Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tud valaki mondani olyan programok ami bezárja a futó de nem használt programokat?😀
De azért egy mentés előtte nem árt.
3 partícióm van (de egy vinyón) az első ugye a C ezen van a windows a második és a harmadikon csak adatokat tárolok .
A kérdésem hogy a második és a harmadik partíciót hogyan lehetne egyesíteni ?
Milyen progival ? Vagy a win 8 alapból van ilyen progi ?
(lehetőleg ne zabálja a gépet, és viszonylag ne csak 2-5 perceket vegyen fel)
Megjegyezném, mielőtt még nem volt felrakva az a program nem csinálta ezt. Csak azalatt az intervallum alatt, míg fenn volt a program a gépen.
Igen, jó kis program, múltkor leírtott 40 malwarét a gépről. Uncsitesóméről meg ezret.
És ajánlanám a Driver Boostert az iobittől, keress a neten hozzá kulcsot ami jó is, pro-ra aktiválod, és máris frissítheted a drivereid, a free lassabban keres, tölt le, és kevesebbet is talál.
Tud valaki egy olyan programot amivel játék közben megtudom nézni a CPU/GPU használatot, a HDD sem ártana..
goggle: Malwarebytes Anti-Malware
Szerintem az egyik legjobb.... 😀 és tud magyarul
Olyan programot keresek ami mutatja az internet adatforgalmát,(lehet az widget is) a lényeg,hogy win 8.1-en menjen.
Azért van rá szükségem mert mobil internetem van és elég sűrűn átlépem a korlátot és nincs kedvem belassított nettel netezni 1-2 hétig 😀 A válaszokat előre is köszönöm 😀
Sikerült!
Köszi szépen!😀
Köszi, és ezzel lehet ellenőrizni a játék futása alatt is?
Én a z msi afterburnert használom.
[LINK]
Légyszi mondjatok olyan progikat amivel játék alatt tudom ellenőrizni a hőfokokat.
Előre is köszi a segítséget.
Bronson:AMD-m van és ccc-be nem találom rá a beállítást itt csak ugyan az van mint amit a windows ajánl fel ilyenkor ha elindítok egy játékot akkor a fő monitoron (ami azt asztalnak is van beállítva) bejön a játék a másik monitor elsötétedik
Jobb klikk az asztalon--->képernyő felbontás és ott kell szerintem valamit csinálni.
Van egy program aminek nem tudom a nevét.. A Lényege hogy ha egy adott merevlemezen van egy operációs rendszer azt át lehet telepíteni egy másikra merevlemezre... és akkor minden játék meg mentés meg program meg stb a másik HDD-n ugyan úgy meglesz .. valaki tudja a nevét?
Olvastam róla hogy van ez a 10 ujjas "vak" írás leírásokat találtam hozzá meg azt is hogy a Klavaro nevű program könnyen meg lehet tanulni csak nem találtam működő verziót valaki tudna segíteni hogy honnét tudom letölteni?
Nem mükszik abban a játékban az xbox controllerem. Minden játékban jó, csak abban az egyben nem.
Ezt az xbox 360 ce nevű emulator-t érdemes feltenni?
Csak azért kérdezem, mert a bound by flame nevű játékban nem tudom használni sehogyan sem.
Érdekes a fifa 14-ben, a narutoban, sőt még az alan wake-ben is működik, csak ebben az egy játékban nem.
Tudna nekem valaki segíteni?
Próbáltam már csak az gond hogy ez megnyitja mint egy mappát. És nem tudok mit kezdeni a benne lévő fájlokkal. Lehet hogy rosszul írtam és nem megnyitni kellene hanem lejátszani? Vagy nem tudom mert ez számomra így tényleg ismeretlen formátum.
FileViewPro-t próbáltál már?
http://www.solvusoft.com/hu/file-extensions/file-extension-udf/
innen le is lehet tölteni 😀
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot amivel megtudok nyitni, illetve lejátszani egy UDF formátumban megírt CD-t?
Most voltam fogászati röntgen-en és meg akarnám nézni a felvételeket, de nem tudom hogy megnyitni/lejátszani.
Üdv!