Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nézd meg hogy alakul a hőmérséklete FURmark közben
Egyébként alapjáraton 49°C-os, ez normális?
Catalyst 11.9 -et rakd fel.
Szerintem a vga-nak lehet valami baja, szerintetek mi lehet a gond?
Alap órajeleken van, nem tunigoltam, csak a procimat.
oh 😜 tudnál nekem esetleg mondani olyan kártyát ami valmivel jobb mint a 8600GT és ilyen 10 ezer forint körül van? 😃
GT240 512MB DDR3 12k kb 1,5 gyorsabb mint a 8600GT.
[LINK]
[url]http://www.argep.hu/main.asp?suche=Zotac+GT240+AMP&x=0&y=0[/url]
itt van AMP ami gyorsabb
oh 😜 tudnál nekem esetleg mondani olyan kártyát ami valmivel jobb mint a 8600GT és ilyen 10 ezer forint körül van? 😃
GT240 512MB DDR3 12k kb 1,5 gyorsabb mint a 8600GT.
[LINK]
tudtok nekem mondani valamit h mit bír a GeForce GT520 1GB?
1280x1024ben jól vinné a játékokat azért? 😃
ha eladom a gépemet egy ilyenre akarom kicserélni a 8600 GTmet...találtam vkit aki esetleg megvenné, de ő nem egy nagy játék fan szóval az nála nem szempont h full HDben játszon 😃
Kb 1,5-2x gyorsabb a 8600GT DDR3 mint a GT520! Nagyon rosszul járnál a cserével.
1280x1024ben jól vinné a játékokat azért? 😃
ha eladom a gépemet egy ilyenre akarom kicserélni a 8600 GTmet...találtam vkit aki esetleg megvenné, de ő nem egy nagy játék fan szóval az nála nem szempont h full HDben játszon 😃
Valaki tudna küldeni egy linket, ahonnan lelehet tölteni egy driver-t egy ATi Radeon HD 2400 Pro-hoz? XP-hez kéne, ami 32 bit-es!
http://sites.am d.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx
tessék 😃 de ha beírod gugliba h "radeon support" akkor akármelyik kártyához találsz drivert 😃 ez igaz nvidiára is 😀
A segítségeteket szeretném kérni.HD 6870-em van,és drivert szeretnék frissíteni.Ha a catalyst install manager-ben rákattintok az eltávolításra akkor minden régebbit kitöröl?
Vagy van valami progi amivel teljesen kitakarítható?
Van 2 mappa :AMD és ATI uninstall után még mindíg benne vannak a régebbi driverek.
Ugy hallottam hogy ezek bezavarják az újakat.
Előre is köszönöm a segítséget!
A Guru legyen veletek!😀
Persze nagyon jól van hűtve a kártya, a ház nagyon szellős, sok venti rendszerezett légmozgással.
De kérdés, hogy ez neki mennyire káros.
Köszi a válaszokat.
HD 6850-hez elég az én Gigabyte Superb 460W-tos tápom ?
A Procim nem fogná vissza nagyon ?
A Procim nem fogná vissza nagyon ?
tesztekből kiderül melyik mennyit ér.
Azt is most vettem tök jó ... :S
szerintem ha van pénz akkor ez most megéri:
[LINK]
64K itt gépigényen (GTX480 1,5GB)
ha kevesebb ZS-d van akkor ez:
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=406
HD6870 1 GB
ezzel kb bármilyet bevághatsz mellé 😃
mennyi a keret?
minél olcsóbban annál jobb lenne ...
A mostani kártyám az elég lájtos a procihoz sajnos mondjuk gondolkoztam rajta h még 1 ilyet beleteszek és akkor a két kártya lehet h elég habár nem nagyon értek hozzá... :s
Sziasztok!Hát sajnos valószínű,hogy a VGA hibám amit korábban írtam nem szoftveres jellegű hanem magának a kártyának van valami baja ma is 45 perc MW2 után csíkok,színes háromszögek,darabos kép,villogó textúrák jelentek meg.Átdugtam a monitorom kábelét az integrált vga csatlakozójába,mert mivel játszani úgysem tudok a tönkrement vga-mal gondoltam használom az integráltat mivel így nem megy a ventilátor,de amikor indítom a gépet a monitor meg se nyikkan de a gép normálisan megy.Hogyan bírjam működésre az integrált VGA-mat?Előre is köszi.
Ki kell venni a vga-t,hogy az alaplap ne érzékelje.Ez a legegyszerűbb módszer 😉 aztán alapból elindul az integrált
mennyi a keret?
Egy kis nvidia parti, érdemes megnézni a képeket, 1x szívesen ellátogatnék egy ilyenre 😆
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150329768088882.368212.47587158881&type=1[/url]
wow! 😲
Egy kis nvidia parti, érdemes megnézni a képeket, 1x szívesen ellátogatnék egy ilyenre 😆
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150329768088882.368212.47587158881&type=1[/url]
öcsém na azért ide elmennék sokszor....nagyon ***a lehetett!!! 😆
Szerintem is 😃 Vagyis csak az nvidiások röhögnének körbe, azok közül aki ott volt, neem biztos hogy jó gépe van mindenkinek 😀 Sőt szerintem még az enyémen is nevetnének 😃
persze mert:
nem intel i7
nem GeForce
Nem raj a házad
nem amerikai vagy
nem 2 VGA-d van
nem vízhűtéses
Ezt csak gondolod ott teljesen más a mentalitás ott is vannak bunkó parasztok de nem fognak úgy rád nézni hogy nézmá milyen fos gépe van.
hát gondoltam h nem mindenki olyan
Szerintem is 😃 Vagyis csak az nvidiások röhögnének körbe, azok közül aki ott volt, neem biztos hogy jó gépe van mindenkinek 😀 Sőt szerintem még az enyémen is nevetnének 😃
persze mert:
nem intel i7
nem GeForce
Nem raj a házad
nem amerikai vagy
nem 2 VGA-d van
nem vízhűtéses
Ezt csak gondolod ott teljesen más a mentalitás ott is vannak bunkó parasztok de nem fognak úgy rád nézni hogy nézmá milyen fos gépe van.
Meg az is vicces, ahol ilyen bevásárló dobozba van beleszerelve a gép 😃
kreativitás
azért volt ott olyan gép is ami egy halom fosnak néz ki pl ahol az előlapra volt tákolva a venti. De pl a narancssárga csupa ventis gépház se valami szépség. Na meg voltak ott sima egyszerű házak is.
hela csak okosan 😃😃 ez is kókány 😃
persze mert:
nem intel i7
nem GeForce
Nem raj a házad
nem amerikai vagy
nem 2 VGA-d van
nem vízhűtéses
Még szép 😀 Az a tuti, és jól néz ki 😃 😃 😃 Mindenki a vizhűtésre veri 😃
én elvinném a sufni gépemet szerintem körberöhögnének 😃 nekik a gépház meg a ventillátor többe kerül mint nekem a gépem