Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://kepfeltoltes.hu/100410/n_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Live Messenger-rel van problémám. Amint le akarom tenni tálcára a programot, a következő üzenetet kapom és kilép a program.
http://kepfeltoltes.hu/100410/1143783998n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Újratelepítés után sem javult a dolog. Esetleg valakinek valami ötlete?
Most Goog le chromet használok de ez is eléggé lassú:S
Valaki segitsen pls h tudnám megcsinálni h ne faggyon le
Már újra is tettem őket de még is lefagnak
Jajj és W7-em van
nem tudja valaki hogy lehet leállitani valahol hogy a xp elinditáskor ne jöjjőn ellő programok vagyis pl. skypot leakarom állitani 😃 help!
A Skype-ot momentan a Skype fejlecen talizhato menujeben az "eszkozok" "beallitasok"-ban, azon belul pedig az "altalanos beallitasok"-ban tudod beallitani, h ne induljon a Windows-zal....
1ebkent meg tobb mod is van ra, de a Skype eseteben ez a legkezenfekvobb, mivel a progiban adva van, h magad allithatod be, mikor induljon es hogyan.
Ahol viszont erre nincsen lehetoseged, ott akkor jol johet pl. a CCleaner nevu ingyenes, kis meretu progi, amivel kepes leszel konnyeden beallitani, h melyik progik legyenek azok amelyikek induljanak/ne induljanak a Windows-zal vmint nagyszeru rendszer-karbantarto is ez a progi. 😉
Feltettem a Bad company 2-t s mikor elindotom a campaign-t ott a csonakos résznél 3-5 mp ig rendesen megy aztán meg egy fehér képernyő jelenik meg, a hangok meg a gép pedig dolgozzik ugyan ugy mintha menne a game.
köszi szépen,én driver cleaner-t szoktam,megrpobálom ezzel
köszi mégegyszer😀
Nincs mit!..majd szólj hogy hogy sikerült! 😉
köszi mégegyszer😀
sziasztok,kéne egy kis segítség ha nem nagy kérés.
na most van 3 játék(Bioshock 2,Fallout 3,Red Alert 3),ami játék közben hibával kidob az asztalra,ilyenkor a windowsban hatalmasak az ikonok ,színtelenek(egyszerűen rondák😆😉,majd kikapcsol a monitor és csak a restart segít.
a Red Alert 3 megy más driverrel,de azzal meg a cod 4 kap kékhalált.
ezért gondolom ,hogy driver probléma,esetleg leírná valaki hogy frissít drivert?,hátha valamit rosszulcsinálok
esetleg a video karim haldoklik?
előre is kossz a választ
Heló!
Igen, ezt tényleg Driver problémát tükröz!..nos, Drivert úgy kellene feltenni, hogy közben TELJESEN letörlöd a régit!!!!!
1. Uninstalálod a régit
2. Letöltöd a Driver Sweeper nevezetű progit! (Egyszerű kezelni!..az "NVIDIA Display"-t pipázd ki) [LINK]
3. Feltelepíted a legújabb Drivert
Ha a leírásom szerint csinálod, akkor nem lessz gond! 😉..ha ezek után is fog sz@rakodni, akkor lehet hogy a VGA haldoklik!
na most van 3 játék(Bioshock 2,Fallout 3,Red Alert 3),ami játék közben hibával kidob az asztalra,ilyenkor a windowsban hatalmasak az ikonok ,színtelenek(egyszerűen rondák😆😉,majd kikapcsol a monitor és csak a restart segít.
a Red Alert 3 megy más driverrel,de azzal meg a cod 4 kap kékhalált.
ezért gondolom ,hogy driver probléma,esetleg leírná valaki hogy frissít drivert?,hátha valamit rosszulcsinálok
esetleg a video karim haldoklik?
előre is kossz a választ
AZ lenne a gondom hogy van az a Drag Racer v3 nevű flash játék, és Cheat engin-el szeretném hackelni.
Pár dolgot szeretnék át írni, mint pl.: lóerő,pénz stb....
De sajna nem megy.
de pl. a sims3-nál és a battlefield heroes-nál jó mind a 2. és ha nem játszok akkor is rendesen működik mind a 2
mi lehet a baj? légyszi aki tud segítsen
Valaki tudna segíteni? Az lenne a problémám, hogy van egy külső HDD-m és szinte azon van most mindenem.
Elfelejtettem bekapcsolni mikor elindítottam a gépet és ezért ugye ami rajta van azoknak az ikonjai fehérek.
de mikor másnap is beléptem a gépbe és bekapcsoltam a hdd-t működnek az alkalmazások csak a melyik a külső hdd-n van még mindig fehérek az ikonjai.
ez miért van?
valaki tudna segíteni hogy mit csináljak?
win7-em van.
Nos, mivel egyszer nem érte el, már érvénytelenek az ikonok, újra ki kell tenned őket, hogy működjenek, vagy beállítanod a célfájlt.
Szerk.: persze egyesével, külön-külön :S
És pl ha frissíteném a desktop-ot? nem tudom hogy kell csak magától frissíti mikor lefagy a rendszer.
De akkor minden problémát megold.
Valaki tudna segíteni? Az lenne a problémám, hogy van egy külső HDD-m és szinte azon van most mindenem.
Elfelejtettem bekapcsolni mikor elindítottam a gépet és ezért ugye ami rajta van azoknak az ikonjai fehérek.
de mikor másnap is beléptem a gépbe és bekapcsoltam a hdd-t működnek az alkalmazások csak a melyik a külső hdd-n van még mindig fehérek az ikonjai.
ez miért van?
win7-em van.
Nos, mivel egyszer nem érte el, már érvénytelenek az ikonok, újra ki kell tenned őket, hogy működjenek, vagy beállítanod a célfájlt.
Szerk.: persze egyesével, külön-külön :S
ez miért van?
win7-em van.
ez mi ?
a választ előre is kőszőnőm 😀 .
http://www.hd-dvd-ripper.net/images/video-converter/Youtube-to-Windows-Movie-Maker.jpg melyik az ?
már sikerült !
ja meg az hogy van olyan program hogy kiirok képeket egy cd-re diavetitsként megy és kőzbe beteszek a képekhez egy zenét vagy tőbbett meg igy formázgatni a képet 😆 alakzatok...😃
windows movie-val nem lehet megcsinálni szerintem !
ha nemjö akkor eszközök/játék(ok) és ennyi😃
remélem segítettem
Nemrég kaptam meg az új gépemet Gépem adatai és pl a Batman AA-t próbáltam meg feltenni feltette szépen és amikor megpróbálom elindítani akkor azonnal befagy minden. Szépen töröltem. Akkor következett a Borderlands. Telepítés közben kb a felénél megint lefagyott az egész akkor reset és lám ott volt feltéve a Borderlands. Rákattoltam és megint ugyan az. Akkor következett a Star Wars: TFU Elkezdtem vele játszani csak mindig ugyan annál a résznél kilépett és ez az üzenet jött be : A Windows hibát talált és most keresi a megoldást a problémára. Vagy valami ilyesmi. Mit csináljak? Frissítsek drivert vagy váltsak vissza XP-re? Pls segítsetek.
Milyen tápegység van a gépedben? Ha akkor fagy ki minden, amikor terhelés alatt van a géped akkor lehet, hogy kicsi neki a táp!
Drivereket mindenből a legfrissebbet tedd fel! Próbálkozz patch-el, és másik crackel!
a PES 10-et raktam fel, reloaded változat, netről szedtem le, és telepítés után crackelem minden, elindítom, és csak nagy feketeség és nem csinál semmit, mi lehet a baj? lécci segítsetek köszi
(
és a konvertáló program vlmiért egy két filmet nem igazán akar konvertálni ez valyon miért van?PLS segítsetek nekem
a segítségért előre is köszi
Sziasztok,Kérlek ha valaki tud segítsen!!
Ismerősöm letöltötte nekem a WSC Real 2009 ,de amikor elindítanánk itt az én gépemen csak zene van kép sajnos nincs!
Légyszi valaki segítsen hogy mi lehet a probléma!!!! Mert egyébként megnéztem a gépigényét annak a játéknak ,és csak az a hiba hogy nekem Pixel Shader 2 van hisz :ATI Radeon 9550 -esem van!!!
hát mivel sm 3-as videokártya van a gépigényéhez írva ezért sm 2-esen nem fog menni
leírná valaki hogyan tudok ki írni ps2 re játékot? letöltöttem 1et miylen progival és simán isoba? vagy hpygan? sűrgős lenne kösziS
ha iso-ban szedted le akkor nero burning romban recorder menüben burn image-re rámész kiválasztod az iso-t és minél alacsonyabb sebességen megírod, ha nem iso akkor alcohol-t ajánlom
Ismerősöm letöltötte nekem a WSC Real 2009 ,de amikor elindítanánk itt az én gépemen csak zene van kép sajnos nincs!
Légyszi valaki segítsen hogy mi lehet a probléma!!!! Mert egyébként megnéztem a gépigényét annak a játéknak ,és csak az a hiba hogy nekem Pixel Shader 2 van hisz :ATI Radeon 9550 -esem van!!!
http://www.nvidia.com/object/winxp_191.07_whql.html
lehet h 64biteset szedtem véletlen le 32es helyett?
most már régóta a 182.42-es van fennt és sztem ráférne már egy elégrendes frissítés...
szerintetek?
Sziasztok... nekem valami gondom akadt a GTA IV-el ha játszok vele akkor akadt a cucc... de csak akkor akad mikor kanyarodok szal nem értem mi a hiba pedig a gépen tökéletes jó hozzá...valaki tudna segíteni mi lehet a hiba ?? a választ előre is köszönöm 😀
Próbáltad már a patcheket?
na most hogy be raktam a Patchet igy most tökéletes de viszont most meg az árnyék ilyen szar... :S lehetséges hogy a video karim nem bírja el ? :S a választ köszi és a segítséged is
Felraktad azt az árnyék csúszkát maxra? Mert az nálam is rossz volt!