Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
az sem rossz köszi szépen Synda 😃 am egy kérdésem is lenne 😃 6870X2 az melyik kártya szintjén van? 😃 ez csak kíváncsiság 😃
KB az 5970 szintjén.
tudom szeretném is azt a kártyát de annyi pénzem nem biztos h lesz 😀 azt hiszem halasztok még egy hónapot inkább 😜 felesleges lenne elkapkodni nem? 😃
ilyet ja 😜
én is amikor vettem VGA-t a pénzemből csak egy HD6790-et tudtam volna venni. de mondták hogy gyűjtsek még. Gyűjtöttem és vettem egy HD6870-et, és nem bántam meg 😀
ha vársz még akkor lehet hogy tudsz venni majd HD 7850-et is :
mitől fanyalodtál a GTX560Ti-re? 😃
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=2581
60K-ért ez megéri
Jaja, én is ezt írtam neki😊
akkor csak nem tévedünk 😃
mitől fanyalodtál a GTX560Ti-re? 😃
60K-ért ez megéri
Jaja, én is ezt írtam neki😊
60K-ért ez megéri
Amit néztél 52k i.Pon-nál.😉
Szerintem ott vedd az megbízható.
nos igen de az nem Ti csak sima 560 😃
A bolt tuti hogy nem kamu, de a kártya amit meg akarsz rendelni az szerintem nem ti.
na látod ezen én is elgondolkodtam 😃 megnéztem ez a kártya 75 ezer lenne 😃 az szerintem sima GTX560 😃 minden esetre írtam nekik levelet, hogy nem-e történt elírás 😃
Egy a lényeg: Soha ne utalj előre!
igazából lehet h nem kamu a bolt, mert fészbuk oldaluk van, csak az sántít h ami az ottani oldalukon fel van tüntetve cím az a google térkép szerint nem stimmel, mert az Inter evo székhely nem kevés utcávan van arrébb 😃
a másik meg amiből arra következtetnék, hogy nem kamu, hogy a legtöbb cucc ugyan annyiba kerül, mint akármelyik boltban 😃 és az utánvét sem gond nekik 😃
szóval 10,én megrendelem és ha nem azt kapom amit rendeltem nem veszem át 😃
A bolt tuti hogy nem kamu, de a kártya amit meg akarsz rendelni az szerintem nem ti.
igazából lehet h nem kamu a bolt, mert fészbuk oldaluk van, csak az sántít h ami az ottani oldalukon fel van tüntetve cím az a google térkép szerint nem stimmel, mert az Inter evo székhely nem kevés utcávan van arrébb 😃
a másik meg amiből arra következtetnék, hogy nem kamu, hogy a legtöbb cucc ugyan annyiba kerül, mint akármelyik boltban 😃 és az utánvét sem gond nekik 😃
szóval 10,én megrendelem és ha nem azt kapom amit rendeltem nem veszem át 😃
Főleg Hardveraprón. Sajna barátom tapasztalatából mondom😕
érdekes, nagyon olcsó! több mint egy 10essel kevesebb mint bárhol máshol...háááááát én nem tudom h csinálják! 😃
mert igazából a többi ár nagyjából stimmel más boltokéval 😃
ha esetleg kamu és mégis megrendelem mi lehet a bajom? elvileg ha postai utánvéttel küldik és nem azt kapom amit megrendeltem akkor nem vagyok köteles kifizetni igaz? 😃
Van olyan játék aminek kevés az 1gb memória?
Full HD, élsimítások, netán külön grafikai mod pack, nagyon meg tudja dobni...Skyrim 2GB felett is lehet akár...
Írj nekik PRIVATOT,kérdezd meg!😃 engem is érdekelne
csak azt nem tudom, hogy a bolt ahonnan rendelni szeretném, esetleg nem-e átverés, mert 48 700 forintért adják 😜 ha tényleg ennyi simán meg tudom rendelni és még pénzem is marad jócskán 😃
http://www.inter evo.hu/termekek/Videokartya/nVidia/
Igazából 3 év múlva 23 leszek tehát addigra jó esetben melózni fogok tehát gémelésre nagyon nem lesz időm... Amúgy az 560 dcii top kártya kapna egy párt is év végén! Egyéb iránt meg a shappire kártyák hűtése elég vérszegénynek tűnik! Az 560 ti dcii top-ra meg nem dobok ki 70 ezrest 😃 De erősen gondolkozom!!!
az 560 Ti is csábít de azt sem ismerem h mit tud full HDben, mert igazából 6950 és 560Ti között 2K a különbség 😜
marad ez a 4 lehetőség:
Sapphire 6870
Gainward 560Ti
XFX 6950 1GB
HIS 6950 2GB
a 6870et mindenképpen megtudom venni mert arra lesz pénzem de a cél a 2GB 6950 😃 és persze mindenképpen CFet akarok építeni 😃 abból a szempontból a 6870 is jó lenne 😃
Nem hinném, hogy lehet majd flashelni. De youtuben van fent HD7850CF videó és elvernek egy 7970-t.
ez csak úgy eszembe jutott 😃 jó kis móka lenne 😃 és persze sok pénzt lehet vele spórolni 😃 hát a CF az ebből sem rossz döntés ezek szerint 😃
itt is lehet spórolni, de a többieknek is igazuk van, megéri várni 7850re 😃
igazából jöhetnének, mert kíváncsi vagyok az árára 😃 az lenne a jó h itt is lehetne Bios flashelést csinálni és 7850ből 7870et lehetne csinálni 😃
Hali!
Rendeződtek a piszkos anyagiak és hétfőn rendelés van...
Szerintetek 55-56 ezres körül megéri az ASUS ENGTX560 DCII TOP ???
Esetleg ilyen árkateg.ben van érdemesebb vidókártya?! (nyitott vagyok amd vonalon is!) 1080p-s felbontáson játszanék...
Szia! Szerintem egy HD6950 sokkal jobban teljesítene a gépedben. Igaz hogy minimum 60K-ba kerül de annyit simán megér.😀 De ha nem azonnal kell akkor várj még pár hetet mert megjönnek majd a refhűtős HD7850-ek és azok sokkal nagyobbat fognak ütni mint egy GTX560 vagy egy HD6950😉
Köszi a gyors választ! Igazából jövőhét közepére terveztem, hogy meghozzák a gépet 😃 Am 6950 melyik gyártótól?!
Leginkább Sapphire, aztán XFX, és végül de nem utolsó sorban a HIS😃 Ezután már 65K felett vannak.😕
Kicsit olvasgattam és lehet bevárom a 7800-as szériát... sacc/kb mikorra várhatóak?! Szerinted mennyi lesz az áruk?! Mert talán 60k amit még ki tudnék préselni vidikarira!
Szerintem is várd meg.😉 Amúgy az egyik bolt már árulja a neten a HD7850et és a 7870-et is😀 Ezek 70K-ba kerülnek, csak ezek MSI-ok(amik általában a legdrágábbak) és méghozzá a Twin Frozr hűtéssel vannak szerelve amik a tuningosoknak ajánlottak. Amúgy amikor a boltok palettáira kerülnek akkor a referencia hűtős modell 60-65K-ba fognak kerülni.😀 Az OC-s( duplaventis, hőcsöves) pedig 70-75K-ba ígérkezik😎
Hali!
Esetleg ilyen árkateg.ben van érdemesebb vidókártya?! (nyitott vagyok amd vonalon is!) 1080p-s felbontáson játszanék...
Szia! Szerintem egy HD6950 sokkal jobban teljesítene a gépedben. Igaz hogy minimum 60K-ba kerül de annyit simán megér.😀 De ha nem azonnal kell akkor várj még pár hetet mert megjönnek majd a refhűtős HD7850-ek és azok sokkal nagyobbat fognak ütni mint egy GTX560 vagy egy HD6950😉
Köszi a gyors választ! Igazából jövőhét közepére terveztem, hogy meghozzák a gépet 😃 Am 6950 melyik gyártótól?!
Leginkább Sapphire, aztán XFX, és végül de nem utolsó sorban a HIS😃 Ezután már 65K felett vannak.😕
Kicsit olvasgattam és lehet bevárom a 7800-as szériát... sacc/kb mikorra várhatóak?! Szerinted mennyi lesz az áruk?! Mert talán 60k amit még ki tudnék préselni vidikarira!
Hali!
Hali!
Hali!
Aki kérdezte a BF3at - annak üzenem , hogy most néztem meg és BF3 Ultra beállításokkal 48-70 FPS-t produkál 1440x900-on , szerintem nagyon jó😀
Köszi😀
De egyébként , neked se kell majd izgulnod i5 2500k + 6870 kombinációval , ott is meglesz szerintem az ultra.😀
H61-et ne. főleg ne majdnem 18 ezerért.
inkább ezt: P8H67M-Pro 23K
Azért mondtam,ne adjon elsőre az én ajánlatomra 😀
inkább ezt: P8H67M-Pro 23K