Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Látok M,P,T,S,K,E végződéseket. Szóval ezekből az E,P,T,M mit jelent?😃 itt látom [LINK]
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
Köszönöm😃 S a többi betű? Láttam én már M-et is meg ilyeneket😃 Összeset nem tudnád elmondani?😃 Hát IGP gondolom Integrated Graphics Card😃 De gondolom akinek K-s procira telik annak csak akad egy videokártya is😃

Proci végi S-re gondolsz?
Az ha jól tudom valami energiatakarékos sz@r.😜
Gondolom én is, de kis felbontáson bőven jó az Igp.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Köszönöm😃 S a többi betű? Láttam én már M-et is meg ilyeneket😃 Összeset nem tudnád elmondani?😃 Hát IGP gondolom Integrated Graphics Card😃 De gondolom akinek K-s procira telik annak csak akad egy videokártya is😃
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
Hát nem vagyok szakértő😃 Am miben különbőzik a K? Meg a számok mögötti betűk mit jelentenek?😃 Én ezt csak foglalatra néztem😃 Te mit ajánlanál?😃

K= szorzótármentes, addig emeled az órajelet ameddig tudod, vagy amíg el nem fogy a folyékony nitrogén.😆

H61, H67, B75, H77, ezek jók a "sima" procik mellé.
P67, Z68, Z77 meg a többihez.
P67 nem támogatja az IGP-t.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hát nem vagyok szakértő😃 Am miben különbőzik a K? Meg a számok mögötti betűk mit jelentenek?😃 Én ezt csak foglalatra néztem😃 Te mit ajánlanál?😃
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
Ez jó lap lenne am a csávónak?😃 [LINK]

K-s proci mellé nem a legjobb.😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ez jó lap lenne am a csávónak?😃 [LINK]
0
0
0
0
no avatar
sachme írta:
lol😀 akk nem érné meg 😀 akk inkább maradok a phenom x6nál 😀

Felesleges, X4 965 már 25k, legjobb vétel.😀
0
0
0
0
sachme avatar
lol😀 akk nem érné meg 😀 akk inkább maradok a phenom x6nál 😀
0
0
0
0
no avatar
sachme írta:
miért fail???

fx 8150, i5 2500k mögött lohol, árban majdnem ugyanaz, 2 Vga mellé alkalmatlan...vagyis jó 30% teljesítménycsökkenés Intellel szemben.😊

Persze lesz mellé Driver meg Win8...ez mind már van a proci meg ugyanolyan mint volt.😆
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
sachme írta:
miért fail???
A 4magos hozza egy athlon x3-as szintjét. A 6magos egy phenom ii x4-esét a 8magos meg nem sokkal gyengébb, mint a 6 magos phenom ii. Teljesítményükkel még nem is lenne gond. Csak az árukkal. Az fx4100-as kb 17-18 -at ér a 6100-as 24-25-öt a 8120-as meg 33-34.
0
0
0
0
no avatar
gyenesmartin írta:
sachme írta:
Lehet off de nem tudom: Mikor jelenik meg vagy már meg van-e jelenve az AMD bulldozer??? az az FX????sorry de nem tudom 😆
Már vagy fél éve.

Úgy van, igaz már egy éve.😆
sachme: Faildózer lett hiába vártál rá.😶
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
sachme írta:
de az az fx???
Nevükben is benne van
fx 4100
fx 4130
fx 4170
fx 6100
fx 6200
fx 8120
fx 8150.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
sachme írta:
Lehet off de nem tudom: Mikor jelenik meg vagy már meg van-e jelenve az AMD bulldozer??? az az FX????sorry de nem tudom 😆
Már vagy fél éve.
0
0
0
0
sachme avatar
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
Gondolom az a probléma, hogy abba a lapba AM3+ proci kell s az intel core i5-2500k nem AM3+ foglalatú😃 Pls ne írjátok, hogy you don't say😃

Lehet van átalakító, de mi ehhez hülyék vagyunk.😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Gondolom az a probléma, hogy abba a lapba AM3+ proci kell s az intel core i5-2500k nem AM3+ foglalatú😃 Pls ne írjátok, hogy you don't say😃
0
0
0
0
no avatar
Simán összerakhatta csak nem működik, dísznek jó.😆
0
0
0
0
Megaisten avatar
lumosnina írta:
Megaisten írta:
Szerintetek ezt hogy lehet össze hozni.😆😆Én csak az alaplapra és a procira gondoltam.😆😆
Processzor:
Intel Core i5-2500k
Memória:
DDR3 Kingston 4 GB 1333MHz
Videókártya:
Sapphire Radeon HD6790 1Gb
Alaplap
Asus M5A97 socket AM3+

Szerintem baltával, fúróval, kalapáccsal... Hol láttad ezt a finomságot? 😃
Hát az egyik forum társnak az adatlapján. irtam neki hogy ez érdekes össze állitás igy nem fog müködni rakjonfel képet is rola. Erre kaptam egy privi üzit töle, ami nem türnyomda festéket.azt irta hogy ez müködik.és mitképzelek magamrol....stb ( vagy linkeljembe hogy mit irt )😆..( Takarodj már az adatlapomról szarzsák.Honnan veszed hogy kamu rakd össze aztán ráébredsz.Mit kell itt asszonyoskodnod felnőtt fejjel ***meg!Cinkelsz itt engem aztán fingod sincs semmiről ha ezért lépsz be ide akkor annyi eszed lehet amennyi látszik!De majd rakok fel képet ember aztán ámulhatsz! )Hát ezt irta. Érdekes ember.😆
0
0
0
0
lumosnina avatar
Megaisten írta:
Szerintetek ezt hogy lehet össze hozni.😆😆Én csak az alaplapra és a procira gondoltam.😆😆
Processzor:
Intel Core i5-2500k
Memória:
Videókártya:
Alaplap
Asus M5A97 socket AM3+

Szerintem baltával, fúróval, kalapáccsal... 😃
0
0
0
0
alex13 avatar
Sanchez írta:
Photoshop CS6

Jah, már rájöttem, és arra is, hogy hogyan de azért kössz.😀
0
0
0
0
Megaisten avatar
Processzor:
Intel Core i5-2500k
Memória:
Videókártya:
Alaplap
Asus M5A97 socket AM3+
0
0
0
0
alex13 avatar
Sanchez írta:
Innen már te is be tudod fejezni, mert a többi része már csak pepecselős a munkának:
https://www.kephost.com/images4/2012/9/5/s2s9usxa0t2x1673vkje.jpg

Mindegy, itt van készen:

https://www.kephost.com/images4/2012/9/5/qofxus1n99njnt92oit6.jpg

Hűű, de ügyes vagy, 1000 x kössz. Amugy mivel csináltad?

Miútán már rájöttem hogyan is kell ezt, kicsit javítottam azon amit csináltál 😀 bár nem kellett sokat mível nagyon preciz voltál 😃

https://kepfeltoltes.hu/120906/899967033asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
no avatar
értem, és kb. csak ez az a dolog amivel hulladékot tudok csinálni a gépből?
0
0
0
0
nyozo avatar
Tradash írta:
igen lcpower tápom van, mennyibe kerül most egy viszonylag normális táp kb.? és mit takar az hogy, ha közvetlenül rácsavarozom az alaplapt a gépházra? 😃

azt hogy kellenek a távtartók mert az alaplap nem érintkezhet fémmel!
0
0
0
0
no avatar
igen lcpower tápom van, mennyibe kerül most egy viszonylag normális táp kb.? és mit takar az hogy, ha közvetlenül rácsavarozom az alaplapt a gépházra? 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Elméletben igaz a legózós. De pc nél nem mindegy mit hogy kell berakni el kell olvasni a leírásokat meg van pár fontos szabály. Pl ha közvetlen rácsavarozza az alaplapot a gépházra akkor kuka az egész.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Tradash írta:
Sziaztok, új gépet akarok összerakni , vagyis csak alaplapot procit ramot és vga-t cserélni. Összeállítottam egy ilyen konfigot:
AMD FX 4100 Black Edition processzor 3 év év gar.
1 db 26,264 Ft
Asrock 970 EXTREME3 alaplap 2 év év gar.
1 db 20,231 Ft
Asus EAH6770 1GB DDR5 DC/2DI/1GD5 videokártya 3 év év gar.
1 db 30,429 Ft
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória 10 év év gar.
1 db 5,245 Ft
Háztól-házig garancia
1 db 490 Ft
Összesen: 82,659 Ft

A kérdés az lenne, hogy passzolnak e így az alkatrészek és ilyen árban van ennél jobb proci vagy videó kártya? Nem nagyon értek hozzá, de szedtem műr szét és raktam össze gépet porolás céljából, tehát kb. tudom mmi merre hány méter, de szerintetek összetudnám rakni otthon magamnak, hogy ne kelljen még azért is fizetni? 420-s tápom van nem tudom elég lenne e hozzá, de ha nem akkr tudnátok ajánlani valami viszonylag olcsó és jó minőségű tápot? Előre is köszönöm a válaszokat!
Alaplap: Asus M5A97 (r2.0)
Proci: Vagy Phenom II 965 vagy Fx 6100
Ram: Kingston 4gb ddr3
VGA: Sapphire Hd 7750.
Milyen márkájú tápod van? Bár gyanítom ha 420-as akkor valami lcpower.
Úgyhogy ilyenkor valamivel spórolni kellene. Az meg a cpu lenne amivel lehetne meg a lap. PL.: Athlon ii x4 631
Asus F1A75m (LE)
Meg így hozzá egy normális tápot. Például Chieftec ctg 500.

Ha tudsz LEGO-zni akkor gépet is össze kéne tudnod rakni.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mi a véleményetek a Noctua NTH1 hűtőzsírról? Érdemes ilyet venni?
0
0
0
0
no avatar
Sziaztok, új gépet akarok összerakni , vagyis csak alaplapot procit ramot és vga-t cserélni. Összeállítottam egy ilyen konfigot:
AMD FX 4100 Black Edition processzor 3 év év gar.
1 db 26,264 Ft
Asrock 970 EXTREME3 alaplap 2 év év gar.
1 db 20,231 Ft
Asus EAH6770 1GB DDR5 DC/2DI/1GD5 videokártya 3 év év gar.
1 db 30,429 Ft
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória 10 év év gar.
1 db 5,245 Ft
Háztól-házig garancia
1 db 490 Ft
Összesen: 82,659 Ft

A kérdés az lenne, hogy passzolnak e így az alkatrészek és ilyen árban van ennél jobb proci vagy videó kártya? Nem nagyon értek hozzá, de szedtem műr szét és raktam össze gépet porolás céljából, tehát kb. tudom mmi merre hány méter, de szerintetek összetudnám rakni otthon magamnak, hogy ne kelljen még azért is fizetni? 420-s tápom van nem tudom elég lenne e hozzá, de ha nem akkr tudnátok ajánlani valami viszonylag olcsó és jó minőségű tápot? Előre is köszönöm a válaszokat!
0
0
0
0
Klaas avatar
akos328 írta:
Nem hinném, sztem csak játék gond, ha tört.
Ha eredeti akkor nem tudok mit mondani, de nem hiszem h harver gond lenne, ha azon kívül nincs baj.

Igen , én is arra gondoltam , mert más minden probléma nélkül fut! Köszi!
0
0
0
0
Sanchez avatar
Innen már te is be tudod fejezni, mert a többi része már csak pepecselős a munkának:
https://www.kephost.com/images4/2012/9/5/s2s9usxa0t2x1673vkje.jpg

Mindegy, itt van készen:

https://www.kephost.com/images4/2012/9/5/qofxus1n99njnt92oit6.jpg
0
0
0
0
alex13 avatar
Hali! Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy ennél a képnél a feliratot ki lehet valahogy szedni? ( van Photoshop Cs6-om) még nem próbáltam, mert nem tudom, hogy kéne egyáltalán elkezdeni pls help !! 😃
Vagy ha esetleg valaki meg tudná nekem csinálni felirat nélkül azt nagyon megköszönném. 😉 Előre is kössz aki segít.😃
https://kepfeltoltes.hu/120905/551926_522871591059570_557374021_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
akos328 avatar
Nem hinném, sztem csak játék gond, ha tört.
Ha eredeti akkor nem tudok mit mondani, de nem hiszem h harver gond lenne, ha azon kívül nincs baj.
0
0
0
0
Klaas avatar
Sziasztok! Egy olyan kérdésre szeretnék választ kapni , hogy : A Mass Effect 3- nál a Sleeping Dogs-nál és még 1-2 ilyen játéknál az a hiba jött elő hogy videóbejátszás alatt ha párbeszéd vagy olyan jelenet van ahol kell hangnak lenni ott épphogy hallani vagy visszhangzik :/ Ez lehet hangkártya probléma ?
0
0
0
0
nyozo avatar
ezek a karik jók?
-Winfast TV 2000 XP Expert
-ASUS My Cinema P7131
-Leadtek Winfast TV2000 XP Global
0
0
0
0
fRstLO avatar
Nekem van egy eladó ha kell 2,5be a tiéd ha szegedi vagy😃
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! valaki tudna mondani nekem olyan tv tunner karit ami használtan kb max 3-4k?
0
0
0
0
molfer98 avatar
TaylorXIII írta:
molfer98 írta:
TaylorXIII írta:
Menj ide. Dokumentumok-->EA Games-->Mirror's Edge-->TdGame-->Config--> Nyisd meg a TdEngine.ini nevú fájlt s ebben keresd meg a resX és resY sorokat és adjál nekik más értéket. Ahogy nézem 4:3-as monitorod szóval adjál mondjuk resX=800 és resY=600 értékeket. Kérlek ha nincs a dokumentumokban pont ott ahol írtam akkor fordítsál rá időt s keresd meg😃 Használd például a keresőt....

ja és persze mentsd el a módosított TdEngine.ini fájlt!!!! Bár ez evidens, de azért leírtam.

És a just cause 2-nél hol találom? 😀

Azt nem tudom. Keresgéltem de nem találtam meg. De nyugodtan te is keresgélhetsz Google-n. Mirror's Edgere visszatérve. Van már kép?

Már van köszi 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
LobiDrg írta:
Sziasztok.Az ilyen sűrített levegős spray tehet kárt a gépben, vagy valamelyik alkatrészben ?

Erről lenne szó:

Victoria Sűrített Levegő Spray 400ml TTIVLEV400GY Porpisztoly

- VICTORIA Porpisztoly 400 ml (gyúlékony)
- sűrített gázt tartalmaz, mely kiválóan alkalmas por és más szennyeződések
eltávolítására elektronikai eszközök nehezen hozzáférhető részeiről is
- extra nagy nyomású (TTIVLEV300PD)

Nem tesz benne kárt,én is a gépem süritett levegövel tisztitom,vagyis kompresszorral,abban pedig nagyobb nyomás van,annyival hoyg nekem kicsit messzebröl kell fujni,de pl a ventiknek nemárt,meg a tápot is fujhatod közelröl.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
molfer98 írta:
TaylorXIII írta:
Menj ide. Dokumentumok-->EA Games-->Mirror's Edge-->TdGame-->Config--> Nyisd meg a TdEngine.ini nevú fájlt s ebben keresd meg a resX és resY sorokat és adjál nekik más értéket. Ahogy nézem 4:3-as monitorod szóval adjál mondjuk resX=800 és resY=600 értékeket. Kérlek ha nincs a dokumentumokban pont ott ahol írtam akkor fordítsál rá időt s keresd meg😃 Használd például a keresőt....

ja és persze mentsd el a módosított TdEngine.ini fájlt!!!! Bár ez evidens, de azért leírtam.

Azt nem tudom. Keresgéltem de nem találtam meg. De nyugodtan te is keresgélhetsz Google-n. Mirror's Edgere visszatérve. Van már kép?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Az ilyen sűrített levegős spray tehet kárt a gépben, vagy valamelyik alkatrészben ?

Erről lenne szó:

Victoria Sűrített Levegő Spray 400ml TTIVLEV400GY Porpisztoly

- VICTORIA Porpisztoly 400 ml (gyúlékony)
- sűrített gázt tartalmaz, mely kiválóan alkalmas por és más szennyeződések
eltávolítására elektronikai eszközök nehezen hozzáférhető részeiről is
- extra nagy nyomású (TTIVLEV300PD)
0
0
0
0
molfer98 avatar
TaylorXIII írta:

0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az gyarilag van ugy, rendben van.
0
0
0
0
akos328 avatar
most lehet h marha nagy hülyeséget fogok mondani, akkor előre is bocsánat 😆
elvégre réz szálak, tehát az áram továbbítására szolgálnak. az hogy síkban vannak azért van, hogy trendesen csatlakozzon az összes és így szabvány kialakítású
ha elvan görbülve, de a kábel huzaljai hozzáérnek akkor végül is az áram át tud rajta haladni mert csatlakozik a 2 huzal. ha működik akkor nem hiszem h nagy baj lenne.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar

0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció