Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vagy ha nem publikusan szeretnéd (amit amúgy ott is be lehet állítani)
akkor ide : [LINK]
aztán ide berakod a linket vagy profilomhoz akárhova 😀
Fraps is jó, szedj le egy regisztrált verziót torrentről, azzal már többet is felvehetsz.
egybekent nem ismersz egy jo videofelvevo progit mint pl a fraps??nekem nem jo a fraps,nem veszi fel a videot nemtom mer csak par masodpercet vesz fel...😞
az oldal órajel alapján számol, ami egy GT210 -nek majdnem olyan mint egy HD6970-nek.
pedig 100-100 a sr3 es meden ilyen meg lowon is
32 bites oprendszered van? mert akkor amatt nem látja az egészet.
Nem biztosra mondtam hogy hálókártya, de valami 😀 elég az a hely a ventinek 😀
Ezen ne lepődj meg, nem a legerősebb kártya.
de halokartya nem hinnem h az lenne az nah mindegy akkor mindegy mekkora a hely a ventinek?
amugy elmegy a sr3 de egy kicsit latszik azer h laggol egy nagyon kicsit mediumon van amugy
A búgás attól van, hogy indításkor a ventije maxon kezd el forogni, mivel ilyenkor mindent tesztel a BIOS, ilyenkor minden full terhelésen megy. utána miután ellenőrizte életbe lép a szabályzás és a szükséges szintre csökkenti a fordulatot. Ezért van hogy indításnál a gép hangosabb. Én VGA-m is így csinál.
chieftec ennek az ellentéte.
gt 220 a mostani vga-dhoz képest egy csiga, persze h nem akadnak
menyi a különbség az M-Tch És a Chieftech 500 w táp között?
Akkor az M-Tech 500w táp miatt van?
mit veszünk 100%-nak? hogy a proci nem pörög fel 100-ra? akkor vga limited van.
A Post FX beállítás a játékoknál mit takar? és a vga t vagy a CPU t terheli jobban az alkalmazása?
a fényeket dolgozza át s a VGA-t terheli
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Intel core 2 duo 2.33ghz-es procihoz milyen videokártya passzolna? (lehetőleg 25 alatt.)
Szerintetek ez normális?😆
Ennyit kérni érte,soha nem adja el.😆
hali, az én gépembe milyen vga illene?(lehetőleg nvidia-t mongyatok), vagy jó ami most van??
Nvidea közül: 9800 GTX (Átnevezés után 250 GTS), AMD ben: Hd 4870, újak közül: Hd 6770 szerintem jó lenne hozzá, nem olyan ratyi az a proci, hogy ne lehetne egy izmosabb VGA-t mellé tenni. Bár most hogy jobban megnéztem egy erősebb videokártya mellé kéne egy nagyob teljesítményű táp is...
Tudtommal a 9800GTX+-t nevezték át GTS250-re 😀 de lehet h tévedek
hali, az én gépembe milyen vga illene?(lehetőleg nvidia-t mongyatok), vagy jó ami most van??
Nvidea közül: 9800 GTX (Átnevezés után 250 GTS), AMD ben: Hd 4870, újak közül: Hd 6770 szerintem jó lenne hozzá, nem olyan ratyi az a proci, hogy ne lehetne egy izmosabb VGA-t mellé tenni. Bár most hogy jobban megnéztem egy erősebb videokártya mellé kéne egy nagyob teljesítményű táp is...
ahhoz a procihoz jó az a kártya.
az a gond hogy itt a közelben nincsen 2gb-s 6950-es. ha veszek új tápot akkk melyik éri meg jobban az 1gb-s 6950 vagy a gtx 560 ti?
Szerintem a Gtx 560 Ti, márcsak azért is mert nem AMD A fogyasztásuk viszonya: ahány teszt annyi adat. A két kártya közel egy szinten van, amennyivel jobb az AMD ebben az esetben pont annyival drágább is, ez innentől szimpátia kérdése.
a szimpátiához hozzávenném a lapod chipsetjét és a PhysX-et ami egyes játékoknál extrémen feldobja a játékélményt!
"extrémen feldobja a játékélményt!"
extrémül*
Ha ez alatt azt érted (pl.:Batman), hogy már nem élethűen túl sok az üvegszilánk, teletolják füsttel és újságcafatokkal, akkor igen, feldobja😃
Volt GTX460-om, volt PhysX-em, részben e miatt is vettem GeForce-ot, de lóf.szt sem ér, inkább csak elvesz. -Mediumon elmegy.-
Szóval szerintem ezt le lehet venni az érv listáról. (Én nem vagyok elfogult, volt mind2 féle kártyám, mind2 féle ugyan olyan jól ment. Ezt má' sajnos oda kell írni😃😉
1. ne javíts ki nem kértelek meg rá 😉
2. a Batman-re is célozhatnék de ott van pl a Metro, Mafia 2, Alice: Madness Returns, ...
Mediumon elmegy?! ez alatt nem tudom pontosan mit értesz... de egy GTX460assal nem igazán tudhattad kiélvezni a PhysX sava borsát, pl a Alice-ban ha Pepper Grinderelek, fullosan lezabálja az OC-zett GTS250emet ami direkt PhysX-re van...
3. abszolút nem vagyok Én sem elfogult! csakhát ha egy játékba a készítők beletolnak olyan effekteket amitől a szavam eláll akkor még szép hogy olyan hardvert veszek ami meg is tudja jeleníteni, az a + 10/20 Eur különbség ( azonos szintű nV - AMD) meg nem fog földhöz vágni 😀
4. egy játéktól ne várj élethűséget! 😉 inkább legyen kicsit inderekten több effekt mintsem hogy abszolút semennyi! 😉
Gainward,nemtom mennyire megbizható márka,kollegám anno vett egy 9800GT karit,és 1-2 honapra meghalt,gar alatt kicseréltékneki,de ezt nemakarom rizikozni.Foszer aki árulja cserélné 6870re a 570-et,némi ráfizetéssel,a kérdés mennyit ér meg max a ráfizetés,ha lehet eu-ban.😃Igy könnyeb számolni.😆