Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értem, akkor jó.
😀
Nincs ilyen, hogy az egyik procihoz csak az egyik gyártó videókártyái passzolnak.
És ha igen akor miért jobb?
Előre is köszi!
.Belemész a tiedbe,ott lesz olyan h letöltések,kibirod választani h driver v bios.Biosra mész és letöltöd a legujabbat.Telepited a progit amit irtam,majd lesz olyan ha elinditod h "back up VGA bios"ezzel kimented a kártyánn levö biost biztonsági mentésként.Utánna "Flash" itt megadod a letöltött biost,majd ok és kicseréli.Ha van upsod(szünetmentes tápod) nemkell izgulni,ha nincs imátkozz h nelegyen áramszünet mert akkor kuka a kari.De ez az egész bios ujratelepités kb 2mp,szal kicsi a rizikó.Ha egyszer garizni kell a karit akk visszateszed a régi biost ugyan igy,amit kimentettél.Ezt ne töröld ki.Remélem elég részletes és érthetö volt.😀
Sziaztok,van egy gigabyte 6850 em amin a ventik a régi bios miatt 73% pörög alapból...már egy éve megvan a kártya,természetesen catalyston levettem a venti sebességét! De most szeretném lefrissiteni a biosát hogy automatán vezérelje!Ebben kérnék segitséget...ha valaki tud irjon köszi!
Nekem is giga van,csak 6870,ezt szedd le:vga_utility_atbios_ver4.3.exe,valamint a vgad legujabb biosat.Telepitsd fel a progit,a fentlevö biosrol csinálj biztonsági mentést,majd tedd rá az ujat amit letöltöttél a giga oldalárol.
kösz a segitséget,de nem nagyon merek neki állni....ne hogy elrontsak valamit...ha lenne kedved privátban megirhatnád lépésröl lépésre! Ja és ha felteszem ugrik a garim?Ugyanis még 2év van rá!Köszi
Bocsi h ideírokmegint:/a bf3 at melyik vinné jobban nvidia Gf gts450, nvidia gf 550ti, ati radeon hd6770, nvidia Gf gtx460 768mb?? Köszi előre is
550 ti
Sziaztok,van egy gigabyte 6850 em amin a ventik a régi bios miatt 73% pörög alapból...már egy éve megvan a kártya,természetesen catalyston levettem a venti sebességét! De most szeretném lefrissiteni a biosát hogy automatán vezérelje!Ebben kérnék segitséget...ha valaki tud irjon köszi!
Nekem is giga van,csak 6870,ezt szedd le:vga_utility_atbios_ver4.3.exe,valamint a vgad legujabb biosat.Telepitsd fel a progit,a fentlevö biosrol csinálj biztonsági mentést,majd tedd rá az ujat amit letöltöttél a giga oldalárol.
szóval mind a kettő jó választás! értem,kösz és hogy bírják a full hd-t, gondoljunk most pl. bf3,f1 2011,GTAIV,Crysis2 ... stb, beletörik a bicskájuk vagy azért elbírják?
nekem is az van és fullba nyomom ezeket a gamékat is...bírja...
szóval mind a kettő jó választás! értem,kösz és hogy bírják a full hd-t, gondoljunk most pl. bf3,f1 2011,GTAIV,Crysis2 ... stb, beletörik a bicskájuk vagy azért elbírják?
HD6850 mellett voksolok. KB 5-6%-al jobb mint a GTX460 és kevesebbet is fogyaszt. Ár/érték aránya jobb.
szerintem elvinné őket fullhd-ban de hogy milyen beállításokkal az kérdéses. High-ban biztos.
Mondjuk a hd 6850 most jobb árban van.
csak, h tudjak mihez alkalmazkodni, mivel nem vagyok milliomos, ezért nem szeretnék rossz döntést hozni -e téren!
MSI Afterburner és már is lehet húzni nem nehéz
jaja, én is az afterburnert ajánlom szerintem az a legegyszerűbb. Felhúzod az órajelet.Nyomsz egy apply-t. És kész is. Csak figyelni kell furmark-al hogy meddig melegszik a rendszer. Remélem tudtam segíteni.😀
(Ilyen egyszerű azt hittem h szétkell szedni meg ilyenek.gtx550 eset lehet húzni?
sajna nem értek nagyon ezekhez húzni még nem tok?philips😃e multin?
sajna nem értek nagyon ezekhez húzni még nem tok?philips😃e multin?
igen multiba
és a gtx550 ti vagy akkor hd6770? mert e kettő között gondolkodom
Gtx árához hozzádobsz 3k-et,veszel egy Hd 6790-et,felhúzod maxra az órajelet,kapsz egy alapórajeles Hd 6850-et.😉
bár még ultrán is 30 körül van
és a gtx550 ti vagy akkor hd6770? mert e kettő között gondolkodom
ja óhh😞) bocsi bf3 ra de multiplayer
halimondjatok már egy olyan karit ami MEDIUMON nem highen mediumon bármelyik pályán 40 fps
alá ne essen?
alá ne essen?
Vannak fura emberek a világonn.😆
1000din~10Eu
[LINK] VS [LINK]
40Eu a külömbség teljesitmény ben meg ég és föld.😆
A vadász.[LINK]
Vagy ha mázlid van akkor még találsz valahol HD5830 Extremet az ha jól tudom erősebb a GTx460 nál. Javítsatok ah tévedek 😃 😀
nem, a HD5830 a HD6790 szintjén van kb vagyis egy kicsit erősebb mint a GTX 550Ti
És a Gigabyte gtx460-ja jó?