Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Koppy96 avatar
codmw3 írta:
Akkor szedjek le egy új cracket? 😀

Lehet az lesz a megoldás hogy keresel rendes cracket vagy CrackFix-et
0
0
0
0
Koppy96 avatar
codmw3 írta:
Üdv mindenkinek 😃
Olyan gondom lenne, hogy: 😃
Letöltöttem a The Amazing Spider-man nevű játékot, le crackeltem az első pálya akadás, lagg nélkül futott, majd amikor kilépek a városba, a gép el kezd zgni a gép, akad, majd hibajelentéssel kidob a játék, és ez nekem annyira nem is lenne baj, az az idegesítő, hogy elmegy minden mentésem, pedig volt már, hogy a 4. szintre jutottam és hopp NEW GAME. 😞
Mi lehet a baj? 😃
A segítségeteket előre is köszönöm. Üdv. 😃

A zúgás valószínűleg a ventik felpörgése miatt van, mivel nyitott területhez több kraft kell mint a játék elején ( ahol gondolom zárt terület van )

Az hogy kidob vszínűleg azért van mert mégsem jó annyira az a crack.

Warrior1001HD írta:
hello!
nagyon csúnya ha 2 eltérő szinű LED-es venti van a gépbe?(1 kék,1 piros)?

tudnátok küldeni egy képet hogy hogy néz ki egybe?

Kék meg a piros pont ütik egymást, én semmi pénzért nem raknék piros meg kék világítást egyszerre a gépembe...
0
0
0
0
niteforce avatar
Warrior1001HD:
A kék meg piros nem tudom milyen együtt, de a kék és a zöld az jól néz ki 😀
https://kepfeltoltes.hu/121026/2012-10-26_18.54.12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
hello!
nagyon csúnya ha 2 eltérő szinű LED-es venti van a gépbe?(1 kék,1 piros)?

tudnátok küldeni egy képet hogy hogy néz ki egybe?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Nem tudom... próbálgasd 😆 Jobbat nem tudok mondtani.
0
0
0
0
mlan0 avatar
és milyent kell le tőltenem? mert 30 perc alatt lent va kb 😀
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Gondolom akkor letöltötted és most azt szeretnéd aktiválni.
Ha így van valószínű hogy olyan verziót szedtél le amiből ki van lőve a cd kulcs-os aktiválás így esélytelen hogy aktiváld 😕
0
0
0
0
mlan0 avatar
neem... a cd nincs meg de akódja az megvan... 😀
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Aktiválás nélkül megengedte, hogy felrakd ?
0
0
0
0
mlan0 avatar
Azt szeretném kérdezni hogy, ha Tudom a FIFA13 termékkódját akkor hova kel beűtnőm hogy aktiválódjon? valaki írjon választ.. 😀
0
0
0
0
Devis avatar
igen az asus megbízható, utána msi
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Vadi új. Nem az ár/érték arányára vagyok kíváncsi hanem hogy az ASUS megbízható lapokat gyárt-e és érdemes ilyet vennem vagy se.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Koppy96 írta:
Ilyen alaplapot megéri venni 15-ért ?
Asus M5A78L-M/USB3

Hát ennyi az ára... 😀 használtan veszed?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Ilyen alaplapot megéri venni 15-ért ?
Asus M5A78L-M/USB3
0
0
0
0
mlan0 avatar
Azt szeretném kérdezni hogy, ha Tudom a FIFA13 termékkódját akkor hova kel beűtnőm hogy aktiválódjon? 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
Hogy tudok sony vegas pro 10-ből intrót menteni?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
alex1997 írta:
TaylorXIII írta:
alex1997 írta:
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy lehet-e olyat hogy veszek 4 giga ddr 3 ramot (milyet ajánlanátok?) És e melett lenne bent 2 giga ddr 2 feldolgozná-e a Windows tudná-e értelmezni vagy nem is látná? Köszönöm előre is. Üdv Alex

nem hinném, hogy lehet ilyet. Olyan van, hogy viszi az alaplap a DDR2 és DDR3-at is mert van két DDR2-es és két DDR3-as slotja. DE egyszerre a kettő nem működtethető. Vagy DDR2-esek menek vagy DDR3asok. Vegyesben szerintem lehetetlen.

Fú kösz akkor most 1 db 6 gigás ddr 3 ast vagy 1 db ddr 3 4 és 1 2 gigásat éri meg jobban venni? És milyen márkát ajánlasz ami a lehető leg gyorsabb és a frekvenciája is jó ja meg minnél tovább bírja. Kösz előre is (:

Na várjál! Te lapod nem is kezeli a DDR3 RAMokat.
Ezeket kezeli:DDR2 1066/800/667
Na és a DDR2vel az a baj, hogy elég drága. Igazából RAM-ot nem tudok ajánlani szerintem írjál a megfelelő topicba. De a lapod nem kezel DDR3 RAM-ot szóval azokban ne is gondolkodj lapcsere nélkül.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
TaylorXIII írta:
alex1997 írta:
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy lehet-e olyat hogy veszek 4 giga ddr 3 ramot (milyet ajánlanátok?) És e melett lenne bent 2 giga ddr 2 feldolgozná-e a Windows tudná-e értelmezni vagy nem is látná? Köszönöm előre is. Üdv Alex

nem hinném, hogy lehet ilyet. Olyan van, hogy viszi az alaplap a DDR2 és DDR3-at is mert van két DDR2-es és két DDR3-as slotja. DE egyszerre a kettő nem működtethető. Vagy DDR2-esek menek vagy DDR3asok. Vegyesben szerintem lehetetlen.

Fú kösz akkor most 1 db 6 gigás ddr 3 ast vagy 1 db ddr 3 4 és 1 2 gigásat éri meg jobban venni? És milyen márkát ajánlasz ami a lehető leg gyorsabb és a frekvenciája is jó ja meg minnél tovább bírja. Kösz előre is (:
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Egy GTX560 kb mennyit fogyaszthat alapfeszen (Kereken 1V) 950/1100-on (ref:810/1002) ? Azt tudom, hogy a refkártya TDP-je 150W.De ez így tuningolva szerintem fogyaszthat 180-190W-ot is és kicsit félek, hogy megfekteti a tápot.Plusz még a Proci is 3.6Ghz-en megy.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
alex1997 írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
TaylorXIII írta:
tasiadam írta:
Mikor lesz a sorsolás? 24.ét írnak és 25ödike van és nem látok nyertest a billentyűzetre

https://gepigeny.hu/news.php?readmore=372

ja jó kösz csak azt hittem h oda is ki fogják írni
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
tasiadam írta:
Mikor lesz a sorsolás? 24.ét írnak és 25ödike van és nem látok nyertest a billentyűzetre

https://gepigeny.hu/news.php?readmore=372
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Warrior1001HD írta:
nekem csak egy lesz 😜 17 FT ez a legolcsóbb 900 chipsetel rendelkező alaplap😃

Szerintem írj a megfelelő topicba, hogy hány ezer forintot szánsz alaplapra és ott ajánlanak neked egy megfelelőt😀 azt is írd, hogy legyen benne alaplapi videokártya😀

trancemaster írta:
Az jó ha nekem átlagban a mai játékoknál 18-21 FPS-em van? Gondolok itt a Need For Speed Hot Pursuit-ra, Lucius, Of Orcs And Men, stb.
Gépem az adatlapomnál!!

reális mert a procid a videokártyád nem túl erős. De maga a gép szerintem kiegyensúlyozott. Reális a 18-21 FPS.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
nekem csak egy lesz 😜 17 FT ez a legolcsóbb 900 chipsetel rendelkező alaplap😃
0
0
0
0
trancemaster avatar
Az jó ha nekem átlagban a mai játékoknál 18-21 FPS-em van? Gondolok itt a Need For Speed Hot Pursuit-ra, Lucius, Of Orcs And Men, stb.
Gépem az adatlapomnál!!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De ez CF alaplap. Ilyet az vesz akinek van két videokártyája vagy rövidesen tervez mégegyet😃
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
TaylorXIII írta:
Warrior1001HD írta:
sziasztok ebben az alaplapban van integrált vidi kari?
ASRock 970 EXTREME3 AMD 970 AM3+ ATX alaplap
és ha van milyen?
azért nem tudom eldönteni mert valahol azt írják hogy van valahol pedig hogy nincs😃

Nincs rajta😃 Látsz bármilyen aljazatot amibe mehetne valamilyen megjelenítő csatlakozója?😃 [img]http://www.asrock.com/mb/photo/IO/970%20Extreme3(m).jpg[/img]

jah elfelejtetem megnézni😆 az kár pedig ha meglenne az FX 2 hónapig ellenék integráltal is amíg nem jön egy 7850-es😢
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Warrior1001HD írta:
és ha van milyen?
azért nem tudom eldönteni mert valahol azt írják hogy van valahol pedig hogy nincs😃

Nincs rajta😃 Látsz bármilyen aljazatot amibe mehetne valamilyen megjelenítő csatlakozója?😃 [img]http://www.asrock.com/mb/photo/IO/970%20Extreme3(m).jpg[/img]
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
és ha van milyen?
0
0
0
0
Recon934 avatar
Sziasztok !

Adott egy alaplap,amin csak sata3-as port van.
Bele tudok tenni egy sata2-es vinyót Kell vmit állítani a bios-ba ?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Hogy tudnék valami jó introt csinálni? milyen programmal és hogyan? 😀
0
0
0
0
1337Kenji avatar
bátyám gépében van 1 wifi, 54 megás bőven elég, mert 10 megás a netem, de neki ***ott lassú a net?
kb. 8 méterre van a gépe, mi lehet az oka? :\
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem tudja elrontani a lapot. A netedhez modem van? Nem router?
0
0
0
0
niteforce avatar
ludilud írta:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.És arról mi a véleményed,hogy egy ilyen modem működés közbeni hirtelen meghibásodás esetén tud valamilyen komolyabb kárt tenni a számítógép hardvereiben,vagy csak szimplán nem lesz internetkapcsolat, és a modem megy a kukába.Egy hibás modem tud valamilyen káros feszültséget generálni ami esetleg tönkrevágja a gépet,vagy nem kell aggódnom?Köszi előre is.

Valamennyi védelem biztosan van benne, de szerintem akkora feszültség nincs ebben, hogy az kárt tudjon tenni ha meghibásodik. De ez nem biztos 😀
De ha már haldoklik a modem, akkor ledobálja a netet mindig, és ha már folyamatosan csinálja, egy órában többször is, akkor ne gyötörd tovább.
0
0
0
0
niteforce avatar
A modem MAC címe alapján vagy azonosítva, és ha kicseréled, akkor az új modem MAC címét regisztráltatnod kell a szolgáltatónál. Gondolom én, de nem biztos hogy ez így megy. Egyébként nem szoktak csak úgy eldurranni a kondenzátorok benne, alaplapokon sem adják fel 2 év után. Ha nem szakadozik folyamatosan, tehát naponta többször a net, akkor semmi nincs.
Nekem volt ilyen a régi DSL modemmel, hogy szakadozott, de szerencsére azzal együtt megszabadultam a hulladék T-home előfizetéstől is. (Ugyanannyi pénzért kb 4x gyorsabb a net, de ez már nem ide tartozik 😃😉
0
0
0
0
levi27 avatar
ludilud írta:
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék tőletek.Ha le szeretném cserélni a T-home-tól kapott DSL-360R modememet egy jobb típusra akkor fel kell venni a kapcsolatot a szolgáltatóval?Mert olvastam olyat,hogy a modem az a szolgáltató tulajdona,és ez alapján azonosít engem a hálózaton,ha egy új modemet szeretnék akkor azt meg kell indokolnom a szolgáltatónak,hogy miért akarom cserélni,és az új modemet be kell regisztráltatni,vagy hogy működik ez az egész folyamat?Vannak valami speciális beállítások amit el kell végezni esetleg?Még egy kérdésem lenne,a modem DSL-360R a szolgáltatómtól kaptam kb 2 éve,de már előtte is használatban volt lehet látni rajta,nincsen vele semmilyen különösebb probléma,viszont olvastam róla hogy bizonyos használat után tönkremennek benne a kondenzátorok,netszakadások stb.és az a helyzet,hogy kb 1 hónapon belül egy teljesen új számítógépet vásárolok és az lenne a kérdésem,hogy ha esetleg hirtelen tönkremenne a modem,pl zárlatot kapna,kidurranna egy kondenzátor stb.akkor az nem vágja-e tönkre az új gépemet,pl a modem nem tud-e káros feszültségeket adni a számítógépnek amitől pl. tönkremegy az alaplap,vagy a rajta lévő integrált hálókártya?Igazából emiatt fontolgatom a modemcserét,de ha nem szükséges akkor nem cserélem,csak azon félek,hogy ha hirtelen eldurran a modem akkor nehogy vigye az egész alaplapot.Bocsánat a tudatlanságom miatt.Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket,várom a véleményeteket.

Azt hogy a kondik felpuffadnak és szakadozik a net azt aláírom mert egy idő után így van 😃 Én cseréltem az enyémben és haveréban is azóta parádésan jól mennek 😃 Nem hinném hogy haza tudja vágni a gépet.(ha nincs igazam majd írnak 😃 )
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Koppy96 írta:
Miért van az hogy a procihűtőm folyamatosan max fordulatszámon pörög ?
Elméletileg 900-2000 RPM a fordulatszáma de tök mindegy hogy terhelve van vagy nem akkor is stabil 2052 RPM
Nem hangos meg alapjáraton 30-32°C a proci de fura...

lehet hogy nincs érzékelő bedugva, 4 vagy 3 eres a kábel? ha 4 akkor ott baj van az érzékelővel
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Miért van az hogy a procihűtőm folyamatosan max fordulatszámon pörög ?
Elméletileg 900-2000 RPM a fordulatszáma de tök mindegy hogy terhelve van vagy nem akkor is stabil 2052 RPM
Nem hangos meg alapjáraton 30-32°C a proci de fura...
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
levi27 írta:
gyenesmartin írta:
levi27 írta:
Helló!
Abból lehet valami maradandó károsodás,ha egy 478-as (Intel) lapon a kondikat (mert felpuffadtak) 3300uF helyett 1500uF-os kondikat teszek bele? (a 3300-as bitang drága és nem is biztos hogy csak az a baja)
A 3300 már így is az alja. (A gyártók mindig a lehető legkisebbet teszik bele)
De miért bitang drágák? 100Ft-ól kapni. [url]http://www.hqelektronik.hu/pr?srch=low-esr+3300uf&ls=20&sm=2[/url]
Ezek ha jól látom sima pufferkondik. Ott a minél több a jobb, annál jobban meg van szűrve az áram. Ha 1500-ast teszel bele lehet nem indulna el a gép.

Hát nem nekem kell én csak javítom és ez van "ingyen" a másik 300ft/db csak nincs pézügyi magaslatokba a kuncsaft ezért kérdeztem. Így viszont közlöm vele hogy nem ússza meg. Köszi a segítséget! (Ha mégis 1500uF-osat tennék bele maradandó kárt nem okozna azon kívül hogy nem indul igaz?)
Kárt nem okozna. Csak vagy nem indulna el vagy instabil lenne.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
Kmisi99 írta:
Ebbe a telóba 256MB ram van fizikailag. Ha a vidiben megy akkor a valóságbna is.

RAM 173mb + 256mb Linux swappable ez mi akkor?
hallotam olyanról hogy a telefon a Memókártyából zabálja a ramot? ez hülyeség?
0
0
0
0
levi27 avatar
gyenesmartin írta:
levi27 írta:
Helló!
Abból lehet valami maradandó károsodás,ha egy 478-as (Intel) lapon a kondikat (mert felpuffadtak) 3300uF helyett 1500uF-os kondikat teszek bele? (a 3300-as bitang drága és nem is biztos hogy csak az a baja)
De miért bitang drágák? 100Ft-ól kapni. [url]http://www.hqelektronik.hu/pr?srch=low-esr+3300uf&ls=20&sm=2[/url]
Ezek ha jól látom sima pufferkondik. Ott a minél több a jobb, annál jobban meg van szűrve az áram. Ha 1500-ast teszel bele lehet nem indulna el a gép.

Hát nem nekem kell én csak javítom és ez van "ingyen" a másik 300ft/db csak nincs pézügyi magaslatokba a kuncsaft ezért kérdeztem. Így viszont közlöm vele hogy nem ússza meg. Köszi a segítséget! (Ha mégis 1500uF-osat tennék bele maradandó kárt nem okozna azon kívül hogy nem indul igaz?)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ebbe a telóba 256MB ram van fizikailag. Ha a vidiben megy akkor a valóságbna is.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
fent említetem (Huawei ascend y200)
itt van a vidi😞leírást nézd ez nem kamu )
mert amin játszik játék annak több kell mint 256MB RAM

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Lol telefon márkát írj inkább. Nem lehet bővíteni rá van forrasztva az alaplapra.
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
hello
azt szeretném kérdezni hogy egy gyereknek a telefonjába egyi RAM van
ez hogy:RAM 173mb + 256mb Linux swappable ez mi
lehet telóhoz RAM-ot kappni?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
levi27 írta:
Helló!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem értek hozzá de szerintem okkal 3300uF
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció