Randy Orton írta:
Talán, mert Magyarország legnézettebb sorozata?! Tehát nincs olyan, aki ne ismerné... (Magyarországon)
#66, amúgy nincs olyan élőlény, aki végig tudná nézni újra azt a közel 6000részt, viszont neked ajánlanám Mort, mert legalább addig lefoglalnád magad és nem kötnél bele mindenbe.
Talán, mert Magyarország legnézettebb sorozata?! Tehát nincs olyan, aki ne ismerné... (Magyarországon)
#66, amúgy nincs olyan élőlény, aki végig tudná nézni újra azt a közel 6000részt, viszont neked ajánlanám Mort, mert legalább addig lefoglalnád magad és nem kötnél bele mindenbe.
én már leszoktam ezekről a sorozatokról....csak az idő megy el velük.
Ja meg an egy ciklusuk is amikor vki meghal,vki megcsal vkit,vki k*rva lesz.Am. milyen lenne a befejző rész ??? mindenki meghal ? LOL
Támogatom😀
Mondjuk néha vannak érdekes jelentek. Mikor a két kölyök a szamuráj karddal szórakozik... 😆
Amúgy ja 😃 olyannak állítják be a 14 éves gyerekeket, mint valami 5 éveseket 😃
Ja Pedig Bandita kezébe fegyver kellene😆
Mondjuk néha vannak érdekes jelentek. Mikor a két kölyök a szamuráj karddal szórakozik... 😆
Amúgy ja 😃 olyannak állítják be a 14 éves gyerekeket, mint valami 5 éveseket 😃
linda hanna zsofi kinga csucso aliz 😆
ezeket legszivesebben meg***nám 😆😂
Egyetlen sorozat ami szóba jöhet az így jártam anyátokkal 😀
Ez nem hiba kérem!
Ebben a sorozatban már nem 220-ról megy a gép, hanem elemmel. 😆
Vagy napelemmel! 😃
Ebben a sorozatban már nem 220-ról megy a gép, hanem elemmel. 😆
FAIL! 😃
amúgy régen néztem... de most már rá se tudok nézni 😃
Azigen 😆 Ezen besírtam 😃
amúgy régen néztem... de most már rá se tudok nézni 😃
Ja meg an egy ciklusuk is amikor vki meghal,vki megcsal vkit,vki k*rva lesz.Am. milyen lenne a befejző rész ??? mindenki meghal ? LOL
De az a jó, ha kihagysz egy fél évet, akkor sincs gáz, mert kb. ugyanott tartanak a történetben. 😃
Jaja 😆 Én is nézem de már csak megszokásból 😃