Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Puffin avatar
Milyen gépről van szó?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Jók igen valószínűleg maga a VGA adta meg magát mert ahogy kivettük a gépből már bootolt is és adta a képet egyből.
0
0
0
0
hashimoto avatar
PatrikVagyok: Kábel, monitor jó?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy az unokaöcsém gépében nem ad jelet a videokártya :/ megpróbáltam az integrált kártyát ,de az sem adott jelet ez minek lehet a hibája? :S
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hali.
Lenne egy HP 3845 es nyomtatom, amiben fekete patron cseréltem, szinest pedig nem. Ugy voltam vele hogy max nem nyomtat szinesen, azt heló. De sehogysem akar nyomtatni. Driver van telepitve, op rendszer felismeri.
Esetleg van ötletetek , hogy mi lehet a hiba?
0
0
0
0
hashimoto avatar
Azért, az a DDR3 jóval erősebb, meg az A8 is a C2D-nál. 😃
De, amúgy, a fejlettebb architektúra is közrejátszhat.
0
0
0
0
TheXperia avatar
4GB RAM DDR2 800MHz egy Core 2 Duo E4500 3.0GHz-re húzva volt. Lapiba ugyanúgy 4GB van DDR3 1600MHz csak A8 procival 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
Vagy, több ram/más proci van mellette.
0
0
0
0
TheXperia avatar
Pedig sok játék jobban fut az M230 on mint a 4670-en. Szerintem a fejletebb architektúra miatt.
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
De az erősebb a 3850-nél 😃
0
0
0
0
TheXperia avatar
azért írtam 4670-et 😀
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
Valamivel gyengébb mint a 3850... 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
hát jah 4670-5670 DDR3 körül 😃
0
0
0
0
TheXperia avatar
Egy R5 M230 egy HD4670 szintjén van teljesítménybe nem?
0
0
0
0
Puffin avatar
Sicu33: igen tuningolható a processzor bennük.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali!
A Z170-es alaplapok legyen az(ASUS,Gigabyte,ASRock stb...) mind tuningolható?
0
0
0
0
FoxX avatar
Rendben, köszönöm szépen a segítséged😀
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Nincs olyan fix beállítás ami minden egyes géphez megfelel. PH-n is csak egy értéket adnak amivel kezdésként érdemes próbálkozni, de az nem garantált, hogy neked is be fog válni. Ki kell mindent tapasztalni. Kérdezz rá a Sandy topikban, hogy neked mit ajánlanak elsőre, aztán majd meglátod mit bír.
0
0
0
0
FoxX avatar
Csak, ha meg is találom azt a hozzászólást, nem ugyan az a lap, ram, cpu hűtő..
Vagy ez annyira nem gátolja? 4.5Ghz elérhető ezekkel?😀
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Nem kell rakétamérnöknek lenni egy kis tuning kivitelezéséhez. Prohardveren olvass kicsit vissza a Sandy topikban, párszor már leírták mit kell beállítani.
[LINK]
0
0
0
0
FoxX avatar
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni tőletek😀 Felszeretném húzni a processzoromat, olyan 4.5Ghz környékére, mert később majd megy mellé egy erősebb kártya, hogy bírjon majd vele (1070) És segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan is álljak neki, mert tönkre vágni nem szeretném,és még nem csináltam ilyet.😀
Vagy ezt így láthatatlanba nem lehet? Bízzam olyanra aki ért hozzá, és itt van és látja?
Válaszotokat előre is köszönöm!!😀 A részletekért az eszközöknél megleshető a gép😀
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
[LINK]
Ez a hivatalos ram letöltő oldal akit érdekel! 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
Mi az a link? Le kellene töltenem még nekem is 2x8GB ramot... 😆
0
0
0
0
vladtepes2 avatar
Megvan az idei év első gyöngyszeme!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__8370493-ha-toltok-le-ramot-az-van-olyan-jo-minta-fizikai__oldal-1
0
0
0
0
reszler112233 avatar
antal555s
Nekem a laptop csinált ilyet mikor csak átfrissítettem. Újrahúztam tiszta telepítéssel és megoldotta. Igaz 2 héttel a hiba megjelenése után.(Nem tudom mi volt a gond.)
0
0
0
0
barnav avatar
Köszi még egyszer a válaszokat 😀 hosszas keresés után találtam egy oldalt erről a Microsoft oldalán (úgy néz ki gondoltak erre 😀 )
Ha esetleg más is tervez ilyen gép újratelepítést akkor itt a link hogy kell:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change
0
0
0
0
antal565s avatar
Öhm az miért lehet hogy ha a Windowsban rá megyek hogy leállítás akkor úgymond kikapcsol a gép (csak a processzor hűtő pörög) aztán újra indul és csak úgy tudom kikapcsolni ha a gépházon ugye pár másodpercig nyomva tartom a be/ki kapcsoló gombot. Windows 10-ről van szó. Ilyet 7-tel meg 8.1-gyel nem produkált szóval nem értem.
0
0
0
0
Puffin avatar
Át lehet rakni csak nem fog normálisan működni.
0
0
0
0
no avatar
SSD-t lehet egyik gépből másikba rakni és nem kell újra rakni az op rendszert? Noh ez érdekes hmm
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Viszont elvileg van egy olyan lehetőség, hogy írsz a microsoftnak, hogy gépet váltasz, és ők valahogy megoldják.
Nem biztos, hogy működik, de egy próbát megér
0
0
0
0
Puffin avatar
Elvileg alaplaphoz van kötve a Windows. A régi nem lesz aktiválva az új gépen.
0
0
0
0
barnav avatar
Andris187: köszi a válasz 😀
még annyi hogy az új gépbe a mostani ssd-t rakom bele és ha nem telepíteném egyből újra úgy elindulna mert ugye gépházból újra lehet telepíteni a gépet?
0
0
0
0
barnav avatar
Sziasztok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehetne újratelepíteni a windowst.
A gépemet még elég rég vettem eredeti win 7-el amiről frissítettem win 10-re. Vagyis csak digitális azonosító van, termékkulcs nincs.
Nemsokára veszek egy új gépet és arra szeretném feltelepíteni a windows, de akkor azt tudnám valahol aktiválni?
Vagy azt nem kell?
0
0
0
0
Andris18 avatar
Én csak hdd és ssd tesztelőt tudok ami méri milyen állapotban vannak illetve hány fokon Hard Disk Sentinel
illetve Aida64 vagy Everest ami mindet mutat szerintem.
0
0
0
0
no avatar
Helló!

Volna egy gép.. gondol egyet és olykor kikapcsol.. táp már lett cserélve benne... Rendszer tesztelő programokat tudtok ajánlani, amivel nyúzhatnám a gépet hőmérsékleti oldalakról? Hardveres vagy hőmérsékleti gondok vannak e.. nem saját gép nem itthon van :S

Túlmelegedés nélkül is ha kikapcsol...
0
0
0
0
Krissz avatar
Mire gondolsz Haku? 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ez valami új elem a periódusos táblában?
0
0
0
0
hashimoto avatar
Hát igen, nem egy profi cucc, de a célnak megfelel 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
bszilvagyi: Leszedtem, nemrosz csak most hirtelen nemajart mukodni mas eszkozrol :/ pl. Telefon, de köszönöm szépen 😀😉
0
0
0
0
hashimoto avatar
Krissz: Én hasonlót használtam, a gépről másolgatni ideoda fájlokat neten keresztül: [LINK]
0
0
0
0
Krissz avatar
Srácok, XAMPP webszerver + DDNS ben tudna valaki segíteni?
A lényeg az lenne hogy a DDNS címmel itt helyi hálózaton legalább eltudjam érni a XAMPP htdocs mappáját (amie később kreálok majd egy böngészős filekezelőt)

Köszi
0
0
0
0
roba1996 avatar
Köszi szépen majd meg nézem
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
roba1996
Talán annyit megpróbálhatsz hogy BIOS-ban a 'Legacy USB Support'-ot (vagy hasonlót) megkeresed és ha Disabled-en van akkor átállítod Enabled-re, úgy talán felismeri. Bár drivert nem biztos hogy találsz hozzá, ha keresni kell.
0
0
0
0
roba1996 avatar
NSD4rKn3SS: Nem egy ma darab igen 😀 Több éve nem használtam utoljára xp-n használtam mert windows 7 nél és win 8 nál is ugyan ezt csinálta amit most a windws 10-nél és semmi ötletem nincs ,hogy hogyan lehetne működésre bírni
0
0
0
0
NSD4rKn3SS avatar
Hunork
Igazán nincs mit. 😃

roba1996
Ahogy látom nem mai darab ez a típus, mikor vetted? Utoljára amikor használtad még működött?
De amúgy ilyen régi eszközöknél kicsi szokott lenni az esély hogy újabb rendszerek felismerik/lekezelik rendesen.
Szerk.: Eszközkezelőben bedugás után próbálj meg egy hardverfelismerést, lehet nem akaródzik életre kelni anélkül hogy erőltetve lenne, én egy régi webkamerával jártam így Win10-nél.
0
0
0
0
roba1996 avatar
Miért van az ,hogy be dugom a kormányomat (saitek r220) és nem csinál semmit a windows hangot se ad ki hogy be lett dugva usb próbáltam az összes usb bemenetet de semmi drivert is szedtem le hozzá de azzal se semmi!
0
0
0
0
Hunork avatar
Köszönöm a segítséget. Ez rossz hír, én egy garis tápot nem forrasztok. 😀 Bár remélem, megoldom hétvégén enélkül a problémát!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció