Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha alsó táps házad van akkor cooler master gx 450
oké köszi neked is 😀
hiába 10 % al gyorsabb az ha megy 30 fps-el egy játék 3 FPS ....
és ezt + 7 ezer forintért mind megkapod! 😃😃😃
köszi szépen almos 😃 ez pont olyan táp amit kerestem 😀 fekete és 2 6pines csati is van rajta 😜 egy győri boltban ugyan annyi mint a Raptoxx de akkor inkább ezt veszem 😃 (remélem a kábelek is elég hosszúak, mert alsó tápos házam van)
OFF:
Ez jó szemléltetés 😃
ON:
A GTX 550 Ti-ről sokan sok tesztben (köztü a prohardver) azt mondja, hogy rossz az ár/teljesítmény mutatója, pedig én sehol nem látok harmincezerért jobb karit. Egyedül ebben a kategóriában a hd 6790 van vele és az 3 ezerrel drágább holott csak 0,6 %-kal jobb, akkor ez most hogy van?
Ez úgy van,hogy a Hd 5770-el van egy szinten,ami 24k😜
De van ahol elveri az 5770.😆
[LINK]
A Prohardver szerint a gtx 550 ti 10%-kal jobb mint az 5770. Akkor most mi az igazság? 😃
nekem chieftecem van 😃😃
Az egy ócska 😆 Codegen és Trust jobb tüzelésre 😆
Régi gépemben 7 éve,hibátlanul dolgozik egy.😉
Szóvak annyira nem "ócska"
Én viccnek szántam...Azért is írtam hogy tüzelésre jobbak emezek...😉
Ja,akkor nem szóltam,csak azért védem nehogy ebből valaki azt vonja le,hogy egy ipari hulladékkupac 😆
Az egyik legjobb tápok 😀 Ahol vettem a gépem,ott is azt ajánlották 😀 Bocs ha félreérthető voltam 😀
nekem chieftecem van 😃😃
Régi gépemben 7 éve,hibátlanul dolgozik egy.😉
Szóvak annyira nem "ócska"
Én viccnek szántam...Azért is írtam hogy tüzelésre jobbak emezek...😉
nekem chieftecem van 😃😃
a HD6850nek elég egy 430Wos tápegység? mert hivatalos oldalon 500Wost írnak 😜
amit hivatalosan írnak azt mindig a noname tápoknak szánják. pl egy 600Wos lead 400Wot
ezek szerint előbb tápot kellene vennem 😆 Raptoxx RT-600P-hez mit szóltok? 😃
Nem rossz táp,de inkább egy FPS Hexat vennék 500Wattosat 13ezer környékén 😀
hát nekem egy HKC USP3430 as tápom van 😜...nem én vettem apu gépéből tettem át ebbe mikor ő eladta (nekem 350es volt ezelőtt)
Arra a HKC-ra ne kösd rá...rossz vége lesz 😆
a HD6850nek elég egy 430Wos tápegység? mert hivatalos oldalon 500Wost írnak 😜
Egy minőségi táp elég kell hogy legyen enki.
amúgy ezeket a tápegységeket nem értem. transzormátor dolga hogy 220Vrol csináljon 12-t és 6-ot, akkor 2 darab trafóra lenne kükség és egy kis hűtésre és korlátlan lenne a Watt. De mi a francot keres benne 100ezer ellenállás meg istennyila hülyeségek, ha egyszer csak sima 12voltra van szükség, amit egy konektorbol stabilabban megcsinálok mint ezek tápok.
nem is voltam pro fizikábol sosem 😃
amúgy ezeket a tápegységeket nem értem. transzormátor dolga hogy 220Vrol csináljon 12-t és 6-ot, akkor 2 darab trafóra lenne kükség és egy kis hűtésre és korlátlan lenne a Watt. De mi a francot keres benne 100ezer ellenállás meg istennyila hülyeségek, ha egyszer csak sima 12voltra van szükség, amit egy konektorbol stabilabban megcsinálok mint ezek tápok.
Ez jó szemléltetés 😃
ON:
A GTX 550 Ti-ről sokan sok tesztben (köztü a prohardver) azt mondja, hogy rossz az ár/teljesítmény mutatója, pedig én sehol nem látok harmincezerért jobb karit. Egyedül ebben a kategóriában a hd 6790 van vele és az 3 ezerrel drágább holott csak 0,6 %-kal jobb, akkor ez most hogy van?
és a sokat emlegetett vidi:
cseszi a szar HKC a gépet. tudod milyen feszeket enged rá az alkatrészekre?
szerintem most kapcsold ki a gépet és ne is használd amíg nem veszel bele egy új tápot. te érdekedben.
igaz, a codgen jobban adja le. egy 5550-as tipusú HKC-t teszteltek, az 5 voltos ágon 12 volt bekapcsoláskor szép is 😃
szerintem most kapcsold ki a gépet és ne is használd amíg nem veszel bele egy új tápot. te érdekedben.
Újra inditom a gépet se kép se csippanás , utána lekapcsoltam az egészet , kb 5 perc és ment a gép de nem melegedett túl mert megint ilyen 45-50 fok között volt.
Ezt a 2-őt taáltam 2 csippanásra: Award BIOS: "Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!"
AMI BIOS: "Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!"
szerintem tulmelegedhetett a vga
pont amikor játszotam irta h 55 °c megy a vga akk csak nem melegedett túl 😃
De szerintem a régi áram kábel volt a bűnös mert lecseréltem egy másik áram kábelre és utána jó volt csak most 1 csipanás helyet 2 csipanás van amikor bekapcsolom a gépet 😃
Ha sípol akor valami baj van 😃 nézz utána a bios sípolásoknak 😀
szerintem tulmelegedhetett a vga
pont amikor játszotam irta h 55 °c megy a vga akk csak nem melegedett túl 😃
De szerintem a régi áram kábel volt a bűnös mert lecseréltem egy másik áram kábelre és utána jó volt csak most 1 csipanás helyet 2 csipanás van amikor bekapcsolom a gépet 😃
Ettől még igaz, amit írtam. 😉
Just Cause 2-zök hirtelen lefagy minden , resetelem erre nincs semmi csipanás meg kép se , szét szedtem a gépet elkezdtem a ramokat cserélgetni akkor se lett jó , utána kiszedtem a vga-t mert van az alaplapba egy intengrált 8200 avval ment minden , utána vissza tettem a rendes vga-t és most meg megy minden evvel a vga-val ami az elöbb fagyott adta meg magát
400W-os tápom van, elvileg elégnek kéne lennie mert a kari nem fogyaszt sokat, és az van irva, hogy 400w -s kell neki 😀
Szerintem a pci-e tápcsatira gondolt, de z nem kell egy 5670-esnek. Viszont a EUROCASE ne megy életbiztosítás.
hela! na ne sértegesd az enyémet 😃 nekem 400Wos-al megy a 9800GT-m és megy minden 100% terhelésen.
Egyenlőre 😂😂
amióta megvan csak 1szer ment 2 percre 100%on a gép 😃
400W-os tápom van, elvileg elégnek kéne lennie mert a kari nem fogyaszt sokat, és az van irva, hogy 400w -s kell neki 😀
Szerintem a pci-e tápcsatira gondolt, de z nem kell egy 5670-esnek. Viszont a EUROCASE ne megy életbiztosítás.
hela! na ne sértegesd az enyémet 😃 nekem 400Wos-al megy a 9800GT-m és megy minden 100% terhelésen.
Egyenlőre 😂😂
AMD Athlon 64 x2 4200+
2 GB DDRII
Nvidia 7500LE...
Trust 370W táp 😃
Ennek elégnek kellene lenni,de majd szereznem kell egy 6 Pines csatit,és menne bele a 8800 GTS(G92)..
Nah de akk a tápom lehet a bűnös?