Valószínűleg valami Contakt hiba lehet. Nem talál bootolható file-t. Nem lett a laptop leejtve vagy szétszedve ez előtt? A merevlemezzel van a gond, vedd ki, majd rakd vissza és és nézd meg, hogy jó-e. Ha nem akkor a Biosban nézd meg, hogy észleli-e a Hardot, ha még most sem akkor szedd szét újra és tisztítsd meg a csatlakozót, és rakd vissza. Utána, ha már észleli akkor a Gparted nevű boot programmal kezeld. Ez mutatja a hard összes adatát és tudod vele kezelni(formázni particionálni stb.) Formázd le és indítsd újra, szerintem akkor jó lesz.
Egy csajszinak kéne segíteni valahogy😃 laptopja mikor indul ezt írja ki:media test failure check cable error. Valszeg erre a hibára gondol: PXE-E61 Media Test failure, check cable error.
Töltsd le,vagy ha lentvan,akkor kell egy kicsomagolo progi,pl winrar,majd ezt bemásolod egy mappába,ott job klikk a fájlra majd kell h legyen olyan hogy "kibontás ide".akkor ugyan oda kicsomagolya,kapsz 3 filet lesz egy ien : h61ms1.f7 ezt rányomod pendrivera és arrol flasheled,vagy lesz ilyen is : Efiflash.exe,ezt probáld elinditani,én nem probálgatom mert az enyim MSI lap.
Vettem egy TP-Link TL-WR1043ND típusú routert, rendesen lett konfigurálva, laptopról lehet is használni de a gépemről nem... a jelerősség megfelelő, de használhatatlan... a böngésző még a google-t se tölti be nagy ritkán van, hogy bejön de utána szintén semmi, másik házban másik routerrel nem volt gond, úgy hogy nem hiszem, hogy a hálózati kártyámmal lenne a baj... Mi lehet a probléma? 😕
A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg,hogy a program x86 vagy x64 verziójára van-e szükség, majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával.
sacpatrik írta:
Újra raktam már mikor elkezdte csinálni,de egy idő után újra elkezdte ezt csinálni. és ha visszaállítom a rendszert akkor mi veszik el?
Pedig ez vírus gyanú. Hogy nem találtál semmit a vírusírtóval, nem csoda, 1xűen a komolyabbak ellen nem tudnak mit csinálni.
ha ki is írja hogy vírusos köze nincs hozzá... Ez a jobbik eset ha legalább kiírja...
Devis írta:
[LINK]
Op. rendszer kiválasztod, letöltöd a legfrissebb biost, a bios updatelő programot, és megcsinálod.
köszi működik! 😃 igaz még mindig nem tökéletes 😃 most olyat csinál h minden indításnál 8-9x újraindul és csak utána megy rendesen, elég idegesítő, de legalább megy
akosbaa írta:
Aztakúva!
Rájöttem mivel tuninglohatom fel a laptopomat! Evel tuti megy maxon a BF3. Kürtős Kalácsal!!! 😆 Ezt kaptam az elektronikai cuccoknál,azon belül pedig a számítógépeknél!
Aztakúva!
Rájöttem mivel tuninglohatom fel a laptopomat! Evel tuti megy maxon a BF3. Kürtős Kalácsal!!! 😆 Ezt kaptam az elektronikai cuccoknál,azon belül pedig a számítógépeknél!
repfect írta:
nah, átpakolgattam a cuccosokat az én gépembe egyesével, és a proci a szar. most az én procimmal (2500k) szépen fut az új gép. de elvileg az ivy-nak mennie kell a p8z68 lapban, de jobban tettük volna ha egy sima 2500-at veszünk ezek szerint
Nem a proci szar...😊 😜
B75,Q75,Q77,H77,Z75,Z77 chipset kell neki, Zéhatvannyóc nemjó.😆
nah, átpakolgattam a cuccosokat az én gépembe egyesével, és a proci a szar. most az én procimmal (2500k) szépen fut az új gép. de elvileg az ivy-nak mennie kell a p8z68 lapban, de jobban tettük volna ha egy sima 2500-at veszünk ezek szerint
repfect írta:
nem jött be sajnos, még mindig semmi 😞
Ha esetleg van másik lap és/vagy memó, teszteld le őket, mert lehet, hogy a lap szar, vagy csak az egyik modul. Mondjuk ez még procihiba is lehet, szóval először meg kell határozni pótalkatrészekkel, hogy pontosan melyik alkatrész okozza a hibát.
Vagy amire GokuTM céloz, rossz összeszerelés is okozhat ilyet.
repfect írta:
Hali! Kis segítség kéne!!! havernak raktunk össze gépet, ASUS P8Z68 DELUXE+i5 3550+ 8gb corsair vengeance 1600Mhz stb. Az lenne a gond h mikor elindítjuk akkor *** csinálni bármit is és világít a MEM ok. Eddig rendben van nekem is ez volt a gépemmel de miután nyomva tartottam a memok-ot újraindult és ment, viszont ez a gép folyton újraindul és nem akar elindulni. mit tegyek? köszi
ClearCMOS?
az mi? 😃
Bios reset, bios nullázás. Ha van jbat jumper, akkor azzal, ha nincs, ki kell szedni az elemet az alaplapból. Mindegyiket úgy kell, hogy áramtalanítva van a gép, a jbat jumpert 1-gyel odébb teszed, és már teheted is vissza, vagy az elemet meg pár másodpercre kiszeded, visszateszed, és meg is van. 😀
repfect írta:
Hali! Kis segítség kéne!!! havernak raktunk össze gépet, ASUS P8Z68 DELUXE+i5 3550+ 8gb corsair vengeance 1600Mhz stb. Az lenne a gond h mikor elindítjuk akkor *** csinálni bármit is és világít a MEM ok. Eddig rendben van nekem is ez volt a gépemmel de miután nyomva tartottam a memok-ot újraindult és ment, viszont ez a gép folyton újraindul és nem akar elindulni. mit tegyek? köszi
ClearCMOS?
az mi? 😃
nem ad képet, nem csinál semmit, ram rendesen benne van a lapban
gyenesmartin írta:
Egy ilyen pendrive működne USB2-es csatlakozón?[LINK]. Meguntam már, hogy órákat kell várni míg felmegy a mostanira egy film vagy játék. Illetve van egy sima full HD képes médialejátszónk abban működne vajon?
Egy ilyen pendrive működne USB2-es csatlakozón?[LINK]. Meguntam már, hogy órákat kell várni míg felmegy a mostanira egy film vagy játék. Illetve van egy sima full HD képes médialejátszónk abban működne vajon?
repfect írta:
alpyka2 írta:
sziasztok😀
azt szeretnem kerdezni hogy mi a kulombseg a HDD es az SDD kozott?
Azon kívül, hogy mindkettő adattárolásra való minden. 😀 Röviden az SSD nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, memóriachipeken tárolja az adatot, ezért nagyon minimális az elérési ideje, és jóval magasabb az írási/olvasási sebessége, mint a HDD-knek. Viszont az SSD-k jóval drágábbak, és korlátozottabb a tárkapacitásuk.
A komolyabb konfigurációkat úgy érdemes összerakni, hogy SSD-re teszed a rendszert, programokat, és ha nagyobb méretű SSD-ről van szó, akkor a játékokat is, minden mást (pl zene, film, játékok képfájlja, programok telepítője stb.) pedig egy HDD-n érdemes tárolni.
Segítsetek!😃
Meiket szetted le?Meik kell?F5 v F7?
Vagy futtasd rendszergazdaként.
Már megpróbáltam mindent,de nemjó.
Az alaplapomon a led valamiért néha elkezd össze-vissza villogni aztán abbahagyja és világít rendesen. MI lehet az oka ?
Ha egy régi agp-s karit s-videoval rá kötök egy régi sima tv re, akkor az úgy működni is fog? Nem fog vibrálni a kép vagy ilyesmi?
Nem lenne szabad vibrálnia!
Értem akkor megpróbálom megcsinálni remélem működni fog! Köszönöm a válaszodat! 😀
Szívesen elvileg működnie kellene! Ha nem megy akk vagy a tv vagy a kábel hibája,általában utóbbi, de szerintem menni fog!
Végül máma vettem is hozzá s-video kábelt, össze dogtam a dolgokat és sajnos ez lett a vége amitől féltem a kép vibrál! :/
Az alaplapi távtartó és az alaplap között nincs semmi? Úgy értem nem kell ilyen gumi alátét? Csak rá kell csavarozni? 😀
Vagy futtasd rendszergazdaként.
Ezt írja a Bios Update mikor indítom.
Újra raktam már mikor elkezdte csinálni,de egy idő után újra elkezdte ezt csinálni. és ha visszaállítom a rendszert akkor mi veszik el?
Másik kérdés:
Gigabyte GA-H61M-S1 alaplapra kellene nekem valamio Bios update,mert lefagy a Bios.
Itt a bios: [LINK]
Ha visszaállitod akkor az adott programok amik utánna lettek telepitve,de pl save-k nem.
Másik kérdés:
Gigabyte GA-H61M-S1 alaplapra kellene nekem valamio Bios update,mert lefagy a Bios.
Pedig ez vírus gyanú. Hogy nem találtál semmit a vírusírtóval, nem csoda, 1xűen a komolyabbak ellen nem tudnak mit csinálni.
ha ki is írja hogy vírusos köze nincs hozzá... Ez a jobbik eset ha legalább kiírja...
hali, a cpu magnak hány voltot kéne kapnia alapból?.
Cpu-ja válogatja! Milyen egyedről van szó?
az enyémről, intel e3500.
hali, a cpu magnak hány voltot kéne kapnia alapból?.
Cpu-ja válogatja! Milyen egyedről van szó?
[LINK]
Op. rendszer kiválasztod, letöltöd a legfrissebb biost, a bios updatelő programot, és megcsinálod.
köszi működik! 😃 igaz még mindig nem tökéletes 😃 most olyat csinál h minden indításnál 8-9x újraindul és csak utána megy rendesen, elég idegesítő, de legalább megy
Nekem ilyen nagy problémám van.
Pár hete csinálja ezt. Futtattam vírusírtást meg töredezettségmentesítást semmi nem oldotta meg.
Aztakúva!
[url]http://mercador.ro/oferta/folie-pentru-impachetat-kurtos-kalacs-IDa7UB.html#f04171ed;r:23;s:[/url]
Kiburkolom vele a ház belsejét. 😃 Jön a tél,s ne hüljön ki a gépem,aztán meg kitutdja,lehet nem indul be majd a -30 fokba.
1 kalács instant 25fps?
[url]http://mercador.ro/oferta/folie-pentru-impachetat-kurtos-kalacs-IDa7UB.html#f04171ed;r:23;s:[/url]
Kiburkolom vele a ház belsejét. 😃 Jön a tél,s ne hüljön ki a gépem,aztán meg kitutdja,lehet nem indul be majd a -30 fokba.
Szandinak jó.
Szerk: Próbálkozz Bios frissítéssel, lehet bejön.
Nem a proci szar...😊 😜
B75,Q75,Q77,H77,Z75,Z77 chipset kell neki, Zéhatvannyóc nemjó.😆
Ha egy régi agp-s karit s-videoval rá kötök egy régi sima tv re, akkor az úgy működni is fog? Nem fog vibrálni a kép vagy ilyesmi?
Értem akkor megpróbálom megcsinálni remélem működni fog! Köszönöm a válaszodat! 😀
Szívesen elvileg működnie kellene! Ha nem megy akk vagy a tv vagy a kábel hibája,általában utóbbi, de szerintem menni fog!
nem jött be sajnos, még mindig semmi 😞
Ha esetleg van másik lap és/vagy memó, teszteld le őket, mert lehet, hogy a lap szar, vagy csak az egyik modul. Mondjuk ez még procihiba is lehet, szóval először meg kell határozni pótalkatrészekkel, hogy pontosan melyik alkatrész okozza a hibát.
Vagy amire GokuTM céloz, rossz összeszerelés is okozhat ilyet.
em jött be sajnos, még mindig semmi 😞
és akkor látni fogja a ramot?
Nem biztos, de megér egy próbát. Ha nem lesz jó, esetleg megpróbálhatjátok másik slotokban.
ClearCMOS?
az mi? 😃
Bios reset, bios nullázás. Ha van jbat jumper, akkor azzal, ha nincs, ki kell szedni az elemet az alaplapból. Mindegyiket úgy kell, hogy áramtalanítva van a gép, a jbat jumpert 1-gyel odébb teszed, és már teheted is vissza, vagy az elemet meg pár másodpercre kiszeded, visszateszed, és meg is van. 😀
ClearCMOS?
az mi? 😃
nem ad képet, nem csinál semmit, ram rendesen benne van a lapban
USB 3.0, backwards compatible with USB 2.0
Ez azt jelenti, hogy működik 2.0 USB portban is.
ClearCMOS?
sziasztok😀
azt szeretnem kerdezni hogy mi a kulombseg a HDD es az SDD kozott?
Azon kívül, hogy mindkettő adattárolásra való minden. 😀 Röviden az SSD nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, memóriachipeken tárolja az adatot, ezért nagyon minimális az elérési ideje, és jóval magasabb az írási/olvasási sebessége, mint a HDD-knek. Viszont az SSD-k jóval drágábbak, és korlátozottabb a tárkapacitásuk.
A komolyabb konfigurációkat úgy érdemes összerakni, hogy SSD-re teszed a rendszert, programokat, és ha nagyobb méretű SSD-ről van szó, akkor a játékokat is, minden mást (pl zene, film, játékok képfájlja, programok telepítője stb.) pedig egy HDD-n érdemes tárolni.