Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy az unokaöcsém gépében nem ad jelet a videokártya :/ megpróbáltam az integrált kártyát ,de az sem adott jelet ez minek lehet a hibája? :S
Hali.
Lenne egy HP 3845 es nyomtatom, amiben fekete patron cseréltem, szinest pedig nem. Ugy voltam vele hogy max nem nyomtat szinesen, azt heló. De sehogysem akar nyomtatni. Driver van telepitve, op rendszer felismeri.
Esetleg van ötletetek , hogy mi lehet a hiba?
Nincs olyan fix beállítás ami minden egyes géphez megfelel. PH-n is csak egy értéket adnak amivel kezdésként érdemes próbálkozni, de az nem garantált, hogy neked is be fog válni. Ki kell mindent tapasztalni. Kérdezz rá a Sandy topikban, hogy neked mit ajánlanak elsőre, aztán majd meglátod mit bír.
Nem kell rakétamérnöknek lenni egy kis tuning kivitelezéséhez. Prohardveren olvass kicsit vissza a Sandy topikban, párszor már leírták mit kell beállítani.
[LINK]
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni tőletek😀 Felszeretném húzni a processzoromat, olyan 4.5Ghz környékére, mert később majd megy mellé egy erősebb kártya, hogy bírjon majd vele (1070) És segítségeteket szeretném kérni, hogy hogyan is álljak neki, mert tönkre vágni nem szeretném,és még nem csináltam ilyet.😀
Vagy ezt így láthatatlanba nem lehet? Bízzam olyanra aki ért hozzá, és itt van és látja?
Válaszotokat előre is köszönöm!!😀 A részletekért az eszközöknél megleshető a gép😀
antal555s
Nekem a laptop csinált ilyet mikor csak átfrissítettem. Újrahúztam tiszta telepítéssel és megoldotta. Igaz 2 héttel a hiba megjelenése után.(Nem tudom mi volt a gond.)
Köszi még egyszer a válaszokat 😀 hosszas keresés után találtam egy oldalt erről a Microsoft oldalán (úgy néz ki gondoltak erre 😀 )
Ha esetleg más is tervez ilyen gép újratelepítést akkor itt a link hogy kell:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change
Öhm az miért lehet hogy ha a Windowsban rá megyek hogy leállítás akkor úgymond kikapcsol a gép (csak a processzor hűtő pörög) aztán újra indul és csak úgy tudom kikapcsolni ha a gépházon ugye pár másodpercig nyomva tartom a be/ki kapcsoló gombot. Windows 10-ről van szó. Ilyet 7-tel meg 8.1-gyel nem produkált szóval nem értem.
Viszont elvileg van egy olyan lehetőség, hogy írsz a microsoftnak, hogy gépet váltasz, és ők valahogy megoldják.
Nem biztos, hogy működik, de egy próbát megér
Andris187: köszi a válasz 😀
még annyi hogy az új gépbe a mostani ssd-t rakom bele és ha nem telepíteném egyből újra úgy elindulna mert ugye gépházból újra lehet telepíteni a gépet?
Sziasztok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehetne újratelepíteni a windowst.
A gépemet még elég rég vettem eredeti win 7-el amiről frissítettem win 10-re. Vagyis csak digitális azonosító van, termékkulcs nincs.
Nemsokára veszek egy új gépet és arra szeretném feltelepíteni a windows, de akkor azt tudnám valahol aktiválni?
Vagy azt nem kell?
Én csak hdd és ssd tesztelőt tudok ami méri milyen állapotban vannak illetve hány fokon Hard Disk Sentinel
illetve Aida64 vagy Everest ami mindet mutat szerintem.
Volna egy gép.. gondol egyet és olykor kikapcsol.. táp már lett cserélve benne... Rendszer tesztelő programokat tudtok ajánlani, amivel nyúzhatnám a gépet hőmérsékleti oldalakról? Hardveres vagy hőmérsékleti gondok vannak e.. nem saját gép nem itthon van :S
Srácok, XAMPP webszerver + DDNS ben tudna valaki segíteni?
A lényeg az lenne hogy a DDNS címmel itt helyi hálózaton legalább eltudjam érni a XAMPP htdocs mappáját (amie később kreálok majd egy böngészős filekezelőt)
roba1996
Talán annyit megpróbálhatsz hogy BIOS-ban a 'Legacy USB Support'-ot (vagy hasonlót) megkeresed és ha Disabled-en van akkor átállítod Enabled-re, úgy talán felismeri. Bár drivert nem biztos hogy találsz hozzá, ha keresni kell.
NSD4rKn3SS: Nem egy ma darab igen 😀 Több éve nem használtam utoljára xp-n használtam mert windows 7 nél és win 8 nál is ugyan ezt csinálta amit most a windws 10-nél és semmi ötletem nincs ,hogy hogyan lehetne működésre bírni
roba1996
Ahogy látom nem mai darab ez a típus, mikor vetted? Utoljára amikor használtad még működött?
De amúgy ilyen régi eszközöknél kicsi szokott lenni az esély hogy újabb rendszerek felismerik/lekezelik rendesen.
Szerk.: Eszközkezelőben bedugás után próbálj meg egy hardverfelismerést, lehet nem akaródzik életre kelni anélkül hogy erőltetve lenne, én egy régi webkamerával jártam így Win10-nél.
Miért van az ,hogy be dugom a kormányomat (saitek r220) és nem csinál semmit a windows hangot se ad ki hogy be lett dugva usb próbáltam az összes usb bemenetet de semmi drivert is szedtem le hozzá de azzal se semmi!
Lenne egy HP 3845 es nyomtatom, amiben fekete patron cseréltem, szinest pedig nem. Ugy voltam vele hogy max nem nyomtat szinesen, azt heló. De sehogysem akar nyomtatni. Driver van telepitve, op rendszer felismeri.
Esetleg van ötletetek , hogy mi lehet a hiba?
De, amúgy, a fejlettebb architektúra is közrejátszhat.
A Z170-es alaplapok legyen az(ASUS,Gigabyte,ASRock stb...) mind tuningolható?
Vagy ez annyira nem gátolja? 4.5Ghz elérhető ezekkel?😀
[LINK]
Vagy ezt így láthatatlanba nem lehet? Bízzam olyanra aki ért hozzá, és itt van és látja?
Válaszotokat előre is köszönöm!!😀 A részletekért az eszközöknél megleshető a gép😀
Ez a hivatalos ram letöltő oldal akit érdekel! 😃
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__8370493-ha-toltok-le-ramot-az-van-olyan-jo-minta-fizikai__oldal-1
Nekem a laptop csinált ilyet mikor csak átfrissítettem. Újrahúztam tiszta telepítéssel és megoldotta. Igaz 2 héttel a hiba megjelenése után.(Nem tudom mi volt a gond.)
Ha esetleg más is tervez ilyen gép újratelepítést akkor itt a link hogy kell:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change
Nem biztos, hogy működik, de egy próbát megér
még annyi hogy az új gépbe a mostani ssd-t rakom bele és ha nem telepíteném egyből újra úgy elindulna mert ugye gépházból újra lehet telepíteni a gépet?
A gépemet még elég rég vettem eredeti win 7-el amiről frissítettem win 10-re. Vagyis csak digitális azonosító van, termékkulcs nincs.
Nemsokára veszek egy új gépet és arra szeretném feltelepíteni a windows, de akkor azt tudnám valahol aktiválni?
Vagy azt nem kell?
illetve Aida64 vagy Everest ami mindet mutat szerintem.
Volna egy gép.. gondol egyet és olykor kikapcsol.. táp már lett cserélve benne... Rendszer tesztelő programokat tudtok ajánlani, amivel nyúzhatnám a gépet hőmérsékleti oldalakról? Hardveres vagy hőmérsékleti gondok vannak e.. nem saját gép nem itthon van :S
Túlmelegedés nélkül is ha kikapcsol...
A lényeg az lenne hogy a DDNS címmel itt helyi hálózaton legalább eltudjam érni a XAMPP htdocs mappáját (amie később kreálok majd egy böngészős filekezelőt)
Köszi
Talán annyit megpróbálhatsz hogy BIOS-ban a 'Legacy USB Support'-ot (vagy hasonlót) megkeresed és ha Disabled-en van akkor átállítod Enabled-re, úgy talán felismeri. Bár drivert nem biztos hogy találsz hozzá, ha keresni kell.
Igazán nincs mit. 😃
roba1996
Ahogy látom nem mai darab ez a típus, mikor vetted? Utoljára amikor használtad még működött?
De amúgy ilyen régi eszközöknél kicsi szokott lenni az esély hogy újabb rendszerek felismerik/lekezelik rendesen.
Szerk.: Eszközkezelőben bedugás után próbálj meg egy hardverfelismerést, lehet nem akaródzik életre kelni anélkül hogy erőltetve lenne, én egy régi webkamerával jártam így Win10-nél.