Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintem komolyan gondolta.Nekem is volt,csak oc-s.Ezt is lehet oc ni.
Ha nincs neki nagy monitorja,kisfelbontással nemlessz gond.
Meg ha nem kell neki a DX11.
Én crysis2 275gtx 1280X1024 felbontásonn nyomatta ugy h minden ultránn volt.Ha nagyobb lenne a monitorom többet is elbirt volna(nagyobb felbontást).
Elég jó kis kari,veri az 5830at néhol az 5850 is,néztem annó teszteket.
Azért az 5850 et nem veri 😃
nem, mert a 275 meg a 280 lényegében ugyan az a 285 van ami erösebb ugyebár és a 295. a 295 meg a 5870et veri vagy fordítva már nem tudom
De a 6850-et és a 460-at biztos, hogy nem veri.
GTX550Ti-t meg ja
Azt lehet
Én crysis2 275gtx 1280X1024 felbontásonn nyomatta ugy h minden ultránn volt.Ha nagyobb lenne a monitorom többet is elbirt volna(nagyobb felbontást).
nem, mert a 275 meg a 280 lényegében ugyan az a 285 van ami erösebb ugyebár és a 295. a 295 meg a 5870et veri vagy fordítva már nem tudom
GTX550Ti-t meg ja
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a mostani Nvidia Gef 275 GTX-emet mikor érdemes cserélni.Most a játékokra még 100%/100% de az újakon pl The run,Battlefield 3 Már 95% csak.Köszi a tippet
DX10 és van olyan erős mint egy GTX280 ami erősebb a 6850 és a GTX460nál.
Ezt komolyan gondoltad?
Szóval még mindig erős?
persze. sokaknak még 5670, 4850 4870 meg ilyenek vannak.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a mostani Nvidia Gef 275 GTX-emet mikor érdemes cserélni.Most a játékokra még 100%/100% de az újakon pl The run,Battlefield 3 Már 95% csak.Köszi a tippet
DX10 és van olyan erős mint egy GTX280 ami erősebb a 6850 és a GTX460nál.
Ha annyiért eltudod adni h kis ráfizetéssel megbirod venni a fentebb irt kártyákat v jobbakat,akk add el.De 5770,5670,GTS450...ezekér nemérimeg a csere.
Szerintetek egy M-Tech 420w-os táp vinne egy hd 4870-et core2-es procival? 😀
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HD6870-es karit aminek 151W-s Tdp fogyasztása van és a mostani HD4850-emnek kb. 114W-s tdpje van minden más maradna a konfigomban csak a VGA lesz cserélve, tápom elbírná? Elméletileg 400W-t tud leadni 12V-s ágon pedig kb 338W-t tud leadni ez elméletileg sztem elég lenne vagy nem?
Elég lesz.
Értem, köszi a helpet akkor lehet benevezek egyre😆
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HD6870-es karit aminek 151W-s Tdp fogyasztása van és a mostani HD4850-emnek kb. 114W-s tdpje van minden más maradna a konfigomban csak a VGA lesz cserélve, tápom elbírná? Elméletileg 400W-t tud leadni 12V-s ágon pedig kb 338W-t tud leadni ez elméletileg sztem elég lenne vagy nem?
Elég lesz.
tasiadam: Akkor is megvettem volna, max eladom.
" csak 100 darab esett le a kamionról... "
Egyébként ez jó duma... 😂
ez azt takarja hogy se gari se semmi számla, kp + a gyári cuccok voltak
" csak 100 darab esett le a kamionról... "
Egyébként ez jó duma... 😂
hát ha 5870 volt annyiért én vettem volna min 5 öt és eladom 36k ért dupla haszon és még így is rohadt olcsón adtam volna.
csak amikor szóltak csak 2 darab volt nekem meg AGP-s gépem 😃
tasiadam: Használtan nem veszek vga-t. Jah jól jártál volna... 😆
én amit nem evvék az meg újonnan ha használtan is akkor ismerjem az eladót mert akkor is tudom h mit kapott a VGA. egyik haveromtol pl nem venném meg a 8800GT-t mert 100 fokos mindig és 4 éves 😃😃😃
Ráadásul még alaplapi vga-m sincs.... nagyon jól jártam....
Ahonnan rendeltem ott nincs, de ha visszaadják a 24 ezremet, akkor 100%, hogy azt veszek.
Én 24k-ért vettem, mert akkor nagyon megérte annyiért, de most nézem, hogy manapság milyen hulladákok vannak 25-30k-ért.... 😲
f@szkivan....
ha van nekik akkor msi 6870 et vegyél most valamiért rohadt olcsó 30 000ft körül láttam az argepen
" Egy GTX295 35ezer FT. " Hol? 😆
használtan hardverapró. újonnan vagy 60ezer
hardverapró.húperapro/gainward_gtx295_1ev_kisker_gari/hsz_1-50.html
Én 24k-ért vettem, mert akkor nagyon megérte annyiért, de most nézem, hogy manapság milyen hulladákok vannak 25-30k-ért.... 😲
f@szkivan....
hulladék alatt mit értesz? Nekem egy GTS250 is félisten meg egy E8400 is hiába több ésves a G92 meg a 775 akkor sem minden esetben rossz. Nézz szét hogy 10ezerért milyen VGA-t kapsz újonnan és használtan is. Na azok a használt 10 ezrtes VGA-k tavaj és tavaj elött közép és felső kategóriás VGA-k voltak. Egy GTX295 35ezer FT.
f@szkivan....
Még van rá garancia, nem tudom kicserélik? vagy csak az árát adják vissza?
Nézd meg másik gépben is ha tudod. Ha gari lesz akkor 90% hogy visszakapod az árát, mert kifutó széria.
vagy az akkori árával kapsz egy mostani egy árban lévőt ami nem feltétlen lesz gyorsabb
Hivatalosan három lehetőség van:
1. javítás
2. csere
3.vételár visszafizetése
Amit te írtál az egyikbe sem fér bele, ez már a vevő jóindulatán múlik.
itt ígyvan, akárki bemegy h neki nem tetszik amit fél éve vett és cseréljék ki ha van gari akkor nesze itt a másik. Haverom bement vett egy 5750-et és visszacseréltette egy GTX260-ra
Nézd meg másik gépben is ha tudod. Ha gari lesz akkor 90% hogy visszakapod az árát, mert kifutó széria.
vagy az akkori árával kapsz egy mostani egy árban lévőt ami nem feltétlen lesz gyorsabb
Hivatalosan három lehetőség van:
1. javítás
2. csere
3.vételár visszafizetése
Amit te írtál az egyikbe sem fér bele, ez már a vevő jóindulatán múlik.
Viszont HD5830 Xtreme-t már nem lehet kapni ezért lehet egy kicsit szívás.
" niteforce: Már 4-el kipróbáltam ( 11.9-essel is), még a win7-et is újraraktam... "
Memória hiba.
hát akkor nem tudom. vidd vissza.
Az lenne a problémám, hogy egy idő után (játék közben) becsíkozódnak az ikonok 3 asztal lesz stb összeomlik az egész rendszer, csak az újraindítás "oldja meg" a problémát... eddig csak Mafia II-nél volt ilyen, de ma már a BFBC2-nél is 2x is, fények jelentek meg és összeomlott a rendszer...
Szerintem a vga-nak lehet valami baja, szerintetek mi lehet a gond?
Alap órajeleken van, nem tunigoltam, csak a procimat.
Video memória hibának tűnik.
Valami hasonló?