Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tikoo😲
tikoo radeon az mi az??most hallom elöször😲
http://www.***/hu/hu/12036668/art/tikoo/radeon-hd-6870-1-gb-gddr5.html?srcid=690&Partenaire=Arukereso_aff&CodePromo=oui&aftrack=TVRVNE9Ec3pOVFV5OzEzMjU1MjQwMjY7
Hiába mozgattam, ugyan úgy. biztos hogy a VGA-val van gond, csak nem tudom hogy mi...
OMG passzív hűtéses 5770...az elárulom haldoklik,főleg ha nincs egy darab rendszerhűtőd sem.
Hűtés nélkül tele kell pakolni a házat ventilátorral,egyébként 1-2 év alatt kuka.😕
Már így kaptam a kártyát, de látszik rajta a csavarok nyoma, szóval nem hinném hogy végig passzívba volt. túlmelegedett volna? :/
Ja és nem az 5770 haldoklik 😃
Akkor megnyugodtam,már sirattam nekem is az van 😊 😆
Szép is lenne 😃 ami nálam megfordult passzív hűtésű kártya én mindre tuningoltam hűtőt 😃
Hiába mozgattam, ugyan úgy. biztos hogy a VGA-val van gond, csak nem tudom hogy mi...
OMG passzív hűtéses 5770...az elárulom haldoklik,főleg ha nincs egy darab rendszerhűtőd sem.
Hűtés nélkül tele kell pakolni a házat ventilátorral,egyébként 1-2 év alatt kuka.😕
Már így kaptam a kártyát, de látszik rajta a csavarok nyoma, szóval nem hinném hogy végig passzívba volt. túlmelegedett volna? :/
Ja és nem az 5770 haldoklik 😃
akos328:Én csak arra gondoltam hogy az a 5000-6000ft tényleg annyit számít?!Vagy csak nagyon kicsit gyorsabb?
gyorsabb azért nem kicsivel, 5-6 ezer forint nem hiszem hogy lenne annyi különbség. olyan 2-3 ezer szokott lenni, annyit megér.
Üdv 😀
egy p4 3.2ghz es procihoz meg 2gb ramhoz az ati hd 4650 jóválasztás?
Helló!
A Mai játékokhoz már nem nagyon, de vinné a legtöbbet. Nekem is olyan kártyám van hasonló procival és rammal.
csak neekd 2 agos izmos neki meg 1 magos
Ezek közül talán a GTS 450 a legjobb 6000 széria középkategóriás kariairól nem sok tesztet láttam, de az 5000-6000 szériaban semmi különbség nincs, ugyan az a GPU dolgozik rajta.
Mármint a középkategóriás karikon, a 5670-6670, 5750-6750, 5770-6770. Csak egy HDMI- csatlakozóval fejletebbek. A többinél nem tudom. A felsőkategóriába már nem.
Pl.:ATI HD5670, 6670, 6750, Nvidia GTS 450
egy p4 3.2ghz es procihoz meg 2gb ramhoz az ati hd 4650 jóválasztás?
Helló!
A Mai játékokhoz már nem nagyon, de vinné a legtöbbet. Nekem is olyan kártyám van hasonló procival és rammal.
Hello egy ati mobility radeon hd6650 1gb os kari val lehet játszani pl cod4 el?
Lehet, ár/érték arányban az ilyen VGA-val szerelt Asus K53TA notebook most a legjobb választás.
vagy a gépembe elférne egy jobb is??
szó szerint? 😆
Esetleg nézd át ezeket 😃 :
http://******.hu/bejegyzes/h_adam_92/vga_sutes/hsz_1-50.html
http://******.hu/bejegyzes/elp/vga_sutes/friss.html
*=logout
van hogy ez segít nekik. De a részletekről (hány fokon, meddig) arról kérdezz mást
mi baj van akkor ha néha játék közben becsíkozódik a kép, és befagy a gép, csak a reset segít ilyenkor, semmi másra nem reagál a gép! GPU 65 foknál nem megy feljebb játék közben, és nem is húzom a vga-t, és minden más alap órajelen megy.
Ott a VGA memoria gond lesz ! hiába 65 fok a GPU 😃 ha a memoria hibás.... az a kártya vagy kuka.. vagy vidd vissza gariba!
Legújabb driver van fent.
Erre már nincs gari. 😃
Énis a memoriára gondoltam mert alap órajelen 700mhz de ha lehúzom 650mhz re akkor már nem csinálja ezt :/
mi baj van akkor ha néha játék közben becsíkozódik a kép, és befagy a gép, csak a reset segít ilyenkor, semmi másra nem reagál a gép! GPU 65 foknál nem megy feljebb játék közben, és nem is húzom a vga-t, és minden más alap órajelen megy.
Ott a VGA memoria gond lesz ! hiába 65 fok a GPU 😃 ha a memoria hibás.... az a kártya vagy kuka.. vagy vidd vissza gariba!
ez szinte 100% mert a Nvidia 8000 szériába sok az ilyen....
Szerk.: Most nézem AMD OD-val csak 700ig lehet kitolni a GPUt 😞
Az én vgam órajeleit meddig érdemes húzni AMD Overdriveval ?
Pont egy 4850-nel játszadoztam kedden 😀 Nekem alapból megvolt emelve 680-ra,de 720-on is ment stabilan,felette már kellett volna neki +fesz,730-on fagyott. Szerintem próbálkozz meg 720-szal.
Mennyi a különbség a ctg és az iarena közt?
de ha meglesz ami kb 2 ora v 4 akkor linkelem
ez lesz a cime
saints row 3 rammstein benzin modra 😆DDamugy a zeneje az is