Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[url]http://***/webshop/product/_msi_r6670_md1gd5_1gb_gddr5_pcie/177789[/url]
ezt ird a csillag helyére: i p o n . h u (persze egyben)
Ja és az is jó amit niteforce linkelt 😀
[LINK]
21K 😀
l a m b d a c o m p u t e r -nél kapni az jó bolt
lowon 1x1 pixelben nem megy lag nélkül.
az nem videokártya hanem pókerkártya 😀
😃 Az a gond hogy már mindent megvettem, csak a videókártyát nem..
És nemsok pénzem maradt (20k) ennyiért tudsz ajánlani egy jó vidi karit ?
az nem videokártya hanem pókerkártya 😀
Egy ZOTAC GT520 DDR3 (1gb) vidi kari 1280x1024 es felbontáson egy AMD Phenom II X4 955 procival elvinné a Battlefield 3 mat mediumon lagg nélkül ?
Még egy vgas kérdés : A HD4850 és 9600GT között elméletileg csak 4% különbség van (legalább is egy táblázat szerint )
Meg érné 512-tes 9600GT-t venni 512-tes 4850 helyett alacsony felbontásra ?
Meg érné 512-tes 9600GT-t venni 512-tes 4850 helyett alcsony felbontásra ?
tudtok nekem olyan webshopot mondni ahol a HD 6870 viszonylag olcsón kapható?
Gépigény Webáruház, viszonylag elég olcsó és ezzel támogathatod kedvenc oldalad 😀
a monitoromon a kis világítás zöldről kékre váltott ez jelent valamit?
Procesor AMD Phenom II X4 965, 3400MHz, socket AM3, Black Edition 38200 forint
vagy
Procesor IntelŸ CoreTM i3 2120, 3.3GHz, socket 1155, Box
40211 forint
Meik a jobb és meik érné meg jobban!?
én külföldi vagyok...és nem tudok olyan román oldalt,ahol olcsobbak lennének a dologok,vagy a kiszálítás ingyenes és az oldal is megbízható...
Phenom II X4 955 26 000Ft, és szállítással is max 30 000Ft
A lényeg hogy az i3 jobb 😀
Max addig jobb, amíg nem akar tuningolni az ember...
vagy
40211 forint
én külföldi vagyok...és nem tudok olyan román oldalt,ahol olcsobbak lennének a dologok,vagy a kiszálítás ingyenes és az oldal is megbízható...
vagy
40211 forint
Vagy vár meg a bulldozereket 😀
vagy
40211 forint
Kérlek segítsetek
Amúgy meg:
1 x PCIe 2.0 x16 (blue)
1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black)
2 x PCIe 2.0 x1
2 x PCI
Ezek szerint (ha jól értelmezem), a második pci-e slot csak 4x-es CF esetén. Így nagyjából ugrik is a terv.
Miért adja el az am3+-os lapját, amikor heteken belül kint van a Bulldozer? 😕 Eladja a 965-öst és kis ráfizetéssel meg is van az új proci.
így van....én tuti nem veszek most intel konfigot dupla áron.. rádásul 2-3 hete megy a gép, szal nem úgy megy az,h gondolok egyet és amd helyett intel konfig... majd jön a bulldozer és az megy bele.
A 3 slotos 6950-t nem lehet moddolnni 6970-re,szóval az mellé cska 6950-et érdemes venni. Egyébként milyen házad van?
de ne add el őket 😀
nem fog melegedni mert nagyon jó hűtése van. ha mégis, akkor odaraksz egy ventit és semmi gond nem lesz vele 😀
ezt asszem nem lehet moddolni, de ha lehet akkor érdemes, mert nem tudod tönkretenni a kártyát, ugyanis van 2 bios chip, ha az egyiket módosítod, de nem jó, akkor átvált a másikra ami az eredeti, elindul vele a kari és helyreáll a régi.
ok, majd meglátom hogy szólnak együtt... 😀
csak többen mondták,h előnyösebb ha ugyanolyan a típusa a cf-be használt kariknak... de majd kiderül
nem fog melegedni mert nagyon jó hűtése van. ha mégis, akkor odaraksz egy ventit és semmi gond nem lesz vele 😀
ezt asszem nem lehet moddolni, de ha lehet akkor érdemes, mert nem tudod tönkretenni a kártyát, ugyanis van 2 bios chip, ha az egyiket módosítod, de nem jó, akkor átvált a másikra ami az eredeti, elindul vele a kari és helyreáll a régi.
az rendben van, csak a hely miatt nem oké mer ez nekem 3 slotot foglal alatta 1-2 mm-rel fér be a másik, így félek,h melegedne... ezért adom el,h 2 2 slotosat tegyek bele, így nekik nem lesz gondjuk a szellőzéssel..
amúgy 10ezerrel olcsóbban adom mint az új ára és gyakorlatilag új, úgyhogy ha vkit érdekel, írjon 😀
Te tudod, de csak akkor így nem volt sok értelme a Phenomnak...😆
CF-ből meg egy márkát köss össze. És akkor jó lesz.
Az egyiket eladod? Én megtartanám a helyedben, ah most nem is használom. 1 HD6950 simán elég mindenre. Jövőre meg, mer vennék egy Bulldózert és akkor beleraknám a másikat is.
CF-ből meg egy márkát köss össze. És akkor jó lesz.[/quote]
jah... ezért most eladó lett 2 hetesen ez az asus 9650es... ha vkit érdekel írjon, fent van az apró topikban is...
De amúgy mire nem elég a HD6950? Próbáltad már bios moddolni? HD6970-re?
Sztem ezt csináld. És HD6970-ed lesz. Sajnos, HD6950CF-ed nem hozná azt a pluszt, amiért megérné. A Proci miatt.
nem próbáltam, mer nem értek hozzá és nem szeretnék elgányolni vmit vagy esetleg hazavágni a vga-t...
illetve ha most még nem is hozza a maxot a két vga....később igen ha beledobok egy erősebb procit, pl bulldozert[/quote]
Te tudod, de csak akkor így nem volt sok értelme a Phenomnak...😆
CF-ből meg egy márkát köss össze. És akkor jó lesz.
Sztem ezt csináld. És HD6970-ed lesz. Sajnos, HD6950CF-ed nem hozná azt a pluszt, amiért megérné. A Proci miatt.[/quote]
nem próbáltam, mer nem értek hozzá és nem szeretnék elgányolni vmit vagy esetleg hazavágni a vga-t...
illetve ha most még nem is hozza a maxot a két vga....később igen ha beledobok egy erősebb procit, pl bulldozert
Nem mind1 hogy hány magos és hány gigaherzt-es? I7-2600K is 4 magos HT-val, és 3.6 Ghz-es, aztán még is az a legjobb proci most... a buldozer az am3+-os lesz... ilyen kártyából 2db-hoz kevés az a proci
értem, köszi....igen, tényleg am3+, elírtam.
már csak arra vok kiváncsi,h a 3 slotos asus vga mennyire fog melegedni mer alatta lesz a másik kb 1-2 mm-rel...
De amúgy mire nem elég a HD6950? Próbáltad már bios moddolni? HD6970-re?
Sztem ezt csináld. És HD6970-ed lesz. Sajnos, HD6950CF-ed nem hozná azt a pluszt, amiért megérné. A Proci miatt.
Nem mind1 hogy hány magos és hány gigaherzt-es? I7-2600K is 4 magos HT-val, és 3.6 Ghz-es, aztán még is az a legjobb proci most... a buldozer az am3+-os lesz... ilyen kártyából 2db-hoz kevés az a proci
értem, köszi....igen, tényleg am3+, elírtam.
már csak arra vok kiváncsi,h a 3 slotos asus vga mennyire fog melegedni mer alatta lesz a másik kb 1-2 mm-rel...
HT-val már "8" magos, nem 4. Úgye a 4 fizikaihoz jön a 4 virtuális.
Amúgy nem így kell összehasonlítani, az i7 sokkal fejlettebb, támogat olyan utasítás készletet, amit a Phenom még csak nem is hallott. pl. AVX,
Egyébként a Phenom visszafogná a két kártya teljesítményét.
Működne de az a proci kevés a 2 kártyához....
hogy hogy? 3,4 ghz-es 4 magos... talán majd ha kijön az amd bulldozer am3-as csippel akkor arra újítok de addig nem hiszem, mer most vettem 1 hónapja..