Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha újonnan veszed akkor inkább gtx 1060.
Emlékszem, még a HD4890-emen volt utoljára ilyen turbós hűtés, hát néha azt hittem felrepül.😆
Kérek inkább egy pár perces Unigine Heaven vagy FurMark-ról képet, kíváncsi vagyok ezek alatt milyen hőfokot produkál.
59%-os fan speed mellett elvileg ilyen hőmérsékletet produkál.
R9 290 szimpatikusabb, csak az a ref hűtő nem tetszik... ASUS DCU II-re pedig sok panaszt hallottam az R9 290 esetében.
Én piros vagyok na: R9 290 😃
Gyors kérdés... GTX 780 vagy R9 290? Mindkettő referencia modell, mindkettő 50 ezerbe fájna. Melyiket ajánlanátok?
(nem vettem észre hogy elirtam 😆😉
3 DisplayPort helyett 2 van rajta, és 1 HDMI port helyett 2, ez az OCV1 jelölésű. Nekem a 6GB-os OC verziójú pörög jelenleg a gépben (3 DisplayPort, 1 HDMI port), hidd el, hogy nem spóroltak le semmit.
ASUSnál pl "STRIX" vagy "MATRIX".
De mondhatjuk a SApphire "Nitro-t", vagy a Gigabyte "Windforce" hűtését is. 😀
[LINK]
Gepadatok:CPU:CI7 4.1G(I74770K) /Memory😃DR3 1600 8G*2/ VGA:GTX760 256BIT/2GD5 /Alaplap:AS G30AK 1A / A valaszt elore is kszonom 😃DD
meg akkor is jól jön, ha nem "high", hanem "ultra" textúra beállításokkal akarsz játszani egy mostani játékot pl
Van a "sima": [LINK]
És van az oc-s változata: (+10e forint) [LINK]
Szerk.: az oldal szerint nem sokkal jobb a mostaninál :/ egy GTX 960 jobb választás? vagy maradjak ennél?
Nagyjából egy szinten vannak 200€ körül.
[LINK]
[img]http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-rx-470-4gb-gddr5-256bit-pci-e-11256-00-20g-p344224176/[/img]
Ittvan egy R9 380, a 200€-s árkategóriában.
[LINK]
Erről vga-ról valakinek tapasztalat vagy vélemény?
http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series/rx-470-rs-4gb-dd-black-rx-470p4ldb6
Üdv,
András