Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek ez a vidikari jobb mint ami most nekem van?
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=427
nem
na akor ezt is megvittatuk,hogy melyik/melyek a legjobb 1155-s lapok
a milyen vidkarit vegyek topicban...😆
Szexelni is ott jó ahol nem szabad 😊 😂
Lassan már "Hol szexeljek" topic lesz,😂😆 de hagyjuk már ezt a veszekedést az 1155-ös lapokról. Inkább válaszoljunk egy társunk kérdésére. Amit nem vettünk észre a nagy csatában😊
na akor ezt is megvittatuk,hogy melyik/melyek a legjobb 1155-s lapok
a milyen vidkarit vegyek topicban...😆
hát de mi 1155-ös tokozású giga lapokról beszélünk neked meg élből amd-d van
de 1155-s be mért rossz a giga??ezt honnan veszitek valaki küldjön tesztet vagy oldalt ahol irják.azért mert olvastatok 1 forumot ahol aztirják szar a giga attol nem tuti
akor melyik?
Asus,Msi,és még most nézem a Sapphire-t 😎
Asus alaplapból melyiket ajánlod AMD phenom x4 960T procihoz?😀
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=427
akor melyik?
Asus,Msi,és még most nézem a Sapphire-t 😎
lapban a giga a legjobb!!msi mitől jobb??
El vagy tévedve...
Msi megbízható,Gigával sok a probléma,olvass utána.😜
utána is fogok
akor melyik?
lapban a giga a legjobb!!msi mitől jobb??
Viszont ha később vesz egy K-s procit, akkor cserélhet alaplapot is. Meg ahogy írtam az előbb is a non-K procikat is lehet húzni valamennyire (max turbo órajel, plusz amit a BCLK enged), de ezt H-s lapba nem tudja megtenni.
A H61 meg pont ennyivel rosszabb mint a H67:
Ha valakinek nincs szüksége RAID-re meg 4-nél több SATA eszközre akkor teljesen jó alternatíva.
az 1155 be nem csak a k s procikat lehet húzni ?
mert nekem van egy P67 es lapom a régi gépembe és benne egy G860 as proci és nem lehet húni ha 1 mhz est is húzok rajta akkor behal az egész
A H61 meg pont ennyivel rosszabb mint a H67:
Ha valakinek nincs szüksége RAID-re meg 4-nél több SATA eszközre akkor teljesen jó alternatíva.
Köszönöm neked is akkor az i5 2400 lesz😉
Nagyon jó választás,de azt szigorúan csak H67-es lapba szabad tenni!!!
Miért is? Ugyanúgy megy P67, H61, Z68-ba, sőt Z77-be is fog menni.
Hát mert oltári nagy baromság lenne egy nem K-s procit P67/Z68-ba rakni, vagy szerinted nem?
Azt nem irtam,hogy abba is az lenne,azt irtam,hogy H67-be kell tenni(szerintem inkább akkor már H67,mint H61,mivel kicsit többet tudnak az olyan lapok),meg azt irtam,hogy P64/Z68-ba hülyeség lenne,én ezek között nem látom azt,hogy baromság lenne H61-be tenni,azt meg sem emlitettem sehol se.
Hát mert oltári nagy baromság lenne egy nem K-s procit P67/Z68-ba rakni, vagy szerinted nem?
Szerintem nem. Attól függ mennyi rá a keret, kinek mire kell, illetve h később akar e upgradelni, tehét ezt így ebben a formában kijelenti nagyobb baromság. Btw ha jól tudom akkor a H-s chipsetbe egyáltalán nem lehet szorzót emelni (turboig se), míg P-s vagy Z-s lapba a max turboig fel tudod tornázni a szorzót.
Hát nem vagyunk egyformák,de ezzel nincs gond 😀 Én nem úgy csinálnám,de te igen,ezzel sincs gond,még jó hogy nem mindenki úgyanúgy csinál mindent 😃
Amit irtál abban teljesen igazad van,és a legnagyobb igazság,hogy mekkora a keret rá,mert ha nem akar spórolni az ember és van is pénze,akkor vegye meg a jobbat 😀
Semmi gond,mint már irtam,nem vagyunk egyformák 😀 Én igy csinálnám,ti másként,ebből születnek a versengések és a legjobb ötletek 😃
Azt nem irtam,hogy abba is az lenne,azt irtam,hogy H67-be kell tenni(szerintem inkább akkor már H67,mint H61,mivel kicsit többet tudnak az olyan lapok),meg azt irtam,hogy P64/Z68-ba hülyeség lenne,én ezek között nem látom azt,hogy baromság lenne H61-be tenni,azt meg sem emlitettem sehol se.
Szerintem nem. Attól függ mennyi rá a keret, kinek mire kell, illetve h később akar e upgradelni, tehét ezt így ebben a formában kijelenti nagyobb baromság. Btw ha jól tudom akkor a H-s chipsetbe egyáltalán nem lehet szorzót emelni (turboig se), míg P-s vagy Z-s lapba a max turboig fel tudod tornázni a szorzót.
Hát nem vagyunk egyformák,de ezzel nincs gond 😀 Én nem úgy csinálnám,de te igen,ezzel sincs gond,még jó hogy nem mindenki úgyanúgy csinál mindent 😃
Amit irtál abban teljesen igazad van,és a legnagyobb igazság,hogy mekkora a keret rá,mert ha nem akar spórolni az ember és van is pénze,akkor vegye meg a jobbat 😀
Sziasztok!
Pls segítsen valaki, minél többet olvasok a neten, annál jobban összezavarodom olyan sok videokártya van. Kb 45-50 ezer forint körül keresek minél jobbat! Szeretném ha sokáig nem kéne lecserélni.
Ezek vannak a listámon:
GTX 470 (52 eFt)
GTX 560 (49 eFt)
HD 6870 (47 eFt)
Ezek közül melyiket, milyen márkát? Vagy esetleg valami mást?
Előre is köszi!
Gtx 470 70k alatt nincs,esetleg használtan 😜
Én találtam újonnan Gtx 470 -et 62k ért😉
Ez a "TI" jelzés mit takar? Mert én vettem 1 msi gtx550 TI-t a hetekben, de láttam, h van más fajta is...Próbáltam már rákeresni, de nem találtam választ...Ha valaki tudná akkor esetleg leírhatná, h okosodjak 1 kicsit.. 😀
Ja meg ugyan ettől a gyártótól volt ilyen gtx550 cyclone vagy mi ami jó pár ezerrel többe kerűlt...
A Ti a titanium rövidítése az Nvidia utoljára a 4xxx szériánál használta ezt az elnevezést akkor a DX7-es és a DX8.1-es szériát különböztették meg vele (Ti=DX8.1 , MX=DX7 {GF2}) . A GTX550 Ti lényegében egy OC-s GTS450, én úgy tudom hogy GTX550-ből csak Ti létezik.
Sziasztok!
Pls segítsen valaki, minél többet olvasok a neten, annál jobban összezavarodom olyan sok videokártya van. Kb 45-50 ezer forint körül keresek minél jobbat! Szeretném ha sokáig nem kéne lecserélni.
Ezek vannak a listámon:
GTX 470 (52 eFt)
GTX 560 (49 eFt)
HD 6870 (47 eFt)
Ezek közül melyiket, milyen márkát? Vagy esetleg valami mást?
Előre is köszi!
GTX470 a legerősebb a három VGA közül egy kis tuningal tudja az alap órajeles GTX480 sebességét, 5870 Crossfire-t cseréltem GTX470 SLI-re anno és érezhető volt a gyorsulás, 800Mhz-es GPU órajellel beelőztem sok alap órajeles GTX480-at.
i7 920 + GTX470 SLI:
Ja meg ugyan ettől a gyártótól volt ilyen gtx550 cyclone vagy mi ami jó pár ezerrel többe kerűlt...
Sziasztok!
Én VGA cserébe gondolkodok de ugy.hogy ezt a régi ati hd4850 eladom!
Na most az a kérdés,h mennyiért lehet beszámitani anó 2éve 200EU vettem hát most fogalmam sincs h menyiért birnám eladni?!Valami tanács vélemény,hogy menyit kérjek érte vagy wmi?!
És még azt se tudom h mient vegyek hejette!Kb 200-250eu értékben!?
Előre is köszönöm a tanácsokat!😀
Hát szerintem max 10-15ezerért tudod eladni,viszont 250 eu ahogy számoltam az kb 75000ft azért kapsz már 6850,6870,6950-et az amd oldalrol,az Nvidiatol pedig a gtx460,560,560TI.
78500Ft van 6950 2Gb ami moddolhato 6970re.
Köszi a válaszokat! Ahogy látom 2-2 az állás az ati és a geforce között, még kicsit utánaolvasgatok a neten 😀
HD 6870-et vennék..
GTX 560-at csak akkor vegyél ha GTX 560 Ti, de az meg 10-15ezerrel drágább
Én VGA cserébe gondolkodok de ugy.hogy ezt a régi ati hd4850 eladom!
Na most az a kérdés,h mennyiért lehet beszámitani anó 2éve 200EU vettem hát most fogalmam sincs h menyiért birnám eladni?!Valami tanács vélemény,hogy menyit kérjek érte vagy wmi?!
És még azt se tudom h mient vegyek hejette!Kb 200-250eu értékben!?
Előre is köszönöm a tanácsokat!😀
[LINK]