Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Spoiler!
de 70-80fok között tuti semmi gond nem lesz vele
Játszadozz az rpmel terhelés alatt, azt figyeld a hőfokokat
Én az alábbi venti beállításokat használom a video kártyámnál. Kérdésem lenne, hogy szerintetek ez jó? Csökkentsem, emeljem? Ti milyen beállításokat használtok?
Üdvözlettel
Azuredragon4
Köszönöm!
A kérdésem a következő, mit takar az, hogy Játékra használható 1024Mb ? A ramból veszi el hogy meglegyen annyi vagy hogy kell ezt értelmeznem?
Tegyük fel egy játék minimum ram igénye 4 gb ram, 1 gb videókártya. Nekem van 6 giga Ramom meg 512mbos kártyám akkor a ramból vesz el a kártya javára?
Mitől függ, mi kell hozzá és mennyi?
Ilyen szempontból szerintem jobb az intel-amd házasság mint az amd-amd, mivel én úgy tudom (javítsatok ki ha tévedek) hogy NEM tud átkapcsolni dedikáltra, csak hibrid crossfire módban tud működni.
Az asztali gépeket ez nem érinti, jó párosítás az Intel+Radeon a drivertámogatás nem akadozik(én laptopban is meg vagyok vele elégedve miután rátaláltam 3rd party driverekre).
szeretik ők egymást 😀
Azt szeretném megkérdezni,hogy mennyire alkalmas nvdia mellé amd proci vagy intel mellé amd vidikari vannak különbségek esetleg kompatibilis problémák?
Előre is köszi a választ!
Ha neked minimum very high kell hogy élvezhető legyen a játék, akkor még talán az 1 évvel is sokat mondtam.
Az érdekel, hogy vajon mikor jön el az az idő, hogy a 960-amat le kell, hogy cseréljem, mert az új generáció már élvezhetetlen lesz vele?
[url]https://www.google.hu/search?q=HD+530&rlz=1C1PRFE_enHU669HU669&oq=HD+530&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8#tbm=vid&q=HD+530+i3+6100[/url]
Ui.: Pasztának jó amit a 212EVO hűtőhöz kaptam vagy vegyek inkább MX2 vagy MX4-est?
Benjamin: Ha a CPU nagyobb terhelésen van mint a GPU függetlenül attól hogy nem éri el a 100%-ot attól az még CPU limit.
Egy VGA-t mennyi időközönként érdemes újrapasztázni? Illetve gondolom ami a CPU-hoz való hővezető paszta jó a VGA-hoz is.Sose csináltam még VGA pasztázást ezért kérdezem.
Nyitnék egy új kérdést. Az egyik barátom a következő dilemmába esett : GTX 980 kontra R9 390X.
Segítsetek kicsit nekem és neki is ezzel. Melyiket ajánlanátok és miért?
Köszönöm!
Valakinek hasonló jelenség?