Barátok Közt

Szerző: XFXFORCE, 2011. May 04., téma
Fórum » Film, sorozat
Ilyen téma még nincs, és szerintem elfér :D

Ki hány éve nézi ? :D

Én kb: 4-5 éve
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Régi kommentem alapján jó látni, hogy nagyjából 2010 előtt néztem utoljára! 🙃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gigazte avatar
2010 előtt én szinte végig néztem egy két kihagyással az egészet, mivel faluban élek ezért jobb híján nem volt mit csinálni abban az idősávban. 🤣
1
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Hány álmatlan éjszakát okoztál te a Kardoskútiaknak?
0
1
0
0
Zsoltiv0 avatar
Én ritkán, de néztem a sorozatot. Az utolsó rész lehetett volna kicsit kreatívabb.
1
0
0
0
💬 5
no avatar
@Zsoltiv0: A miklóssal mi történt?,hogy kórházba volt.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@Kings Bounty fan: Spoiler!
A sorozat végén felkel.
0
0
0
0
no avatar
@Zsoltiv0: Igen de hogy került oda?,csak az utolsó párat néztem meg belőle.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@Kings Bounty fan: Spoiler!
Egy veszekedés által fegyverrel hadonászott két szereplő és ott volt Miklós is és őt találta el a golyó.

(Én se emlékeztem már, egy videóba láttam 🤔)
0
0
0
0
no avatar
@Zsoltiv0: Ja értem már köszi.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Na megnéztem az utolsó részt. Igaz, hogy sz@rt sem értettem belőle de legalább ott voltam a nagy pillanatban és elmondhatom hogy megéltem. 😎😂
1
0
0
0
💬 3
no avatar
@zsiroslangos: Én is most néztem meg az rtl mostról, elég idiótaság volt.
2
0
0
0
susguy avatar
@zsiroslangos: Respawnolt a végére a nagyi legalább?
0
1
0
0
zsiroslangos avatar
@susguy: Sajnos nem, pedig abban reménykedtem én is. 😭
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem igazán néztem, de azt sejteni lehetett, hogy amikor Miki karaktere eltűnt, hogy nem lesz hosszú életű a sorozat.

Olyan mintha Dallas menne Jockey Ewing nélkül kb.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
susguy avatar
Ugyanazt amit eddig: bármit ami éppen a képernyőn van.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Már leadták az utolsó részt ?
0
0
0
0
susguy avatar
@zsiroslangos: Július 17-én 20:00-kor lesz leadva a két utolsó epizód. Tudom Gabika csütörtökött mondott (pun intended), de tényleg szombaton lesz.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@susguy: Azt már megszoktuk tőle. 😆 Köszi szépen.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Mivel hétvégén nem szokott lenni, és pénteken egy török sorozat lesz helyette ezért nem néztem a szombatra.
0
0
0
0
no avatar
Elkezdik előröl nézni, vagy újra fellövik az AstroTV-t.
0
0
0
0
no avatar
Na jövőhét csütörtökön van az uccsó napja aztán valami török sorozatot raknak be. De szombaton 20.00-kor egy búcsúestet tartanak még.
0
0
0
0
💬 6
kmetovics avatar
@Kings Bounty fan: Azt hittem, h már rég vége van 😶
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Most lett egy tüzijátéktól felrobbanó hajó.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Kings Bounty fan: WUT???
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Bulit tartottak és azzal lett vége ma hogy állítólag meglett a zsolt gyilkosa.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Kings Bounty fan: Aham. Érdekes 😊
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Igen kíváncsi leszek ki lesz végül a gyilkosa.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Valaki esetleg tudja,hogy pontosan mikor fogják leadni az utolsó részt ? Ott akarok lenni a történelmi pillanatban. 😜
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@zsiroslangos: A sorozat túlél téged 😆
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@LordSzalko: Csak megélem az idei nyarat... 😆
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Ja, hogy már be van jelentve a vége... 😆 Erre még a maják se voltak felkészülve.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@LordSzalko: Pontosan .😃
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Június utolsó hete.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Pár éve már nem nézem de valamelyik nap ment a tévében mondom belenézek. Szinte a brigád nagy része kicserélődött és a gyerekek felnőttek. :/
Szerintem igazi Hungarikum ez a sorozat. A töltöttkáposzta után a második legmagyarabb dolog. A ballagáson mindenki kaphatna egy eredeti példányt a bizonyítvány mellé. :"D
0
0
0
0
no avatar
Én is csak kiskoromba néztem
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Van sajnos,de hál istennek nem annyira aktív 😂
0
0
0
0
Krissz avatar
Erre van külön topik?
Bexarok, esküszöm 😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Vége lehetne már,én nagyon unom 😆
0
0
0
0
megaone6 avatar
meg kéne szerkeszteni mortal kombatos változatba, mint igor és miki harcát 😆
0
0
0
0
gabee97 avatar
Zsolt: A feleségem egy főnyeremény,így hát meg is ütöm. 😃DDD
0
0
0
0
neuroflex avatar
nagyon király bunyó volt 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
Konkrét bunyó volt Zsolt és Krisztián között

Gyakrabban is lehetne Zsolt vs Krisztián
0
0
0
0
Adam996 avatar
Most a Krisztián is elveri a Zsoltot 😃D
0
0
0
0
Ghosts avatar
Ezt így kellett volna "lelőtték (min. 5x)", mert ha 5-ször nem lőtték már meg, akkor egyszer sem... 😀
Nemsokára nyári szünet, ezt mindig nagyon várom, mert általában ilyenkor izgalmas dolgok történnek.
0
0
0
0
megaone6 avatar
Én is bírom a sorozatot, mindig megnézem 😃 https://wohoo.hu/image_700/10029.jpg ezen meg beszarok 😆
https://m.cdn.blog.hu/kr/kreten/image/miki.JPG azóta még egy bérgyilkossal is megküzdött 😃
0
0
0
0
no avatar
Szegény Andrással csúnyán elbánt a rendező keze! Két felesége volt mindkettő megcsalta, mindenhonnan van gyereke de egyik sem az övé... na jó van pár ami ténylegesen az övé :'D Kata, Dani. Bandika meg Zolié. Mátéka, Petike, Vandálka pedig Alex-é a nagy Rocker Kutyáé.
Lassan nagyobb pancser a karaktere mint Lacié. Kíváncsi leszek mi lesz 2013.01.02.-án. Szerintem Attila meg Júliska kefélnek majd ünneplésül. Nóra meg visszamegy Pénz&Sármhoz.
0
0
0
0
mlan0 avatar
És Bodolai Bandi?? 😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hú dúrva volt a mai rész 😃 én azt mondom hogy dögöljön meg Attila hátha Miki megöli 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Kmisi99 írta:
Azt a csávót akit kinyírták azzal mi lett? Láttam a vidit mikor lelőtte a másik csávó aztán volt találgatás hogy volt e golyóálló mellény rajta szóval mi lett vele? Csak kíváncsi vagyok.

Ő a magyak Chuck Norris 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Azt a csávót akit kinyírták azzal mi lett? Láttam a vidit mikor lelőtte a másik csávó aztán volt találgatás hogy volt e golyóálló mellény rajta szóval mi lett vele? Csak kíváncsi vagyok.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Szerdán szoktak az előzetesek lenni 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Igen 😃 Én bírom Zsoltot 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kivételesen Zsolt igazat mondott most. 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez nagy jelenet volt. 😆

0
0
0
0
MoRT2135 avatar
Ez csak egy ember, te párat írtál 😃 Amúgy biztos ő is tudja, hogy a valóságban nem igazi, de az most kit érdekel? Nem a kulissza titkait nézzük a sorozatnak, hanem magát a sorozatot, ahol minden igazi.
0
0
0
0
Adam996 avatar
MoRT2135 írta:
Pontosan kik írták ezt? Bocs, de nem emlékszem rá. Vissza is olvastam kicsit, de nem láttam, lehet figyelmetlen vagyok, de te nyilván tudod, ha láttad.

Azoknak aki továbbra is azt hiszik hogy Miklóst kifogják írni, itt egy kép:

Bejelöltem azt hogy hol lőtte meg, és látszódik is hogy egy fehér folt keletkezett azon a részen ahol Zsolt eltalálta Miklóst. + Ha jobban megfigyelitek egy kis porszerűség is "száldogáll" a levegőben,

JackBauer írta
0
0
0
0
MoRT2135 avatar
Pontosan kik írták ezt? Bocs, de nem emlékszem rá. Vissza is olvastam kicsit, de nem láttam, lehet figyelmetlen vagyok, de te nyilván tudod, ha láttad.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Akkor Géza összekevertem.

Mort: Épp azt írtam hogy nem igazi a fegyver mert páran úgy írtak róla mint ha igazi lenne és én ezért vagyok sötét? Nem csodálom hogy a régi profilod bannolták.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
MoRT2135 írta:
TaylorXIII írta:
Tudtommal nem Szabit hanem Gézát verte el a verőember😃

Jól mondod, mert ha KicsiSzabit verték volna meg, azt már végleg ki kellett volna írni a sorozatból 😃

Vagy lehet, hogy Szabit is elverte egy verőember?😃 Az biztos, hogy Gézát igen. Ő kapott a térdére baseball ütővel.
0
0
0
0
MoRT2135 avatar
TaylorXIII írta:

Jól mondod, mert ha KicsiSzabit verték volna meg, azt már végleg ki kellett volna írni a sorozatból 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
MoRT2135 avatar
hector maio írta:
Én írtam a "verőemberes" dolgot az is értelmes lett volna mert már volt hogy Miki verette meg Zsoltot csak akkor véletlen az ember Szabit verte meg és azért is írhatta volna hogy találkozzanak a parkba hogy el küldje a "verőembert". Egyébként én meg azt nem értem hogy a golyóállós történet miért volt egyértelmű. Mert a pisztolyba vaktöltény volt ezért volt a fehér por valószínűleg nem igazi fegyverrel lövik Mikit de ezt a fókuszban is elmondták.

Lol... Te most tényleg ennyire sötét vagy? 😃 Hát nyilván nem fogják egymást lövöldözni igazi töltött pisztollyal. Ez egy film, ahol a pisztoly igazi, a golyó állómellény pedig kell ellene, tök8, hogy a valóságban az csak egy vízi pisztoly, a filmben akkor is valódi És egy valódi pisztoly lövésétől meghal az ember, ezért kellett védekeznie... A golyóálló mellény pedig azért volt egyértelmű, mert a Miki tudta, hogy meg akarják lőni, ezután felhívott valakit, hogy kell neki a cucc (a cucc az nem személy, hanem valami tárgy...), utána kicsit vastagabbnak is tűnt és amikor nyitott ajtót Zsoltnak, akkor is oda nyúlt magához. De nem is úgy mondom, hogy egyértelmű, hanem, hogy ész szerű. Ez sokkal jobb.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én írtam a "verőemberes" dolgot az is értelmes lett volna mert már volt hogy Miki verette meg Zsoltot csak akkor véletlen az ember Szabit verte meg és azért is írhatta volna hogy találkozzanak a parkba hogy el küldje a "verőembert". Egyébként én meg azt nem értem hogy a golyóállós történet miért volt egyértelmű. Mert a pisztolyba vaktöltény volt ezért volt a fehér por valószínűleg nem igazi fegyverrel lövik Mikit de ezt a fókuszban is elmondták.
0
0
0
0
MoRT2135 avatar
kakasu írta:
sacpatrik írta:
Nemáár.
Elkapták a Gézát.. 😞

de majd ki szabadul 😃

Egy ideig biztos nem...

A golyó állós téma pedig elég egyértelmű volt, nem tudom, hogy aki nem arra gondolt az mire gondolt. Bár volt itt egy verő emberes teória, de, hogy azt honnan vette valaki (bocs most nem akartam már megnézni a nevet 😃😉, nagyon kíváncsi lennék rá.

Annyi biztos, hogy ez a Gézás ügy még a jövőhéten is tartani fog, szóval nem fogják gyorsan elfelejteni.

A Zsolt meg nagyon köcsög tud ilyenkor lenni, ilyenkor nem bírom. Ő követett már el rengeteg bűnt, amiket Zsófi mindig elég könnyen megbocsájtott, de ha Zsófi csinál valamit, az már világ dráma számára. De mennyibe, hogy úgy is kibékülnek ezek még... Na meg most erre a Nóra-Miklós szálra is kíváncsi vagyok. Vajon Attila majd mit mond otthon Nórának? 😃
0
0
0
0
neuroflex avatar
rafferd írta:
kakasu írta:
de az csajszi nyomozó szexi😳

Az...szexi?...o.O

igen nagyon cuki csajszi😀
0
0