Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De szerintem még az 1680x1050-is esélyes lenne.😀
Majd felhúzom! Állítólag lehet... 😃
Köszönöm a válaszokat! Maradok továbbra is az asus-nál! Elvégre amit a toxic alapból tud azt húzással el tudom érni az asus-on... 😀
Esetleg reménykedhetem a Crysis 2 és a BF3 max grafikás megjelenítésében HD felbontáson???? Vagy ezt a gondolatot verjem ki a fejemből?! 😃
1280x720 | 1600x1200-ban "szerintem" vinni max grafikán. 1920x1080-ban a full beállítás már lassítaná.
Értem! Hát akkor kompromisszum...
Köszönöm a válaszokat! Maradok továbbra is az asus-nál! Elvégre amit a toxic alapból tud azt húzással el tudom érni az asus-on... 😀
Esetleg reménykedhetem a Crysis 2 és a BF3 max grafikás megjelenítésében HD felbontáson???? Vagy ezt a gondolatot verjem ki a fejemből?! 😃
1280x720 | 1600x1200-ban "szerintem" vinni max grafikán. 1920x1080-ban a full beállítás már lassítaná.
Donts szived szerint!De en az Asust ajanlanam,mert annak jobb a hutese😀
Köszi! 😃
Ránézésre a Shappire jobban tetszik de döntésképtelem vagyok...
Esetleg az még dob a rendszeren, hogy amd procim van???
Nem dob semmit rajta, hogy most AMD procit használsz, ATI(AMD) kártya mellé. Jó, optimalizálják valamennyire a kártyákat, hogy AMD procik alatt valamivel jobban teljesítsenek, de ez szinte észrevehetetlen.
Köszi! 😃
Nem, ez egy nagy tévhit! AMD és az INTEL egyenlő csak az egyik olcsóbb, viszont a másik elég sokkal drágább de jobb-,-😀
Timit mondotok, melyik az erősebb?
Referencia HD3870, vagy 9600gt??
Mert ahány oldal, annyi eredmény ...
Kb egy szinten vannak.
Sziasztok szerintetek Asus 5670 es kártya meddig lenne jó ha most megvenném ?
már most cserélni kéne. elég gyenge már
1280x1024 es felbontásra kellene csak
arra mondjuk még jó
esetleg ultra beálításokhoz is ?
arra mondjuk még jó
Köszi! 😃
Bocsi de közbejött 3 ezres és ezt a videokarira szeretném fordítani... Tehát a kérdés a következő:
Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2 vaaaagy SAPPHIRE TOXIC HD 6850 1GB ????
Én a Shappire termékére szavaznék de még életemben nem vettem amd videokarit!!! 😃
A 6850 CF esetében az a gond, hogy helyenként kevés lehet az 1gb vram a gpu teljesítményéhez képest. 😕
melyik az a vga 1gb-s ban amelyet ha dualban futtatok hozza a 7970-es szintjét?
Bershka: Szerintem azt vedd amelyik olcsóbb. Az a 20 MHz órajelkülönbség szinte semmi.
nagyon jó, olyan van nekem is
gépemnél találsz róla képet.
Köszi a válaszokat 😃 Lenne még egy kérdésem ha nem gond.
Milyen márkájú kártyát vegyek?
sapphire, asus, msi csak hogy a legjobbakat említsem.
Köszi a válaszokat 😃 Lenne még egy kérdésem ha nem gond.
Gigabyte,Asus,Sapphire,Msi,Powercolor
tök mindegy kinek hogy megy....kicsit megint eltértünk......milyen videokártyát vegyek?
Te tértél el.. 😜 Mi csak folytattuk...Ne vegyél másik karit,úgy is elég minden alá a HD 6850 😜
nekem HD6870 van, és DX11-ben maxon sokszor van 30 FPS alatt. 25 -el már én nem tudom játszani az lassú. És az még 1440*900 volt.
Na,ez meg a másik dolog 😃
Mind1..sokszor nem értem az ilyen embereket 😃
ki hazudot??fullon megy!igaz csak 30fps-el de megy!
Mi értelme van ennek a rizsának ? 😃
i7 920 3,8 Ghz mellett...
ki hazudot??fullon megy!igaz csak 30fps-el de megy!
(már bocs hogy ezt mondom, de nem lehet 1920x1080-ban 30 fps-ed, fullon!) Nagyon minimumra véve akkor is olyan 10-20 fps.
(De eltértem(ünk) a témától, így én itt befejeztem az off-ot.)