HDD gondokkal jelentkeznék.
Elkezdett nagyon zúgni a vinyó, mappa megnyitásonként néha 20mpet zúg mint a hülye.
alapjáraton meg kat-kat-kat-kat.
Brink c. játékba még egy átkozott ruhát sem képes betölteni.
Hard Disk Sentinel szerint 100% de én kételkedem benne.
(most is csak króm van megnyitva de annyira zúg mintha 5 videót renderelnék miközbe BF3-aznák)
Spector12 írta:
Sziasztok segitsetek adjatok pls olyan alaplapot(küldjetek) ami támogatja ezt a procit : http://www.argep.hu/product_1749376.html
(lehetőleg 20 e ft vagy alatta legyen ( ha találsz olyat ami nem integrált vidikaris mégjobb köszi ))
Szia!
itt van lap:
http://www.***/alaplap-c3128/asus/m5a78l-usb3-p48459940/termek-leiras.html
árukereső megy a csillagok helyére 😆
Spector12 írta:
Sziasztok segitsetek adjatok pls olyan alaplapot(küldjetek) ami támogatja ezt a procit : http://www.argep.hu/product_1749376.html
(lehetőleg 20 e ft vagy alatta legyen ( ha találsz olyat ami nem integrált vidikaris mégjobb köszi ))
Szia!
itt van lap:
26 fok volt akkor is meg most is mert megy a klíma mint az állat 😃 Szóval ez a tényező kizárva.De lehet hogy csak én kerítek túl nagy feneket az egésznek.Mindössze csak aggódok 😀
Hát nem tudom hallod.Nélek hogy hazavágja mert nem egy olyat hallottam meg olvastam már, hogy furmark alatt szállt el a kártya és nem a melegedéstől :/
Igen ezekneka szintetikus teszteknek pont az a lényeg h abnormális körülményeket teremt a komponenseknek. De sztem csak auért lehet mert a driver miatt jobban kapcsol a venti.
LobiDrg írta:
Sziasztok.2 nappal ezelőtt írtam, hogy a videókártyám (Gigabyte 6870OC Windforce) Sleeping Dogs alatt 82 fokra melegedett fel.Most felraktam a legújabb drivert és lefuttattam kétszer egymás után az Unigine Heaven-t DX11-ben és maximum 74 fokra melegedett fel.Létezik, hogy a Slepping Dogs jobban fogja a kártyát mint a Heaven ? Vagy ez csak az új driver érdeme ?
inkább FurMark-al kellene megnézni. De ezek még normális értékek.
Furmark-al nem akarom gyilkolni mert úgy hallottam, hogy soha nem kap akkora terhelést normál esetben a kártya mint a furmark-tól. 😀
Ne félj,ha nem megy 90-ig addig semmi baja se lehet.😉De ha nagyon megy felfele a hőmérséklet akkor meg kikapcsolod a FurMarkot és egyből visszahűti a vga-t.
LobiDrg írta:
Sziasztok.2 nappal ezelőtt írtam, hogy a videókártyám (Gigabyte 6870OC Windforce) Sleeping Dogs alatt 82 fokra melegedett fel.Most felraktam a legújabb drivert és lefuttattam kétszer egymás után az Unigine Heaven-t DX11-ben és maximum 74 fokra melegedett fel.Létezik, hogy a Slepping Dogs jobban fogja a kártyát mint a Heaven ? Vagy ez csak az új driver érdeme ?
Furmark-al nem akarom gyilkolni mert úgy hallottam, hogy soha nem kap akkora terhelést normál esetben a kártya mint a furmark-tól. 😀
LobiDrg írta:
Sziasztok van egy Logitech X530 hangrendszerem, és elég érzékeny hálózati zajokra. Tehát ha felkapcsolok egy lámpát, akkor pattan egyet. Eléggé zavaró már. Mit lehet vele csinálni?
Bocs hogy itt kérdezem de tudtok ajánlani egy jó routert minél olcsóbb de jó legyen! 😃
ja és vettem egy Artic Cooler F8-at 8cm-t ennek lehet állítani a fordulatszámát ha lehet akkor hol?
Előre is köszönöm! 😀
Üdv:mamusz11
Hali. Az Asus k50ab laptopon régen a szervízbe raktak még SRS-t és azóta újra lett rakva, kerestem a neten de nem találtam, csak ezt:
Itt az a gond, hogy hiába raktam fel a hang drivert, mert nálam nem rakta fel vele az SRS-t sőt a telepítő varázslónál sem volt, és ott sem találtam ahol az 1. kép mutatja:// pedig a drivert az asus oldaláról szedtem le:
A tápon az a 450 Watt nem mindig tükrözi a valóságot😃 A Mercury, Deer meg hasonló tpáokról itt azt mondták h rosszabb minőségűek és ami rájuk van írva azt nem is képesek szinte leadni vagy csak nagyon rövid ideig. FSP,Chieftec tápok gond nélkül leadják ami rájuk van írva s tartósak is. Sajnos több táp gyártót nem tudok, de fontos lenne a márka mert itt is azt fogják kérdezni a hozzáértő felhasználók.
Superlompos írta:
Már többször eljátszottam, hogy adok neki 1,087-et, s eddig mindig túlélte. Mondjuk nem értem, hogy az a kemény 0,1V-os fesz emelés miért ütötte ki. Azt gondoltam, hogy azért van annyi védelem benne. Főleg, hogy annyira rá van írva a dobozra, hogy OC edition... De ez is azt bizonyítja, hogy a fele sem igaz abból amit rányomnak a dobozra. Ráadásul vagyok annyira szerencsés, hogy nincs rajta a széria szám, így nem lehet gariztatni...
Nem volt szerencséd, én is szétfeszeltem 7970-et, csak kékhalált kaptam, pedig bőven kapott, órajel sem "megengedett" határon belül mozgott...😜
Erre szoktam mondani, Sapphire elpusztíthatatlan.😃
Először az lett fura, hogy fesz emelés nélkül felraktam 875-re a gpu-t, s 38-ról leesett 20-ra az fps a furmark alatt. Aztán újraindítottam a gépet. (néha előjött, hogy valamiért nagy fps csökkenés volt tapasztalható, s egy restart segített ilyenkor. nos a restart után úgy voltam vele, hogy az instabilités miatt volt. De ha már lúd, akkor legyen kövér. +0,1V 900 Mhz gpu, 3 perc furmark 32X-es MSAA minden kutyafüle 3 percen keresztül, majd gép leáll...
Már többször eljátszottam, hogy adok neki 1,087-et, s eddig mindig túlélte. Mondjuk nem értem, hogy az a kemény 0,1V-os fesz emelés miért ütötte ki. Azt gondoltam, hogy azért van annyi védelem benne. Főleg, hogy annyira rá van írva a dobozra, hogy OC edition... De ez is azt bizonyítja, hogy a fele sem igaz abból amit rányomnak a dobozra. Ráadásul vagyok annyira szerencsés, hogy nincs rajta a széria szám, így nem lehet gariztatni...
Elkezdett nagyon zúgni a vinyó, mappa megnyitásonként néha 20mpet zúg mint a hülye.
alapjáraton meg kat-kat-kat-kat.
Brink c. játékba még egy átkozott ruhát sem képes betölteni.
Hard Disk Sentinel szerint 100% de én kételkedem benne.
(most is csak króm van megnyitva de annyira zúg mintha 5 videót renderelnék miközbe BF3-aznák)
Az Ata/Ide/Pata mindegyik megnevezés egy csatlakozó tipust jelöl igaz? Régi féle HDD-t akarok venni és ez most cseppet megkavart! 😆
Igen.
Az Ata/Ide/Pata mindegyik megnevezés egy csatlakozó tipust jelöl igaz? Régi féle HDD-t akarok venni és ez most cseppet megkavart! 😆
Szia!
itt van lap:
Köszi szépen!!!
Szia!
itt van lap:
Mikor legutoljára néztem a bf3-at akkor 75 fok körül mozgott 😀 Mindegy végül is nem olyan sok ez 😀
Nem hát😉
HD6870 melegedősebb kártya, normális az 😀
Nem,de egy teszt erejéig belefér.ÉS ha látja hogy megy mint az állat gyorsan kikapcsolja a progit és kész.😉Am tuning nincs rajta?
Nincsen.Alapórajelen van.915/4200
Tehát a kártya már nem eleve meleg levegőt kapott.
90 az már sok
De baja,nem lehet!😃ha pedig a felé megy akkor gyors kikapcsolja,és pillanatok alatt visszahül😎
Ne félj,ha nem megy 90-ig addig semmi baja se lehet.😉De ha nagyon megy felfele a hőmérséklet akkor meg kikapcsolod a FurMarkot és egyből visszahűti a vga-t.
az SRS amúgy az csak a hangszóró típusa
Oké, de szerintem tudod te hogy mire gondoltam. (SRS Sound Control Panel driver-re)
Nem tudjátok hogy az Iracing- nek mennyi a gépigénye?
Bocs hogy itt kérdezem de tudtok ajánlani egy jó routert minél olcsóbb de jó legyen! 😃
ja és vettem egy Artic Cooler F8-at 8cm-t ennek lehet állítani a fordulatszámát ha lehet akkor hol?
Előre is köszönöm! 😀
Üdv:mamusz11
Itt az a gond, hogy hiába raktam fel a hang drivert, mert nálam nem rakta fel vele az SRS-t sőt a telepítő varázslónál sem volt, és ott sem találtam ahol az 1. kép mutatja:// pedig a drivert az asus oldaláról szedtem le:
Aki tud valamit pls help!
Nem tudja valaki hogy mire lehet rátenni az alaplapot, mármint ha nincs gépház és elszeretném indítani.
Én egy kifestő dobozra tettem, mert az alaplap doboza már eléggé megrogyott. 😆
Nem tudja valaki hogy mire lehet rátenni az alaplapot, mármint ha nincs gépház és elszeretném indítani.
Én a dobozára tettem anno.
Nálam a GTX480 106 fokot is ment játék alatt, és még működik. 😆
(Szar driver miatt nem pörgött föl a venti...)
480 azon a hőfokon virgonc...😂
Nevezhetnénk teaforralónak.😊 😃
(Szar driver miatt nem pörgött föl a venti...)
Ez egy msi volt...
Esetleg Hawk ? 😜
Azok elvileg bírják, bár nem volt Msi kártyám.
Nem volt szerencséd, én is szétfeszeltem 7970-et, csak kékhalált kaptam, pedig bőven kapott, órajel sem "megengedett" határon belül mozgott...😜
Erre szoktam mondani, Sapphire elpusztíthatatlan.😃
sajnálom 😞
Nálam 83 fokig ment a GTX 460 furmark alatt, majd meghalt...
Az sem rossz, megérte futtatni.😊 😆