad.) Na csak megfordult ez a dolog kerekded fejemben.😀
Köszönöm a választ!
Nos, csak a Dirt van már fent, így azzal "kísérletezgettem". Levettem minden hangot, így is fagyott. Van hogy el se indulok a kocsival megfagy, sőt volt olyan is hogy meg se jelent az adott pálya, egyből töltés után kifagyott.
Raktam másik crack-et, patch-t, nem segít. Először az egyik pályán jelentkezett ez a probléma, oké mondom...reset. Ez akkor volt mikor csak simán "versenyezgettem". Aztán elkezdtem egy karriert, végigtoltam vagy 20-30 pályát, nem volt semmi gond. Aztán elérkeztem egy ponthoz, ott fagy ki állandóan. A többinél semmi gond nem volt. Gyanítottam hogy az a pálya a kakis.
De COD4-ben meg ahol gondolta ott fagyott meg. Szóval nem tudom hogy most mire gyanakodjak.
gibdj írta:
Hy!
Gond: Ha játszok a Colin DIRT-el, vagy a COD4-el, akkor egy idő után megfagy a cucc. Kép megáll, hangokat néha nyüszít a hangfal a játékból. Ilyenkor jön a reset. Többi játéknál nem volt ilyen gond. Legutóbb mikor reseteltem a gépet, akkor csak kikapcsolt, majd bekapcsolt 1-2 másodpercre. Szóval ki-be kapcsolgatta magát, akármit nyomtam, csak a táp lekapcsolása segített. Utánna meg jó volt. De pl. a Crysis gond nélkül kolotált a gépen, szóval nem tudom azok miért nem tetszenek a masinának.
Igazából a géped adataiból kitűnik, hogy valószínűleg nem a kicsi hardware miatt történik a dolog. A hozzászólásod első feléből arra következtettem, hogy vagy valamelyik ram, vagy a táp, vagy a videókártya cseszekszik. De ez kizárt, mert a Crysis ment. Esetlegesen még az lehet próbléma, ha alaplapi hangkártyát használsz, próbálj meg a fagyos játékokkal úgy játszani egy jó darabig, hogy minden hang ki van kapcsolva.
Ha így is fagy elképzelhető, hogy a játék crackje csinál rossz memóriába írást s ezért fagy. Ha hang nélkül tökéletesen megy szerezz be egy másik hangkártyát!
Hy!
Gond: Ha játszok a Colin DIRT-el, vagy a COD4-el, akkor egy idő után megfagy a cucc. Kép megáll, hangokat néha nyüszít a hangfal a játékból. Ilyenkor jön a reset. Többi játéknál nem volt ilyen gond. Legutóbb mikor reseteltem a gépet, akkor csak kikapcsolt, majd bekapcsolt 1-2 másodpercre. Szóval ki-be kapcsolgatta magát, akármit nyomtam, csak a táp lekapcsolása segített. Utánna meg jó volt. De pl. a Crysis gond nélkül kolotált a gépen, szóval nem tudom azok miért nem tetszenek a masinának.
Sziasztok, a TUROK játék az intro után lefagy a következő szöveggel:Kivétel /unknown software exception 0xc000001d/ történt az alkalmazásban a következő helyen:0x00971b09. Legyetek szívesek ,ha tudtok segítsetek. üdv :MACI
Mivel a gépeid adatai nincs kitötlve így, nem tudom, hogy nem-e hardware-es jellegű-e a próbléma, de azért nézd meg a következőket:
- Ha Unreal Tournament III sem ment a gépeden, lehet hogy ez sem fog
- Ha warez verziód van, keress a neten egy másik cracket, lehet megoldás a problémádra
- Legfrissebb directx, ATI/NVIDIA driver telepítése
Ha nem oldódik meg a probléma, akkor több ötletem nincs!
Ha az újratelepítés nem oldja meg a gondot, akkor teszteld le a gépet egy memória teszttel, ha minden ok, nézz körül a neten, hátha valami prógramozói hiba, s esetleg patch-el orvosolható
Mert nekem is volt már olyan gondom.. :S
videókártya az vadonat új a ramok se régiek a ramokkal szerintem nincs probléma mert 2db van és mindegyikkel lefagy a gép nem régraktam újra a Windowst nekem márt őtletem sincs .
valaki nem tud megoldást? vagy várja az új patchre és remélnyedjek?
Én azt szeretném kérdezni milyen ez az alaplap amin van agp és ilyen jó kis proci és hol lehet ilyet kapni
mert akkor nem veszek komplett gépet.
Valakinek van valami ötlete?
A te fajta és más hasonló alaplapba szerelt 5.1-es Realtek hangkártya néha okoz fagyást! Próbálj meg játszani velük úgy, hogy kikapcsolsz minden hangot, s úgy játszani vele annyi időt, ami után biztos le szokott fagyni! Ha úgy nem fagy ki a game, akkor az a baj! Vagy veszel egy pár ezer forintos hangkártyát, vagy valami frissebb drivert az alaplap honlapján hátha fenn van!
Légyszi, tudna valaki tanácsot adni? Kb. fél éve még a Fear nevű játék simán elfutott a gépemen közepes grafikán, szaggatás nélkül. Sajnos újra kellett telepítenem, de ugyan úgy feltettem a legújabb drivereket, a DX 9C-t, meg mindent ami kell, de mégsem megy azóta rendesen a játék.:S Mikor megpróbálok játszani vele (minimum grafikán), elindul, de kb. 5-10 másodperc után újraindul a gép, vagy kilép a játékból. Ugyan ez van a Condemned-el és más (még nem túl húzós grafikájú) játékokkal is. Ez mitől van és mit tehetnék ellene???😢 Előre is köszi a választ!😀
AMD Athlon 64 X2 DUal core processor 6000+3.12GHz 2GB ram
vidcard:asus eah 3850 512MB
hol tudom azt állíitani hogy minimumon fusson a GTA4??? és mit állítcsak át?
játékhiba lenne az hogy lefagy a GTA4?
Elindul játszok vele vagy 10 percet utána akadozik kicsit majd lefagy vagy a másik eset hogy ujraindul a gép :S.Előreis köszönöm a választ
Üdv.
Légyszíves segítsetek!
A Grand Theft Auto San Andreas folyton újraindítja a gépem, pedig a gépem simán viszi a játékot!
Megnéztem a gépeid adatait. Mivel Radeon 9550-es videókarid van elképzelhető, hogy az a baj, sok a kompatibilitási hiba volt van ezzel és a 9250-es videókarikkal. Próbálj meg egy újabb videókártya drivert feltenni.
Másik probléma lehet még, hogy megkapja a terhelést a gép, s lehet, hogy a proci hőmérséglete eléri a kritikus fokot s újraindítja magát! Javaslat a következő újraindításnál nézd meg a hőmérségletet a SETUP-ban, ha magas (60 fok vagy afellet) a ventilátorokat portalanítsd a gépben, s szerez be egy rendszerventit, ha be lehet szerelni a házba!
Köszönöm hogy pár gondolat erejéig az én problémám megoldására szenteltétek az agytekervényeiteket!😀
Egyébként meg már a Postal 2!! is lefagy....
(Amúgy a fentebb említett két játék még a régi driverrel fagytott, szóval azok miatt nem az új driver a felelős.)
Ha valakinek van valami ötlete megköszönném, mert nem nagyon akarom szervízbe vinni.
Illetve a DirectX-et próbáld meg újratelepíteni.
Nos, csak a Dirt van már fent, így azzal "kísérletezgettem". Levettem minden hangot, így is fagyott. Van hogy el se indulok a kocsival megfagy, sőt volt olyan is hogy meg se jelent az adott pálya, egyből töltés után kifagyott.
Raktam másik crack-et, patch-t, nem segít. Először az egyik pályán jelentkezett ez a probléma, oké mondom...reset. Ez akkor volt mikor csak simán "versenyezgettem". Aztán elkezdtem egy karriert, végigtoltam vagy 20-30 pályát, nem volt semmi gond. Aztán elérkeztem egy ponthoz, ott fagy ki állandóan. A többinél semmi gond nem volt. Gyanítottam hogy az a pálya a kakis.
De COD4-ben meg ahol gondolta ott fagyott meg. Szóval nem tudom hogy most mire gyanakodjak.
Hy!
Igazából a géped adataiból kitűnik, hogy valószínűleg nem a kicsi hardware miatt történik a dolog. A hozzászólásod első feléből arra következtettem, hogy vagy valamelyik ram, vagy a táp, vagy a videókártya cseszekszik. De ez kizárt, mert a Crysis ment. Esetlegesen még az lehet próbléma, ha alaplapi hangkártyát használsz, próbálj meg a fagyos játékokkal úgy játszani egy jó darabig, hogy minden hang ki van kapcsolva.
Ha így is fagy elképzelhető, hogy a játék crackje csinál rossz memóriába írást s ezért fagy. Ha hang nélkül tökéletesen megy szerezz be egy másik hangkártyát!
nekem mindig lefagy a STALKER és a Bioshock 1-2 perc után.....mit tegyek????....Eleminator amit javasoltál az nem jött be:S
Buherált directx 10-t használsz XP alatt?
Mivel a gépeid adatai nincs kitötlve így, nem tudom, hogy nem-e hardware-es jellegű-e a próbléma, de azért nézd meg a következőket:
- Ha Unreal Tournament III sem ment a gépeden, lehet hogy ez sem fog
- Ha warez verziód van, keress a neten egy másik cracket, lehet megoldás a problémádra
- Legfrissebb directx, ATI/NVIDIA driver telepítése
Ha nem oldódik meg a probléma, akkor több ötletem nincs!