Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://www.hwcompare.com/11005/geforce-gtx-560-vs-radeon-hd-6870/
http://www.anandtech.com/bench/Product/290?vs=330 <- egyértelműen Gtx 560 és még physx-ed is van
Miért egyértelműen? Szinte egyforma 😜
Szerintetek melyikel járnék jobban? HD 6870 GB vs GTX 560 1gb? Az 560-as 4 ezerrel drágább....
Én HD6870 et venném 😀
de ahogy látom ez sima szal én inkább 6870et venném 😃
a HD5850 sokkal erősebb!
SAPPHIRE HD 5850 Xtreme 1GB GDDR5
SAPPHIRE HD 5750 1GB GDDR5 PCIE
sztem eközül a 3 küzűl tök mind1 melyiket veszi, mind a 3 jó. 500W-os táp annak a gépnek messze fölösleges, ugyanis azaz életbe nem fog még 250W-ot se enni
De ha 1 szer fejleszt akkor jó lesz az! Nekem is 500 as tápom van és amikor ezt vettem fele ilyen erős gépem volt 😃.
Ha vkinek van jó ötlete ami vga, 512-es és belefér az árba akkor szóljon.Köszi!
Egy ati HD 5450-es Mw3-azásra mennyire jó?
512-eset vennék.
az elég gyenge kártya...
HD 5670 minimum
512-eset vennék.
Űdv evga 9400 gt 1 gb-os ddr2-es vga vátékra menyire jo? i
Hát ezt a kártyát már 3 évvel ezelőtt sem ajánlották mikor én akartam ilyet venni, hijába az 1Gb memória mert úgy se használja ki a gyenge VGA. A játékokra inkább nézz egy jobbat.
Amugy szerintetek jo kartya amit vettem ebben a 34k-s kategoriaban?
Mindenkepp nvidiat vettem volna es igazabol nem volt innentol kezdve sok valasztasom max a gtx460 lett volna ami szoba johet, de az jopar ezerrel tobbe kerult volna...
Eleg jol viszi a jatekokat full hd-ben pl bf3-t is viszi maxon a metro 2033nál meg csak 2 dolgot kell 1el lejjebb tennem es nagyon szepen fut...Viszont nyugtalanit, h akar 81 fokra is felmelegszik a kartyam...Ez a hofok normalis vagy ez mar tul magas? Az elozo kartyam gt430 1gb ddr3-as volt ami 60 fok fole nem ment...Azert kicsit soknak tuni a mostani 81 fok...
Videokártya és alaplap problémám lenne 😂
alaplap: ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
videkari: nVidia GeForce GTX 550 Ti 3GB
újonnan venném ezt a gépet és azt láttam az alaplap oldalán, h supports: dx 10.1, a videokari meg ugye simán dx 11-es. Akkor ez itt most hogyvan? tok dx11-et használni?
2.x a videokártya Pixel shader verzióját hogy lehet megváltoztatni?
veszel egy másikat.
2.x a videokártya Pixel shader verzióját hogy lehet megváltoztatni?
nekm, az a direktX-el van összefüggésbe
"Akkor most jöjjön egy kis pletyka! Januárban megjelennek a HD 7900-es Radeonok, ám februártól érkezik az NVIDIA válasza a GTX600-as sorozat személyében. A GK100 kódnéven futó csúcs VGA várható paraméterei:
- 1024 CUDA mag
- 128 textúrázó egység
- 512 bites memóriabusz, GDDR5 memóriákkal"
Írta: Asus Magyarország
Mondjuk ez aránylag elég jó 😀
valaki megtudná mondani mi az a crossfire? hd6680g2-ről lenne szó. az két videokártyából áll? és ha külön van akkor össze kell adni a 2 különböző információt és úgy kapom meg a vga teljes infoját?😂
- 1024 CUDA mag
- 128 textúrázó egység
- 512 bites memóriabusz, GDDR5 memóriákkal"
Írta: Asus Magyarország
Már 2 verziót is kipróbáltam, de nem csinál semmit. Viszont formázás előtt jó volt.
Mi lehet a gond? Jó lenne rájönni, mert spórolnék az áramon. 😜
Valamiért nem indul a benchmark, azt irja nem talalja a cfg filet. Amúgy meg elnéztem, mert nem Nagyon Magas csak simán Magas beállítás, mivel már nem Win7 van a gépen, így azt az opciót nem engedi, mert Dx9.
Ez csak a sima crysishoz jó? Mert az nincs fent a gépen már, mert patcheltem aztan elromlott. Csak a warhead van fent, ahoz nincs?
Van de a Warhead kb 20%-al több FPS-el megy ugyanazokkal a beállításokkal mint a sima Crysis, kb annyival kisebb a gépigénye. Állítsd a benchmark-ban a grafikát ENTHUSIAST-ra az a maximum.
Link: [url]http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2072&file=6&evp=322d5fe0e78d2ceb5a2c90429ea7c671[/url]