Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Akkor ezt töltsd ki és szedd le a drivert majd telepítsd fel.[LINK]
letöltöltöm.. aztán meglátom...
nem skerült... 😞
Egyébként ennek a monitornak nem is 1400X900-as a felbontása hanem 1440X900. Driverben állítod át a felbontást, vagy jobb klikk és képernyőfelbontás?
igaz.. 😃 1440*900 de olyan sincs..
hello!
lenne egy problémám: a monitorom acer x193w 19"-os , natív felbontása 1400*900-as a probléma az , hogy nincs 1400*900 a windows-nál, ez ugy történt hogy először volt, ujraindítottam a gépet és átugrott 1280*1024-as felbontásba... win7-em van és ott nincs olyan beállítási opció hogy 1400*900
pls help!!
("monitor probléma" című témába is beirtam csak ott nincsenek sokan és hát gondolom van vmi összefüggés a monitor és a vga között.. 😃😉
de nem lehet.. 😞 ott van hogy 800*600.... 1280*900... 1600*900 stb stb egymás alatt, de nincs 1400*900
hello!
lenne egy problémám: a monitorom acer x193w 19"-os , natív felbontása 1400*900-as a probléma az , hogy nincs 1400*900 a windows-nál, ez ugy történt hogy először volt, ujraindítottam a gépet és átugrott 1280*1024-as felbontásba... win7-em van és ott nincs olyan beállítási opció hogy 1400*900
pls help!!
("monitor probléma" című témába is beirtam csak ott nincsenek sokan és hát gondolom van vmi összefüggés a monitor és a vga között.. 😃😉
pls help!!
Hogyan tudom megnézni, hogy a kártyám hányas pixel shader támogatással rendelkezik?
DX11 az 5ös DX10.1 és 10 az 4 9 az 3 vagy 2 így megy lefele
Hogyan tudom megnézni, hogy a kártyám hányas pixel shader támogatással rendelkezik?
55-ért új van.
45 ért lehet hogy megvenném
58k a legolcsóbb 2gb-s 6950 az is valami ismeretlen boltban: [LINK] 50-55k-t símán megér
45 ért lehet hogy megvenném
1024x768 on az 5670 mennyire lenne jó választás ? Mert most úgy tünik hogy olcsón tudok szerezni egyet. ddig 4670em volt, nekem teljesen megfelelt, ez mennyivel lenne jobb ?
Ennyivel
20% nem tudok mit mondani....
Szóval akkor 1024ben teljesen elég igaz ?
Hát, ez azt mutatja, hogy HD4670-ről, nem érdemes váltanod. 20% miatt nem érdemes váltani. HD6670 18 000Ft, az már megérté, mert az +20%, összesen 40.
Add be a karid, vagy add el, és minimum!!!HD6670!!
1024x768 on az 5670 mennyire lenne jó választás ? Mert most úgy tünik hogy olcsón tudok szerezni egyet. ddig 4670em volt, nekem teljesen megfelelt, ez mennyivel lenne jobb ?
Ennyivel
20% nem tudok mit mondani....
Szóval akkor 1024ben teljesen elég igaz ?
Ennyivel
Most ez esetben hd 4870 -re gondoltam.
sztem ezek a legjobbak
Szerintetek mi baja lehet a gépemnek? D820, 2 giga 800mhz ram és 9800GT. cod2-be alig van meg a 200fps, és a régi kártyámmal is ennyi volt. Lehet h limitem van a proci miatt cod2be? mert egyik klántagnak pedig 333fps simán megvan 9600GTvel és I7 920-al.
😃 i7 920 as még alap órajelen is többszörösen gyorsabb mint a D820 as 😃
Az a gond 😃 kb mintha egy Kastélyt egy Bódéval hasonlítanál össze 😃
A haverodnak meg 9600GT vel van limit 😃 mert lenne vagy 800-900fps e 😀
olyan procival!
Sziasztok. Tudnátok ajánlani az én gépemhez egy jó videó kártyát ?
Nah ez most bonyolult.Zudnál belinkelni képet h mit is kéne vennem ahhoz h 100% müködjön?
Ha még így is bonyolult akkor inkább hagyd az egészet.
Üdv.Az érdekelne h az én kártyámmal tudnék e iet csinálni?
http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=400
Ha menne akk lehet h beujitanák egy eyefinitire.Az én kártyámonn is ugyan ezek a csatik vannak ugyan ebben az elhejezkedésben.King lenne ha menne.3 17" monitor elég lenne 3840X1024 ben.
Ezek a monitorok Dvi kábellel vannak nem?Mert nem mai széria.Namos akk veszek még két ien monitort,egyiket bekötöm a másik (ameiket most használom)alá,a harmadikra meg veszek DVI-HDMI kábelt,vagy mindkettöre és fennál a rendszer.Ez max 100Eu bol kivitelezhetö lenne,és már szerintem türhetö is lenne.
Ha menne akk lehet h beujitanák egy eyefinitire.Az én kártyámonn is ugyan ezek a csatik vannak ugyan ebben az elhejezkedésben.King lenne ha menne.3 17" monitor elég lenne 3840X1024 ben.
Ezek a monitorok Dvi kábellel vannak nem?Mert nem mai széria.Namos akk veszek még két ien monitort,egyiket bekötöm a másik (ameiket most használom)alá,a harmadikra meg veszek DVI-HDMI kábelt,vagy mindkettöre és fennál a rendszer.Ez max 100Eu bol kivitelezhetö lenne,és már szerintem türhetö is lenne.
nem a proci hajtja ki a VGA-t, hanem fordítva 😀
de nem sok játéknál lesz procilimited, bőven jó lesz
Szóval, akkor a VGa hajtja ki a procit? 😆
Ez eléggé álomszerű. 😀
mármint hogy terheli a VGA a procit úgy értettem 😃
ha teljesen leterheli a procit a VGA de még a VGA nincs teljesen leterhelve akkor van procilimit 😀 rosszul tudom?😃
Szóval, akkor a VGa hajtja ki a procit? 😆
Ez eléggé álomszerű. 😀
Bocsi akk a hülye kérdést 😃 köszi a válasz.