Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
madchief avatar
HDD gondokkal jelentkeznék.
Elkezdett nagyon zúgni a vinyó, mappa megnyitásonként néha 20mpet zúg mint a hülye.
alapjáraton meg kat-kat-kat-kat.
Brink c. játékba még egy átkozott ruhát sem képes betölteni.
Hard Disk Sentinel szerint 100% de én kételkedem benne.
(most is csak króm van megnyitva de annyira zúg mintha 5 videót renderelnék miközbe BF3-aznák)
0
0
0
0
Cooley avatar
Thomech írta:
Az Ata/Ide/Pata mindegyik megnevezés egy csatlakozó tipust jelöl igaz? Régi féle HDD-t akarok venni és ez most cseppet megkavart! 😆

Igen.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Thomech írta:
Az Ata/Ide/Pata mindegyik megnevezés egy csatlakozó tipust jelöl igaz? Régi féle HDD-t akarok venni és ez most cseppet megkavart! 😆
https://kepfeltoltes.hu/120827/untitled_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Thomech avatar
0
0
0
0
no avatar
Borbi írta:
Spector12 írta:
Sziasztok segitsetek adjatok pls olyan alaplapot(küldjetek) ami támogatja ezt a procit : http://www.argep.hu/product_1749376.html
(lehetőleg 20 e ft vagy alatta legyen ( ha találsz olyat ami nem integrált vidikaris mégjobb köszi ))

Szia!
itt van lap:
http://www.***/alaplap-c3128/asus/m5a78l-usb3-p48459940/termek-leiras.html
árukereső megy a csillagok helyére 😆

Köszi szépen!!!
0
0
0
0
Borbi avatar
Spector12 írta:
Sziasztok segitsetek adjatok pls olyan alaplapot(küldjetek) ami támogatja ezt a procit : http://www.argep.hu/product_1749376.html
(lehetőleg 20 e ft vagy alatta legyen ( ha találsz olyat ami nem integrált vidikaris mégjobb köszi ))

Szia!
itt van lap:
http://www.***/alaplap-c3128/asus/m5a78l-usb3-p48459940/termek-leiras.html
árukereső megy a csillagok helyére 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
a 9600GT SLI melyik 1 GPU-s kártyának felel meg? mind a GTX 2 4 5 százas szériából
0
0
0
0
GAMER2 avatar
LobiDrg írta:
Mikor legutoljára néztem a bf3-at akkor 75 fok körül mozgott 😀 Mindegy végül is nem olyan sok ez 😀

Nem hát😉
0
0
0
0
no avatar
Mikor legutoljára néztem a bf3-at akkor 75 fok körül mozgott 😀 Mindegy végül is nem olyan sok ez 😀
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Nem sok ez. Enyém is eléri 85-86 fokot FurMark alatt.
HD6870 melegedősebb kártya, normális az 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
BF3 közben is így melegedik?
0
0
0
0
no avatar
GAMER2 írta:
Nem,de egy teszt erejéig belefér.ÉS ha látja hogy megy mint az állat gyorsan kikapcsolja a progit és kész.😉Am tuning nincs rajta?

Nincsen.Alapórajelen van.915/4200
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Nem,de egy teszt erejéig belefér.ÉS ha látja hogy megy mint az állat gyorsan kikapcsolja a progit és kész.😉Am tuning nincs rajta?
0
0
0
0
Devis avatar
GAMER2: te a gépedet addig húzod amíg el nem éri azt a hőfokot hogy kikapcsoljon? nem véletlen kapcsol ki. amd-nél 90 már sok.
0
0
0
0
no avatar
26 fok volt akkor is meg most is mert megy a klíma mint az állat 😃 Szóval ez a tényező kizárva.De lehet hogy csak én kerítek túl nagy feneket az egésznek.Mindössze csak aggódok 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Áhh,az nagyon ritka.Szinte minden tuningos ezt használja,és nem véletlen!Ez egy nagyon jó program,pont ilyenekre való!😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Ez mondjuk annak is köszönhető hogy 2 napja 40 fok volt, míg ma már csak 20-25.
Tehát a kártya már nem eleve meleg levegőt kapott.
0
0
0
0
no avatar
Hát nem tudom hallod.Nélek hogy hazavágja mert nem egy olyat hallottam meg olvastam már, hogy furmark alatt szállt el a kártya és nem a melegedéstől :/
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Devis írta:
90 az már sok

De baja,nem lehet!😃ha pedig a felé megy akkor gyors kikapcsolja,és pillanatok alatt visszahül😎
0
0
0
0
akos328 avatar
Igen ezekneka szintetikus teszteknek pont az a lényeg h abnormális körülményeket teremt a komponenseknek. De sztem csak auért lehet mert a driver miatt jobban kapcsol a venti.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
LobiDrg írta:
niteforce írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.2 nappal ezelőtt írtam, hogy a videókártyám (Gigabyte 6870OC Windforce) Sleeping Dogs alatt 82 fokra melegedett fel.Most felraktam a legújabb drivert és lefuttattam kétszer egymás után az Unigine Heaven-t DX11-ben és maximum 74 fokra melegedett fel.Létezik, hogy a Slepping Dogs jobban fogja a kártyát mint a Heaven ? Vagy ez csak az új driver érdeme ?

inkább FurMark-al kellene megnézni. De ezek még normális értékek.

Furmark-al nem akarom gyilkolni mert úgy hallottam, hogy soha nem kap akkora terhelést normál esetben a kártya mint a furmark-tól. 😀

Ne félj,ha nem megy 90-ig addig semmi baja se lehet.😉De ha nagyon megy felfele a hőmérséklet akkor meg kikapcsolod a FurMarkot és egyből visszahűti a vga-t.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
LobiDrg írta:
Sziasztok.2 nappal ezelőtt írtam, hogy a videókártyám (Gigabyte 6870OC Windforce) Sleeping Dogs alatt 82 fokra melegedett fel.Most felraktam a legújabb drivert és lefuttattam kétszer egymás után az Unigine Heaven-t DX11-ben és maximum 74 fokra melegedett fel.Létezik, hogy a Slepping Dogs jobban fogja a kártyát mint a Heaven ? Vagy ez csak az új driver érdeme ?

Furmark-al nem akarom gyilkolni mert úgy hallottam, hogy soha nem kap akkora terhelést normál esetben a kártya mint a furmark-tól. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
LobiDrg írta:

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok van egy Logitech X530 hangrendszerem, és elég érzékeny hálózati zajokra. Tehát ha felkapcsolok egy lámpát, akkor pattan egyet. Eléggé zavaró már. Mit lehet vele csinálni?
0
0
0
0
alex13 avatar
niteforce írta:
az SRS amúgy az csak a hangszóró típusa

Oké, de szerintem tudod te hogy mire gondoltam. (SRS Sound Control Panel driver-re)
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy az Iracing- nek mennyi a gépigénye?
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Sziasztok!

Bocs hogy itt kérdezem de tudtok ajánlani egy jó routert minél olcsóbb de jó legyen! 😃
ja és vettem egy Artic Cooler F8-at 8cm-t ennek lehet állítani a fordulatszámát ha lehet akkor hol?
Előre is köszönöm! 😀
Üdv:mamusz11
0
0
0
0
niteforce avatar
az SRS amúgy az csak a hangszóró típusa
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali. Az Asus k50ab laptopon régen a szervízbe raktak még SRS-t és azóta újra lett rakva, kerestem a neten de nem találtam, csak ezt:https://kepfeltoltes.hu/120827/srs_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt az a gond, hogy hiába raktam fel a hang drivert, mert nálam nem rakta fel vele az SRS-t sőt a telepítő varázslónál sem volt, és ott sem találtam ahol az 1. kép mutatja:// pedig a drivert az asus oldaláról szedtem le:
https://kepfeltoltes.hu/120827/srs_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Aki tud valamit pls help!
0
0
0
0
niteforce avatar
mindenre ami szigetelő anyag 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
fagyivisszanyal írta:
Nem tudja valaki hogy mire lehet rátenni az alaplapot, mármint ha nincs gépház és elszeretném indítani.

Én egy kifestő dobozra tettem, mert az alaplap doboza már eléggé megrogyott. 😆

https://www.kephost.com/images4/2012/8/6/921l2nl7eafedkwwtvne.jpghttps://www.kephost.com/images4/2012/8/18/apiwpymuqs0ki0s7rou8.jpghttps://www.kephost.com/images4/2012/8/11/ljbng1os73y7vnzybzm1.jpg
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Fogalmam sincs mi a márka neve annyi van ráíva hogy model: lpk12 450w
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
A tápon az a 450 Watt nem mindig tükrözi a valóságot😃 A Mercury, Deer meg hasonló tpáokról itt azt mondták h rosszabb minőségűek és ami rájuk van írva azt nem is képesek szinte leadni vagy csak nagyon rövid ideig. FSP,Chieftec tápok gond nélkül leadják ami rájuk van írva s tartósak is. Sajnos több táp gyártót nem tudok, de fontos lenne a márka mert itt is azt fogják kérdezni a hozzáértő felhasználók.
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Helló, a Terv gépemnek elég lesz a 450W-os táp? :S
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az alaplap dobozára vagy egy nagy füzetre. Az a lényeg hogy az alaplap fémhez ne érjen hozzá sehol. A gépházba is azért vannak távtartók.
0
0
0
0
Cooley avatar
fagyivisszanyal írta:
Nem tudja valaki hogy mire lehet rátenni az alaplapot, mármint ha nincs gépház és elszeretném indítani.

Én a dobozára tettem anno.
0
0
0
0
fagyivisszanyal avatar
0
0
0
0
no avatar
Flash írta:
Nálam a GTX480 106 fokot is ment játék alatt, és még működik. 😆
(Szar driver miatt nem pörgött föl a venti...)

480 azon a hőfokon virgonc...😂
Nevezhetnénk teaforralónak.😊 😃
0
0
0
0
Flash avatar
Nálam a GTX480 106 fokot is ment játék alatt, és még működik. 😆
(Szar driver miatt nem pörgött föl a venti...)
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:
Ez egy msi volt...

Esetleg Hawk ? 😜
Azok elvileg bírják, bár nem volt Msi kártyám.
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:
Már többször eljátszottam, hogy adok neki 1,087-et, s eddig mindig túlélte. Mondjuk nem értem, hogy az a kemény 0,1V-os fesz emelés miért ütötte ki. Azt gondoltam, hogy azért van annyi védelem benne. Főleg, hogy annyira rá van írva a dobozra, hogy OC edition... De ez is azt bizonyítja, hogy a fele sem igaz abból amit rányomnak a dobozra. Ráadásul vagyok annyira szerencsés, hogy nincs rajta a széria szám, így nem lehet gariztatni...

Nem volt szerencséd, én is szétfeszeltem 7970-et, csak kékhalált kaptam, pedig bőven kapott, órajel sem "megengedett" határon belül mozgott...😜
Erre szoktam mondani, Sapphire elpusztíthatatlan.😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Először az lett fura, hogy fesz emelés nélkül felraktam 875-re a gpu-t, s 38-ról leesett 20-ra az fps a furmark alatt. Aztán újraindítottam a gépet. (néha előjött, hogy valamiért nagy fps csökkenés volt tapasztalható, s egy restart segített ilyenkor. nos a restart után úgy voltam vele, hogy az instabilités miatt volt. De ha már lúd, akkor legyen kövér. +0,1V 900 Mhz gpu, 3 perc furmark 32X-es MSAA minden kutyafüle 3 percen keresztül, majd gép leáll...
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem az már csak egy kicsi csepp volt neki a pohárban.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Már többször eljátszottam, hogy adok neki 1,087-et, s eddig mindig túlélte. Mondjuk nem értem, hogy az a kemény 0,1V-os fesz emelés miért ütötte ki. Azt gondoltam, hogy azért van annyi védelem benne. Főleg, hogy annyira rá van írva a dobozra, hogy OC edition... De ez is azt bizonyítja, hogy a fele sem igaz abból amit rányomnak a dobozra. Ráadásul vagyok annyira szerencsés, hogy nincs rajta a széria szám, így nem lehet gariztatni...
0
0
0
0
niteforce avatar
Spoiler!
nvidia...

sajnálom 😞
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:
Nálam 83 fokig ment a GTX 460 furmark alatt, majd meghalt...

Az sem rossz, megérte futtatni.😊 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció