Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de ennyiért 36-ért már el lehet csípni HD6850-et is.
használt jó?? 😆
neem 😃
Akkor Full HD-n a Battlefield felejtős 😉
ki akar full hd-ba?😃
használt jó?? 😆
neem 😃
Akkor Full HD-n a Battlefield felejtős 😉
kérdeznék valamit én ugy tudom hogy a ati radeon 6870 minden gamet visz legalább mediumon és a kérdés a gtx 480 erősseb a 6870-nél a válaszokért elöre köszi!! 😆😆😆
Igen erősebb, majdnem egy hd 6970 teljesítményét tudja, viszont rengeteg hátránya van, a melegedéstől a magas fogyasztáson át az árcéduláig (bár nyáron az MSI hihetetlen olcsón adta a 480 asokat)
használt jó?? 😆
neem 😃
olyan 30-35ezer Huf-ért !
nvidiát 😃
450W-os táphoz tudnátok nekem a mostanitól (Sapphire Radeon X1950 Pro Ultimate) egy erősebb videókártyát ajánlani?
Milyen táp?
nem látom rajta feltüntetve a címkén.
450W-os táphoz tudnátok nekem a mostanitól (Sapphire Radeon X1950 Pro Ultimate) egy erősebb videókártyát ajánlani?
Milyen táp?
Kb 25-30 ezer.
Asus Radeon HD6770 1GB 128bit (28.000FT)
Mennyi a max összeg amit rászánnál?
Tervezem a gépfejlesztést, de nem a közeljövőben 😀 Csak részenként újítok, ezér gondoltam ,hogy előbb egy jobb VGA-t éri meg venni.
A Sapphire Radeon HD 6770 25k-ért megéri?
Megéri.
A Sapphire Radeon HD 6770 25k-ért megéri?
Milyen kártyát ajánlotok?
HD5770, 6700 vagy 7750-es VGA-t ér imeg jobbna venni egy ilyen proci mellé?
AMD Athlon 64 X2 3800+
Vagy ha tudtok jobb ár/érték arányút ajánlani, az se baj 😀
A 6700, az gondolom 6770 akart lenni, ami meg ugyanaz, mint az 5770. Még ezek is erősebb procit igényelnének, nemhogy a 7750, szóval utóbbinak nem sok értelme lenne, max, ha tervezed tovább fejleszteni a gépet.
HD5770, 6700 vagy 7750-es VGA-t ér imeg jobbna venni egy ilyen proci mellé?
AMD Athlon 64 X2 3800+
Vagy ha tudtok jobb ár/érték arányút ajánlani, az se baj 😀
Osynho: te mit ajánlasz? 😃
Nem tudom melyik konkrét kártyákról van szó, az Asus és a Sapphire is gyárt számtalan variációt. Ha referencia mind a kettő, akkor az olcsóbbat érdemes megvenni. A 6000Ft egy 45-50 ezer Ft-os vga-nál 12-13%-os felár. 😀
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3240
Maradok ennél, csupán 6.000ft-al drágább a Sapphire-től..de a véleményeitek szerint, és amiket olvasgattam neten, ASUS jobban megéri..😀
Ja.😆Még nemvolt cf vagy sli rendszerem,ezért akarnám ki próbálni.
Nekem se volt még, de egyelőre igyekszem távol tartani magam tőle. 😀
GAINWARD 2234 GF 560GTX
vagy
Sapphire ATi Radeon HD6870
A 6850 GPU-ja Barts Pro, míg a 6870-nek Barts XT.
És ez rámenne az alaplapomra?
Hogyne lenne AGPés nekem is olyan van csak sapphireban!
Üdv a hd 6930-ról mi a véleményetek???
Jó kis VGA. Jól is teljesít játékok alatt, és a 200$-os ár (44.000Ft) korrekt ár lesz.
szolnokiferenc 23 írta:
Nem is hallottam még róla
http://hardver-teszt.hu/news.php?newsID=2126
Nem is hallottam még róla 😃
Sziasztok Asus 6850/70 vagy inkább más gyártót javasolnátok ?
Ha referencia, akkor mindegy, persze ár és gar függő, de tök ugyanolyan mind. Ha meg egyedi, akkor a hűtést érdemes nézni, meg az OC-t, de az általában úgyis viccesen kicsi. 😜 Nekem referencia Asus van, korrekt ez a hűtés is. Bár, ha megtalálom az AC S1-emet, azonnal rádobom. 😆
Sziasztok Asus 6850/70 vagy inkább más gyártót javasolnátok ?
Az asus kicsit drágább mint a többi, ha ezer forintokon mullik a dolog ajánlom a sapphire-t😀 de amugy az asus a best